Hírek

JAN.
15.
2019

Esős szilveszter

Kint zuhogott az eső. Bent, a szobában terjengő jótékony félhomályt csak a tévé vibráló fénye törte meg. A zenecsatorna ontotta magából a fülsüketítő slágerek örvényét. Krisztina, avagy Krisztike, ahogy a suliba szólították éppen felállni készült, amikor egy súlyos test ereszkedett mellé a foltos kanapéra.
- Na, végre megvagy – paskolta meg vállát a férfi. – Az unokám Ramóna sokat mesélt a legjobb barijáról. Úgy örültem, amikor mondta, hogy velünk fogtok szilveszterezni. Rég szerettelek volna megismerni. De bocsi, - vigyorgott – még be sem mutatkoztam. Szólíts csak Armandónak.
Krisztikének zúgott a feje a megivott pezsgőtől, fáradt volt, és szeretett volna hazamenni, de anyukája eltűnt mellőle.
- Nem kérsz egy slukkot? – kérdezte a bácsi. - Te is cigizel az iskolában? Szívtál már közösen a haverokkal?


A második emelet 1. rész

Második éve éltem egyedül egy kis albérletben a város szélén. Aranyos lakás volt, a társasház békés és nyugodt, a környékre sem lehetett panasz. Kicsit messze volt ugyan az egyetemtől, de biciklivel jártam, így ezt szinte észre se vettem. Szociológiát és társadalomelméletet hallgattam, aktív társasági életet éltem és sokat szexeltem. Éltem egy bohó egyetemista életét.
Azt hiszem az utolsó évben változtam meg. Volt egy nagyon rossz élményem egy nyári fesztiválon, otthon is zűrök voltak. Elkezdtem egyre kevesebb emberrel találkozni, egyre többet voltam egyedül, otthon üldögéltem, cigarettáztam az erkélyen és huszadik század eleji francia költők verseit olvasgattam. Hétvégén bulizni mentem, gyakran egyedül és idegen pasik ágyában kötöttem ki. Barna hajú srácok, legénylakások, eltépett óvszereszacskók jutnak eszembe ha erre az időszakra gondolok.


JAN.
14.
2019

Viszonzott titok

A Bender család négy generációt ölelő rokonsága közel száz fővel készült George Bender nagypapa és többszörös dédpapa kilencvenedik születésnapjára. Jeles évforduló volt ez a nyugalmazott ezredes, háborús hős és a városi kertészeti egylet tiszteletbeli elnökének, amitől a hozzátartozók népes serege hetek óta lázban égett. A készülődés távolságokat törölt el, újra összehozva a rég nem látott családtagokat, évtizedes nézeteltérések sértett hallgatását söpörte a szőnyeg alá, de akadt szép számmal lehetőség első találkozásra is a rokonok között.
A szombati lakomát és hajnalig tervezett vigadozást ünnepi díszbe öltözve várta Bender nagypapa otthonától nem messze kedvenc étterme. Nem mindennapi felhajtás tanúja volt az év jelentős részében álmos kisváros. Már az ünnep előestéjén autók érkeztek, a vendéglő szomszédságában péntek este megtelt a szálloda parkolója, ahol három teljes szinten gondosan lefoglalt szobák várták a vendégeket.


Hotel 1. fejezet - 3. rész

A nő a szófán ülve várta a srácot, kezében egy pohár sárgás színű itallal.
- Vetkőzz és ülj le!
A srác már meg sem lepődött, hogy az olyan alapvető udvariassági dolgok, mint a „Hogy vagy? Mi újság veled?” kérdések el sem hangzanak a főnökasszony szájából. Miért is kérdezné, mikor nem igazán érdekli a válasz. Nem azért hívatta Greget, hogy a hogylétéről diskuráljanak.
Elhelyezkedett és a nő oldalra fordulva a Greg ölébe rakta a lábait. Belekortyolt az italába és figyelmesen vizsgálgatta a srác arcát.
- Nem akartam hallgatódzni, de elcsíptem, hogy miről beszélgettetek Lorraine-nel. Bevallom, meglepődtem, de a szó jó értelmében. Nem hittem volna, hogy ilyen kényes témát ennyire nyíltan fel mersz hozni egy nő előtt, aki még csak nem is a szeretőd. Ezt vedd dicséretnek. Azt viszont nehezményezem, hogy nem hozzám fordultál a kérdéssel. Talán félsz tőlem?


