Hírek

FEB.
15.
2019

Aran(y)ka és én 3. rész

2000. július 25-én reggel érkezett meglepetés. Amikor kávéztunk így szólt:
- Eljönnél velem ruhákat vásárolni?
- Én és a ruhavásárlás? kérdeztem vissza
- Ízlésem túl rossz ahhoz. egészítettem ki rögvest
- Ne nevettesd már ki magad! Fiú létedre remek ízlésed van. válaszolt mosolyogva. Ezek után már nem utasíthattam vissza az invitálását. Bár tény, hogy kedd volt, ami piacnap, így a városba tartó reggeli buszokon tömeg van. Azt viszont nem nagyon szeretem. A 7:28-as busszal mentünk be a városba. Mi már éppen csak felfértünk annyira, hogy nem a lépcsőn kellett utazzunk, de hogy megtudjak én is kapaszkodni, igen közel kellett simuljak Aranyhoz.
- De finom illatod van! jegyeztem meg halkan
- Köszönöm! De ezt a parfümöt tőled kaptam szülinapomra. válaszolta a lány


A szép és szexi MILF

Huszonegynéhány évesen elkezdtem egy sulit, ami fél évig tartott. Mivel fel kellet járnom emiatt a nagyvárosba, és az órarend eléggé feszített volt, jobbnak láttam valami kis kuckót keresni ott lakás céljára. Az első órám korán kezdődött, az utolsó későn ért véget ahhoz, hogy hazautazzam, majd reggel vissza. Keresgéltem, és mivel az iskola is szép összeg volt, a lakás is pénzbe került, ráadásul ez idő alatt jóformán semmi keresetem nem volt, ezért valami nagyon olcsó szállást akartam. Nem nagyon akart sikerülni.
Egy nap anyám egyik barátnője kávézott nálunk, és meghallotta, hogy épp ez ügyben telefonálgatok. Fogta a telefonját és felhívott valakit. Hallottam, hogy azt kérdi a hívottól, hogy nem tudna e egy olcsó kis szállást a részemre. Amikor letette, közölte, hogy egy volt gimis osztálytársával beszélt, azt mondta segít, holnap menjünk el hozzá. Másnap felautóztunk, és találkoztam Kingával.


Záróra

Záróra Záróra Záróra

FEB.
14.
2019

A házmester felesége

A harmincadik születésnapom felé közeledve, egy januári péntek délután mámoros hangulatban indultam haza a melóból, pedig még egy kortyot se ittam.
Emlékszem erős szél süvített, mégis mintha a szabadság szelei emeltek volna minden lépésemmel egy szebb élet magaslataiba a gondolattal, hogy most végre elkezdődött az ÉLET, amiről azt hittem, sosem adatik meg. Nyiss a világ felé, és a világ is nyit feléd! -mondják- Van benne valami!
Bár én a húszas éveimben sikeresen elkerültem ezt a filozófiát, idővel rájöttem, hogy némi bátorsággal, és a hétköznapi piálást mellőző életmóddal, az ember többre képes, mint hinné! Olyan meló, amit még élvezek is amellett, hogy eleget fizet?
Amiből telne lakáshitelre meg egy párszázezres használtkocsira? Félretenni, hogy legyen lóvé, ha beütne valami krah? Meg ne adj isten néha megengedhess magadnak ezt azt?


Egyéjszakás kaland

Mindenki tudta, hogy leszbikus. Az egész iskola. Mégsem volt kiutálva annyira, mint amennyire az elvárható volt. Egyszer-kétszer beszólogattak neki, ha arról volt szó, de inkább békén hagyták őt. Voltak barátai, lány barátai, akik heterók voltak, és mégsem féltek attól, hogy a barátnőjük másképp érez irántuk az elvártnál. Osztálytársam volt, de nem hiszem, hogy váltottunk volna két szónál többet ezalatt a négy év alatt. Hogy miért is gondolok rá?
Talán azért, mert a srác, akivel közel három éve együtt voltam, megcsalt, kihasznált és átvert.
De inkább azért, mert a kapcsolatunk utolsó hónapjaiban már nem éreztem jól magam vele. Többre vágytam, de nem pont arra, mint amire ő, valami sokkal másabbra, különlegesebbre.
Csak akkor döbbentem rá, hogy pontosan mi az, amit akarok, amikor meghallottam a pletykákat a lányról. Azt beszélik, hogy van egy szekrénye, ami tele van segédeszközökkel, mint amilyen Mr.


