OKT
25
2011

Munkacíme: t

gruppen

Szeretünk bringázni és evezni, így tavaly nyáron megpróbáltuk vegyíteni a kettőt. Beneveztünk egy 10 napos Tiszabecs-Tokaj vizitúrára, előtte pedig kerekeztünk egyet a környéken. A tiszabecsi kempingben sátraztunk a tekerés alatt, innen csillagtúráztunk bérelt bicajokkal Szatmárcsekére, Túristvándiba és a bukó-gáthoz. Szép, meleg időnk volt, élveztük nagyon.
Aztán indult a vizitúra kb. 70 fős csapattal és 4 személyes kenukkal. Mivel a csomagokat autó hozta utánunk, a 4 fős kenukba négyen ültünk. Mi Gáborral és Anitával, egy 20-22 éves fiatal párral kerültünk egy hajóba. A napi adagok 15-30 km-esek voltak, így nem kellett megerőltetni magunkat. Sokat csorogtunk, azaz csak ültünk a kenuban, beszélgettünk, napoztunk, néztük a tájat – közben pedig a Tisza tette a dolgát, sodort bennünket a cél felé. Ha jó kikötőhelyet láttunk, megálltunk pihenni, labdázni....

OKT
24
2011

Egy fiú babaországban 14. rész

családi

- Terhes vagy! – mondta Marie megdöbbenten, amely megdöbbenés Kim összes nővérén és Lee arcán is látszott.
- Igen, az vagyok... Ugye nem vagy mérges, Anya? – Kim kicsit aggódott anyja reakciója miatt, de April támogatóan megfogta kezét.
- Lee, te mit gondolsz? – kérdezte anyjuk a fiára nézve.
Lee lassan felkelt, April-re nézett, aki visszamosolygott rá, mielőtt Kim-re nézett volna, akinek könnycsepp csillogott a szemében a legrosszabbtól tartva.
- Kim – tartott szünetet, mindenki lélegzetvisszafojtva várt – Nagyszerű anya leszel, és nem tudom elhinni, hogy a világ leggyönyörűbb babájának leszek az apja. – lépett oda hozzá, ölelte meg hirtelen, ahogy húga könnyekben tört ki. April és húgai mind csatlakoztak hozzájuk a könnyek tengerében, ahogy összegyűltek egy nagy, meztelen családi ölelésben. Aztán minden szem Marie-ra szegeződött, aki még...

*  *  *

Gyémánt csillogás 2. rész - Jégkrémrúd és fagylaltkehely

hetero

- Éhes vagy ? - kérdeztem, ahogy meztelenül a márvány lépcső felé vettük az irányt.
- Igen, szívem, rád ! - mondta, és átkarolta a derekamat. Vastag szerszáma újra harcra kész volt.
- Levi, most nem arra gondoltam... Kivételesen. - mondtam, és lefejtettem a karjait a csípőmről. A konyha felé vettem az irányt a sakktábla szerűen kirakott márvány padlón át. Besétáltam az ebédlőbe, és átvágtam a konyhába. a szexi tanár úr követett engem, és meztelenül leült egy bár székre. Én a hűtőbe nyúltam, és elővettem az eper fagyit, és a tejszín habot. vettem két kanalat, és leültem mellé.
Kanalaztam egyet a fagyiból, és a nyelvem hegyét kidugva megízlelgettem a finom édességet, majd amikor a kiskanálról elfogyott a fagyi, tejszín habot nyomtam rá... Lehunyt szemmel, élvezettel kóstolgattam...

*  *  *
OKT
21
2011

Miniszoknya

hetero, anál

Egyetemi éveim alatt történt, amikor egyszer egy hosszú nap végén az este 7 utáni busszal mentem hazafelé, ilyen tájban már nagyon kevesen vannak ezen a buszjáraton, csak 5 - 6 ember volt a buszon mikor felszálltam. Két megállóval később szállt fel egy nagyon kihívóan öltözött csaj! Ahogy fellibbent a lépcsőn kicsit ki is villant barna feneke az ici - pici rózsaszínkockás miniszoknyája alól, ezzel a mozdulattal végleg felkeltette figyelmemet! 3 sorral előrébb, szembe velem a busz másik oldalában ült le, így minden mozdulatát láthattam! Szerencsére a busz elejében, ahol mi ültünk akkor már csak egy öreg nő ült, de ő is háttal nekem. Óvatosan elkezdtem végig mérni a lányt, szép arcába egy - két tincs belelógott szőke hajából, mely hátra volt fogva! Fehér ingjét majd átbökte a mellbimbója, mivel melltartót nem viselt!

