Hírek


NOV.
22.
2018

Az orosz Vénusz

A lány az ágyamban feküdt, teljesen meztelen volt, testét csak egy vékony lepedő fedte. Az egyébként komor, sötét szobában egy reneszánsz festmény elevenedett meg. A meztelen testen, mint tökéletes formán a textil redőkben omlott az ágyra. A test egészét betakarta a finom ruha, mégis mindent láthattam, amire vágytam: a gömbölyű feneket, a hosszú kecses lábakat, az érzéki vállakat, amelyekre tegnap az az elragadó hullámos fekete haja omlott.
Fiatal, bohém festőként érkeztem Szentpétervárra. Akkoriban a modern festészet érdekelt a leginkább és Malevics 1913-as Fekete négyzetét látonom kellett. De ez nem volt elég. Vitt előre a vágy, hogy átérezzem azt az orosz környezetet, amely e nagy festőt erre a kompozícióra, erre az igen mély gondolatra inspirálta. A művészet függetlenítése, művészettelenítése és önbeteljesedése van abban a képben és ilyet Franciaországban egyetlen festőtől sem tanulhatok, gondoltam akkoriban.


Rita és Mogyoró

Ritának hívnak, 27 éves vagyok. Robival a férjemmel és Danival a 8 éves fiammal egy dunántúli kisváros családi házas övezetében lakunk. Robi művezető az egyik nagy hazai autógyár egyik beszállítójánál. Ha határidő van, sokszor bent marad túlórázni. Sőt megesik, hogy hétvégén is dolgoznia kell. Ez persze sokat segít abban, hogy egyről a kettőre jussunk, de sok áldozattal is jár. Rendszerint túlságosan fáradt ahhoz, hogy egymással is foglalkozzunk, hogy megadja nekem azt a figyelmet, amit szeretnék kapni tőle.
Mások szerint „jó nő” vagyok. Amikor terhes voltam Danival, rám jött ugyan néhány plusz kiló, de ez már a múlt. Igaz, hogy rettenetesen nehéz volt megszabadulni a súlyfeleslegtől, de kitartó munkával sikerült. Figyeltem arra, hogy mit eszem, szakítottam időt arra, hogy mozogjak (lépcsőzés kifulladásig, szobabiciklizés a TV-előtt), és meglett az eredménye! Hét éve, hogy Dani megszületett, az alakom pedig olyan, mint előtte.


NOV.
21.
2018

Az a 10 nap 1. rész

Péntek délelőtt volt, már a holnapra koncentráltam mikor megcsörrent a telefonom, a lányom hívott, kórházba vitték kanyaró gyanújával a kollégiumból. Holnap hajnalban indultunk volna a férjemmel egy 10 napos üzleti útra ami hónapok óta volt tervezve, napra, órára kiszámolva... Minden lecsekkolva, ő tárgyal , felmér , előkészít én meg dolgozom be a gépbe. Egy nyaralóhelyen jól jövedelmező, de kemény munka volt a kilátás. Itt a vég, a férjem csak ennyit tudott kinyögni mikor közöltem vele a tényeket. Megoldok mindent, ígértem neki, ami komoly feladatnak bizonyult. A nővérem jutott eszembe, neki gyerekjáték az ilyen meló, a munkahelyén meg leállás van... Hívtam is rögvest a telóján, harmadszorra fel is vette.
- Ments meg, a gyerek kórházban, sógorod a csőd szélén, én meg lassan a diliházban - jött ki belőlem egy szuszra.


Baráti tűz

30. szülinap…..
Nagyon jól telt az egész nap, sok szerettem meglátogatott és felköszöntött. Még Zsófi is meglepett annak ellenére, hogy szünetet tartunk a kapcsolatunkban. Egész nap nagyon reméltem, hogy gondol rám és meglátogat, de mégis nagyon felzaklatott a találkozásunk. Elviselhetetlen volt, hogy úgy viselkedtünk egymással mintha csak barátok lennénk. Persze izzott a levegőben az erotika, de a békülős szex az elmaradt sajnos. Én azért reméltem, hogy idővel majd megtudjuk beszélni a kettönk közötti nézetkülönbségeket.
Miután elköszönt elég feszült maradtam, és kedvem támadt inni valamit. A nagy nap pont péntekre esett és ilyenkor azért van egy kis éjszakai élet a városban ahol lakom Egyedül nem volt kedvem elindulni ezért felhívtam Gábort, hogy van e kedvük csatlakozni.


