NOV
28
2011
NOV
25
2011

Társbérlet

hetero

Gyógyírt kerestem a válás után, mert fájt itt belül. Nagyon fájt. Hat év színtiszta szerelem, ki az ablakon, becsapva éreztem magam, tőrbecsalva. Soha nem léptem félre a hat év alatt. Pedig volt egy-két ajánlat, incselkedő lehetőség, és a monogámia alapvetően nem az én belső hitem, de megpróbáltam az Ő, az én, a boldogságunk kedvéért. Vannak kiknek semmi sem elég, pénz, jólét, szeretet. Csak éppen nincs ráírva a homlokukra, mi is lakozik ott a leges leg mélyén. S most itt állok egymagam, se ház, se asszony, se gyerek. Igaz a kislány az Ő első házasságából született, de nagyon összenőttünk, Anna többször is kért, "hadd szólítsalak apunak". Ott és akkor úgy döntöttem, soha többé meg nem tagadom önmagam. Miért is tenném, hisz szabad az élet, szabad a szerelem. Talán a legőszintébb érzelmi megnyilvánulás egy ember életében, igaz, lehet az egyik legkomplikáltabb...

*  *  *

Egy éjszaka Visegrádon

hetero

Augusztus elején férjem hivatalos útra ment külföldre, így végre lehetőségünk adódott, hogy megvalósítsuk Gábor javaslatát, és a hétvégén egy éjszakát Visegrádon töltsünk. Gyerekeimet anyámra bíztam, aki tudta miért megyek Visegrádra. Anyámmal nem volt titkunk egymás előtt, és csak egy megjegyzése volt:
- "Ne kezdjél nős férfival, abból csak baj lehet. Én mindig csak nőtlen férfiakkal csaltam meg apádat."
Napok óta kánikula volt, így csak egy nyári szoknyát és egy vékony pólót vettem a fehérnemű fölé. Szombaton késő délután érkeztünk Visegrádra. Gáborék nyaralója a községből kivezető a Dunával párhuzamos utcában állt, a hegyoldalban. A tetőterében volt a hálószoba, belőle tágas terasz nyílt, amire a szomszédból nem lehetett rálátni. Miután lepakoltunk, végigjártuk a házat, körülnéztünk a kertben, végül kiültünk a teraszra. A...

NOV
24
2011

Sütiárus

leszbi, tini

Ez is egy átlagos napnak és egy átlagos kis utamnak indult. De előtte egy kicsit magamról. 14 éves vagyok, befejeztem az általános sulit és nyári munka képpen sütiárulást vállaltam.
Koromhoz képest nem vagyok egy nagy cicis csaj inkább olyan tinis féle.
Aznap már vagy 10 házat végigjártam és alig adtam el valamennyit. Aztán jött a következő.
Csengetek... semmi. Kopogok... semmi. Kicsit várok, majd újra csengetek. Mire egy elég álmos kb velem egykorú csaj nyit ajtót.
Fekete hálóing van rajta, a haja szép barna és kicsit kócos, szép arc és nagy kerek szemek.
- Szia, jó reggelt! -köszön.
- Szia, neked is jó reggelt! Látom most keltél. - mondom mosolyogva.
...

*  *  *

Nyár, strand

hetero, tini, nyaralás

Hello, Viki vagyok, a nyáron múltam 16. Szeretem a nyarat, leginkább a strandot.
170 cm magas vagyok, barna hajú és nagyon vékony, a mellem nem túl nagy.
Nagyon izgat, ahogy a pasik néznek a strandon, főleg amikor fehér bikiniben vagyok, és az tudom, hogy vizesen átlátszik. A barátnőm szerint olyan mintha meztelen lennék. A puncim teljesen átlátszik mivel csupasz és a mellbimbóim is.
Az idén nyáron is a Balatonon nyaraltam a barátnőmmel, és a strandon megismerkedtünk két sráccal. 1 évvel volt idősebb, aki nekem tetszett, de mégis olyan kisfiús volt. A vízben mindig próbált megfogni vagy megölelni, többször megfogta a fenekemet, és amikor magához húzott, éreztem a hasamon a keményen álló farkát. Először meglepődtem, de aztán izgatott, már magamtól dörgölőztem hozzá, láttam, hogy nagyon felizgatja.

