Hírek

ÁPR.
26.
2019

Erőszakos szerelem

Gyuri vagyok 17 éves másodikos a középiskolában. Nem vagyok csúnya legény, voltak csajok akik bepróbálkoztak nálam,de mind hoppon maradt, ugyanis már több mint 1 éve van barátnőm. Barbi 16 éves és gyönyörű, alacsony hosszú szőke hajú, szép arcú, nagy barna szemekkel és szép arányos testalkattal, bár nem túl nagy mellekkel. Ő is ugyanoda járt ahova én, csak 1 osztállyal lejjebb. Nagyon megbíztunk egymásban, sose csaltam meg őt és ő sem engem. Sok pasi irigyelt érte, és sok csaj nézte féltékenyen ha megláttak minket a folyosón sétálni. Én 2 éve tornázok ami nyomott hagyott rajtam, 180 cm mellé 85 kg izmos test párosul. Több csajról is tudtam akiknek tetszettem, ezek egyike Kati volt az osztálytársam. Mellesleg ő volt a legrámenősebb is, pedig tudta nagyon jól, hogy van barátnőm és szeretem, de ez nem nagyon zavarta.


Az adósság - Amikor a feleség törleszt 1. rész

Lauretta nagyon szerette a férjét, még akkor is, mikor annak sötét üzelmei időről időre elszólították otthonról. Persze a pénzt sem vetette meg, amit férje keresett. 32 évesen szinte mindent megengedhetett magának. Egy csodaszép villában laktak, jó kocsikkal járhatott a városba, és ragyogó ékszereket viselhetett. Cserébe Manfredo csak annyit kért Laurettától, hogy ne kérdezősködjön. Ezt ő meg is tette.
Egy nap azonban megszólalt a csengő a villa kapuján. Lauretta szaladt le a hosszú lépcsőn, piros, térd felett végződő ruhában. Alatta nem volt semmi. Fényes haja vállára omlott, gyönyörűen nézett ki a délelőtti órákban.
Kikémlelt az üvegablakon, de csak elmosódott alakokat látott. Naívan kattintotta el a zárat, s tárta szélesre az ajtót. Két fekete öltönyös férfi állt előtte, napszemüvegben, zselézett hajjal.


ÁPR.
25.
2019

Működött a kémia

Helyszín:
Kisváros (bárhol), helyi viszonylatban elit gimnázium (a kettőből az egyik), valamikor tanév vége felé, az utolsó fogadóórák egyikén, a kémia előadó és szertár közötti helyiségben.
Szereplők:
Gábor, az egykor szebb napokat látott, vegyészmérnökből lecsúszott (egyetlen) kémia tanár, kényszerszingli.
Kata, a nagyon dekoratív, 30-as (vagy 40-es) koreográfus, eleinte aggódó szülő, Bettike anyukája, kényszerszingli.
Mellékszereplő, aki nem is szerepel:
Bettike, Kata lánya, végzős diák (aki egyszer majd szebb napokat fog látni), erősen hátrányos kémia tudással, ámde nagyon előnyös külsővel megáldva.
Történet (fikció, néhány hiteles elem köré gyúrva):
Már nagyon unom magamat. Ma még egy lélek sem nyitotta rám az ajtót. De minek is jönnének? Pár hét van az év végéig, ilyenkor már csodát nem lehet tenni. Néha azért megjelenik pár szülő a fogadó órámon.


Szabadulószoba

Vászon shortot vettem fel tűsarkúval, felül pedig egy fekete, gombos, rövidujjú pólót viseltem. Csinos akartam lenni, bár csak egy laza péntek esti programot terveztem két lány barátommal. Az ő ötletük volt, hogy próbáljuk ki a szabadulószobát, ami nemrég nyílt meg a városban. Én azonnal igent mondtam, már előre jó szórakozásnak tűnt.
Miközben barátaimmal sétáltam a helyszín felé, mosolyogva viseltem a férfiak pillantását, s örültem neki, hogy megbámulnak. Figyelemfelhívóan kopogtam tűsarkúmban a járda kövezetén, és élveztem a lábaimra vetülő pillantásokat. Bár Réka és Henriett is csinosan voltak öltözve, úgy éreztem, a legtöbb járókelőnek én keltem fel a figyelmét.
Mikor odaértünk, viháncolva ballagtunk le a kalandjáték bejáratához vezető lépcsőkön. Utolsónak érkeztünk, egy este 9 órai időpontot foglaltunk le. Sosem szerettünk sietni, s gondoltuk, így kiélvezhetjük a játékot, és senki nem fog idő előtt kirángatni minket.


