Hírek

NOV.
26.
2018

Otthon 1. rész

Nem tudom kit mikor, és mennyire kap el a vágy, de engem egyre többször kerített hatalmába. Teljesen készen voltam, ha megláttam egy gyönyörű nőt, és nem kaphattam meg. Az egyetemen minden héten igyekeztem újabb, és újabb lányokat meghódítani. Sikerem nem mindig volt, mint ahogy akkor sem, amikor haza látogattam két napra. Már három hete nem kaptam puncit, és azt hittem a farkam fel fog robbanni. Miután felszálltam a buszra, alig vártam, hogy haza érhessek, és kiverhessem. Már attól felállt, ahogy a busz rezgett alattam. Ha nem lettek volna körülöttem, akkor már lehet, a buszon magamhoz nyúlok, hogy megkönnyebbüljek, de nem lehetett.
Haza érve úgy tűnt nincs otthon senki sem. A szüleim Bécsben dolgoznak. Fater szakácsként, anyu pedig recepciósként, és csak heti egy-két napot vannak otthon. Nem beszéltem velük, így nem tudtam, hogy otthon lesznek-e? De nem voltak, csak a két húgom. Niki, és Cintia. Niki 14 éves, míg Cintia 17.


Írók

- Beszélhetnék veled?
Dana az iskolabuszról leszállva alig lépett be az ajtón amikor meghallotta a szavakat. A mostohaanyja a konyhaajtó keretének támaszkodva fogadta. A kezében egy pohár bor volt és lehet hogy nem ez volt az aznapi első.
- Miről? - kérdezte a lány.
- Menj fel és pakold le a táskádat! A konyhában várlak. - felelte a nő és megfordult.
Dana utánanézett és azon töprengett hogy mi az ördögről akarhat beszélni. Azután vállat vont és felment emeleti szobájába.
A konyhába visszatérve Ann - t a pultnál találta ahogy a borát kortyolgatta. A lány megmerevedett és gyomra görcsbe rándult amikor meglátta a jegyzetfüzetét a konyhapulton.
- Ülj le mielőtt elájulsz! - javasolta a nő.
Dana hagyta hogy az egyik székhez kísérjék és leültessék. Az az átkozott füzet pont előtte volt. A mostohaanyja egy borosüveggel a kezében a lány elé ült és egy pohárba kétujjnyi vörösbort töltött.


NOV.
23.
2018

Aran(y)ka és én 1. rész

Az unokanővéremmel 15 éves koromba kezdődött a dolog, még pedig ártatlan leskelődés hetekig, hónapokig. Lénárd a nevem, de mindenki Leninnek becézz.
Aztán 2000. július 21-én a szüleim a házassági évfordulójuk okán elutaztak. Az ő szülei pedig munkaügyben kényszerültek ugyanerre a cselekedettre. (Egyébként ikerházban éltünk ekkortájt) Ekkor 18, vagyis inkább 18,5 éves Aranyra (egyébként Aranka a polgári neve) lettem bízva, hogy figyeljen rám. Ő azt hihette, hogy elmerülten olvasok, amikor elindult egy szál törölközőbe fürdeni. Engem meg hajtott az érdeklődés és néhány másodperccel később utánamentem. Ám legnagyobb meglepetésemre, résnyire nyitva volt a fürdőajtó, mint ha csak rám várt volna a lehetőség. Elkezdtem leskelődni. Újabb néhány perc elteltével kiszólt Aranyka, hogy menjek be. Nagyon meglepődtem. Hiába reszketett minden porcikám, de a kíváncsiságom erősebb volt. Ahogy beléptem, így szólt:


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 25. rész

Lorena hétfő délután ismét egy, a társkeresőn megismert pasival találkozott. A kereken harminc éves férfit Henriknek hívták, és egy jól menő vállalkozást vezetett. Szemei feketék voltak, fiatalos arcán pedig egyáltalán nem látszott, hogy túl lenne a harmadik x-en, sőt, öt évet simán letagadhatott volna. Szintén fekete haját felül, illetve hátul is zselézve hordta. Mint ahogy a képein, úgy a valóságban is elegáns öltözékben jelent meg, valamint elbűvölően tudott mosolyogni. Utóbbi élőben olyan jól ment neki, hogy a lány szinte teljesen elolvadt tőle.
– Azért biztos rengeteg férfi irigyel téged – állapította meg Lorena az egyik budapesti teaházban ülve, mikor a férfi a munkájáról és a magánéletéről mesélt – Sikeres vagy, helyes, sportos, van autód, saját lakásod, sőt még érdekes hobbijaid is, és így gondolom a nők is bomlanak utánad – mondta mosolyogva.


