Hírek

ÁPR.
8.
2019

Baromi jó fogás 3. rész

Valahogy úgy alakult, hogy a melóm miatt pár napig csak terveztük Klárival, hogy találkozunk egy kis hancúrozás erejéig, de soha nem tudtuk összeegyeztetni. Aztán beütött egy nem várt dolog. A főnököm megkínált egy visszautasíthatatlan külföldi melóval. Októberig Németországban vertem a farkam. Képletesen is, meg szó szerint is, mert a meló nem volt megerőltető, de szinte minden időmet lefoglalta. Esélyem se volt becserkészni valami csajt, főleg mert 99%-ban pasik dolgoztak az üzemben. Viszont amikor október közepén visszatértem az itthoni melómhoz és másnap kiugrottam egy késői ebédre a Deák téren Klárival botlottunk egymásba.
- Képzeld meghoztad a szerencsémet - ugrott a nyakamba.
- Én? Mivel?
- A segítségeddel. A bátyám már hazajött Ausztráliából, én most jövök az ügyvédtől és pár nap és már nem fog a fejünk felett lógni az a francos hitel.


ÁPR.
5.
2019

A nudizmustól a szexig 1. rész

Épp befejeztem a harmadik osztályt a gimiben, tehát 17 éves múltam, amikor szüleim
– mint minden nyári szünetben – 1988-ban is Németországban élő nagybátyámékhoz küldtek nyaralni. Laci bácsi, a nagybátyám a hamburgi egyetemen végzett, utána mint mérnök egy brémai hajógyárban dolgozott és feleségül vett egy német lányt. Amikor megnősült, egy ideig Magyarországon éltek, ahol a felesége, a gyönyörű Anna – nekem Anna néni – még magyarul is megtanult valamennyire.
A nyaralásnak két okból örültem különösen. Egyrészt mert az Északi-tengernél laktak, nem messze a tengerparttól, másrészt meg azért, mert – ha a család elől el is titkoltam – fülig szerelmes voltam nálam egy évvel idősebb unokanővérembe, Annikába.
A nálam valamivel magasabb karcsú, hosszú combú, barna hajú lány mindig jókedvű volt, és gyakran csillogó szemmel kacagott. De persze nemcsak ezért volt számomra a legszebb nő, akivel valaha is találkoztam.


A rejtett fájlok

Nem is lehettem volna elégedettebb az életemmel, hiszen végre sikerült egy szép kis házat vennünk a menyasszonyommal, amin azért volt még mit felújítani, de azért azzal is szépen haladtunk. Sajnos hétköznap ideiglenesen váltott műszakba kellett járnunk dolgozni néhány hónapig, de nyugodt voltam mert megkaptam a régóta várt előléptetést a munkahelyemen, és ez azzal is járt hogy nem kell majd Szabinával külön műszakban lennünk.
Mindig türelmetlenül vártuk a hétvégéket, de azért nem voltunk összenőve. Volt, hogy én is egyedül mentem el haverokhoz, néha ő is átugrott valamelyik barátnőjéhez hétvégén. Egyik szombaton gondoltam ránézek a laptopjára amikor pont barátnőjénél volt, mivel panaszkodott , hogy nem sikerül neki feltelepíteni egy programot. Mint kiderült egy warez program volt , és hamar sikerült is megoldanom a problémát csak kevés volt a számítógépen a lemez terület.


ÁPR.
4.
2019

Clara és lánya

Egy szeptember végi napon kezdődött a történet. A neten szörföltem, késő délután. Az egyik oldalon feltűnt egy reklámbanner, melyen egy társkereső oldal csalogatta a komoly, valamint alkalmi kapcsolatot kereső embereket. Hírtelen olyan érzésem lett, hogy ide nem lesz hiábavaló beregisztrálnom. A lelkesedésemet tettre váltva végig mentem a procedúrán, a bankkártyám terhére megszereztem a lehetőséget, hogy kapcsolatba léphessek az engem érdeklő hirdetőkkel.
A találatlistám 2. oldalán járva elakadt a lélegzetem Venus fotójára pillantva. Clara Weiss mosolygott rám. A nő, akivel 16 évesen jártam, akivel az elsők voltunk egymásnak. Már nem tudom mi volt az ok, mi az okozat, de a következő pillanatban a farkam szinte szétfeszítette a nadrágomat, és egy emlékkép lebegett a lelki szemeim előtt.


