Hírek

MÁRC.
4.
2019

Születésnap 2. rész

Itt hagytam abba történetet,
...Szerettem volna máshogy is kifejezni mennyire kedvemre való, ezért átölelve, és benne maradva átfordítottam. Most ő került alulra, és én néztem le rá. Lassan mozogni kezdtem benne és néztem arcát. Csukott szemeiből a könny csorgott. Ez egy kicsit meglepett. Lecsókoltam arcáról a könnycseppeket. Hálásan pillantott fel és elmosolyodott egy pillanatra, de újra behunyta szemét. Mivel én lassan munkálkodtam benne éreztem, hogy átveszi a ritmust és izmaival akkor szorít mikor én kifelé megyek és lazít mikor befelé hatolok. Ennek a lassú menetnek az lett a következménye, hogy hamarabb jutott a csúcsra, mintha „rohammunkában” szeretkeztünk volna. Egy nagy sóhajt követően éreztem, hogy teste megremeg, hullámok söpörnek végig hüvelyében, derekát megemeli és olyan szorosan ölelt, hogy az már szinté fájt. Pár hullám után elernyedt és mosolyogva mondta „köszönöm”.


MÁRC.
1.
2019

A féltékeny anyós jelölt

Barbarával már 3 évet együtt vagyunk. Mind ketten már elmúltunk 21 évesek a helyi főiskolán találkoztunk és mind kettőnknél működőt a kémia. Mai napig külön élünk, de szeretnénk össze kötni az életünket mindnél hamarabb. Mivel legálisan szeretném már a punciját birtokolni, amikor csak akarom.
Ő az anyával él már nagyon rég óta. Az apjáról nem nagyon esik szó, az anyjáról sajnos annál többször. Mivel ő egy olyan boszorkány típusú nő, tele féltékenységgel és rossz indulattal. Pedig ő is igazán csinos nő 45 éves 85-ös mellekkel, és Mirandának hívják. Mivel Miranda, hetente többször hosszabban dolgozik a munkahelyén, így én ekkor látogatom meg Barbarát.
A mai napon is megérkeztem, hozzájuk Barbara kényelmes öltözékben egy rövid kis szoknyában, ami alatt nem viselt semmit, felül pedig egy testhez álló topot viselt, amit a kemény mellbimbói majd nem kilyukasztottak. A mellei olyan tenyérben illőek, imádon őket.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 29. rész

Péntek
Lorena a szobájában ülve, egy kis szürkés fekete púdert vitt fel a szemhéjaira, miközben számítógépe hangszóróiból, kellemesen áradt a zene. Szempilláit fekete festékkel, ajkait pedig szájfénnyel szépítette. Épp a finom illatú parfümjéből fújt a nyakára, illetve a csuklóira, mikor a már elkészült barátnője belépett az ajtón. Timi telefonjával a kezében lehuppant az ágyra, és ott folytatta a várakozást. A világoskék farmert és fekete, spagetti pántos felsőt viselő Lorena előkereste a szintén fekete, nyitott orrú magassarkúit, felvette őket, aztán belebújt az ugyanilyen színű fekete bőrdzsekijébe. Timi kisvártatva ugyanígy tett. A két teljesen összeöltözött lány elégedetten belepillantott a tükörbe, majd izgatottan megkezdték útjukat Budapest felé, mivel egy igen izgalmasnak ígérkező hosszú hétvége elé néztek…


FEB.
28.
2019

Júlia 4. fejezet

Másnap reggel Julia ébredt korábban, Sylvia még mélyen aludt, és Julia értetlenkedve a történteken, gyorsan felkapkodta a ruháit, írt egy szívecskét egy cetlire, hogy mégse lépjen le szó nélkül, majd kiosont szépen halkan a lakásból.
Ezt végig kell gondolnia. Elhatározta, hogy elmegy futni a parkba. Pamut térdnadrágba öltözött, melyben azért jól kivehető volt a feneke formája és végre egy testhez álló rugalmas felsőt vett fel, alatta sport melltartóval, ami féken tartotta futás közben rakoncátlankodó melleit. Így valóban kényelmes volt és most már egy ideje jól is érezte magát benne. A zsákruhákat elrakta. Tudta, hogy azért 40 felett már nem fog annyira kihívó ruhákat hordani, mint 20 évesen, de legalább kicsit többet mutat, mint korábban, az ízlésesség határain belül.