NOV.
22.
2018

Az orosz Vénusz

A lány az ágyamban feküdt, teljesen meztelen volt, testét csak egy vékony lepedő fedte. Az egyébként komor, sötét szobában egy reneszánsz festmény elevenedett meg. A meztelen testen, mint tökéletes formán a textil redőkben omlott az ágyra. A test egészét betakarta a finom ruha, mégis mindent láthattam, amire vágytam: a gömbölyű feneket, a hosszú kecses lábakat, az érzéki vállakat, amelyekre tegnap az az elragadó hullámos fekete haja omlott.
Fiatal, bohém festőként érkeztem Szentpétervárra. Akkoriban a modern festészet érdekelt a leginkább és Malevics 1913-as Fekete négyzetét látonom kellett. De ez nem volt elég. Vitt előre a vágy, hogy átérezzem azt az orosz környezetet, amely e nagy festőt erre a kompozícióra, erre az igen mély gondolatra inspirálta. A művészet függetlenítése, művészettelenítése és önbeteljesedése van abban a képben és ilyet Franciaországban egyetlen festőtől sem tanulhatok, gondoltam akkoriban.


Rita és Mogyoró

Ritának hívnak, 27 éves vagyok. Robival a férjemmel és Danival a 8 éves fiammal egy dunántúli kisváros családi házas övezetében lakunk. Robi művezető az egyik nagy hazai autógyár egyik beszállítójánál. Ha határidő van, sokszor bent marad túlórázni. Sőt megesik, hogy hétvégén is dolgoznia kell. Ez persze sokat segít abban, hogy egyről a kettőre jussunk, de sok áldozattal is jár. Rendszerint túlságosan fáradt ahhoz, hogy egymással is foglalkozzunk, hogy megadja nekem azt a figyelmet, amit szeretnék kapni tőle.
Mások szerint „jó nő” vagyok. Amikor terhes voltam Danival, rám jött ugyan néhány plusz kiló, de ez már a múlt. Igaz, hogy rettenetesen nehéz volt megszabadulni a súlyfeleslegtől, de kitartó munkával sikerült. Figyeltem arra, hogy mit eszem, szakítottam időt arra, hogy mozogjak (lépcsőzés kifulladásig, szobabiciklizés a TV-előtt), és meglett az eredménye! Hét éve, hogy Dani megszületett, az alakom pedig olyan, mint előtte.


NOV.
21.
2018

Az a 10 nap 1. rész

Péntek délelőtt volt, már a holnapra koncentráltam mikor megcsörrent a telefonom, a lányom hívott, kórházba vitték kanyaró gyanújával a kollégiumból. Holnap hajnalban indultunk volna a férjemmel egy 10 napos üzleti útra ami hónapok óta volt tervezve, napra, órára kiszámolva... Minden lecsekkolva, ő tárgyal , felmér , előkészít én meg dolgozom be a gépbe. Egy nyaralóhelyen jól jövedelmező, de kemény munka volt a kilátás. Itt a vég, a férjem csak ennyit tudott kinyögni mikor közöltem vele a tényeket. Megoldok mindent, ígértem neki, ami komoly feladatnak bizonyult. A nővérem jutott eszembe, neki gyerekjáték az ilyen meló, a munkahelyén meg leállás van... Hívtam is rögvest a telóján, harmadszorra fel is vette.
- Ments meg, a gyerek kórházban, sógorod a csőd szélén, én meg lassan a diliházban - jött ki belőlem egy szuszra.


Baráti tűz

30. szülinap…..
Nagyon jól telt az egész nap, sok szerettem meglátogatott és felköszöntött. Még Zsófi is meglepett annak ellenére, hogy szünetet tartunk a kapcsolatunkban. Egész nap nagyon reméltem, hogy gondol rám és meglátogat, de mégis nagyon felzaklatott a találkozásunk. Elviselhetetlen volt, hogy úgy viselkedtünk egymással mintha csak barátok lennénk. Persze izzott a levegőben az erotika, de a békülős szex az elmaradt sajnos. Én azért reméltem, hogy idővel majd megtudjuk beszélni a kettönk közötti nézetkülönbségeket.
Miután elköszönt elég feszült maradtam, és kedvem támadt inni valamit. A nagy nap pont péntekre esett és ilyenkor azért van egy kis éjszakai élet a városban ahol lakom Egyedül nem volt kedvem elindulni ezért felhívtam Gábort, hogy van e kedvük csatlakozni.