Hírek

DEC.
20.
2018

Tengerész apa 1. rész

Megijesztett a hangosbemondó hangja a repülőn. Már majdnem ott voltam. Négy éve nem láttam apámat. Ő és anya nem igazán tettek semmit, hogy házasságuk ideális legyen, és mint többkortársam családja, a mienk is válás miatt szétdarabolódott. Két éves voltam, mikor elváltak, és tíz ujjamon megtudom számolni, hányszor láttam apámat azóta. Aggódtam a találkozó miatt, de úgy döntöttem, mégis csak az apám, hát találkozom vele. A saját döntésem volt. Mire nagykorú lettem, tudtam, nem akarok olyan életet, mint amilye anyámnak volt. Visszaemlékszem, mikor épp 12 éves voltam, hallottam nagyapámat beszélni, hogy mindent megtett a válásért, és hogy apám ne láthasson.
Habár nem gyakran láttam apámat, mégis írtam neki anyám és nagyapám tudta nálkül. Barátom Tommy segített, az ő címén leveleztünk, és gondoskodott róla, hogy megkapjam apám leveleit. Szuper szülei voltak, megértették a helyzetemet és megőrizték a titkomat.


DEC.
19.
2018

Ébren nem lehet? Majd megálmodom...

Ma este Vele álmodtam. Szeretek Vele álmodni, mert átélhetem azt, amire ébrenlétem nagy részében vágyom. Magam sem tudom megmagyarázni, hogy miért érzek ilyen erős, valahonnan nagyon mélyről feltörő vágyat. Vágyat arra, hogy megérintsem, beleszagoljak a nyakába, átjárjon az illata, bizsergek már a gondolatától is az érintésének. Talán soha nem fogja ezt megérteni, de még ha meg is érti, átérezni biztosan nem tudja. Pedig milyen jó lenne, ha felrobbannánk már egymás gondolatától. Összehozhatnánk valami rendkívülit. A legromantikusabb szerelemes filmnél is érzelmesebb, és a legszaftosabb pornónál is szaftosabb szexet, szeretkezést - bárhogyan is hívjuk. Szóval az álmom..
Sokadjára sikertelenül beszéltünk le egy "randit", most is mérges voltam, és csalódott. Nem értettem, miért van mindig valami kifogás, valami akadály, amiért nem találkozhatunk.


Ki irányít?

Hayley elköszönt férjétől és gyerekeitől, majd a ház előtt parkoló Victoria-hoz sietett. A minibuszban várakozó Victoria szeme megakadt barátnője sietéstől lágyan rengő telt keblein. Csajos estére igyekeztek Cara-hoz, régi ismerősükhöz. Cara általában termékbemutatókkal egybekötött estéket szokott szervezni, de a mai alkalom különlegesebbnek ígérkezett a szokottaknál, ahol ékszereket, táskákat vagy speciális ételeket mutattak be. A mai party a szexjátékszerekről szólt.
A helyszínre tartva felszedték még a triójuk harmadik tagját, Natalie-t is. A kialakuló élénk csevegés miatt fel sem tűnt nekik az út hossza, noha Cara háza sok mérfölddel a város határán kívül állt.
Cara gondos házigazdaként élénk színű alkoholos italok széles választékával készült, hogy segítsen ellazulni vendégeinek. Fél órányi bevezető beszélgetés és több pohár koktél felhajtása után Cara bejelentette a party kezdetét.


DEC.
18.
2018

A leggyorsabb szex

Abban az időszakban, amikor egyedül éltem, időnként vad és szokatlan, merész dolgokba is hajlandó voltam belemenni. Barátokkal beszélgetés közben merült az fel, hogy milyen gyakori mostanában, amikor valaki akár a megismerkedés napján lefekszik a másikkal, hogy mennyire elterjedtek a gyors, alkalmi kapcsolatok. Ekkor ütött szöget a fejembe: vajon mi lehet a legrövidebb idő – amikor valakivel találkozom, akit korábban soha nem láttam, nem beszéltem vele azelőtt sem telefonon, sem az interneten, nem is tudtam előtte még a létezéséről sem, és szinte utána rögtön következik a szex?
Megtetszett a gondolat és nem tudtam szabadulni tőle. Sokat ábrándoztam ezen: mondjuk együtt utazok a liftben egy jóképű férfival. Hirtelen a lift elromlik, ahogy leáll, véletlenül összeütközünk és azonnal megcsókoljuk egymást, már szabadítjuk is meg a másikat a ruháitól.


