MÁR
29
2012

Kapor és pillangóvirág

családi, regény

Nem szeretem a mobil telefonokat. A legváratlanabb pillanatokban szabadítanak az ember nyakára olyan híreket, amelyeket szíve szerint nem szeretne meghallani vagy meglátni. Semmiképpen nem azonnal. Bezzeg régen, amikor a levelek napokig vándoroltak a postán! A bennük lappangó kellemetlenségnek volt ideje egy kicsit "kihűlni," megereszkedni. Elveszett egy kissé a méregfoguk! Nem tudtak annyira kellemetlenek lenni, mint így, frissiben. Mint éppen most!
Kelletlenül löktem el magamtól íróasztalomra mobil telefonomat. Az keményen koppant az asztallapon, ám ahelyett, hogy mozdulatlan maradt volna, zörögve továbbhintázott ívelt alfelén. Megjött SMS-ben az értesítés otthonról, Magyarországról, hogy Rozika néni meghalt. "Mély részvéttel értesítjük, hogy özv. dr.Forgách Ferencné életének 82 évében 2010. augusztus 28-án hajnalban elhunyt... Megyei Kórház."

*  *  *

Kicsi Tina bajban van

hetero

Kicsi Tina bajban van.. azaz Én. Hehe. Nem meglepő. Már megint. Nem tudom mit is csináljak. Nyűgös vagyok. De persze örülök is, képzeld megkérték a kezem és én igent mondtam. De úgy szívből igazán. Igen! Jó bár nem ez az első eset, hogy ilyen történik velem és én akkor is igent mondtam, de abból azután nem lett semmi. Jahh... kicsit szeleburdi lány vagyok. Nahh jó a lány kerüljön idéző jelbe. "Lány"... szóval megkérték a kezem és azonnal rózsaszín angyalkákat láttam a fejem körül repdesni és persze csokis tej folyt aranyló kis csapokból amerre csak jártam vattacukor cipőimben. (Ne próbáljátok elképzelni milyen az csak ez jutott eszembe) Végül 3 év után most hogy visszagondolok itt volt már az ideje. Visszagondolok? Ó... Ó.. ó - visszagondol és kicsi Tina bajba kerül. Miért? Miért? Miért?... wooááá... bocsika már jobban is vagyok. Te is észrevetted, ha magamon kivűl...

MÁR
28
2012

Egy naplóból 12. rész

hetero, leskelődés

Sziasztok. Mostanában semmi különös velem, női test terén mostanában a feleségem Erikáé mellett Juditét, a volt tanárnőmét élvezem. Ezért tovább is haladtam , és itt az újabb zömtett anyag. : Szóval megérkeztem az amerikába, ahol kiválóan mentek a tárgyalások. Az én hajóim vihetik több cég árúit az európai piacra. Az egyik ügyfélnek volt egy kérése. Egy távoli rokona egy álmos, kanadai határ közelében lévő kisvárosban a vadászoktól vásárol fel prémet, amikből takarókat készít a pár alkalmazottjával közösen. Európában a különlegességük folytán jobb áron el tudná adni őket. Menjek már, és egyezzek meg vele. Belementem. Több napi vonat, postakocsi út végén megékeztem. Pár ezres fős takaros kisvároska volt. Hamar rátaláltam az emberemre. Valóban szép árúja volt, medve bőrökből, köztük a legendás Grizly- éből. Én is vettem magamnak egyet saját...

*  *  *

Mutasd meg mi a szerelem

bizarr, anál

Jerry már egy hónapja járt Marionnal, mikor elhatározta, közelebbről megismerkedik a seggével. Mindenekelőtt nagy, kerek húsos hátsó fele volt az, ami a kistermetű, barna hajú és barna szemű szépséghez vonzotta. Most pedig teljes egészében ki akarta azt élvezni, sőt, égető szükségét érezte: jól elnáspángolni, aztán megbaszni, ha csak egy mód van rá.
Kissé aggódott azonban amiatt, hogyan reagál majd erre a lány, ha szembetalálja magát az ő mindent elhomályosító fenék-imádatával. Eddig óvatosan bánt a lánnyal – a szex az összes hagyományos pózban és testnyílásokban folyt –, mert ő már úgy gondolta, talán Marion számára az "egyetlen"; okos, melegszívű, intelligens, szereti a focit, csodás kemény mellei vannak és ott az az ördögien kívánatos gömbölyded feneke. Ugyan mi mást kívánhat még egy férfi? Jerry már szinte látta magát, hogy végleg...

