JAN
02
2012

Ugyanaz másképp

hetero

Már megint a profiloldalát nézegetem. Utálom ezt a közösségi oldalt, mert állandóan ott lógok. Főleg amióta megtaláltam Őt. Nézem, hogy mit ír ki, mit csinál éppen vagy töltött-e fel új képet magáról. Na igen, a fényképei. Természetesen azokat is muszáj végigböngésznem újra és újra. Persze minden egyes alkalommal attól félek, találok valami olyan bejegyzést, ami fájni fog, ezért általában megfogadom, hogy többé nem kattintok rá. De a kíváncsiság mindig győz. Pedig biztos rosszul érintene, ha egyszer is azt látnám, hogy "kapcsolatban" vagy valami erre utaló jelet vélnék felfedezni. Már akkor is idegrángást kapok, ha meglátom, hogy más lányok irkálnak neki szépeket. Mert megteszik, hiszen elég nyerő a csajok körében.

*  *  *
DEC
31
2011


Boldog Szilveszert, és még Boldogabb Új Évet
Kívánunk Minden Kedves Írónknak és Olvasónknak!


Újabb év telt az oldal életében, betöltöttük a 10. évünket, az elmúlt évben felkerült több, mint 500 történet, ezzel 6163-ra növelve a számukat, amivel továbbra is nálunk találhatod a legtöbb erotikus történetet magyarul, és akkor még nem beszéltünk a képregényekről, amik száma szintén szépen növekszik.
Reméljük az új év sem hoz rosszabbat, és hogy továbbra is velünk tartotok! :)

Jó olvasgatást, jó szórakozást, jó írást továbbra is!

DEC
30
2011

Tojáslikőr

gruppen, anál

Az első hógolyó Jennifer arcára érkezett. Ezt Lawrence dobta. A lány még levegőért kapkodott, amikor Trent dobása is arcon találta, és a szájába is belement, a fehér robbanás valósággal elvakította. Kiköpte a havat, kidörzsölte a szeméből, és üldözőbe vette a pasiját. Trent menekülni kezdett, de elbotlott, és térdig süppedt a hóba.
- Te szemét! - püfölte a lány, aztán lelökte a hóba. A pasi magával rántotta, meghempergőztek a fehérségben.
- Csak semmi káromkodás, kicsim! - ugratta a pasi a lányt. - Mit szólna mindehhez az atya?
- Hát azt, hogy megérdemelted - vágott vissza a lány.
Kimmie sikoltott mellettük. A lány éppen Lawrence-re támadt, de a pasi elkapta, és a hóra szorította, majd ráfeküdt nevető, kivörösödött arccal.

*  *  *

Szűzanyám!

családi, humor, szűz, tini, diák

13 éves voltam, sportos testű egyetemista és egy igazi férfi. Gyakran megfordultak utánam az utcán a lányok, fiúk, kutyák, macskák, madarak. Jól eső érzéssel töltött el, hogy ennyire vonzónak találnak az emberek (és az állatok is). Nem is sejtettem, hogy ez nem csak áldás, de átok is lehet...
A kosárlabda, hittan és szódabikarbóna szakkörről igyekeztem hazafelé. Megálltam egy zebrán, amikor egy idős néni (talán 32 éves lehetett) megszólított. Nem is szó volt az, hanem egy sóhaj, egy vágyakozással, őszinte epekedéssel átitatott suttogás. Megértettem őt, hisz tudtam mit lát, mikor rám nézett; pont szemben volt egy méretes kirakatüveg: egy csodálatos szolárium barnított, 191 magas, körszakállas, borotvált testű, intelligens kamaszférfi. Hmm... jó volt magamra nézni, a látványomtól még az én térdeim is meggyengültek... Mielőtt bármit is szóltam volna ő eldobta a...