*  *  *

A lányomat kúrom

családi

53 éves férfi vagyok. Leírom hogyan lett a szeretőm a kislányom.
Évek óta elhidegült házasságban éltünk a feleségemmel, fapina volt mozdulatlanul fekve odatartotta. Olyan igazi legyünk már túl rajta szex volt. Egyre kevésbé vágytam rá.
Éjjelente alig tudtam aludni annyira vágytam a szexre, aztán 1 reggel mikor megint a lepedőre ragadva ébredtem s tudatosult bennem álmomban a kisebbik lányommal szeretkeztem, regisztráltam 1 szexpartner kereső oldalon. Hónapokig nem találtam megfelelő nőt, mert nekem buta bamba képű nők nem jönnek be. Egy új regisztrálón megakadt a szemem. Éva volt. Hosszas levelezés után kép cserekor rájöttem ő kell nekem. A személyes találkozó iszonyú jó volt. Egy étteremben találkoztunk. Olyan haja és szeme volt mint Sacikámnak karcsú és szép mellű ez a ruhán át is látszott és hatalmas mandula vágású szemei, igaz neki kék volt de egyből...

OKT
20
2011

Enyém

hetero

Rohanj! Dorothie szíve majd kiugrott a helyéről, ahogy bevette magát az erdő sűrűjébe. Olyan átható volt a sötétség, nem látott semmit maga előtt, mégis tudta, hogy muszáj teljes erejét beleadva tovább hajtania magát. A lába hirtelen beleakadt egy, a földből kinőtt gyökérbe és egyensúlyát elvesztve az avar közé vágódott. Felszisszent, éles fájdalom hasított jobb térdébe. Összeszorította álkapcsát, s a levelek fölött támaszkodva végül sikerült újra talpra állnia. Továbbra is hallotta a figyelmeztető hangot a fejében. Muszáj tovább mennem.
Egy pár pillanatra megállt, körbekémlelt, megpróbált tájékozódni az oldhatatlan feketeségben, s ekkor, megkönnyebbülésére a teliholdat takaró felhőzet apró foltokban elkezdett szétoszlani, ám csak annyira, hogy megvilágítson egy ösvényt, mely a fák közt kígyózva haladt előre.

*  *  *

Emmanuelle 4. fejezet - Kavatina, avagy Bee szerelme

hetero, regény, leskelődés

A fürdőszobában több zuhany is volt. Egy a mennyezeten rögzítve, egy másik a falon, egy harmadik pedig, a legkisebb, hosszú gégecsőre szerelve, hogy tetszés szerint lehessen irányítani.
A két nő az egymást keresztező vízsugarak alatt visongott. Emmanuelle megtűzte a haját a feje tetején. Most, a kontyot is beleszámítva, olyan magas volt, mint Bee. Elhatározta, hogy bemutatja a barátnőjének, mire való a gégecsöves zuhany. A hajlékony csövet a jobb kezébe fogta, bal kezével meg átölelte Bee derekát, és ráparancsolt, hogy nyissa szét a combját.
Bee engedelmeskedett. Emmanuelle a langyos vízsugarat rézsútosan, alulról fölfelé, vendégének nemi szervére irányította, azután mind közelebb vitte hozzá a zuhany fejét, s hol ritmikusan remegtette, mint maszturbáláskor az ujját a csiklóján, hol spirálosan mozgatta. Jól ismerte ennek a játéknak minden fortélyát. A víz...

*  *  *
OKT
19
2011

Vad kemping... otthon 2.rész

hetero

Másnap remek, meleg nyári nap volt, délelőtt kitakarítottam a vendégszobát, majd kicsit rendbe raktam a fürdőt is, elraktam a pár személyes cuccot, amit nem akartam a vendégeknek mutogatni.
Délután Judit a munkából egyből boltba ment, nagy csomagokkal ért haza, szétdobtuk a cuccokat, én főként a sörre figyeltem, legyen behűtve a lányoknak pedig bor, bár csak Juditnak, mivel Gabi nem ihat.
Négyre minden a helyén volt és mivel pontosan nem tudtuk, mikor jönnek Gabiék, én visszaugrottam a medencébe, Judit meg még rendezgette a házat!
Öt után csörögött a telefonom, Zsolt volt, beértek a városba, nemsokára itt vannak!
Gyorsan magamra kaptam egy nadrágot és egy pólót, Judit rám parancsolt, nehogy fürdőgatyában fogadjam a vendégeket!