Élményem a hobbim

Én 36 éves vagyok. Életem egyik legnagyobb fordulata az volt, amikor 9 éves koromban meghalt édesanyám. A másik nagy fordulata az volt, amikor elkezdtem sejteni, hogy én kicsit más vagyok, mint a hozzám hasonló korú srácok. Engem sokkal jobban érdekelnek a fiúk, mint a lányok. Ezt a felfedezésemet azzal nyomtam el, hogy megpróbáltam csajozni, sőt több barátnőm is volt bőven. (Van egy 4 évvel fiatalabb öcsém)
Ez a történetem 1998. augusztus hónapjában játszódik, az öcsém iskolai kiránduláson volt ekkor. Egy nagyon meleg vasárnapi nap volt. Édesapám (idén 63 éves) ideális napnak gondolta arra, hogy kimenjünk a hobbira gyümölcsöt szedni. Meghívta két kollégáját. Egyikük kicsivel (7 évvel) idősebb apámnál, míg a másik pedig a férfi fia volt. A fiatal srác akkor (’98-ban) 25 éves volt. Nagyon jól nézett ki. Kék szem, középhosszú szőke haj, izmos kar, arányos felsőtest, hosszabb és szexi lábak. Egyébként 195 cm lehetett.


ÁPR.
3.
2019

A művész úr

Nem tudom, mióta ücsörgök ezen a partin, de annyi szent, hogy baromi unalmas, azonban hatalmas pofátlanság lenne lelépni. Egyébként is, nekem itt munkám van. Meg kell győznöm ezt a felfuvalkodott állatot, hogy a mi kiadónknál kerüljön nyomdába a kézirata. Az eget rengetően nagy egója mellett, remek művészi vénákkal lett megáldva. Összesen hét hangszeren játszik profi módon és a hangja is elképesztő. Ezen felül gyönyörűen tud rajzolni és festeni, s mint már kiderült, tehetséges író. A legutóbb kiadott könyve, csakhogy nem nyolc millió dollárt profitált, s ebből bőven jutott a kiadónak is.
A feladatom mindössze annyi, hogy rávegyem, nálunk jobban jár, nagyobb cég vagyunk, több országba tudjuk eljuttatni a könyvét. Egyszerűnek tűnik, mégsem tudom, hogyan kezdjek hozzá. Már alapjában is nehéz volt bejutni ide.


Tanárnő

- Nem tudtam, hogy te is úgy szenvedsz, ahogyan én. - mondtam halkan Andi mogyoróbarna szemeibe nézve.
- Csak jobban lepleztem. - mosolygott rám.
Csodálatos nő. Magas és 30-35 év körüli volt, de azt is letagadhatná. Puha bőre még megőrizte barack árnyalatát, fekete, vállig érő haját copfba kötötte. Fiatalos, kerek arca mindig kedvességet és derűt sugárzott, szerette a munkáját és a diákokat és ők is őt. Csodás, nőies idomairól ne is beszélve.
Megfogta a kezem.
- Már régóta tudom mit érzel. Láttam rajtad, bárhogy is leplezted. - mosolygott megint.
Egy tanteremben voltunk, tanítás után. Persze ekkor már mindketten tudtuk a másik érzéseit. Ő vette észre először nyilván, hiszen mikor 10-ben már belezúgtam, akaratlanul is látszott rajtam és ezt egy kamaszlány is észreveszi egy srácon, nemhogy egy felnőtt nő. Aztán 11-től ő is kezdett belém szeretni.


ÁPR.
2.
2019

Születésnap 3. rész - Bejutás a hátsó kapun

Összebújva aludtunk el, mint két kifli úgy feküdtünk. Szorosan öleltem magamhoz átizzadt testét.
Mikor felébredt, felém fordulva mosolyogva kérdezte
- az igazi ajándékra nem vagy kíváncsi?
Ezzel odanyomta fenekét az ágyékomhoz.
Egy pillanatra felvillant bennem, hogy mit is jelenthet ez, de aztán elhessegettem a gondolatot, mert álmomban sem mertem remélni ilyet. Már amúgy is merev fütykösömet combjai közé toltam, keresve nedves puncija bejáratát.
Mintha azt suttogta volna „jó kezdhetjük így is” Ezzel kicsit széttárta combjait, hogy könnyebben hozzáférjek virágjához. Csak a nagyajkak között csúszkáltam, néha-néha megbökve makkommal csiklóját, ilyenkor kéjesen felnyögött, de mikor be akartam jutni barlangjába feltérdelt és úgy kínálta fel magát. Elfogadtam a kihívást és mögé térdelve célra tartottam.