MÁR
21
2012

A vágy villamosa 1. rész

leszbi

Már megint vagy húsz percig nem jött a villamos. A járdaszigeten úgy álldogált az embertömeg, mint pingvinek a jégtáblán. Huh, jön a szardínia effektus! Mosdatlan, nehéz szagú népekkel körülvéve kell utaznom haza. Minden másnap ez a helyzet.
Befut a szerelvény. Felsodródom, s ösztönösen mély levegőt veszek, mint aki merülni készül. Nagy nehezen záródik az ajtó. Hátulról egy férfi oldaltáskája vág belém, de legalább háttal áll nekem, ez is valami. Amint az első gyorsításoktól, fékezésektől összerázódik a közönség, egyszer csak érzem, hogy finom illat úszik az orromba. Előttem egy molett nő áll, a festett szőke, sűrű hajából, a pihés nyakáról száll felém. Nagyon finom, vaníliás, szegfűszeges, fahéjas, ópiumos, a legjobb keleti füstölők árasztanak hasonló illatot. Újabb fékezés, és a testem önkéntelenül rányomódik a nő ruganyos fenekére.

MÁR
20
2012

John Smith 1. rész

hetero

Leparkoltam az épület előtt. Az autóm sokkal inkább keltette bennem azt az érzést, hogy lefulladt, mint azt hogy én magam állítottam le. Felnéztem az első szélvédőn keresztül az előttem magasodó rozzant épületre. Randall garzonja valahol a harmadikon van. Nem sokkal múlt éjfél. Ahogy kiszálltam az autóból újra arcon csapott a forró éjszakai levegő. Egy pillanatra a kínai mosodák állott forró ájerére emlékeztetett. Csak ott nincs ilyen húgyszag. Koszos külváros ez, vér, szar és húgy bukéja terjeng a levegőben. Pont olyan, mint Randall a maga 160 centis paca testével és olaszosan nyírt zsíros bajszával. Mindennek tetejébe piszok meleg van. Gyilkos ez a nyár.
A harmadik próbálkozásra sikerült becsuknom a rozzant kocsi ajtaját, amire néhány macska a kukákból kiugorva a sötétbe szaladt. Amott valahol az éjszakában néhány kutya csahol láncra verve, de lassan elnyomta a...

*  *  *

Én, a kém

s/m, leskelődés

Ó, ez az, tündérke! Ringasd csak a csípődet, szivi! Rázd a tested!
Ben az ablakán át kukucskálva nézte a nap fénypontját. Az a rugalmas testű, nagymellű szőkeség, aki a szomszédos irodaépületben dolgozott, mindennap szinte percnyi pontossággal ugyanabban az időben érkezett és távozott. Bennek fogalma sem volt, hogy hívhatják vagy hogy mit is csinál a napi nyolc órában hétfőtől péntekig, azt viszont tudta, hogy az alakja megmozgatta az ő fantáziáját.
Sovány, de nem vézna, s csípője hívogató fenékbe torkollott. Nadrágot szeretett hordani, és Ben szerint ez tökéletesen kihozta a segge formáját. Melle mintha a fenekének tükörképe lett volna; nagy volt és kerek. Mesésen ringatóztak azok a mellek, mikor a nő elhaladt Ben fülkéje előtt a parkolóban. Egy reggel késve jött, Ben pedig azon tűnődött, vajon hol lehet. Aztán egyszer csak futva jelent meg. Mindkét kezét...

MÁR
19
2012

Nikol elcsábítja a nevelt fiát

családi, szűz

Nikolt az utóbbi időben sokat furdalja a lelkiismeret, mert úgy érzi, hogy elhanyagolja az örökbefogadott gyermekét a 15 éves Connort. Ezek az érzései főleg akkor erősödnek fel, mint most, amikor a férje távol van. Ma Nikol úgy döntött, hogy lazításként megiszik néhány pohár bort.
Nikol a nappaliban a tévé előtt a kanapén feküdve kortyolgatja a egyik pohár bort a másik után. Amikor már a negyediknél tart kezdi érezni, lehet, hogy már nem kellene innia többet, mert kezd becsípni. Ekkor jelenik meg a 15 éves nevelt fia Connor a nappali ajtajába.
- Connor, te még ébren vagy? – kérdi kissé meglepetten a színésznő.
- Nem tudok aludni – feleli a fiú, majd leül a kanapé mellett lévő egyik fotelba.

