JÚN
25
2012

Beavatva 5. rész

hetero, tini

A szélcsendes forróságban a nyugodt tó vize unottan lötykölte a parti sziklákat. Egy-egy komolyabb csobbanást talán csak a bevezető lépcső fém váza keltett. A távolban messzi strandok látogatói színes pontokként szakították meg az égszínkék felületet. Erikáék kertje is csendbe burkolózott. Szél nem susogott a fák levelei között, ember nem mozdult a napsütötte fövenyen, csak néhány rovar ciripelése, madarak bágyadt csicsergése hallatszott itt-ott. A ház, amely máris bódult, rózsaszín ködös kalandoknak adott otthont, kihaltnak és elhagyatottnak tűnt ezen a délutánon. Egyedül az előtte parkoló autó jelezte, hogy van itt valaki.
A házban csend - de csak első hallásra. A konyhában mosogatásra váró edények, a még vizes-párás fürdőszoba, a helyenként szétdobált ruhák egyként hallgatták a nagy nappaliból kiszűrődő zajokat. A nappali most nem volt elsötétítve,...

*  *  *
JÚN
22
2012

Kisfiam

családi

Falun nőttem fel nevelőszülőknél, akik az állami gondozásból vettek ki. Most 26 éves vagyok, vágyakkal teli nő, ami a szexualitást illeti. Sajnos a külsőm nem a legelőnyösebb. A mellem kicsi, alacsony vagyok, az arcom is csúnyácska. Ebből kifolyólag gátlásos vagyok a férfiakkal. Egyedül nevelem Gézut a kisfiamat. Őt 16 évesen szültem leányanyaként. Gyerekkoromban a nevelőapám gyakran zaklatott szexuálisan, de csak 15 évesen jutott odáig, hogy megerőszakoljon. A botránytól megmenekülendő, szereztek nekem egy lakást Budapesten, meg egy állást is egy szövőgyárban. Nagyon szorgalmas és ügyes voltam, tanultam is, így gépbeállító lettem. Viszonylag rendesen keresek, így Gézuval jól megvagyunk. Lakásom egy kis garzonlakás, egy szobával, pici fürdővel és egy teakonyhával. Férfikapcsolatom nem volt, mert a kezdeti próbálkozásaim kudarca miatt magam elégítettem ki vágyaimat a...

*  *  *

Erotikus szakmák 4. rész - A képkeretező

hetero

- Letenné oda a másik pultra?
- Meg sem nézi? – csodálkozott a bőrdzsekis.
- Nagyon szívesen megnézném, ahogy meg is teszem később, de pillanatnyilag ezt a munkát kell befejeznem, mert jönnek érte.
- Bocsánat! – szabadkozott szaporán az ügyfél, miközben gondosan a jelzett helyre teszi a kartonok közé zárt képet, olyan óvatosan, mintha máris törékeny lenne.
- Semmi gond, és higgye el nekem, hogy láttam már képet eleget, azt is megállapítottam, hogy A/2-es méret lehet, de úgyis megmérem pontosan.
- Valami nagyon egyszerű keretet szeretnék... Olyat, ami nem tereli el a figyelmet a képről, és nem hivalkodó – Körbenézve a falon, hirtelen rábökött egy apró fényképet szegélyező lécre. – Talán ilyen felelne meg legjobban.

JÚN
21
2012

Beavatva 4. rész

hetero, nyaralás, tini

Eljött az igazi nyár. Erikáék elhívták Ádámot egy közös nyaralásra, aki kapva kapott az alkalmon. Még szép. Ahányszor megcsörrent a telefonja, remélte, hogy Erika az, hevesen dobogott a szíve, ha vele beszélt, akár csak egy perc erejéig is. A legutóbbi találkozásuk óta csak pár hét telt el, de ezt is örökkévalóságnak érezte, és sajnálta, hogy nem lehet gyakrabban. A közös nyaralás azonban azzal kecsegtetett, hogy akár hetekig együtt lehet a két legizgatóbb emberrel, akit csak el tudott képzelni: Erikával és lányával, Nikivel. Csupán egy feltétel volt. Ádámnak kicsit nyitottabbnak és bevállalósabbnak kell lennie, és bele kell mennie olyan játékokba is, amikre először csak a fejét rázta. A fiút ez már nem zavarta, legszívesebben azonnal indult volna.