ÁPR.
24.
2019

Nővérek

Anna eltervezte, hogy az első este csak az albérletben lesznek, beszélgetnek, és társasoznak. Anna Karcsival, a 23 éves, szintén egyetemistával él egy lakásban, külön szobájuk van. Karcsi igen kevés időt tölt az albérletben, mert ha nem iskolában van, akkor valahol dolgozik. Ezen az estén is így volt, Karcsi a bárban volt pultos.
Anna és Kata beszélgetés közben elfogyasztottak egy üveg bort, amitől igen jókedvük lett. Társasjátékra már nem igazán tudtak figyelni, már mindenen csak nevettek. Karcsi is megérkezett a munkából, hallotta, hogy a lányok még fent vannak és igen jókat nevetgélnek. Így hát csatlakozott hozzájuk, és vitt még be egy üveg bort. A két lány pár másodpercre zavarba jött, de hamar elmúlt a csend. Karcsi Katát kezdte kérdezgetni. Természetesen a fiúkról. Kata zavartan beszélt arról, hogy még nem is csókolózott. Ő nem kell egy fiúnak sem, hiszen kicsik a mellei, néha jobban hasonlít egy fiúra, mint lányra.


A gárdonyi nyaralás 3. rész

Hát, amikor már mindenki hallatta hangját hol a konyha, hol pedig az udvar és a medence felől, akkor – bár az öcsémet nem volt szívem felébreszteni, így óvatosan kihúztam a feje alól a kezem – és én is felkeltem. Lementem megkávéztam, majd visszamentem, hogy az éjszaka második felében használt bokszeremet fürdőnacira váltsam. Ott álldogáltam az ágy végében jó néhány percig. Végül úgy döntöttem, hogy lemegyek egy kávéért, és majd utána ébresztem fel őt. Így is tettem. Nagyon szépen csillogott a szeme.
- Köszönöm!
- Mit?
- Mindent, amit az elmúlt éjjel adtál nekem!
- Boldog vagy?
- Igen!
- Jó volt, ahogy csináltam az éjjel?
- Nagyon figyelmes voltál! Tudtam, hogy ezt a figyelmességet egy idegentől nem kaptam volna így meg, mint tőled! Hálás vagyok, hogy mellőzted a durvaságot és végig türelmes maradtál velem!


ÁPR.
23.
2019

Vickie a könyvtárban 3. rész - Tengerparti kaland

Vickie kivett egy napot.
Nem lett volna muszáj. De úgy érezte, érdemes, ha másért nem, hogy elhatárolja magát a kísértéstől. Két nap alatt két pasival dugott a munkahelyén! A könyvtárban! Ha így halad, a hét végére meglesz a fél személyzet. Csak idő kérdése, hogy mikor kerül bajba.
Úgyhogy betelefonált, szólt, hogy beteg, utána pedig figyelmesen kerülte a könyvet, ami ennyire beindította az elmúlt két napban. Kitakarította a lakását és kimosott néhány adag ruhát. Délután egy kis motyóval kiment a tengerpartra. Csak pihenni akart egy kicsit. Legalább kipihenten megy majd vissza dolgozni másnap.
Nem voltak túl sokan a parton. Mosolyogva, boldogan élvezte a kinnlétet. A nyaraló tömeg nem volt sehol, úgyhogy nyugodtan választhatott helyet, ahol élvezhette a szellőt és a napsütést.


Anyám, a festőművész

Anyám 40 éves és festőművész. Apám építészvállalkozó elég sokat utazik a munkája miatt. Én tavaly töltöttem a 18 évemet és jelenleg egy fővárosi főiskolán tanulók építészetet. Vidéken lakunk egy csöndes zsákfaluban. Egy pár éve elköltöztünk a nagyvárosból elegünk lett a nagyvárosi életből. Én most tértem haza a főiskolából. amint beléptem a házban látom, hogy anya tiszta ideg.
- Szia, anya! Mi történt?
- Szia, Mikikém. Á semmi, hagyjuk az egészet. Az a fő, hogy megjöttél.
- Na, tényleg anya mi történt? Légy szíves mond el.
- Én nagyon örvendek, hogy itt, vagy. De a tegnap óta idegesít, hogy egy gazdag hölgy megrendelt egy aktot és a modellem pedig 2 napja nem jelentkezik. A jövő hétvégére kell a festmény bekeretezve. Egy szép összeget adott előlegbe és a végösszeg is nagyon szép lesz, ha teljesítettem a kívánságát.