OKT
26
2011

Jöhetsz hát, miért ne jöhetnél...

hetero

Feszült voltam és rohadtul fáradt mikor végre hazaértem, mert már napok óta rengeteget dolgoztam. A nyári szabadság előtt szerettem volna minden folyamatban lévő dolgomat befejezni. És mindezeken túl ráadásul már hetek óta egyedül voltam otthon. A gyerekek előbb táborban voltak, majd elmentek a nagyszülőkhöz, a férjem pedig külföldön dolgozott. Csak a hétvégére jönnek majd haza és akkor végre elutazhatunk családostul pihenni egy kis időre. Előbb még úgy gondoltam legjobb lenne egy kád forró vízben elnyújtózni és relaxálni egy kicsit, de ahogy elkezdtem vetkőzni már inkább egy gyors zuhany mellett döntöttem, hogy mihamarébb végre ágyba bújhassak. Amint letettem a fejem szinte már aludtam is.

*  *  *

Egy kéjes buli története

gruppen, tini, diák

Ez a hétvégi buli is csak átlagosnak készült, de eléggé meglepően ért véget. Gondolom már sokan örültek, ha az ősök eltűnnek otthonról, és szabad a kéró. Így volt ez velünk is. Gimnázium elsőben történt, mikor új osztályba kerültünk 2 haverommal. Az egyik nagyon iszákos, a másik eléggé félénk, na mindegy nem ez a lényeg. Az osztályba jó pár jó bőr csaj került, aminek mi nagyon örültünk. Gondoltuk, kicsit közelebbről is meg kéne őket ismerni, meg egy kis alkoholt inni. Erre tavasszal került sor, amikor eltűztek nagymuteromék otthonról. A dugi kulcsot tudtam, hogy hol van, úgyhogy a többit meg már könnyű volt elintézni. A ház igazán arra kellett, hogy éjjel, amikor már fáradtak vagyunk, le tudjunk feküdni. Szóltam a két haversrácnak, hogy buliidő van, és hogy hozzanak magukkal piát, ha inni akarnak. Természetesen szóltunk az osztályban lévő új csajoknak is, de...

OKT
25
2011

Régi szép emlék

hetero

- Gabi, te vagy az?
Egy ismerős hang szólított meg a hátam mögül. Megfordultam és ott állt előttem egy gyönyörű alakú, fekete hajú nő.
- Üdvözlöm tanárnő, micsoda meglepetés, hogy itt találkozunk.
A középiskolás irodalom tanárnőm ott állt előttem teljes életnagyságban. Csinos volt mint mindig. Rég a haverokkal gyakran álmodoztunk róla, hogy milyen is lehet meztelenül és közben bámultuk ahogy a szűk ruha feszül rajta.
- Milyen kicsi a világ.
- Igen, eléggé kicsi. Nem is gondoltam volna, hogy pont itt találkozunk.
- Egyedül vagy, vagy barátokkal, családdal esetleg?
- Egyedül vagyok, kicsit leugrottam bulizgatni, meg mivel jó idő van így a Balatonban úszok egy keveset.

*  *  *

Munkacíme: t

gruppen

Szeretünk bringázni és evezni, így tavaly nyáron megpróbáltuk vegyíteni a kettőt. Beneveztünk egy 10 napos Tiszabecs-Tokaj vizitúrára, előtte pedig kerekeztünk egyet a környéken. A tiszabecsi kempingben sátraztunk a tekerés alatt, innen csillagtúráztunk bérelt bicajokkal Szatmárcsekére, Túristvándiba és a bukó-gáthoz. Szép, meleg időnk volt, élveztük nagyon.
Aztán indult a vizitúra kb. 70 fős csapattal és 4 személyes kenukkal. Mivel a csomagokat autó hozta utánunk, a 4 fős kenukba négyen ültünk. Mi Gáborral és Anitával, egy 20-22 éves fiatal párral kerültünk egy hajóba. A napi adagok 15-30 km-esek voltak, így nem kellett megerőltetni magunkat. Sokat csorogtunk, azaz csak ültünk a kenuban, beszélgettünk, napoztunk, néztük a tájat – közben pedig a Tisza tette a dolgát, sodort bennünket a cél felé. Ha jó kikötőhelyet láttunk, megálltunk pihenni, labdázni....

OKT
24
2011

Egy fiú babaországban 14. rész

családi

- Terhes vagy! – mondta Marie megdöbbenten, amely megdöbbenés Kim összes nővérén és Lee arcán is látszott.
- Igen, az vagyok... Ugye nem vagy mérges, Anya? – Kim kicsit aggódott anyja reakciója miatt, de April támogatóan megfogta kezét.
- Lee, te mit gondolsz? – kérdezte anyjuk a fiára nézve.
Lee lassan felkelt, April-re nézett, aki visszamosolygott rá, mielőtt Kim-re nézett volna, akinek könnycsepp csillogott a szemében a legrosszabbtól tartva.
- Kim – tartott szünetet, mindenki lélegzetvisszafojtva várt – Nagyszerű anya leszel, és nem tudom elhinni, hogy a világ leggyönyörűbb babájának leszek az apja. – lépett oda hozzá, ölelte meg hirtelen, ahogy húga könnyekben tört ki. April és húgai mind csatlakoztak hozzájuk a könnyek tengerében, ahogy összegyűltek egy nagy, meztelen családi ölelésben. Aztán minden szem Marie-ra szegeződött, aki még...