Különös ajándék

Ma van a 30. születésnapot, és ebből az alkalomból tudod, hogy valami különlegesre számíthatsz. Hamar lelépsz a munkából, minél előbb szeretnél már otthon lenni. Ragyogó és kíváncsi a tekinteted, amikor belépsz az ajtón. Csodálatos a torta, amit kaptál. Elfújod a gyertyákat és izgatottan bontod ki az ajándékod. Meglepődsz, amikor meglátod a tartalmát:
bilincsek, kötelek, szájpecek, egy popsidugó egy gyönyörű kővel a végén, és két nagyméretű, de furcsa gyertya, valamivel a közepén és abból kilógó madzaggal.
Jobban szemügyre veszed őket, egy kulcs van bennük. Kérdőn nézel rám, de nem árulok el semmit, hanem az ágyhoz vezetlek. Nem foglalkozunk a dobozzal, csókolózni kezdünk és lassan levetkőztetjük egymást. Nagyon fel vagy pörögve, hagyom, hogy irányítsd az eseményeket. Egy darabig… Ülsz előttem és a már igencsak felizgult farkam a szádba veszed és forró ajkaiddal játszani kezdesz vele.


DEC.
17.
2018

Albérlet

Két éve még örültem, hogy megengedhetek magamnak egy kis albérletet San Francisco belvárosában, de a város gazdasága fellendült és újabb munkavállalók özönlöttek be. Ez persze általánosságban pozitív dolog, de egy csomó ember életét megnehezítették az égbe szökő bérleti árak. Köztük voltam én is.
Szembe kellett néznem egy rettegett ténnyel: lakótársra volt szükségem. Nem lesz több csend és magány. Isten veled kényelmes kis agglegény lak. A fene vigyen mohó háziúr! - gondoltam. Először a közösségi médiával próbálkoztam. A Facebook ismerőseim java része szerencsére a San Francisco-i öböl környékén élt és bíztam benne hogy lesz köztük valaki, aki hajlandó beköltözni a városba és pár száz dollárt kicsengetni egy hálószobáért. Néhányan kérdezősködtek, de egy komoly érdeklődő sem akadt. Már aggódni kezdtem, amikor megkaptam Ellary levelét.


A borosgazda 13. rész

Dórival még néhány alkalommal voltam együtt, jó volt, de nem izgatott már annyira mint az első alkalommal. Azt is tudtam, hogy itt a nyár vége, és sajnos elmegy. Itt volt nekem Marcsi is aki az ígéretéhez híven szintén itt hagy, de ő tartozott nekem egy éjszakával.
- Főnök akkor ahogy megbeszéltük pénteken jövök utoljára. - közölte velem
Meglepetten nézhettem rá, mert nevetve folytatta.
- Az ígéretem nem felejtettem ám el, mikor lenne jó neked.
- Bármikor, de talán a szombat éjszaka lenne a legjobb.
- Nekem jó, itt vagyok olyan nyolc óra körül este, az úgy megfelel?
- Nagyon jó, várlak, de még messze a hétvége, nem lehetne egy kis előleget kapni?
Közelebb léptem, és megsimogattam a fenekét.
- Nagy kurafi vagy te főnök - -nevette el magát.


DEC.
14.
2018

Aran(y)ka és én 2. rész

Az előző részhez még talán annyit hozzátennék (ez talán lemaradt): A leskelődést majdnem 1 évvel korábban kezdtem. Eszembe sem jutott, hogy esetleg ő is rájött arra. Nekem eleinte leginkább az volt a szándékom, hogy végre láthassak egy viszonylag hozzám korban közelebb levő lányt is meztelenül. Az első néhány elcsípet leselkedés után kezdtem egyre furcsábban érezni magam. Nem is tudtam pontosan mi zajlik le bennem. Mi az a hang, amely folyamatosan azt súgja nekem, hogy legalább a kulcslyukon lessem meg Aranykát, amikor zuhanyozik, vagy amikor öltözködik. És ezt lehetőleg olyankor csináljam, amikor a szüleink nincsenek otthon. Bár megjegyezném, hogy ekkor már nagyjából 1 éve elég nagy rendszerességgel maszturbáltam. Volt is némi spermám. Na de az első orális elélvezésemkor első sorban Aranyka szájába, ill. testére lőttem több részletbe spermát.


Megvalósult álom

Oly régóta vágytam rá s egyszer csak ott volt.
Kétszer már elrontottam ezért megfogadtam, hogy most nem szabad rohanni, annak csak én látom a kárát. Ezért kitértem a vágy elől s bezártam magamba. De ő csak toporzékolt, őrjöngött a fejemben és dörömbölt folyamatosan. Ígérgetett, hogy nem tolakszik elő, hogy jól fog viselkedni s nem rontja most el s végül egy napig bírtam s kiengedtem, hiszen mikor, ha most nem.
De a vágy elhatalmasodott rajtam és nem bírtam vele. Megérintettem és azonnal éreztem, hogy hozzám simul. Innen már nem volt megállás. A nyakánál kezdtem. Válláról eltoltam hullámos haját, hogy hozzáférjek puha bőréhez. Először ujjaimmal simogattam, majd elkezdtem nyakát csókolni, nyelvemmel ízlelni bőrét. Mire feleszméltem ujjaim lejjebb vándoroltak. Teste minden porcikája reagált. Ajkaival hol harapdált, hol izgatottan csókolt, karja átölelt s éreztem, hogy ugrásra kész. Teste kíváncsian várt.