JAN
05
2012

Perverz mese a háromfejű sárkányról, a királykisasszonyról és a legkisebb királyfiról

bizarr, anál, leskelődés, szűz, szörnyeteg

Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren innen, de az Üveg hegyen túl, ott, ahol a csavaros farkú malac túr, volt egyszer egy királyság. Abban uralkodott egy ifjú király, és gyönyörű felesége, a királyné.
Az országot félig nyomorba döntő esküvő és lakodalom után eltelt már egy év is, és csak nem akart megfoganni a kis trónörökös, pedig hát az ifjú pár próbálkozott elölről, hátulról, sőt bölcs tudósok javaslatára még a királyi vadaskertben is, de mindhiába.
Búsult a király, de búsult a királyné is. Ahogy egyik vasárnap délután búsultak a kertben, oda totyogott eléjük egy béka és megszólalt.
- Kedves királyasszony – erre a királyné megrázta nagy vörös hajkoronáját, és lehajolt hozzá.

*  *  *

A férjem öcsikéje

hetero, tini, szűz

Amikor összeházasodtunk Dénessel, Dávid az öccse, még csak tizenkét éves volt. Emlékszem, ott állt elegáns kis csokornyakkendőben, és kisfiús zavarával küszködve gratulált nekem. Már akkor csinos és roppant helyes fiú volt. Nagy őzbarna szemekkel, hibátlan testtel és alakkal. Néha mondtam is tréfásan a férjemnek, hogy ha nem jól viselkedik, elcsábítom az öccsét. A család jót nevetett, Dávid pedig fülig pirulva csak lesütötte a szemét. Ki tudja, lehet, hogy pont ezzel keltettem fel a figyelmét, és figyelt fel rám úgy, mint nőre.
De az is lehet, hogy én voltam túlon-túl kihívó, és kacér vele. Élveztem, amikor zavarba hozhattam. Sokszor észre vettem, hogy lopva figyel a szeme sarkából. Aztán lassan belém szeretett. Senki nem tudta, csak én, hogy szerelmes belém. Akkor sem hagytam fel a kis játékaimmal, ha velem szemben ült. Véletlenül úgy hagytam a lábaimat, hogy...

*  *  *
JAN
04
2012

A fürdőkádban

maszturbáció

A történetet úgy jegyeztem fel, ahogy barátnőm, Amarilla elmesélte.
Ezt a történetet tulajdonképpen senkinek sem akartam elmesélni. Mert ha hinni lehet az emberek véleményének, az ilyesmi abszolút perverz. Néha azonban rájön az emberre (pontosabban minden nőre), hogy kéne, és akkor megcsinálja. Én sokáig azt hittem, hogy ez teljesen lehetetlen, aztán mégiscsak kipróbáltam, és olyan eksztázisba hozott, hogy hinni sem akartam. Régebben tehát elképzelhetetlennek tartottam, most meg másoknak is be akarok számolni róla. Lehet, hogy valamelyik lány, aki elolvassa, amit elmondok, maga is ki akarja próbálni, hogy ő is eksztázisba essen. De hogy ne filozofálgassak annyit, térjünk a tárgyra!
31 éves vagyok, igazi érett nő, ahogy mondani szokás, és egyedül élek. Ettől korántsem vagyok boldogtalan, sőt, élvezem az önállóságot. A szexet nagyon kedvelem, de egyelőre eszem...

*  *  *

Szüzességem elvesztése egy szilveszteri éjszakán

hetero, szűz

Ez az egész kapcsolat akkor kezdődött, amikor 2000 szilveszterén a legjobb barátommal, Zsolttal megszerveztük az estét és az éjszakát. Azon a reggelen sem úgy keltem fel, hogy megismerem életem értelmét.
Rólam csak annyit mondanék, hogy 161 cm magas vagyok és sportos testalkatom van. Hát eljött az este 10 óra amikorra is meg volt beszélve a találkozó. Úgy volt megbeszélve, hogy a haverom barátnője jön csak, és majd megyünk valamerre. De ketten jöttek, Rita aki a fent említett Zsolt barátnője és Alexandra. Róla annyit kell tudni hogy 167 cm magas kb. 70 kg és szép barna haja van a hozzá tartozó igéző barna szemekkel és pont ott gömbölyödik ahol kell. Akkor nem tűnt túl boldognak és egyáltalán nem volt bőbeszédű.