*  *  *

Gyémánt csillogás 2. rész - Jégkrémrúd és fagylaltkehely

hetero

- Éhes vagy ? - kérdeztem, ahogy meztelenül a márvány lépcső felé vettük az irányt.
- Igen, szívem, rád ! - mondta, és átkarolta a derekamat. Vastag szerszáma újra harcra kész volt.
- Levi, most nem arra gondoltam... Kivételesen. - mondtam, és lefejtettem a karjait a csípőmről. A konyha felé vettem az irányt a sakktábla szerűen kirakott márvány padlón át. Besétáltam az ebédlőbe, és átvágtam a konyhába. a szexi tanár úr követett engem, és meztelenül leült egy bár székre. Én a hűtőbe nyúltam, és elővettem az eper fagyit, és a tejszín habot. vettem két kanalat, és leültem mellé.
Kanalaztam egyet a fagyiból, és a nyelvem hegyét kidugva megízlelgettem a finom édességet, majd amikor a kiskanálról elfogyott a fagyi, tejszín habot nyomtam rá... Lehunyt szemmel, élvezettel kóstolgattam...

*  *  *
OKT
21
2011

Miniszoknya

hetero, anál

Egyetemi éveim alatt történt, amikor egyszer egy hosszú nap végén az este 7 utáni busszal mentem hazafelé, ilyen tájban már nagyon kevesen vannak ezen a buszjáraton, csak 5 - 6 ember volt a buszon mikor felszálltam. Két megállóval később szállt fel egy nagyon kihívóan öltözött csaj! Ahogy fellibbent a lépcsőn kicsit ki is villant barna feneke az ici - pici rózsaszínkockás miniszoknyája alól, ezzel a mozdulattal végleg felkeltette figyelmemet! 3 sorral előrébb, szembe velem a busz másik oldalában ült le, így minden mozdulatát láthattam! Szerencsére a busz elejében, ahol mi ültünk akkor már csak egy öreg nő ült, de ő is háttal nekem. Óvatosan elkezdtem végig mérni a lányt, szép arcába egy - két tincs belelógott szőke hajából, mely hátra volt fogva! Fehér ingjét majd átbökte a mellbimbója, mivel melltartót nem viselt!

*  *  *

A lányomat kúrom

családi

53 éves férfi vagyok. Leírom hogyan lett a szeretőm a kislányom.
Évek óta elhidegült házasságban éltünk a feleségemmel, fapina volt mozdulatlanul fekve odatartotta. Olyan igazi legyünk már túl rajta szex volt. Egyre kevésbé vágytam rá.
Éjjelente alig tudtam aludni annyira vágytam a szexre, aztán 1 reggel mikor megint a lepedőre ragadva ébredtem s tudatosult bennem álmomban a kisebbik lányommal szeretkeztem, regisztráltam 1 szexpartner kereső oldalon. Hónapokig nem találtam megfelelő nőt, mert nekem buta bamba képű nők nem jönnek be. Egy új regisztrálón megakadt a szemem. Éva volt. Hosszas levelezés után kép cserekor rájöttem ő kell nekem. A személyes találkozó iszonyú jó volt. Egy étteremben találkoztunk. Olyan haja és szeme volt mint Sacikámnak karcsú és szép mellű ez a ruhán át is látszott és hatalmas mandula vágású szemei, igaz neki kék volt de egyből...

OKT
20
2011

Enyém

hetero

Rohanj! Dorothie szíve majd kiugrott a helyéről, ahogy bevette magát az erdő sűrűjébe. Olyan átható volt a sötétség, nem látott semmit maga előtt, mégis tudta, hogy muszáj teljes erejét beleadva tovább hajtania magát. A lába hirtelen beleakadt egy, a földből kinőtt gyökérbe és egyensúlyát elvesztve az avar közé vágódott. Felszisszent, éles fájdalom hasított jobb térdébe. Összeszorította álkapcsát, s a levelek fölött támaszkodva végül sikerült újra talpra állnia. Továbbra is hallotta a figyelmeztető hangot a fejében. Muszáj tovább mennem.
Egy pár pillanatra megállt, körbekémlelt, megpróbált tájékozódni az oldhatatlan feketeségben, s ekkor, megkönnyebbülésére a teliholdat takaró felhőzet apró foltokban elkezdett szétoszlani, ám csak annyira, hogy megvilágítson egy ösvényt, mely a fák közt kígyózva haladt előre.