JÚL
22
2011

Álom, ami valóra vált

gruppen

Az én történetem egy kitalált történet, bármi hasonlóság valós személyiséggel a véletlen műve. Na jó, bevallom, megtörtént eset, de a neveket a rend kedvéért megváltoztatom. Történetem párommal, velem és egy harmadik lánnyal történt meg egy pár hónapja.

Én egy barna hajú, barna szemű 70-75 kg-os fiú vagyok és Zolinak hívnak. A párommal, Ginával közel egy éve vagyunk együtt.

Barátnőm barna hajú, zöldes szemű, kb. 156 cm magas 50 kg-os lány. Elég csinos, ugyanis elég gyakran megfordulnak utána az utcán férfitársaim, amire persze büszke is vagyok. Ki ne lenne az?

Történt egy nap, hogy párommal meghívást kaptunk, hogy menjünk vendégségbe egy volt osztálytársához "Iszunk, dumálunk, bulizgatunk egy kicsit" címszóval.

JÚL
21
2011

A Menedék 2. rész

hetero

A tűzön ott hagyott bográcsban vidáman forrt a víz, fele már el is párolgott, a tűz is csitulni kezdett már erősen és csak a parázs tartotta életben a meleget. Oda kint a map éppen elérte a hegytetőt. Árnyék borult a kis völgyre.
- Ez mi volt? – eszmélt fel a srác hirtelen. De mivel már nem hallott semmit éppen kezdett volna vissza aludni, mikor újra hallotta a mély morgást. Ez egy medve, hasított belé a felismerés, agya sebesen kezdett pörögni, miért van itt és a többi és a többi. Felkelt, ekkor vette észre nincs mellette a lány, kiugrott az ágyból, és mint a tűzoltók csúszott le a létrán. A lány sehol, az ajtó nyitva. Neeee, üvöltött benne egy hang és egy ugrással az ajtónál termett és nézett szét kint. Megint hallotta a morgást, a vízesés felől jött elindult megkerülje a házat, de a sarkon belé fagyott a vér és nem tudott mozdulni sem. A lány hanyatt feküdt...

*  *  *

Tündér vagy boszorkány

hetero

Egy kamaszkori élményem szeretném megosztani veletek. A Balatonhoz közel egy kis faluban éltem. Nyáron naponta jártunk a közeli strandra, ami biciklivel alig tartott negyedóránál tovább. Persze az autóúton sokkal hosszabb lett volna, de mi egy szűk gyalogösvényt használtunk, amely egy sűrű erdőn haladt keresztül. Az erdőben megbújva nyaralók, hétvégi házak voltak, egymástól tisztes távolban. Az egyik ilyen nyaralóban lakott egy hölgy, akiről mindenféle mende - mondák keringtek. Magányos, titokzatos nő volt, az emberek féltek tőle, és a gyerekek csúfolták, ha meglátták. Az biztos, hogy érdekes jelenség volt, aki beszélt vele az azt mondta rettentően szabad szájú. Az öltözködése pedig nagyon eltért a faluban megszokottól. A nép elkeresztelte erdei boszorkánynak.

JÚL
20
2011

Egy emlékkönyv lapjára - 2. rész

hetero

Csak álmodom... mondogatom magamnak szüntelen. Ez nem lehet más, csak egy álom, és hamarosan fel kell ébrednem.
Olyan régen volt részem ennyi gyengédségben, simogatásban, csókban, ölelésben, hogy már szinte el is felejtettem, milyen érzés. Milyen érzés átadni magam a vágynak, milyen érzés, ahogy egy kéz lágyan cirógat és egy száj szenvedélyesen csókol... szinte érzem, ahogy összerándulok a karjai közt, hallom saját ziháló lélegzetem és érzem szívének vad ütemét, ahogy hozzám simul. Kapaszkodok belé, a testem némán könyörög, hogy ne engedjen el, ám a simogatás mégis abbamarad egy percre, s a zöld szempár halkan kérdez.
- Nem akarlak újra megbántani... nem akarok olyat tenni, amit esetleg...

*  *  *

Repülős kaland

gruppen

Munkám során rengeteget utazok egyik fölrészről a másikra. Tartós kapcsolatom nincs, mivel a távkapcsolatnak nem vagyok a híve, ellenben amikor van egy kihagyhatatlan alkalom, akkor arra rámozdulok. Ilyen alkalom volt a legutóbbi utazásom során is a repülőn.
Félúton járhattunk, amikor felébredtem. Pont arra jött egy nagyon csinos légi utas kísérő és mivel úgy megittam volna, egy jó bort megkértem hozzon egy pohárral. Tíz perccel később meg is jelent a csodás hölgy. Akkor vettem észre milyen szép lábai vannak és, hogy milyen jól áll neki az uniformis, a hátrafogott gyönyörű, hosszú fekete haja már csak kedves ráadása volt az összképnek.
Ahogy odaért hozzám és kitöltötte volna az italom, hirtelen megbillent a gép és persze végiglocsolta az ingemet. Azonnal törölgetni kezdett egy pincérkendővel, de rászóltam, hogy inkább ne, mert csak szétkeni. Felajánlotta,...