*  *  *

Lakásavató 2. fejezet

hetero, anál, humor

Van valami nagyon kellemes a zuhanyozásban. Amikor az ember megérzi az első forró vízsugarat, mintha összes baja elmúlna. Ehhez olyan forró zuhany kell, hogy amikor végzünk, a tükör teljesen bepárásodjon, a falakon csorogjon a pára, az ember bőre pedig mindenütt vörös legyen. Fény nélkül ráadásul olyan, mint egy sötét szauna, amiben finoman masszíroznak is. Na én most pont ilyen forró zuhanyt engedtem meg magamnak.
Kis idő múlva hűvösséget éreztem a hátamon, majd melleket, karokat, és egy csókot a nyakamon.
- Hiányoztam?
- Kíváncsi voltam, hogy mikor csatlakozol. Azt hittem, már egyedül kell lezuhanyoznom.
- Na és akkor mihez kezdtél volna?
- Szerinted?
- Hát állítólag az emberek 75%-a énekel zuhanyozás közben, a maradék 25%-uk pedig maszturbál. Tudod, mit szoktak énekelni?

*  *  *
MÁR
16
2012

A kávé illata 1. rész

hetero

Nagyon meleg volt azon a nyáron. Igazi kánikula. 16 voltam, egy szexuálisan sanyarú sorsú fiú, akinek valahogy nem jöttek össze a dolgai a lányokkal. A hormonok persze tomboltak, mindenem odaadtam volna, hogy végre elmondhassam: Már nem vagyok szűz, megkaptam egy nőt!
A nyári szünet már 1 hónapja tartott. Nemigazán tudtam magammal mit kezdeni, untam az utcai lógást a haverokkal, a focit, a bicajt. Legalább lányok is lettek volna közöttünk. De nem! Így esély sem volt az udvarlásra. A velem korú lányok igazából szóba sem álltak velünk, nekik az idősebb srácok imponáltak már. Irigykedve néztük ahogy esténként összebújnak velük a parkban a padokon, és kezük rejtett helyeken vándorol.
...

*  *  *

Megzsarolva

gruppen, anál

Anita vagyok, 33 éves, férjezett nő. Férjemmel még középiskolában ismerkedtem meg, majd érettségi után rögtön összeházasodtunk, ugyanis váratlanul terhes lettem. Szüleink természetesen nem örültek a hírnek, de mivel elég szigorú és konzervatív családban nőttem fel, így szóba sem jöhetett az, hogy a gyereket elvetessem.
A váratlan terhesség alapjaiban változtatta meg életemet. Korábban szerettem volna továbbtanulni, de erről most le kellett tennem. Párom, Tamás, szerencsére egy elég jó munkahelyet szerzett magának, így anyagi gondjaink nem voltak – persze, a szülők is bőségesen támogattak minket – Így én éltem az otthonülő anyák békés, mégis unalmas életét. Az első gyerkőc után nem sokkal jött a második, és mire feleszméltem én már 30 éves voltam, és az élet elrohant mellettem. A korábban lángoló szerelem elmúlt, de ez nem azt jelenti, hogy megutáltuk...

*  *  *
MÁR
14
2012

Születésnapom

hetero

Egykedvűen kavargattam a kávémat a konyhaasztalnál üldögélve mikor megjelent gyerekkori barátnõm.
- Hú, de korán keltél! - mondta és elkezdte kávéját készíteni.
- Általában ilyenkor szoktam... - kezdtem - ... s tudod hiába a vendégség, a megszokás nagy úr.
Tegnap érkeztem hozzájuk, mert egy pár napra elhívott, de kiderült, ma mégis be kell mennie a munkahelyére, pedig úgy volt, hogy szabadnapja lesz és hétvégén meg egyébként sem dolgozik. Este vacsoráztunk majd beszélgetve borozgattunk jó sokáig. A férje hozzánk képest egy jó órával korábban már elment lefeküdni. Mi végül olyan fél kettõ felé tértünk nyugovóra.
- Négy körül jövök haza - telepedett le õ is az asztalhoz - a férjem itthon lesz, majd fõz valami kaját. - kortyolt egyet a kávéjából és így gyorsan átvehettem a szót.