Szarvashiba

Szarvason táboroztunk, a Hármas-Körös holtága, a Kákafok mellett, az Anna-liget fái alatt, s egy boldog hetet töltöttünk el fürdéssel, úszással, a városban való sétával, vagy épp az Arborétumban végzett egyszerűbb önkéntes munkákkal; és persze sok-sok játékkal és ökörködéssel. Mondjuk az én korosztályomból elég kevesen voltunk, a többség ötödik és hatodik után volt, vagy épp a hetedik-nyolcadik között. De még mint volt nyolcadikosok, mi sem voltunk épp az a korcsoport, amely azzal a gondolattal érkezett volna a táborba, hogy itt majd már bármi komolyabb nemi tapasztalatszerzésre lehetőség adódhatna. Természetesen már mindenki erősen mutatta, hogy kész lenne rá, mindenkinek nagy volt a szája, de a valóságban még kicsik voltunk ahhoz, hogy ha arra kerül a sor, akkor merjünk is lépni.


FEB.
27.
2019

Szerencsés délutánom 2. rész

Szombat délután volt. Kánikula. Nem olyan régen értem haza. Zuhanyoztam, majd kimentem a kertbe és befeküdtem a medencébe. Jól esett a hűs vízben pihenni. Gondoltam egyet, levettem a fürdőnacimat és kidobtam a székre. Senki nem láthatott ide, gondtalanul szunyókáltam egy kicsit. A kertajtó csapódására figyeltem fel,de nem mozdultam, tudtam csak Petra lehet az. Neki van kulcsa.
- Na így ki lehet bírni - hallottam, de nem az ő hangja volt. Felnéztem és Ági állt ott vigyorogva, kezében a fürdőnacimmal.
- Ne ijedj meg, Petra kért meg jöjjek el, mert dolga van a városban.
Néha csináltak ilyet, én nem bántam mert a melót ő is elvégezte. Látta, meglepődtem kicsit. Végig néztem rajta. Apró miniszoknya, ujjatlan rövid ing volt rajta és egy papucs. Nagyon jól nézett ki.


Rita...

“Tetszett a kisfilmed! :)”
“Hoppá! :) Mit mondott?”
“Hogy gyere! :)”
“Most ott van nálad??”
“Aha”
“Repülök…………….. Várjatok meg MINDENNEL! %)”
Persze nem vártuk meg. Amíg Rita úton volt eljátszadoztunk Nikivel. De semmi durvaság, kis szopás, pici nyalás, lassú, finom dugás. De semmi elélvezés. Legalábbis részemről…
Niki elég izgatott volt hogy mi lesz. Persze én ins, de én inkább kiváncsi voltam, ő meg picit zavarban volt és aggódott. De mikor csengettek mondtam neki, hogy nyisson ajtót ő. Nevetett és felkapta a pólomat, abban ment ajtót nyitni. Rita szuper cuki fejet vágott mikor meglátta, elpirult és halkan ráköszönt. Hah, finomkodik itt, meg szerénykedik, aztán később meg..
- Iszunk valamit? - kérdeztem.


FEB.
26.
2019

Júlia 3. fejezet

Julia pár nap múlva, egyik este át is ugrott barátnője lakására, egy üveg bort és egy tál friss gyümölcsöt szorongatva a kezében, ezzel köszönve meg a kedves ajándékot, amit Sylviától kapott.
Hogy oldódjon a hangulat, egy italt kért, bár nem szokott inni, de most úgy érezte, hogy igazán ráférne. Akkor talán könnyedebben elő tudná adni a vívódását is. Sylvia rose bort töltött neki, és ahogy Julia mesélt szépen lassan el is kortyolgatták az egész üveggel.
Sylvia egy újabb üveg bort nyitott. Határozottan ecsetelte, hogy nem kell szégyellnie magát, nyugodtan térjen vissza a szépségszalonba, mintha semmi sem történt volna és használja ki, hogy ha még egyszer ilyen lehetőség adódna, főleg, ha tényleg annyira fantasztikus volt. Ismerve Sylviát, ő biztosan visszamenne, ha őt érte volna ilyen szerencse. Pláne ha ahhoz a férfihoz kerül kezelésre, aki őt ilyen gyöngédségben részesítette.