*  *  *

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 2. rész

leszbi, munkatárs

Másnap úgy indulsz munkába, mintha csak álmodtad volna az egész fenyítést, de hamar rádöbbensz, hogy minden perce igaz volt, mikor le akarsz ülni a metrón. A feneked azonnal tiltakozó impulzusokat bocsát ki magából, hirtelen fel is pattansz és állva utazol a munkahelyedig. Az irodában megpróbálod elfoglalni magad különböző tennivalókkal, fénymásolsz, lemész a postáért, átmész a másik épületbe az anyagért amit valójában el is hozathatnál, de egyszer csak eljön a pillanat, mikor le kell ülnöd. Önkéntelenül is kiszalad egy kis szisszenés a szádon mikor üleped a székhez ér. Kolléganőid odakapják a fejüket, majd látva milyen kényelmetlenül ülsz, sokatmondóan egymásra néznek, és tüntetőleg elfordulnak. Teljesen elvörösödsz, legszívesebben elsüllyednél szégyenedben. Sokáig bámulod magad előtt a padlót, amíg egyszer csak azt veszed észre, Anikó ott áll előtted....

*  *  *
JÚN
20
2012

Házasság

hetero

A tizennyolcadik század derekán igen ritkaszámba mentek a nemesek körében kötött szerelemházasságok. Wyatt Winston, a harmincadik évét taposó gazdag lord sem elragadó szépségéért és személyiségéért vette el az ifjú Daisy White-ot, és csinált belőle Lady Daisy Winstont. A leány szülei vagyonos iparmágnások voltak, jól jött neki az a plusz pénz, amit a lány hozományából nyert ki, de még csak nem is ez volt a legfőbb ok – választhatott volna pénzesebb feleséget is, de a lány apjához bajtársi szálak fűzték. Ott volt az idős White halálos ágyánál, és megígérte a haldokló férfinek, hogy gondját viseli lányának, aki ezáltal teljesen árvává válik, hiszen édesanyja már évekkel ezelőtt átlépett a túlvilágra.

*  *  *

Láncreakció 3. rész

homo

A következő napok eseménytelenül teltek. A gondolataim persze minduntalan visszatértek a vízparton történtekhez, és olyankor mindig felizgultam. Képzeletemben újra és újra lejátszódott minden és nagyon vártam, hogy megismétlődjön. Nem felejtkeztem el az öreg Juhásszal kitervelt békítési szándékunkról sem, de fogalmam sem volt, hogyan fogjak hozzá. Egy véletlen segített a megoldásban.
A nagybátyám, mint említettem asztalos volt, ráadásul ügyes asztalos. Sok megrendelése volt, néhány, igen furcsa is. Készített persze bútorokat, de egy-két múzeum megbízta restaurálással, vagy néhány kiállítóhely poénos, - főleg a gyerekek körében népszerű – munkával bízta meg. Így készített például egypár kalodát, vagy derest. A látogatók szívesen fotózták magukat kalodába zárva, vagy a deresen feküdve. Talán egy ilyen helyen kapott ihletet az a megrendelő, aki bizarr...

JÚN
19
2012

Nadrág seggrepacsihoz

s/m, férj-feleség

Az üzletben láttam meg. Valami kaját akartam venni meg kutyaeledelt. Szóval a megszokott, dögunalmas bevásárlás volt, amitől az ember háztartása teljes. Eszembe sem jutott ruhát venni. Nem hát... csak hát kellett már valami új (mondtam magamban), minthogy fogytam egy csomót. Tornáztam, egészségesen étkeztem, úgyhogy kiérdemeltem az új holmit. És ugyan mi lehetne jobb, mint új szabadidő nadrágot venni? Ugyanúgy szükség volt rá, mint a kajára meg a kutyaeledelre. Ráadásul vámkezelt áru volt. Hogy is mehetne el bárki egy ilyen döglesztő nadrág mellett? Egyszerű a válasz: sehogy.
Utána jött a gond. Mert megvettem. És nagyon tetszett. Vajon hordjam is? Ezt forgattam a fejemben zuhanyzás után, miközben szemügyre vettem az új nadrágot. Remek szín volt a kéknek ez az árnyalata, és úgy tervezték, hogy jól kihozza az ember popsiját és a hajlatokat. Márpedig mind a popóm, mind...