*  *  *
NOV
23
2011

Kéretlen segítség

hetero

Lábaimba erősen hasított a fájdalom, de nem állhattam meg. Akárhányszor néztem hátra, nem láttam tisztán, de éreztem a fenevad közelségét mögöttem. Bár nem tudtam érdemes-e, mégis futottam, ahogy csak bírtam. Fogalmam sem volt azonban, meddig bírom még. Erőlködve kapkodtam a levegőt és a szürke égboltot átkoztam. Ám hiába, mert a vastag felhőréteg nem akart oszlani, hogy utat engedjen a napsugaraknak, amik véget vethettek volna menekülésemnek. Miért pont én? Mit ártottam a másik oldalnak, hogy időről időre újabb vadállatok vesznek üldözőbe? A gondolataim azonban hamar visszatértek a kimerülőfélben levő izmaimra. Kilátástalannak éreztem a helyzetem. Elképzelni sem tudtam, ezúttal hogyan úszom majd meg...

*  *  *

Saját kis történetem

homo

A sztori amit most elmesélek nektek, teljesen a valóságot adja vissza. Nagyon régen történt ám az emlékezetemben úgy él, mintha csak tegnap történt volna.
Nővérem összejött egy sráccal, aki egy nagyon kedves, bár annál érdekesebb srác volt. Ez első ránézésre lejött a szüleimnek is, na meg nekem is amikor először lépett be hozzánk. Amikor szájját elhagyták az üdvözlő szavak édesanyánk ránézett és egyből rákerdezett : "Te véletlenül ne a Kata fia vagy?" – hát ilyen az amikor az ember úgy választ párt, hogy nincs tudatában annak, hogy milyen kicsi a világ. Meg kell jegyezni, hogy az említett hölgy azon faluból származik ahonnan ő is. Sőt Marián szüleit mindketten ismerték anyáék, mivel apu csak egy kőhajításnyi messzeségre lévő szomszédos faluból származott.

NOV
22
2011

Sensual Rooms - A kéj eladó

hetero

Mindennek előtt hadd szögezzem le, hogy ez egy teljesen igaz történet. 2009 késő tavaszán esett meg velem. A helyszín és a nevek módosultak egyedül.
Minden egy kora nyári délutánon történt, Amikor fáradtan libbentem be a Sensual room's-ba. Élveztem az itt lévő emberek társaságát, hiszen ugyan olyan viccesek, és lököttek voltak, mint én. Ezen a napfényes délutánon hét ágra sütött a nap, ezért úgy döntöttem, egy Blue Hawaiian koktélra beugrok a fiúkhoz. Egy egyszerű aranyszínű spagetti pántos mini ruha fedte csak testem minden szegletét.
- Szia, Mancsi üdvözölt a bár tulaja, BJ.
- Hello, BJ, Gombócék itt vannak? érdeklődtem.
- Persze, menj le felelte BJ és egy könnyed mozdulattal a lépcső felé mutatott.

*  *  *

Béküljünk ki!

hetero

Kihalt volt az utca. A holdfény ezüst sávba vonta az arcomat, miközben sietősen lépkedtem a járdán, kerülgetve az apró pocsolyákat. Összébb húztam a kabátomat, amint megcsapott a csípős, hideg szél. Egyedül álltam a buszmegállóban, amikor egy ismerős autó parkolt le előttem. Tomi letekerte az ablakot, és megtörten nézett rám.
- Szia... Én... szívesen hazavinnélek.
Hűvösen viszonoztam a tekintetét.
- Kösz, nem.
És ezzel arrébb léptem, várva a buszt, s közben majd szét szakadtam a fájdalomtól. De még mennyire, hogy vele mentem volna! Egy éjszakát a karjaiban tölteni.. De makacs voltam és még mindig dühös. Hiába próbálkozott a kiengeszteléssel, a megcsalás nem áll a "megbocsátható bűnök" listámon. Elhajtott, én pedig tovább vártam arra a nyavalyás buszra, mely csak nem akart jönni. Mikor aztán megérkezett, és hazazötyögtünk, már fáradt...