*  *  *
MÁR
27
2012

Anya és lánya 3. rész – Vallomások

hetero

Miután kipihenték magukat, a nő hálás csókok után elbúcsúzott.
A következő napot Tamás szokás szerint a főiskolán töltötte. Hazafelé vette észre, hogy délelőtt, amíg ki volt kapcsolva a telefonja, egy sms-t kapott.
"Hívj fel, ha van időd! Vágyom rá, hogy újra együtt legyünk. Mariann“
Rögtön felhívta a nőt, aki másodperceken belül jelentkezett. Látszott, hogy alig várta a hívást.
– Halló, itt Mariann beszél.
– Mi van? Miért küldted az sms-t?
– Várjál, Tamás! Ne telefonon. Inkább feljövök.
– Oké.
Mariann másodperceken belül csöngetett. Tamás kivárt egy kicsit, aztán ajtót nyitott.
A nő berobbant az ajtón, forrón átölelte, és azt suttogta:

*  *  *

Lakásavató 4. fejezet

gruppen, anál, humor

- Hát lehet, hogy korán van, de ma éjjel már nem kapod meg újra a seggem. Nagyon jó volt, de már így sem tudok majd holnap rendesen ülni – jelentette ki April.
Mosolyogtam, és Katyhez fordultam:
- Akkor csak a tiéd marad...
Katy nem mondott semmit, csak nézett félénken. Épp kezdte feladni, hogy a fenekét csak a hagyományos célra használjuk, úgyhogy nem erőltettem, nehogy ellenérzést váltsak ki belőle.
- April, te hányszor csináltad már análisan?
- Háromszor, és eddig ez volt a legjobb. Seggbedughatsz, amikor csak akarsz.
- Kivéve ma éjjel.
- Hát igen.
Meztelenül feküdtünk egy darabig, megittuk a maradék whiskyt és a kólát. Az est korábbi részére gondoltam, és a farkam éledezni kezdett. Ezt mindkét lány észrevette, April fel is szólított:

MÁR
26
2012

Dave-nek segítségre van szüksége

családi

A felesége igazán borzasztó volt. Ő csak azt akarta, hogy mélyen beléhatolhasson, de ő úgy tett, mintha ez legalábbis bűncselekmény lenne. Pam azt mondta, hogy túl nagy a farka, és hogy gyerekeik vannak. Azt hitte, hogy ez elég is. Nos, Dave-nek többre volt ennél szüksége. A szex haszna számára nem csak az volt, hogy gyerekei legyek. Egy férfinak szükségletei vannak.
Kiszolgálta legalább, gondolkozott. Tudta, hogy Pam mennyire vallásos, már amikor elvette feleségül. Ki nem hagyott volna egy vasárnapi misét sem, és gyakran dorgálta meg, miszerint "Isten figyel", amikor káromkodott. Hát bassza meg. Ez volt a probléma, nem hagyta.
Pam soha nem volt jó az ágyban. Habár a szűk volta mindig is csodálatos érzés volt Dave-nek, soha nem volt elég nedves. És a legrosszabb még hátravan, csak feküdt ott, csukott szemekkel, az oldala mellé zárt karokkal. Ezenfelül nem volt hajlandó rá,...

*  *  *

A kávé illata 2. rész - Úton a tudás felé

hetero

Földöntúli mosollyal tántorogtam a szobámba. Nem tudtam kiverni a fejemből ami velem történt. Még a gatyámat sem vettem fel, élveztem a meztelenséget, és elégedett voltam a világgal. A következő napokban ha eszembe jutott Anikó, és hogy mit művelt velem, máris maszturbálnom kellett. Viszont mihamarabb szerettem volna újra vele lenni. Hajtott a vágy. Anyám sajnos otthon volt a következő napokban. Aztán 4 nap múlva, Anikó újra ott kávézott anyámmal a konyhában, én is kimentem hozzájuk. Mikor anyám másfelé figyelt, oda suttogtam Anikónak, hogy "holnap!!!". Mosolygott, majd rám kacsintott.
Reggel nagy volt az izgalom bennem. Hamar odatettem a kávét, kinyitottam az ablakot. Féltem is ugyanakkor, hogy újra hamar végem lesz, és Anikó csalódott lesz bennem. A kávé lefőtt, de Anikó nem jelentkezett. Sokáig vártam, és csalódott voltam. Már arra gondoltam, vágyaim könnyítésére...

*  *  *