JAN
03
2012

Fodrászlány vagyok, szeretem a faszt

hetero

Fiatal, eléggé csinos fodrásznő vagyok, aki egy fővárosi szalonban dolgozik. Nagyon sok olyan vendégünk van, aki beindítja a fantáziámat, azonban az esetek nagy részében ők meg is maradnak a fantáziám részeként. Volt azonban egy 25 év körüli fickó, aki rendesen "elintézett" egyszer: erről szeretnék nektek mesélni.
Ádámot mindenki ismeri a szalonban: a lányok mind elolvadnak, ha belép az üzletbe: 190 magas, gyönyörű teste van, amit a szomszédos szoláriumban barnít kívánatosra, csodálatos barna szemek, elbűvölő mosoly, ami mindenkit elkápráztat. Mindenki szereti őt nyírni, a legtöbbször azonban hozzám jelentkezik be. Mivel a többi asztaltól különálló kis résszel rendelkezem a szalonban, gyakran meséli el üzleti ügyei mellett a legintimebb nőügyeit is, nem is törődve azzal, hogy mekkora izgalmat okoz nekem ezzel. Egy igazi vezérbikát képzeljetek el, aki nem horgonyoz...

*  *  *

Wellness hétvége 2. rész

gruppen, férj-feleség, anál

A pultnál kértem egy üveg édes pezsgőt, és három pohárral felszerelkezve visszamentem az asztalunkhoz.
- Na, kérem a cipődet! – szólt Alex Andihoz, aki vonakodva, de átadta a kérdéses ruhadarabot. Alex, legnagyobb meglepetésemre tényleg teletöltötte pezsgővel. A probléma talán abból adódott, hogy nem voltunk teljesen józanok. Alex a szájához emelte a cipőt és...
... A cipő oldalán lévő lehúzott zipzár nyílásán át az egész a nyakába ömlött.
- Basszus! – kiáltott Alex, amikor a jéghideg folyadék a nyakába ömlött. – Minek gyártanak olyan cipőket, amiből még inni sem lehet!
Mondanom sem kell, hogy Andival jót vidultunk a "baleseten". Alex bocsánatot kérve kiment a mosdóba, rendbe szedni magát. Kettesben maradtunk Andreával. Andi egy kis ideig csak úgy bámult ki a fejéből, de látszott rajta, hogy mondani akar valamit. Aztán csak kibökte.

JAN
02
2012

A családom és én 2. rész

családi, nyaralás

Hát, gyorsan rendbe raktuk magunkat. Illatoztam mint egy virágoskert a testápolótól, és nagyanyám, adott egy kis férfias illatú kölnit is. Így, ahogy ott álltam a fürdőszobában meztelen, és néztem magam a tükörben, igencsak meg voltam elégedve magammal. Igaz, még csak 12 voltam, de elég magas, és nem vézna! Már kezdett a testem a férfiasabb formáját átvenni. Lent pedig, még magamnak is tetszett a farkam. Bár már nem állt, de így is formásnak tűnt. A makkom rózsaszínes-lilás volt,az alsó részén nagyon széles és felfelé keskenyedő, de nem hegyes. Így lankadtan is látszódott a vastag ér, ami ha állt, úgy kidudorodott. Most, lehetett vagy 15 centi. Máskor, ha nagyon lankadt volt, persze kisebb is. Ahogy így gyönyörködtem férfiasságomban, eszembe jutott, hogy a nyár elején, még a suliban, hogy mértük meg. Két osztálytársammal, Danival és Kingával voltunk a tornaterem...

*  *  *

Ugyanaz másképp

hetero

Már megint a profiloldalát nézegetem. Utálom ezt a közösségi oldalt, mert állandóan ott lógok. Főleg amióta megtaláltam Őt. Nézem, hogy mit ír ki, mit csinál éppen vagy töltött-e fel új képet magáról. Na igen, a fényképei. Természetesen azokat is muszáj végigböngésznem újra és újra. Persze minden egyes alkalommal attól félek, találok valami olyan bejegyzést, ami fájni fog, ezért általában megfogadom, hogy többé nem kattintok rá. De a kíváncsiság mindig győz. Pedig biztos rosszul érintene, ha egyszer is azt látnám, hogy "kapcsolatban" vagy valami erre utaló jelet vélnék felfedezni. Már akkor is idegrángást kapok, ha meglátom, hogy más lányok irkálnak neki szépeket. Mert megteszik, hiszen elég nyerő a csajok körében.

*  *  *