MÁJ
10
2012
MÁJ
09
2012

Egy üzletasszony naplója 12. rész

gruppen

49. fejezet
Key West
Az egyik közeli étteremben megismerkedtem a pincérrel, s rajta keresztül a tulajdonossal. Még otthon Budapesten megvettem egy borkereskedő céget, hogy majd az szállítsa az italokat a panziómba, de kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezett a cég külföld felé is.
- Töltse fel az éttermét magyar borokkal. – mondtam neki.
- Nem lehet, mert kizárólagos szerződésem van egy kaliforniai kereskedővel. – válaszolta.
Kérésemre azonban összehozott a cég képviselőjével, aki akkor épp Key Westben tartózkodott, Floridán. Fogtam magam és átutaztam a mesés korallszigetre.
Robert akkor 53 éves volt, az egyik legbefolyásosabb amerikai borkereskedő cég, vezető értékesítője, amolyan teljesen átlagos idősödő férfi, pocakos, kopaszodó. Na, az ilyeneknek mutogatom legszívesebben csillogó puncim. Jómódú és kellemes jelenség, kimért és üzleties....

*  *  *

A kis húgom

bizarr, anál, tini, hermafrodita

Azt kell mondjam, sohasem gondoltam, hogy ez megeshet velem. Úgy értem, égy jól szituált környezetben élek a külvárosban, soha semmilyen bajba nem kerültem és szerető környezetben nőttem fel, csupa jó dologgal körülvéve. Szóval az utolsó dolgok között volt az, hogy amiatt aggódjak, hogy valaha seggbe dugnak, hacsak nem kerülök börtönbe, de mint említettem, alapjában véve jó gyerek voltam. De most, 17 évesen, már szinte felnőtt férfiként érzem, hogy ég a fenekem és megpróbálok a lehető legkényelmesebb pozícióban ülni a padban. Ahogy a tanár fel s le járkál a teremben a szemem össze vissza pásztázza a termet, hogy felfedezzem ha esetleg valaki esetleg egy mindent tudó kárörvendő mosoly küld-e felém. Ha bárkinek is elmondta, esküszöm... de hisz megígérte, hogy nem. Apánk sírjára esküdött, hogy nem fogja... várjunk csak, min nevetnek ott? Rajtam nevetnek? Egy kicsit...

MÁJ
08
2012

Mila 2. rész

hetero

Az ég sötétjében zsarátnokként villannak a külső szférák fényei. A langy nyári este enyhet ígér a szorgos fáradt népnek, de nem mindenki alussza az igazak álmát. A kis favágó falu melletti úton, távol a házak tucatjaitól, a déli szőlőtőkék sarkában hallatszik valami. A düledező kőkerítés mögül, a bodzabokor takarásából monoton szuszogás, néha-néha nyögdécselés hallatszik. Az óvatlanul bekukkantó szempár kéjtől terhes dolgokat látna meg. A két hold fényében verítéktől csillogó női test látványa sokakat megbolondítana, ez errefelé sincsen másképp. A karcsú derék, a formás kerek fenék, az előre-hátra ugrándozó hatalmas puha keblek ma este is megbolondítanak egy férfiszívet. A kis boszorka lehajolva, egy fatönkre és a kőkerítés mohos sarkára támaszkodva zihál, miközben az alig ismert férfi mögötte áll és hörögve mártózik meg forró ágyékában....

*  *  *

Swinger klubban egyedül

gruppen, anál, férj-feleség

Vidám, erotikával fűszerezett zsivaj tölti be a bárt amikor beléptél. Körülnézel, ismerősöket keresel. Először érkezel egyedül. A férjed hosszú távol - keleti üzleti úton van. Pár napja beszéltétek meg hogy ma eljössz a klubba, mert már nem bírod szex nélkül. Még soha nem kellett ennyit nélkülöznöd mióta rendszeres nemi életet kezdtél élni. A hiányát már nem tudja pótolni egyetlen segédeszköz sem. Hús vér faszra, pinára vágysz.
Leülsz az egyedül érkezők jelöletlen, de köztudott helyére, a pulthoz. Pezsgőt kérsz.
A színpadon éppen "love show", két megkötözött csajt kúr egy kellemes harmincas srác. Méretes farka a lányok minden lyukát bejárja. Azok élvezettel vonaglanak a srác által diktált ütemben.

