Hírek

MÁRC.
14.
2019

A rablás

A rablás A rablás A rablás

MÁRC.
13.
2019

Kedves Látogatóink!

Újabb kerek számokhoz érkeztünk, a történetek száma elérte a 9600-et, így az oldal 18. születésnapja felé közelítve. :)

Köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot, nélkületek nem sikerülhetett volna! :) És természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás.

További jó írást, olvasást: A lassan 18 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


Társasjáték

Kis termetű vékony lány vagyok, sokáig nagyon félénk voltam, keveset buliztam aztán mikkor bekerültem az egyetemre ez megváltozott. Összehaverkodtam egy menő csajjal, Zsófival, na ö teljesen más volt, mint én, magas volt, feszes fenék. hosszú szőke hajjal, hatalmas nagy mellek (amit természetesen imádott mutogatni, állandóan kivágott ruhákba járt és ritkán hordott melltartott. Irigy is voltam rá, de azért jobban voltunk.
Szóval Zsófi elhívott egyszer egy házibuliba, ahol rajtunk kívül csak két srác volt Zsolt és Tamás. És hát mi tagadás elégett ittunk ahhoz, hogy végül rávegyenek hogy játszunk kockás vetkőzős játékot.
A játék nagyon egyszerű kockával dobunk és aki a legkisebbet dobja az valamilyen büntetést kap.
Az első pár körbe még nagyon egyszerű dolgokat kaptunk, egyél meg egy citromot puszild meg szembelévőt, vedd le a polodat.


Lányok nélkül nem élhetek 2. rész

Halk kopogtatásomra nem jött válasz, erősebben koppintottam hát a faajtót, közben körülnéztem a füves, virágos, hintaágyas udvarban ahol a kerti székek hívogatóan támaszkodtak az ovális asztalhoz. Megpróbáltam mobilon felhívni Jennát, talán mind az öten elmentek valahová? Hívásomra senki nem jelentkezett, benyitottam az ajtót, amit nyitva találtam.
Izgalom vett rajtam erőt, fél sötét uralkodott odabent.
- Hahó Jenna, megérkeztem!
- Semmi válasz. Kitapogattam a falon a villanykapcsolót, az üres tértől megijedtem. Beljebb haladva egészen nagy helyre értem, kanapék, televízió, puha szőnyeg fogadott. Ekkor velőtrázó kiabálást hallottam, öt mosolygó, gyönyörű arcú és testű lány ugrott ki a kanapé mögül, ahová elbújtak előlem, hogy kellően hatásos legyen a meglepetésem.


MÁRC.
12.
2019

Vetkőznöm kellett az állásinterjún

Egyik nyáron beadtam a jelentkezésem egy táborba, ahol egy kalandpark területén kellett feladatokat ellátni. A park területén volt az interjú, ahol a tábort rendezték, ide hívtak be. Volt egy nagy, felállított sátor, és oda kellett mennem.
Néhány srác állt a bejáratnál. Jól megnéztek. Egy barna sort és piros felső volt rajtam. A vizslató tekintetek közepette léptem be a sátorba.
Odabent egy hosszúhajú srác ült izomtrikóban, egy asztal mögött. Már ekkor eléggé zavarban éreztem magam. Dagadó, szép izmai voltak, nem bírtam megállni, hogy ne bámuljam meg őket. A srác mosolyogva felállt, és bemutatkozott.
Én kezet fogtam vele, s szintén mosolyogva megmondtam neki a nevem. Ezután a fiú visszaült, és kérdéseket tett fel, miután egy lapot vett maga elé, hogy jegyzetelhessen.