FEB.
13.
2019

Lilith és Joyce

Mikor kinyitotta a szemét, a padlón feküdt. Hirtelen nem emlékezett rá, hogy került oda, aztán bevillantak az emlékek és Joyce már egyáltalán nem érzett mást, csak tömény undort saját maga iránt. Nem tudta, milyen lesz. Azt nem hitte, hogy jó, de hogy ennyire szörnyű, azt soha nem gondolta volna. Nem sírt, mert nem tudott sírni. Nem volt sem szomorú, sem dühös. Leprásnak, mocskosnak és undorítónak érezte saját lelkét és testét.
Néhány órával korábban, mikor belépett a lakásba, körülnézett. Először Tommyt pillantotta meg, aki - mint később kiderült - csak külsőre volt vicces ember. Köpcös testéhez sörhas tartozott, nagy kezek, vaskos ujjakkal és rövid lábak. Hosszú haja szürkésszőke volt a kosztól és a zsírtól, arcán a borostáján kívül a legkülönbözőbb helyeken is nőtt szőr. Apró, barna szemeiben gonoszság csillogott.


Júlia 1. fejezet

Julia éjsötét szobájában üldögélt az ablak előtt pihe-puha kényelmes kanapéján, csak az utcai lámpa fénye világította meg kissé elgyötört arcát. Az életén merengve bámult kifelé az ablakon. A szoba, bár a berendezés modern ízlésre vallott bézs-fehér egyedi bútoraival, mégis üresnek hatott. Valami hiányzott belőle, ez pedig a szenvedély volt.
Julia ugyanis már 2 éve elvált rideg, üzletember férjétől, akitől több éven keresztül semmiféle potenciális gyöngédségre nem számíthatott. Mint kiderült, a férfi rendre más nőkbe fektette a gyöngédségét, így Julia a válás után egyedül élt a maga által berendezett takaros kis garzonjában a város zöldövezeti részén.
Nem volt könnyű élete ebben a társasházban. A fenti lakók gyorsan cserélődtek. A falak vékonysága miatt sokféle életet megismert, a munkaidő beosztása révén, amikor a szomszédok aktívak voltak, ő a pihenő idejét töltötte volna, és fordítva.


FEB.
12.
2019

Emese, egy régi barát

Emese egy tinédzser kori barátom volt, soha nem volt köztünk semmi. Én szerettem volna többet. Néha. Néha meg nem, sszerintem ezzel ő is ugyanígy volt. Megmaradt a jó barátság egészen addig a pontig, amíg ő el nem ment egyetemre, én pedig maradtam a kisvárosunkban. Természetesen az elején tartottuk a kapcsolatot írásban, telefonon, vagy amikor hazajött a koliból, személyesen. De ezek is lassan alább hagytak, majd én sem kerestem egy idő után és ő sem engem. Ez talán valahogy így természetes, hiszen a távolság akaratunkon kívül is elhidegít egy kapcsolatot, legyen szó bármi neműről is. Így volt ez velünk is. Ő talált új barátokat, új társaságot, lefoglalta a tanulás és én maradtam a régi. Fogytak a közös témák is. Az utolsó beszélgetésünk óta eltelt talán már egy év is, a találkozás óta pedig legalább 3-4, nem is számolom már.


Alex újra mesél 5. rész

Az előző esti összeragadás után nem igazán mertem, megkockáztatni, hogy még mielőtt elindulnék haza, szexeljünk egyet Fickóval.
Pénteken reggel haza mentem, megnyugtattam anyut és aput, hogy minden rendben volt az éjszaka. Mondtam nekik, hogy Fickó vigyázott rám, és nagyon jól bánt velem. Egész nap segítettem a szobám festéshez való előkészítésében.
Kora délután átjött hozzám Zoli.
- Szia Kedves! Sajnos nem tudunk estére találkozni, mert ma este jönnek unokatesómék, és tudod nem találkoztam velük már öt éve.
- Csók! Nincsen semmi baj!
- De ha esetleg van kedved, akkor gyere át hozzánk vacsira.
- Kösz, de inkább kihagynám! Csak nyugodtan beszéljétek meg mi történt az elmúlt pár év alatt. Én egyébként is kint alszok a víkendbe, mert látod milyen a szobám.


FEB.
11.
2019

Nővérem megtanított dugni 2. rész

Ott tartottam, hogy végre megdughattam Orsit, a nővéremet. Előtte már hetek óta nyalakodtunk (mármint én nyaltam), ő pedig többször leszopott. Aztán egyik este meglestük anyát és a pasiját, ahogyan a nappaliban kefélnek - és utána már nem volt mese, mi is dugtunk egy hatalmasat.
Ez volt életem első dugása, Orsi igyekezett megtanítani, mit csináljak.
Arra nem számítottam, hogy amikor készen lettünk, anya is bejön. Kiderült, ő már régen tudott arról, hogy mi egymással hancúrozunk, a nővérem mindent elmondott neki. Azt is, hogy már szeretné, ha végre jól megbasznám.
Ahogy beszélgettünk, észrevettem, hogy anyu egyre csak nézi a farkamat. Ő is, Orsi is egyre izgatóbb témák felé tereli a szövegelést. Persze, könnyű volt nekik, hiszen ők már egymást nem egyszer kényeztették az ágyban. Nem voltam benne biztos, de úgy éreztem, anya is szívesen kipróbálná velem. És igazam volt.