*  *  *
DEC
29
2011

Édes botlásom...

hetero

Tavaly nyáron történt, amikor a 7 éves kapcsolatom kezdett zátonyra futni, és nem tudtam, hogy mi tévő legyek. El voltam keseredve, hogy ennyi évet elveszítek, de mégsem tettem semmit a kapcsoltam érdekében, sőt... Kerestem az új barátokat, terveztem a saját jövőmet, a lakásomat, az új kapcsolatot. A jelentkezőre nem kellett sokat várnom, felbukkant az életemben az, aki iskolai nagy szerelmem volt, akiért annyit epekedtem az órákon.
Az iwiw-en bukkant rám, mióta befejeztük az általános iskolát, azóta nem is hallottunk egymásról. Mint kiderült, ő külföldön élt, és nem igazán járt haza, csak évente néhány napra.
A sok levelezés és telefonbeszélgetés után eljött a pillanat, és megláttam őt az étterem előtt. Ugyanolyan szelíd és kedves tekintet, mint akkor, és az öröm, hogy találkozunk.

*  *  *

Az új élet

homo

Egy alkalommal, amikor éppen otthon pihentem ki az iskola fáradalmait édesanyám egy hihetetlen, és számomra meglepő ötlettel állt elő.
- Fiam költözés várható! - közölte velem illetve szögezte le a tényt.
- És mikor? - érdeklődtem zaklatottan és mégis kiváncsian.
- Remélhetőleg amikor hazaköltözöl a nyári szünetre az egyetemről. - hangzott anyám válasza, de már tova is tűnt és visszatért a teendőjéhez.
Egészen addig, amíg apám haza nem ért a munkából azon agyaltam, hogy vajon hogy mehetünk lakni, amikor az egész eddigi életemet ebben a harmadik emeleti panelban éltem le, és mi tagadás nem is állt szándékomban a jól megszokottat újra cserélni.
- Sziasztok! - csapta be jókedvűen az ajtót maga mögött apám.

DEC
28
2011

A jósnő

gruppen, anál, vibrátor

A rózsadombi villa szerényen húzódott meg a többi emeletes palota között. A távirányítású kapu fölött apró réztábla jelezte, hogy a jósnő praktizál. Nem szerette a feltűnést, ezért annak ide-jén a kert hátsó oldalában kisebb parkírozót építtetett, hogy előkelő vendégei diszkréten félreállhassanak kocsijukkal. Szándéka ellenére azonban néhány hónap elteltével már az egész környék tudta, hogy a jósnő hatalmas forgalmat bonyolít. Még a hatóságok és a rendőrség is foglalkozott az üggyel, de hogyan, hogy nem, a téma elcsendesedett. Talán azért, mert néhány "fejes" is rendszeresen odajárt jósoltatni. így aztán a praktizálás tovább folytatódott.
- Fáradjon be, nagyságos asszonyom! - szólt a jósnő udva-rias mosollyal, miután Juszuf - a keleti származású háziszolga - bevezette a vendéget. - Most elmehetsz! - intett a férfinak, majd leült az érkezővel...

*  *  *

Egy élvezetes szombat reggel

leszbi

Nem voltak túl sokan az edzőteremben. Szombat reggel volt, így a legtöbben még javában nyomták az ágyat, hogy kipihenjék az előző esti buli fáradalmait.
Én viszont nem. Bár egy jó bulit sosem vetettem meg és megesett, hogy hajnalig táncoltam valamelyik városi szórakozóhelyen, hogy aztán sajgó lábakkal tipegjek haza a magassarkúmban az első busszal.
De még ilyenkor sem szerettem sokáig aludni. Nem tudom miért, de azt szoktam meg, hogy szinte a felkelő nappal pattanok ki az ágyból, akármilyen későn is érkeztem haza előző este. Persze ez alól kivételt jelentett, ha az ablakomon besütő nap fényében egy izmos testhez bújhattam hozzá, mert olyankor akár délig is képes lettem volna csak henyélni és kezeimmel újra és újra felfedezni a szeretett test minden egyes porcikáját.