JÚL
19
2011

Házasélet 2. rész

hetero

Kalandom Évával nagyon mélyen elgondolkoztatott. Tudtam, csak arról van szó, hogy erőteljesen dolgoznak bennem a hormonok. Azért kicsit megijedtem. Úgy gondoltam, ez így nem mehet tovább, tennem kell valamit. Eltelt egy hét, mire rászántam magam, hogy beszéljek Rékával.
Szokásunkhoz híven végigcsináltuk az esti programot Kisrékával, (vacsi, fürdés, mese). Míg Réka fürdött, én még néztem kicsit a TV-t. Valójában fogalmam sem volt róla, hogy mit látok. A gondjaim jártak a fejemben. Nem tudtam, hogyan kezdjek hozzá a megoldáshoz. Abban biztos voltam, hogy Réka nélkül ez nem megy. Nem értettem viselkedését, meggyőződésem volt, hogy valamiről, ami fontos lenne, hogy tudjam, nem tudok. Közben hallottam, ahogy kijön a fürdőszobából. Bementem gyorsan lezuhanyozni. Bármilyen gyors is voltam, mire bebújtam az ágyba párom mellé, Ő úgy tett, mint aki alszik. Nem engedtem.

*  *  *

Selena és Tia

leszbi

Nem tudom, mi van velem mostanában. Állandóan a lányokat bámulom. Annyi jó nő szaladgál az utcán! Legalább tízszer annyi, mint jó hapsi. De lehet, hogy húszszor. Sajnálom magunkat, lányokat, tegnapelőtt a metrón láttam egy gyönyörű szőkét, tegnapdélután a közértben egy bombasztikus vörösre figyeltem fel, este pedig...
Elmentünk a discóba, a szokásos kis lánycsapat, ahogy az lenni szokott. Nem vadászni járunk ugyan, de az ember önkéntelenül is vizslatja a kínálatot. Az az egy-két szemrevaló srác, aki lézengett, már foglalt volt, aki meg harapott volna, az nem tetszett. A szokásos nóta. De a lányok! Csak úgy hemzsegtek a szebbnél szebb csajok a parketten. Komolyan, nem vagyok leszbikus, nem is gondoltam még a dologra soha, s elképzelni sem tudtam volna, hogy én és egy lány...

*  *  *
JÚL
18
2011

Bűnbe esve 4. rész

családi

Mire felkeltem, a szoba üres volt. Kissé kábán, miként reggelente az ember legtöbb sarja bámultam egy darabig a plafont, és szelektáltam a feltörő emlékek között, jobb karomat felemelve, majd a homlokomra fektetve. Enyhe fejfájás kerülgetett, de úgy különösképpen nem éreztem magam másnaposnak. Az álmon töprengtem, vigyorogva megcsóválva a fejem. Vigyázni kell az abszinttal, régen is drognak tartották, mert hallucinációkat okozott.
Nagy nehezen felültem, és összevontam a szemöldökömet, körbepillantva a szobában. Elmésen megállapítottam magamban, hogy ez nem a vendégszoba. Az este eseményei hirtelen valószerűtlen élességgel rajzolódtak ki előttem, és éreztem, ahogy a pánik végigsöpör rajtam. Szinte letéptem a csípőmet takaró szaténlepedőt, és felnyögtem csupasz ágyékom láttán. Nemiszervem kókadtan lógott, de ez sem akadályozta meg, hogy lássam a rajta...

*  *  *

Szőke epizód

hetero

Hosszú, szőke haja kellemesen hullik vállára, bal felől kivillan alóla kecses nyaka egy pillanatra. Az órámra pillantok. Késik, talán el sem jön. Talán jobb is így. Nem tudnám megmondani, melyik verziónak örülnék jobban. A szőke nő ott a bárpultnál egyedül van, akárcsak én. Bordó ruhája feszesen tapad íves derekára, gömbölyű fenekére. Pillanatnyi testhelyzete kellemes belátást engedne elölről combjai közé, de a kívánatos látvány a pult fa borításába vész. Sóhajtok. Arrébb piszkálom a félig üres poharamat. A zárt félhomály elálmosít, pedig ilyenkor ébredek igazán. Lustán leng körbe a helyiségben szüntelen kavargó cigarettafüst, torkom újra és újra kaparni kezd tőle, de legyűröm a kellemetlen érzést. Hátradőlök a fotelszerű ülőalkalmatosságban és kényelmesen nyújtózom. Még egyszer ellenőrzöm órám zöldes fényű kijelzőjét. Az idő lassan...