NOV
30
2010

Kamasz tavasz 1. rész

maszturbáció

Kettesével, szökellve gyűrtem le a fokokat a sötét lépcsőházban. A második emeletet követő öblös pihenőben torpantam meg csak egy pillanatra, és lassabb tempóra kárhoztattam magam: mégsem lenne szerencsés lihegve-kifulladva érkezni. Úgy számoltam, elég gyorsan befaltam a menza ízetlen, ám csekély méretekkel megáldott porcióját, s jó időt távgyalogolva, előbb érkeztem Tibiék lakásához, mint a lányok. Az utóbbi néhány napban ez a törekvésem többször is sikerült. Tibi – a kezdeti, kölcsönös ellenszenv, vagy inkább két erős egyéniség között kialakuló rivalizálás után – régi haverként kezelt, örömmel vette, hogy mind gyakrabban délután is találkozunk, bár bizonyára sejtette: igyekezetem nem csupán neki, sikeres osztálytársamnak szól. Nekem is kedvemre való volt ez a haverság, mert a csajok terén jelentős tapasztalatokkal rendelkezett, amit...

*  *  *

Erdei kalandom Zsóka nénivel

hetero

Az ágyban a szomszéd Anikó körül jártak a gondolataim, persze hogy felállt a farkam. Nekiálltam rejszolni. Ilyenkor lelki szemeim előtt mindig szerénységem jelent meg, ahogy különböző pózokban jobbnál jobb csajokkal dugok, de rettenetesen. Ám az élvezés előtti pillanatokban pár hónapja mindig bejött a képbe - ki más, mint egy másik szomszéd - Zsóka néni. Őt aztán álmaimban megbasztam, leszopattam, rávertem a gecim, ő meg mindig könyörgött, hogy még csináljam. Egyébként elvált asszony volt, egyidős anyámmal. Nem volt olyan szép, mint anyám, de szenzációs alakja volt. Minden olyan izmos volt rajta. Az arca, érdekes módon, a szexuális eszmélésem első pillanatától kezdve kifejezetten baszósnak tűnt. Az ilyen tekintetű nőkről mondják, hogy megenné az érett faszt akkor is, ha nincs megmosva. Sőt, mind kiderül, a félérettet sem tette félre.

NOV
29
2010

Anna

családi

A nővérem Anna szédelgett be a fürdőszobába, miközben megpróbálta az álmot kidörzsölni a szeméből. Éppen borotválkoztam a mosdónál egy szál bokszerben s tükörben láttam, ahogy belibegett az ajtón és odaslattyogott a WC - hez. Felemelte a hálóingét mellettem, lecsüccsent és már hallottam is, ahogy a pisi csorgott a kagylóba. - Nincs bugyi rajtad? - vigyorogtam. - Nem találtam, miután tegnap kidobtad, valószínűleg cafatokban hever valahol, amilyen vad tudtál lenni - ásított és tovább dörzsölte a szemeit. Emlékeztem az előző éjszaka minden részletére. Ahogy besurrantam a szobájába - a hold fénye bevilágította az ágyát. Amint felemelte a takarót - hogy maga mellé invitáljon az ágyba - a fény ezüsttel festette a testét. Fényes fekete hajának illatára, ajka lágyságára, a keze izgató érintésére, amivel a gyönyör felé kergetett. A...

*  *  *

Álom és valóság a vonaton

hetero

A munkám miatt sokat utazok vonaton. Ez a váratlan "esemény" azonban nem munkába menet és munkából jövet esett meg velem. Egy előadássorozatra utaztam Győrbe. Mivel érdekelt a téma ezért szívesen vállaltam a hosszú útat. Hajnalban indultam, hogy a megadott időpontra odaérjek. Sima, zökkenőmentes utam volt. A rendezvénynek kora délután volt vége, így a korábbi vonatot el is értem. Hozzáteszem, hogy a rendezvény június közepén volt, és egy pénteki napon. Minden adott volt arra, hogy a kora délutáni vonaton tumultus legyen. Ülőhelyet már nem is találtam. Ráadásul ez a vonat egy régebbi fülkés kocsikból volt összeállítva. Szűk közlekedő folyosóval, kevés ülőhellyel, állóhellyel.

