FEB
17
2012

Oktatás a szénapadláson

hetero

Fogadjunk, hogy el se tudjátok képzelni, hogy egy ilyen vidéki házban milyen klafa szénapadlások vannak!
Az úgy volt, hogy a nagyika felküldött a szénapadlásra, hogy nézzem meg, hogy hány bála van még, mert ha kifogy akkor kell még venni, mert hosszú lesz még a tél, és a legelők soványak ilyenkor.
Hát engem küldhetett az én édes nagyikám, mert én ugyan nem tudom megállapítani, hogy mi a különbség a széna meg a szalma közt. Úgyhogy lemásztam a létrán, és kérdeztem, hogy melyik az, meg, hogy zsákban van - e mert azt is láttam fent.
Nagyika meg csak nevetett és mondta, hogy majd felküldi velem a Ferit és az majd jól megtanítja nekem. Meg is nyaltam a számszélét a gondolatra. A Feri az egy köztudottan nagy kan, de szerencsére nagyika nem ismeri a helyi pletykákat. Én pedig vágytam egy jó nagy kanra már nagyon. Az éjfélimise óta nem is kupakoltak még meg úgy...

FEB
16
2012

Álcázott pornó casting

hetero, diák

A történet egy áprilisi buliban történt, valamikor 2006-ban. Az egyetemi idő alatt gyakran csináltuk, hogy az albérlet az egyetem közelébe volt, a kocsit az egyetemen hagytuk lent, és így séta volt pár perc az egyetem, de a parkolásért nem kellett fizetni, amely mostanában arany árban mozog. Az albérletben már fent volt kisebb gyűlés névnapot ünnepeltek, és beszálltunk mi is. Telt múlt az idő, pia már nincs, de a hangulat jó, irány egy környéki kocsma. Az egyetemisták kedvenc helye ez, közel van, majdnem mindig nyitva, és jó bulik vannak, itt most karaoke buli volt, amire csak akkor szállok be, ha sokat iszok. Ezen az estén ezzel nem volt gond, mert sokat ittunk, vodka, whisky, tequila és pezsgő is volt...na a pezsgő nekem a végem ilyenkor egész este keményen áll, és ez mondjuk táncolásnál is könnyen észrevehető ha valaki hozzámér mondjuk a hátsójával. Már hetekkel ezelőtt...

*  *  *

Börtön a zuhany után jobbra

homo

A főiskola alatt kollégista voltam, egy elég lepukkant kollégium volt, azért nem volt kosz, és legalább kétágyas szobákkal, benne kis mosdó, kint közös fürdő, s miegymás. Egy felsőbb éves lett a szobatársam. Elég visszafogott figura volt, talán a Holló Színház jeles Gallájára tudnám hasonlítani, fiatalabb kivitelben. Olyan ember volt, akinek mindenre volt kimért válasza, ha kérdezett valamit tőle valaki, nem tudott soha egy mondatban válaszolni. Minden ideje percre előre be volt tervezve, egy idő után már én is pontosan tudtam mindent. Azt leszámítva, hogy ezt tőlem is eleinte elvárta volna, hogy tudjam, mikor merre meg hol vagyok, egy idő után számomra szórakoztató volt.
Amúgy abszolút jó szándékú srác volt, de valahogy mint aki nem ezen a világon járt, a két év alatt amíg egy szobában voltunk, egy kisebb elkeseredést leszámítva, soha semmilyen érzelmi reakcióját,...

*  *  *
FEB
15
2012

Nincs is jobb a közös masztinál

maszturbáció, nyaralás

Én imádom látni a kedvesemet amikor önkielégítést végez. Megunhatatlan a szépség, amit olyankor látok.
24 éves korában találkoztam vele, ennek 3 éve. Hetekig csak beszélgettünk barátkoztunk, lelkileg akartam előbb közel jutni hozzá.
A beszélgetéseink egy pont után magunkra, a megélt szexuális tapasztalatainkra, nemi szokásainkra korlátozódtak.
Szemérmesen kezdtük s a szemérmességet lassan felváltotta az egyre forróbb beszélgetések sora, de közben még nem érintettük meg egymást, és ez a távolságtartás fokozta, markánsan akkumulálta az érő vágyat.
Ez egyre fantasztikusabb volt, mert a szavaknak is van erotikus mágiája, ami testi vágyban, feszültségben is kinyilvánul 1-1 megfelelő hangulatban.