MÁJ
07
2012

Egy üres ház és egy üres punci 2. rész

családi, anál

Fordítás
Eredeti író: BrettJ
Eredeti történet
Heather cukis kis segge fel s alá ugrált bátyja farkán, ahogy ismertette vele tervét. Az elmúlt héten megállás nélkül dugtak, enni is alig hagytak időt. El nem szakadt volna attól a gyönyörű faroktól semmi pénzért, és megvolt a terve arra is, hogy hogyan folytassák a kapcsolatot.
A párocska néhány perccel később borzongott bele az orgazmusba, Heather leszökkent bátyja ágyáról, és pár szivaccsal tért vissza, hogy mindkettejüket letisztítsa. Ahogy bátyja farkát tisztogatta, a kísértés, hogy újra baszni kezdjenek, erős volt, de nem engedett neki.

*  *  *

Balatoni nyár 5. rész

hetero

Brigi
Miközben egyik délelőtt a mentőcsónakot szereltem fel Zsuzsa néni kiabálására lettem figyelmes.
- Robikám gyere, segíts, nem boldogulok ezekkel a svábokkal.
A pénztárnál egy háromtagú német család állt, bemutatkoztam, és megkérdeztem miben segíthetek. Ők is udvariasan kezet nyújtottak. Wernernek hívták a férfit, ötvenes évei elején járhatott, alacsony, köpcös férfi volt. A felesége néhány évvel lehetett fiatalabb, nagyon jól nézett ki, kemény gömbölyű mellei majd szétfeszítették a fürdőruha felsőjét. Ingrid vagyok nyújtotta a kezét, én pedig Brigitte ugrott közénk a lánya, de a barátaim csak Briginek szólítanak. Brigitta olyan tizenhárom-tizennégy éves lehetett, nyúlánk hosszú combjai voltak, és a mellei most kezdtek domborodni.

*  *  *
MÁJ
04
2012

Anyós

családi, anál

Kisvirág, mármint a feleségem május 28. - ára volt kiírva szülni. Sajnos április közepén olyan alhasi fájdalmai voltak ami végett kórházba kellett vinni és bent is fogták. Egyedül maradtam otthon. Persze mindennap bejártam hozzá, munka után. Aztán haza, bevásárlás, főzőcskézés, takarítás no éppen hogy csak nem bújtam női ruhába. A haverok akik megtudták, hívtak:
- gyere bulizni, vannak jó csajok, úgyis ki lehetsz éhezve valami jó puncira.
- Ah nem, én nem hagyom cserben Kisvirágot - válaszoltam.
Ők meg csak röhögtek nagyokat.
- Jaj de nagy hős lettél, majd elválik meddig bírod - mondták és otthagytak.
Na ha tudták volna, hogy bizony nem bírom, hisz már 3 hónapja nem mártóztam meg feleségem puncijában, mert rizikós terhes volt. Féltettük a gyereket. Így hát míg Kisvirág otthon volt, szépen a melle közé vertem kínban fürdő farkamat, vagy...

*  *  *

Balatoni nyár 4. rész

hetero, anál

Réka
Egyik forró nyári nap vége felé egy különleges jelenség tűnt fel a strandon. Már sokan hazafelé indultak, de erre a látványra az összes férfi felkapta a fejét. Egy középkorú hölgy vonult végig a standon, aki fantasztikusan kidolgozott izomzattal rendelkezett. Valószínű, hogy korábban, testépítéssel foglalkozott, és a régi formáját még mindig karban tudta tartani. A fürdőruhán kívül egy rövid strand köpeny volt rajt, ami eddig csak izmos lábait engedte látni. Fél hosszú vörös haja teljesen eltakarta az arcát. Amikor ledobta a köpenyt szájtátva bámultuk mindannyian, vékony dereka, széles izmos válla volt. A karján rendesen ki voltak dudorodva az izomkötegek, és az erek. Amikor megfordult csalódottan konstatáltam, hogy a mellei helyén szintén csak lapos izmokat látni. Kiballagtam a stég végére, és leültem a lépcsőre, hamarosan ő is végig dübörgött a...