*  *  *
NOV
26
2010

Ő 2. rész

hetero

Elmerülve a simogatásban és keze finom játékában újra vágyat gerjeszt bennem, a pillanat jár a fejemben, mikor belém hatol, s látom a szemében a tüzes szenvedélyt... Mellette feküdve csukott szemmel a farkát kezdem simogatni, érzem a finom bőrt, kicsit hátrahúzom, majd elengedem, érzem, ahogy pillanatról pillanatra növekszik, ahogy egyre nagyobb és keményebb, ahogy lassan kibontakozik, s már belemerül a játékba... Óvatosan húzom a bőrt fel és le, néha ujjammal érintve a hegyét, néha pedig megállva a tövénél pár pillanatra, s megszorítva folytatom. A térdére ülök, s előrehajolok, a nyelvem hegyével picit megnyalom a hegyét, aztán teljes bedobással kezdem szopni, mint aki soha nem akarja abbahagyni, s ugyanúgy élvezem ahogyan ő.

*  *  *

Aranyzuhany a kádban

bizarr

FIGYELEM! PISISZEXET TARTALMAZÓ TÖRTÉNET! Reggel, amikor megszólalt az ébresztőóra, a nő csak egy könnyű babydollt vett magára a reggelihez. De a férfinak nem pusztán a látványtól volt merevedése a teázás alatt: a nő, amikor nem a teásbögrét fogta, kihívóan mosolyogva meg-megsimította a férfi a farkát. Amikor elfogyott a tea, a férfi enyhén remegő kezével végigsimította a nő combját, míg ujjaival meg nem érezte az enyhén nedves rést. – Szeretnél átmenni a hálóba? – kérdezte. – Előbb zuhanyozz le – mondta a nő, saját kezével kicsit jobban hozzászorítva ágyékához a férfiét. A férfi sietve lépett be a zuhany alá, és nyitotta ki a csapot, hiszen a farka még mindig ugyanannyira ágaskodott, mint pár perccel korábban. A zuhogó víz alatt próbált nem csak felesége puncijára gondolni, de ettől csak újra és újra eszébe...

NOV
25
2010

Erotikus találkozás 2. rész

hetero

Köszöntelek ismét kedves olvasóm. Ha olvastad az első történetem, akkor sejtheted mik lesznek ebbe az írásomban is. Ez is egy mese lesz felnőtteknek csak úgy mint az előző. Bár most kicsit pikánsabb, de ugyan úgy izgalmas és nem hétköznapi lesz. Aki nem olvasta volna az előző történetemet annak kicsit összefoglalom. Egy ismerkedő portálon találkoztam egy lánnyal, aki már elsőre nagyon szimpatikusnak tűnt nekem. Beszélgettünk és gyorsan előkerültek az erotikusabb témák. Ő is mint kiderült szereti az élvezeteket. Szeret meztelenkedni és masztizni is, nem csak a sexben találja meg az örömet. Már az első találkozásunkkor megvolt az izgalom, mikor egy eldugott helyen egymás előtt masztiztunk. De ezt már az előző történetemben leírtam, akit érdekel azt is olvassa el. Most arról írok ami másodjára történt.

*  *  *

Konyhai kaland

leszbi

- Na mutasd már azt a tetkót - kiabáltam nevetve, miközben elkaptam a derekát és magam felé fordítottam. Sosem bírta a csiklandozást, most is sikítozva próbált menekülni, és hát én sem maradtam ki a jókedv egyetlen pillanatából sem. Vihogásunk megtörte a konyha csöndjét, hangunk szinte visszhangzott a fehér csempén. - Jól van, jól van! Csak hagyd már abba! - sikította szinte fuldokolva a nevetéstől. - Megmutatom, csak ne csikizz már!- kacagás közben próbált szabadulni, aminek az lett az eredménye, hogy mindketten a konyhapadlón landoltunk. Hosszú percekig csak vihogtunk, hol egymáson, hol magunkon, hol csak azon, hogy egymás hegyén-hátán fekszünk a csempén. - Édes Istenkém, mi nem vagyunk teljesen normálisak - jelentettem ki néhány mély sóhaj után.

*  *  *


Kedves Olvasóink, Íróink!

A versenyre való szavazás éjfélkor lezárult!
Az elkövetkező 1-2 napban a szavazatok összesítése, elenőrzése után eredményt hirdetünk.

Köszönjük a részvételt, és gratulálunk minden Írónak!

Jó olvasgatást, jó szórakozást továbbra is! :)