Hírek

FEB.
1.
2019

Kertvárosi fertő 1. rész

Remegő térdekkel bámulja őket. Nem látnak, nem figyelnek rá, mert egymással vannak elfoglalva. A lánya a padlón térdel és két férfi farkát szopja. Az egyik egy hatalmas néger pasié, a másik az apjáé. Az ágyon a legjobb barátnője Evelin négykézlából őt a fia és egy ismeretlen lány kényezteti. A terem másik sarkában két fiatal lány öklözi városkájuk polgármester asszonyát.
- És ez még csak a kezdett – szólal meg valaki mögötte. Megperdül. Egy férfi áll előtte. Magas, izmos és teljesen meztelen. Ő az, de nem akarja felismerni.
- Hello anya. Csatlakozol hozzánk?
- Soha – akarta mondani – de a teste mást sugallt. Nem értette mi történik vele, a feje zúgott, egyik pillanatban libatőrös lett a hidegtől, a másikban elöntötte a forróság.


Egy új maszturbációs élmény

Egy évvel ezelőtt a férjem aki az egyetlen társam volt, tizenöt évi házasság után elhagyott. Igazából megkönnyebbültem, mert a kapcsolatunk már egy ideje
szétesett, és a szexuális életünk katasztrofális volt. Nem volt előjáték vagy közös maszturbálás. Csak annyit akart, hogy hetente egyszer-kétszer megdugjon a saját kielégüléséért, anélkül, hogy figyelembe vette volna az igényeimet is, így soha nem értem el az orgazmust. Mindig a sötétben voltunk, és soha nem
simogattuk vagy csókoltuk meg egymást.
Hogy ezt jóvátegyem, amikor üzleti úton volt, néha simogattam magam, de ritkán értem el a csúcspontot. De mindezek mögött ott volt a frusztráció, egy
meglehetősen magas libidó, ami kielégítetlen maradt.
Az elmúlt évben elkezdtem újjáépíteni az életem, de rájöttem, hogy többet akarok ,mint a maszturbálás. Puszta véletlen, hogy ez vezetett egy kiváló honlapra, amelyet rendszeresen látogattam.


JAN.
31.
2019

A Fizikatanárnőm

Amit most leírok, még nem mondtam el senkinek, de mivel nem bírom tovább, így megosztom másokkal. Tavaly augusztusban történt az eset, ekkor 16 éves voltam. Van egy nagyon dögös fizika tanárnőm, akit Tündének hívnak. Akkor 29 éves volt. A fizika sohasem volt a legszeretettebb tantárgyam, de ő tanította, így szerettem órára járni…
Korrepetálásra is jártam hozzá. Azon a bizonyos szerdai napon felhívott, és mondta, hogy 17.30-ra mennyek az iskola főbejáratához. Összepakoltam a cuccomat, és elindultam. Az iskolától pár méterre már meg is pillantottam. Gyönyörű volt. Fekte miniszoknyája alatt karcsú lábai, kis topja alatt, szép formás, kerek mellei, fekete vállig érő haja, feszes feneke volt. Mikor odaértem megszólalt: „szia, na felkészültél?”. Akkor még nem sejtettem mi fog velem történni. Amikor beértünk a portás szólt nekünk, hogy a termet felújítják, tele van szivacsokkal, de csak oda tudunk menni.


Intézeti rutin

- De jó segged van! – Csapott rá a fenekemre.
- Tetszik? – Riszáltam meg az említett testrészemet.
- Aha – ölelt át hátulról.
A forró, gőzfelhős, félhomályban szinte semmit sem láttam, csak éreztem, hogy valaki letérdel, és a szájába veszi a farkamat. Miközben a mögöttem álló a fülemet csócsálta, ujja megkereste a lyukamat és pillanatnyi tétovázás után beléhatolt. A hosszú, isteni ujj egy forgatás után egyből megtalálta a gyenge pontomat, amitől az egész testem remegni kezdett, a farkam pedig megrándult.
- Nem tudok betelni veled! - közölte a reszelős hang a hátam mögül, és rám hajolt, hogy a derekam kis gödreit csókolgassa, míg a második ujját is belém vezeti, és akkurátusan kínoz, míg könyörögni kezdek a kielégülésért.


JAN.
30.
2019

Orgazmus mesterfokon

A húszas éveim elején, miután túl voltam az első igazán komoly kapcsolatomon, egy ideig nem akartam újra férfiakkal ismerkedni.
Ahogy teltek a hetek, azon vettem észre magam, hogy egyre gyakrabban folyamodok az internetes leszbikus szexvideókhoz vágyfokozó gyanánt a maszturbálásaimhoz, egy-egy magányos estén. Azon belül is leginkább masszázsvideókat néztem. Nagyon megfogott az a kellemes, relaxáltságot keltő atmoszféra, ami ezekből a filmekből áradt.
Egy gyertyákkal... növényekkel... faliképekkel díszített szoba... Vagy éppen egy a természet lágy ölén fölvett videó, gyönyörű fákkal, bokrokkal a háttérben,
miközben hallani a patak csordogálását... Már évekkel azelőtt is tudtam, hogy a lányokat is szeretem, de a párom mellett háttérbe szorultak az efféle fantáziálásaim.