JAN.
11.
2019

Annika és Liza 9. rész

- Kösz, de most hadd nyaljam le rólad, amit apád rád spriccelt - kérte Annika Lizát.
- Oké, de akkor én is lenyalom a hasadról - felelte az unokanővére.
- Hm, de finom! - nyalta meg a szája szélét Liza, amikor kölcsönösen tisztára nyalták egymást, aztán Stefánhoz fordult.
- Megkóstoltad már a spermádat, apa? - kérdezte.
- Aha - felelte Stefán némi habozás után. - Pont ma reggel telespricceltem anyádat és utána ki is nyaltam a puniját - mondta némi szégyenérzettel, mert tudta, hogy ilyesmit mégsem illik elmondani a lányuknak..
Bár alig pár perce verte ki a farkát, ettől a gondolattól újra felállt a bránere. Ezen mind a két lány meglepődött, de Liza volt a bátrabb kettejük közül.
- Nem volna kedved ugyanezt nálam is megcsinálni?


Szex az igazgatónővel

Egy átlagos iskolai napnak indult. Délelőtt lezajlottak a tanítási órák, délután pedig szilencium volt. Szilencium után éppen hazafelé tartottam volna utolsónak kilépve a teremből, mikor Ildikó az igazgatónő a kabinetjébe szólított:
- Tomi, gyere be légy szíves!
Szívem a torkomba dobogott mi közben azon gondolkodtam, hogy:
- Mi rosszat tettem már megint?!
Mikor beléptem az igazgatói iroda ajtaján, elém tárult Ildikó gyönyörű látványa. (Ildikó egy kb. 48 éves igazi érett MILF. Vállig érő sötét frizura, formás közepes mellek, hosszú combok, kerek feszes fenék, amolyan Julia Ann féle popsi. Nekem háttal ült így nem látta, hogy már ott állok az ajtóban. Újra belekezdett, kicsit idegesebben:
- Tomi, gyere be légy szíves.


JAN.
10.
2019

Visszatérés

Bámulod a monitort, de valahogy nem segít. Próbálsz a munkádra koncentrálni de gondolataid folyamatosan elkalandoznak, bár szerencsédre mikor a kollégáid azon kapnak hogy elbambultál, betudják ezt a tombolni készülő tavasznak, mosolyogva megjegyzik hogy igen, ők is legszívesebben már régen elindultak volna haza.
Van aki megkérdezi kegyesen, hogy nincs esetleg plusz időd, hogy hamarabb hazaindulj ha már ennyire elvágyódsz, de füllentve azt mondod nincsen. Nem is annyira szeretnél haza indulni, vagyishogy haza menni nincs is baj bár egy ilyen szimpla kedden talán kérdéseket vetne fel, hogy miért sietsz haza, de nem is hazamenetellel van a gond. A gond, ami a gondolataidat foglalkoztatja és kiragadja a munka monotonitásából az az sms amit alig egy órája kaptál s ami óta egyszerűen képtelen vagy figyelni arra ami körülötted zajlik.


Igazgatóm 1. rész

A főiskola elvégzése felé közeledtem, már, csak a szakdolgozat védése volt hátra. Ahhoz, hogy valami jobb munkahelyet kifogjak, pályázatokat adtam be, valamint szakirányba is próbáltam elhelyezkedni. Több pályázatomat elutasították, de több helyre meghallgatásra, pofavizitre kellett mennem. Nem részletezem tovább, a lényeg, hogy az egyik helyen gazdasági referenst kerestek, ahol az igazgató úrnak röviden, tömören kellett tájékoztatást adni a külső kapcsolatokról, egyben a levelezését is bonyolítanom kellett. Tetszett az iroda, jó fizetést kaptam, így a diplomaosztás után kellett kezdenem.
A főnököm, a negyvenes évei végét taposó szigorú tekintetű úri ember volt. Magas, pici pocakot már eresztett, göndör, rövid, kicsit őszülő hajú, a karján, a mellkasán erősen szőrös, ami nekem nagyon tetszik. Imádom a szőrös, sármos férfiakat.