Hírek

JAN.
3.
2019

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 26. rész

Miután Lorena a mozgólépcső aljára ért, célba vette a pláza közepén lévő kijáratot. Kiérve balra fordult, és az ajtó közvetlen közelében lévő kávézó terasz része felé sétált. Hamar megtalálta, akit keresett: a társkeresőn megismert, barnahajú, elegánsan felöltözött férfi az egyik asztalnál ült magányosan. Mikor a lány odament hozzá, akkor a kiszemeltje gyorsan végigmérte Őt a csizmájától kezdve, a fekete combközépig érő szoknyáján, a vörös blúzon meg a kigombolt szövetkabáton át, egészen a két barna szeméig, aztán felállva üdvözölte.
- Sokkal gyönyörűbb vagy mint a képeken — jelentette ki mosolyogva, az arcára adott két puszit követően. Lorena legújabb randipartnerét Endrének hívták, és a negyvenedik életévében járt.
- Köszönöm - fogadta mosolyogva a bókot a nő, majd leült a székre. A férfi két kávét és két pohár kólát rendelt maguknak.


A klub

Szeretnék mesélni nektek a kedvenc fantáziáimról. Mint sok más nőnek, nekem is mindig voltak titkos gondolataim a szexről nem emberekkel, és ez még az előtt volt, mielőtt tudtam volna milyen is a kefélés.
Aztán néhány évvel idősebb lettem. Aztán még nagyobb lettem, megismerkedtem fiúkkal és (hivatalosan) egy 1950-es Oldsmobile hátsó ülésén elvesztettem szüzességemet. Nos, egy fiatal lány szexuális nevelkedése ettől kezdve valószínűleg normálisan folytatódna, megtanultam faszt szopni, análisan közösülni, és más dolgokat.


JAN.
2.
2019

Kedves Látogatóink!

Egy szép kerek szám aranyozza be az új évet, ez pedig a 9500, azaz ennyi jobbnál jobb történetet találhattok az 18. születésnapját az idén nyáron ünneplő Törté-Net-en! :)

Köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot, és természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket.

További jó írást, olvasást kíván a Törté-Net Szerkesztősége!


29. születésnapom

Hülye, szürke napnak indult. Végigkóvályogtam a lakásban, kinyitogattam a szekrényt, ahol a ruháit tartotta, most üresen tátongtak. Nem tudom igazán, hogy szerelmes voltam e bele, de úgy látszik megszoktam. Már négy napja elköltözött. Valahogy üres volt a lakás. Nem találtam a helyem. Ma van a 29. születésnapom, de még a telefonomat is kikapcsoltam. Senkire nem voltam kíváncsi. Semmihez sem volt kedvem. Ittam egy kávét. Aztán kinyitottam egy üveg Bourbon whiskey-t. Nem volt igazán a kedvencem, de ez volt itthon. Még régebben valakitől kaptam.
Egy kis pohárba kitöltöttem. Felhajtottam. Jólesően melengette át a belsőmet. Visszafeküdtem az ágyba. Bekapcsoltam a TV-t, de nem tudott lekötni. Elővettem egy könyvet, de igazán arra sem tudtam figyelni. Valahogy semminek nem volt értelme, pedig odakint szépen tűzött a nyári nap. Kicsit elaludtam. Az egész múlt éjszakát, sőt a négy napot is így szenvedtem végig.


A közösben

Tekertem egy füves cigit, levetkőztem, a díványra telepedtem, és elkezdtem a kedvenc pornómegosztó oldalaimat nézegetni. A pasim most épp távol volt pár órára, úgyhogy lesz egy kis időm magamra: elszívok egy spanglit, pornót nézek, maszturbálok. Egyszerű, de nagyszerű élvezet. Meggyújtottam a trombitát, szívtam belőle pár slukkot, aztán hátradőltem és elkezdtem nézni a videókat.
Másfél óra elteltével már eléggé be voltam állva. Finoman simogattam a csiklómat, és egy amatőr videót néztem, amiben egy középkorú nő egy glory hole-os fülkében szopott egy faszt. Hirtelen nagyon szomjas lettem -- nem tudom, hogy a fűtől, vagy a látványtól, ahogy a nő a spermát nyelte. Úgy hagytam a tévét, és amikor visszajöttem egy kis vízzel a konyhából, már egy másik videó indult el éppen magától. Leültem, kortyolgattam a vizet, de a szemem a képernyőre tapadt.


DEC.
31.
2018

Boldog Új Évet Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


És hagyj kedveskedjünk - szokás szerint - pár statisztikával nektek: 2018-ban 488 új történet (körülbelül 2000 A4-es oldalnyi) és 106 új képregény (több, mint 4400 oldalnyi) került fel a Törté-Net-re.
Köszönjük az Íróinknak, Fordítóinknak, reméljük, hogy az elkövetkező évben is sok-sok remekművet olvashatunk a tollaitokból!
És köszönjük az Olvasóinknak is, igyekszünk továbbra is méltóak maradni a figyelmetekre! :)

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség

DEC.
28.
2018

Rémálom

A 20 éves Sam juniort már megint rémálmok kínozták. Ez az óta van így amióta szörnyű közúti balesetet túlélte. Ő és négy barátja lesodródott az útról, az autó kigyulladt majd felrobbant. Ő és Pete barátja túlélte a balesetet, mivel nem voltak bekötve és felborulás pillanatában kirepültek az autóból. A korházban töltött hetek után végre haza jöhetett, lassan felépül. A testén alig voltak már sebek azok is lassan begyógyultak, de a lelki sebei egyáltalán nem. A korházban kapott nyugtatók hatásának elmúlásával komoly rémálmok gyötörték.
Azóta minden éjjel kiabált, hánykolódik, csapolódik és sokszor még az ágyról is leesik, olyan rémálmai vannak. Azóta Sam anyja Sally minden éjjel, amikor a fiának rémálmai voltak bement Sam szobájába és megpróbálta a fiát megnyugtatni, lecsendesíteni. Legtöbbször pedig szép simogatással és becéző szavakkal sikerült felébreszteni és megnyugtatni.


Luca ajándéka

Irodám magányában javítottam az aznapi vizsgákat. A pénteki dolgozatok ötlete a hallgatók körében soha nem aratott osztatlan sikert. Én kifejezettem élveztem, hogy a munkamorál megmaradt romjairól menekülő kollégákkal töltött egész napos semmittevés után nyugodtan tudtam dolgozni. A téli diplomaosztó ünnepség és a karácsony előtti készülődés forgataga szinte teljesen elnéptelenítette az épületet kora estére.
Lassan telt az idő, újabb és újabb elégtelen landolt az asztal szélén várakozó kupacon. Értelmetlen vizsganapnak tűnt, ami nem volt példátlan így Ünnepek előtt. Minden évben a hallgatók széles rétege próbálkozik az oktatók év végi fáradtságát vagy épp jószívűségét több, de inkább kevesebb sikerrel meglovagolni. Az üres dolgozat ritka zsákmány, szinte jutalom a sok badarság között, amit el kell olvasni.