Kaland Zitával

Egy budai magánklinikán dolgozom, mint nőgyógyász. A pácienseim közé sok ismert vagy híres ember felesége, barátnője tartozik. De hozzám jár jó néhány egyedülálló sztár és unatkozó milliomosfeleség is. Bevallom őszintén, hogy eleinte igyekeztem betegként tekinteni rájuk. Aztán rá kellett jönnöm, hogy nem megy.
Gondoljatok csak bele, hogy beállít egy 20 év körüli csaj, aki úgy néz ki, mint aki most lépett ki egy magazin címoldaláról. Azt mondja panaszai vannak. Elkezdem vizsgálni, és közben beszélgetünk. Kiderül, hogy tulajdonképp semmi baja nincs, csak a nagyon elfoglalt üzletember barátja már vagy három hete nem csinált vele semmit.
Nem akarok dicsekedni, de idővel egész sok „barátnőm” lett. Persze azt is el kell mondjam, hogy nem mindenkivel jött össze a dolog és a legtöbb esetben nem én kezdeményeztem.


JAN.
29.
2019

Születésnap

Álltam az ajtaja előtt kezemben egy csokor virággal, valamint egy üveg vörösbor, és egy doboz desszerttel, valamint egy csomag, amiben egy különleges ajándék van. Mielőtt becsengettem végiggondoltam lehetőségeimet.
Kinyitja az ajtót, megkérdi mit akarok és elküld a fenébe.
Kinyitja az ajtót, meghallgatja miért jöttem, nem fogadja el az ajándékot, és elküld.
Beinvitál a lakásába, megköszöni az ajándékot, megkínál valamivel és beszélgetni kezdünk.

Tulajdonképen már rég óta ismertem, leveleztünk néha egy telefon vagy sms, illetve a Skype-on irogattam neki, de személyes találkozóra még nem került sor Ettől valahogy huzakodott, gondolom a köztünk lévő nagy – 38 év - korkülönbség miatt.
Nos megnyomtam a csengő gombját. Kellemes dallamot hallottam, kis idő múlva lépések, résnyire nyílik az ajtó, kitekint, majd leveszi a biztonsági láncot és beenged az előszobába.


A ház

Christopher Mac Kenzie kényelmetlenül érezte magát a Miss Carlyle-lal boldogan csevegő anyja mellett ülve. A két nő láthatóan régi barát volt még abból az időből, amikor együtt jártak abba a magániskolába, aminek Miss Carlyle most a vezetője volt. Chris-nek fogalma sem volt arról, hogy az anyja miért ragaszkodik ahhoz hogy az ő régi iskolájába járjon, de a nő meglehetősen eltökélt volt. Ami szokatlan volt a fiú számára, mert az anyja általában nem szokott szigorú vagy hatalmaskodó lenni.
Chris többé-kevésbé elnyomta magában a két nő hangját. A csupa “Oh Molly, annyira örülök hogy a fiad ide jön, olyan jóképű bla, bla, bla... ” és “Köszönöm Simone! Emlékszel amikor mi bla, bla, bla..” - ból álló társalgásuk nem kötötte le. Valójában persze ennél tartalmasabb volt, de akkor sem érdekelte. Senkit nem ismert ebből a hülye iskolából, az anyja pedig nem volt hajlandó megmondani neki, hogymiért olyan fontos.


JAN.
28.
2019

Hétvége

Sandra belépett a szállodai szóbájában és letette a bőröndjét az ágya mellé, a kézi táskáját pedig az ágyra. Elhúzta a függönyt és kinézet az ablakon. Egy nagy sóhaj közepette, gyönyörködött a lenyugvó nap sugaraiban és a kilátásban. Egyedül volt és magányos ebben a nagyvárosban távol az otthonától.
Nem olyan régen szállt le a repülője, igaz nem volt túl hosszú a repülőút, de mind mindig megviselte a repülés, nagyon fáradtnak érezte magát. De most igazán arra vágyott, hogy valaki átölelje, és egy kicsit dédelgesse. Leginkább a férje karjaiba vágyót, mivel azt tervezte, hogy ezen a hétvégén otthon lesznek mind ketten és az egész hétvégét együtt fogják tölte. De ez helyet a cége elküldte, hogy egy új partnerrel aláírjon egy szerződést. A találkozott másnap délelőttre szervezték, reggeli órákban is ráért volna ide repülni, de ő inkább a mai délutánt választotta, hogy reggel ne kelljen korán felkelni.