*  *  *

Uram és parancsolóm

hetero, bilincs

– Na, szivi. Kérlek!
Angie arrébb hengergőzött George-tól, kicsusszant a cirógató ujjak alól.
– Azt már nem – felelte. – Tudod jól, ilyesmibe nem megyek bele.
– Nem a farkamat akarom a seggedbe dugni – ellenkezett a férfi. – Csak az ujjamat. Játszadozni akarok a segged lukával, ennyi az egész. Meglátod, remek lesz.
– Hát persze, aztán mire észbe kapok, már bele is nyomtad a farkad a faromba. Kösz, ebből nem kérek. – Azzal lenyúlt az ágy lábához, ahová a takarót dobták és a mellére húzta.
George most felállt és parancsolóan nyújtotta ki az ujját. Hirtelen váltott át a szerepjátszásra, amit időnként csináltak.
– Urad és parancsolód vagyok, te pedig engedelmeskedsz nekem.

FEB
14
2012

Boldog Valentin-napot Kívánunk Minden Kedves Írónknak és Olvasónknak!

Ezen nap alkalmából ajánlanánk most három remek, a témába vágó történetet. (A szokásos frissítésen felül.)

Az új szomszéd

hetero, vibrátor
Egy kétszereplős történet, amely megmutatja, hogy hiába kezded még egyedülállóként a Valentin-napot, ki tudja, hogy mit hoz számodra az este. :)

Valentin-nap

gruppen, anál
Egy "megszokott" Valentin-nap helyett egy meglepetés, fergeteges hotelbeli este kerekedik még egy nő beszervezésével a párocska közös örömére.

Valentin-napi vacsora a Del Ray Szőlőkertben

gruppen
Itt már egy nagyobb társaságban élvezik az ünnepet, a vacsorát és egymást a résztvevők, Pavlov szokásos színvonalú fordításában.

Jó olvasgatást, jó szórakozást, jó írást továbbra is! :)
*  *  *

Anya és lánya 1-2. rész

hetero

1. rész – Talált tárgyak
Tamás már huszadik évében volt, de még csak elsős volt a főiskolán. Miután eredetileg nem a városban lakott, az első szemesztert koleszban kellett töltenie. Abban csak négy - vagy nyolcágyas szobák voltak, ezért kezdettől fogva kint szeretett volna lakni valahol a városban. Irtóra örült, amikor a szemeszter végére a főiskolán lévő falitáblán talált egy kiadó bútorozott lakást. Nem éppen a legjobb környék volt – épp ezért adták ki diáknak is. Rögtön elment megnézni, és miután tetszett neki a világos egyszobás kégli, azonnal kivette.
A lakásban beépített konyhabútor is volt, mosógép azonban csak az alagsorban, amit a házban lakók felváltva használhattak. Tamás ennek is nagyon örült, mert saját mosógépet úgyse engedhetett volna meg magának az ösztöndíjából, a tisztítóba meg nem akarta hordani a cuccait.

*  *  *

Zsaruk, stricik, szeretők

gruppen, anál

Egyszerű háziasszony vagyok, aki 39 éves koráig békésen, hűségesen élt nála 15 évvel idősebb férjével és 2 gyerekével. Elégedett voltam az élettel, jó dolgom volt, aztán talán unalmamban, talán a férjem gyenge szexuális képességei miatt az interneten elkezdtem csetelgetni, levelezgetni. Össze is barátkoztam egy pasival, ő 38 éves családos ember volt, csinos, intelligens, jóképű férfi. Ahogy lenni szokott szimpatikus volt, elkábított a szövegével és ha szerelemről nem is beszélhetünk, de vonzalom alakult ki köztünk. Sajnos másik városban lakott, így elég hosszú idő eltelt, mire először találkozni tudtunk. Kocsival jött Pécsre és estig ráért. Nagyon örültem neki és a kocsiban pár perc után már csókolóztunk. Nyár volt, igyekeztem csinosan, csábítóan öltözni. Rövid szoknya volt rajtam alatta piros tanga, felül a nagy mellemen csak egy vékony blúz, mely feszült...

FEB
13
2012

Anyjával és lányával

családi, diák, tini, vibrátor

Volt az osztályunkban egy lány Alexának (Alexandrának) hívták. Vele már azelőtt is jó viszonyban voltam. Középmagas vékony lány volt. Göndör szőkésbarna haját lófarokban hordta. Aznap feltűnően bámult. Egyik órán sem tudta levenni rólam a szemét. Ebédszünetben Alexa, mint mindig, a barátnőivel ült. Észrevettem hogy sokszor felém fordulnak, és pajkos mosollyal bámulnak rám. A szünet utolsó pár percében Alexa odaült mellém az asztalhoz és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem suli után átmenni hozzájuk tanulni. Ettől a kérdéstől rögtön felállt a gatyámban a dákóm. Belenéztem tengerkék szemébe, és igent mondtam. Alexa elmosolyodott és egy puszit nyomott az arcomra.
- Akkor suli után találkozunk. – mondta és visszament a barátnőihez.