Országos cimborák 3. rész

Kimentünk a medencéhez és úsztunk egy ideig. Jó érzés volt lazítani és meztelenkedni. Nem gondoltam, hogy ennyit számít ez a kis ruhadarab, de nagyon más volt így, és tudtam, hogy a jövőben sokkal gyakrabban fogok meztelenül úszni.
Egyszerűen élveztem.
Lazítottunk, úsztunk és beszélgettünk. Semmi huncutkodás. Na jó, egyszer “véletlenül” úgy fordultam, hogy Kent farka nekidörzsölődjön a seggemnek, de nem volt semmi több. Egy idő után inni akartam egy sört, ezért kiszálltam a medencéből és bementem a konyhába. Ő is kért egy italt, ezért ő is kijött és leült mellém egy nyugágyra.
Nem írtam még arról, hogy néz ki ő. Biztos vagyok benne, hogy ő nem tartotta szexinek magát, de ennek ellenére soha nem szűköködött a csajokban. Nem olyan magas, mint én, de sokkal több izom van rajta. Ő sokat gyúr, én nem. 178-180 körüli magas lehet, és úgy gondolom, nagyjából 86 kiló.


MÁRC.
11.
2019

Születésnapi ajándék

- Az ég áldjon meg Catherine! Nem jöhetsz elő ilyesmivel az utolsó percben! -morogta Jason.
- Ilyesmivel? A lányodról beszélünk! Egyébként emlékeztethetlek rá, hogy ezen a héten van a születésnapja? -sivított a volt felesége hangja a telefon apró hangszórójából.
Jason a fogát csikorgattam. Alicia mindig az ő lánya volt, amikor olyasmit akart, amit az anyja nem. A közös lányuk volt, amikor bekerült a szurkolólány csapatba. És megint csak Jason lánya volt, amikor a viselkedése miatt kidobták onnan. Nem arról volt szó, hogy nem szeretett volna a lányával lenni. Alicia fiatalkorában maga volt a készségesség és jól neveltség. Azután jött a kamaszodás, és... a krízis erős szó lett volna, de a lánynak sok fölös levezetendő energiája volt.


Júlia 5. fejezet

Előző nap gondosan szőrtelenített a biztonság kedvéért, ezenkívül aznap reggel elment futni is, hogy levezesse a benne lévő feszültséget. Futás közben már messziről észrevette a férfit, aki olyan előzékenyen segített neki, amikor kiment a bokája. Teli mosollyal az arcán lassított, integetett és megállította a fiatalembert, hogy beszéljenek pár szót.
A férfi szeme megcsillant a viszontlátás örömében. Mosolya őszintének tűnt amikor megállt, és a zenét lekapcsolva a füléből kivette a fülhallgatót, hogy Juliával beszélhessen.
Julia végre leróhatta hálálkodását, és megejtette a meghívást a kávézóba, hogy legyen a vendége. Bármikor nyugodtan jöjjön be hozzá, mert annyira hálás neki a gyors segítségért, amit a baleset miatt érte tett, továbbá, hogy ilyen fantasztikus ellátásban részesítették. Mert tudja ám, hogy azt neki köszönheti, és tényleg igazán nem kellett volna, de hálás köszönet érte.


MÁRC.
8.
2019

Felvilágositás 5. rész - Családban marad és a középiskola

Szóval ott tartottam, hogy hirtelen fel sem tudtam igazán fogni a történteket. Négy napja még azt sem tudtam, milyen egy nő. ( Na láttam azért fürdőruhában nőt, de az smafu ahhoz képest ami azután történt). Jött a "nagymosás", utánna a "takaritás" Loló néninél, és legvégül a nagynéni cselekedetei.Hát igen, ez az 50-s évek végén, amikor még az emberek kifelé, úgy tettek, mintha ilyen nem létezne. Akkor olyan képek, írások terjesztése komoly büntettnek számított. Anyámmal, mármint Jutkával megbeszéltük, hogy ami történt, az többet nem történhet meg, szépen be akartuk fejezni, amikor berobogott a Piri nagynéni, Jutka húga, aki akkor vált el és hát valami nagyon hiányzott a lábai közül. Ami azután történt, arra alig találok magyarázatot. Először is mivel zsarolta Jutkát, hogy az mindenben engedett neki. Nem értem, értettem akkor sem. Jött, az a, szaknyelven anális közösülés, magyarul seggbe baszás.