NOV.
20.
2018

Álarcban a könyvtárban

Nem fogom vissza magam. Alig észrevehető csókot fújok felé, és a levegőbe suttogom: - Tényleg?
Elismerően hümmög, és az asztalra hajítja a könyvet. Odalép hozzám, és megérinti a felső ajkamat. Elakad a lélegzetem. Átdöf a pillantása, és a gyomrom remegése az egész testemre átterjed.
- És a legpajkosabb tekintete, amit valaha láttam. Végigsimít a csípőmön, és én lángra lobbanok. Az egész testemet tűz emészti. Beleborzongok az érintésébe.
- És teljesen ellenállhatatlan teste - teszi hozzá. Azt hiszem, szeretném, ha függővé válna tőlem.
- Honnan tudod, hogy ellenállhatatlan vagyok?
- Nem tudom. De meg akarom tudni. Ezért mesélem ezt a történetet.
- És aztán mi történik? - Reszket a hangom, kissé szédelgek.
A narrátor nem fejezi be a nő erényeinek magasztalását, aki csókra éhes.


Diszkópatkány

Sokáig sikerült szinte önmagam előtt is eltitkolnom. Aztán váratlanul felszínre tört és átformálta jövőmet.
Nem akartam elmenni a többiekkel a diszkóba, de annyit nyaggattak, piszkáltak, hogy nyuszi vagyok, gyáva kis pöcs, meg hogy ott talán találok egy tökrészeg csajt, aki összeáll velem, ha már ilyen kis nyamvadtnak vagyok, hogy végül követtem őket. Belépve mellbecsapott a dübörgő zene, összezavartak a pulzáló, táncoló fénycsíkok, és felfordult a gyomrom. Mondjuk, ez utóbbit lehet, hogy az a Red bullos vodka okozta, amit jövet belém diktáltak. A tömegben hamar elszakadtam az úgy nevezett haverjaimtól. Az volt a tervem, hogy még tengek-lengek egy kicsit, majd amikor már biztos nem látnak, elhúzom a csíkot.
Miközben mindezeken elmélkedtem a lüktető zene hatására önkéntelenül mozogni kezdtem. Pár perce táncolhattam, amikor hátulról erős kezek megragadták a derekamat.


NOV.
19.
2018

Koktélok

Sandra, anya legidősebb unokahúga az esküvőjére készült és megkérte anyát, hogy legyen az egyik koszorúslánya. Anya izgatottan fogadta a felkérést. Sandra-val mindig is közel álltak egymáshoz. Majdnem mintha testvérek lettek volna, noha anya bő tíz évvel idősebb volt nála. A szüleim annak idején egy fiút és egy lányt szerettek volna, de közbeszólt a válás, úgyhogy egyedüli gyerek maradtam. Azt hiszem a Sandra-val való kapcsolat kicsit enyhítette anya bánatát.
Sandra számára nem volt tabu a szex a beszélgetéseik során, így tudta hogy anyának nincs tartós párkapcsolata. Lefoglalt a hotelben még egy szobát vésztartaléknak, hátha anya “összejön” valamelyik szingli meghívottal. Jelen voltam amikor ezt elmondta neki és láttam hogy anya elpirulva néz rám, pedig engem egyáltalán nem zavart annak gondolata, hogy valaki mással alszik. Csak annyit szerettem volna, hogy boldog és elégedett legyen.


Egy elmaradott asszony extra gyógyulása

41 éves koromban változott meg az életem. Férjemmel 23 éves korom óta vagyunk együtt. Én erkölcsös neveltetésben részesültem, a férjem vette el a szüzességem, más férfi nem volt az életemben. Anyám tanítását követtem, legyél szemérmes, ne mutogasd magad, a férfinak tedd szét a lábad és kész. Így is történt. Akkor szeretkeztem a férjemmel, amikor akart, de én sosem kértem rá. Először ez naponta volt, majd később csökkent. A szex abból állt, hogy este a sötétben levetkőztem, a férjem simogatott, szétettem a lábam és megdugott. Először ennyi elég volt a férjemnek, de később többet akart, egy részét teljesítettem (húzogattam a farkát, simogattam) de a durvábbakat nem (szopás, anal, világosban meztelenkedés). Ha nappal szeretkeztünk, akkor zavarban voltam, pedig nem voltam rossz nő. 41 évesen is jó alakú – bár nem vékony – nagymellű gömbölyded nő voltam.