Hírek

MÁJ.
17.
2019

Az Én Istennőm 3. rész

Éjszaka megint csak forgolódtam, és vártam a másnap 2 órát. Eszembe jutott, amit mondott:
- Imádkozz értem. - visszhangzott a fejemben.
Viccen kívül mondom, megtettem. Kértem, hogy gyorsan tejjen le a műszak és valami ultra szexi ruciban jöjjön. Felállt a farkam, de nem nyúlhattam magamhoz, minden patronomat rá tartogattam. Munkahelyen nem erőltettem meg magamat, tartalékoltam az energiámat a délutáni szexhez. Nagyon lassan telt az idő, de legalább volt időm gondolkodni, hogy mit is teszek az Istennőmmel. Smárolás után letépem róla a bugyit, felültetem az asztalra leülők a székre és úgy nyalom a szaftos punciját. Vagy letérdeltetem, és mint tegnap, mélytorkos szoptatatást tartok. Lassan 2-öt ütött az óra, ilyen gyorsan még nem öltöztem át és siettem haza. Tömbház mellé érve láttam, hogy Edit nincs otthon. Sebaj, mondtam magamban, legalább lesz időm lefürdeni. Siettem fel a 8.


MÁJ.
16.
2019

A szomszéd milffel hármasban

Krisztát jó tíz éve ismerjük.
Jómagam 55 éves vagyok, a párom 5 évvel fiatalabb nálam. De még mindig nagyon jó nő, jó alakja van, kemény húsa, a mellei pedig még mindig olyan alma formájúak, amint amikor húszegynéhány évvel ezelőtt megismerkedtünk.
Tíz éve költöztünk ide a főváros egyik külső kerületébe, a kertvárosba. Két gyerekünk akkor kezdte a gimit, ma már mindketten kint vannak Németországban, a második diplomájukat szerzik.
Kriszta nagyjából a párommal egyidős lehet. A kettővel mellettünk lévő kertes házban laknak. Alacsony, nem kövér, de nem is sovány csajszi. Hatalmas mellei vannak, mindig megakadt rajtuk a szemem, ha találkoztunk. De ami igazán izgatott, az a haja. Sűrű, kemény, dróthajat visel a fején. Ha néha ábrándoztam róla, elképzeltem, milyen lenne, ha előttem térdelne, a farkam a szájában lenne, és közben én az ujjaimat a hajába túrnám. Nem gondoltam, hogy ez meg is fog történni.


Durva dolgok 3. rész

Mi lett belőlem? Ma reggel már nem teszem fel ezt a kérdést. Felveszem a melltartómat és a kis szoknyámat. Már nincs rajtam bugyi, helyette Giuseppe minden este, amikor magamra maradok egy bőrből készült erényövet csatol rám. – Ez olyan ribancoknak készült, akik nem tudják libidójukat kordában tartani. Van rajta egy kis nyílás, ha pisilned kell. – Röhög rajtam csalódott arcom láttán.
Megváltoztam, azt mondhatnám, hogy felnőttem, de pont az ellenkezője történt. Már nem az az Emma vagyok, aki pár hete, hiszen már nincs önálló életem, akaratom. Mások rendelkeznek fölöttem. Ez talán sokak számára borzasztóan hangzik, pedig pont az ellenkezője az igaz. Mivel csak engedelmeskedned kell, lekerül a válladról a felelősség tonnányi terhe. Giuseppe és a felesége már nemcsak a testemet uralta és okozott neki egyre nagyobb fájdalommal kevert gyönyört, hanem a lelkemet is. És ez így volt jó!


MÁJ.
15.
2019

Elképzeltem

Elképzelem, hogy csak ketten vagyunk az irodában, a „kaptárrácson” át látod rajtam, hogy most bármit megtennék egy érintésedért. Szól a zene, a Vad Fruttik tépik a húrokat „... szájhoz száj, bőrhöz a bőr megszűnik minden határ...” Mélázok, hogy hol is a határ, van e határ még, majd rájövök, hogy tényleg megszűntek, ennek a Marcinak igaza van! Ha nincsenek határok, akkor bármit megtehetünk egymással? A kérdés borzongat egyben nagyon impulzív, alig bírok magammal. A gondolat megtörik, mert megmozdulsz, légiesen ellibegsz mögöttem, naná hogy mögöttem! Jaj, az a csípőmozgás megőrjít, nem magamutogató, de a határokat súrolja oly erotikus. Ha a férfiszem ráakad, akkor nincs menekvés kénytelen követni mindenhová, elemzi a ringó mozgást, ahogy haladsz.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 31. rész

Lorena a kellemes április végi estében, a csillagos ég alatt állva, egy nemrég megismert srác szájában forgatta nyelvét. Kinyitotta szemeit, és egyenesen a színpadon álló énekesre emelte tekintetét. Nem szokott másról fantáziálni, főleg nem mást nézni csók közben, de most legszívesebben mégis a kedvenc együttesének frontemberével smárolt, illetve még jó pár dolgot megtett volna. Miután a zenekar elbúcsúzott a közönségtől, megköszönte a két pohár citromos sört a fiúnak, aztán barátnőivel együtt, lassan Ő is távozott a helyszínről. A villamoson ülve, megbeszélték a koncertet, valamint közösen áradoztak az énekesről. Lorena egészen hazáig, rajongó tinilányként ábrándozott az előadóról, ám elalvás előtt megpróbálta elhessegetni gondolatait, mivel egy újabb izgalmasnak ígérkező hosszú hévége állt előtte…


MÁJ.
14.
2019

20 évet vártam

Kedves olvasó! Ez a történet nem kitaláció, valós, megtörtént eseményt írok le. Maga a történet nem most kezdődött, az előzménye kb 20 évre nyúlik vissza. Akkoriban egy műszaki szervizben dolgoztam szerelőként. Sok munka révén, valamint amiatt, hogy az adminisztráció nem tartozik a kedvenceim közé, munkatárs felvétel mellett döntöttünk. Két személyt vettünk fel magunk mellé, egy férfi munkaerőt szervizelni, és egy igencsak szemrevaló leányzót a szemközti lépcsőházból adminisztrálni. Igaz, őt már régebb óta figyelgettük, mivel csinos fenekére és villogó tekintetére hamar felfigyeltünk a szerviz ablakain keresztül. Az egyszerűség kedvéért hívjuk Őt Erikának. Erika talpraesett, kedves személyiség volt, iszonyatosan csinos popsival. A cickói még kislányosan hetykén álltak, amolyan "kiszúrom a pólót" szögben. Barna hosszú hajával messziről felhívta a férfitársak figyelmét.


Országos cimborák 4. rész

Ahogy ölelkeztünk, megéreztem a kemény, előre meredő farkát, és “véletlenül” úgy fordultam, hogy a két lábam közé kerüljön. Megszorítottam a combjaimmal, ott éreztem a golyóim alatt, és magam felé húztam a testét, hogy mélyebbre csússzon. Az én farkam is merev volt, nekiszorulva a gyomrának, ahogy a két test egymásnak feszült. Pár másodpercig mozdulatlanul maradtunk, érezve a vastag farkát és a hőt, amely áradt belőle. Aztán ő elkezdett egy kicsi mozogni, hátrált, majd újra közelebb jött, előre és hátra. Felnyögtem: hú, ez kibaszott jó érzés!
Kezeivel megragadta a derekam és elkezdte valósággal megdugni a combjaimat. Uram atyám, majdnem elélveztem csak ettől. Odasúgtam neki: álljunk le, ha vissza akarsz menni a hálószobába. Ha nem hagyod abba, mindjárt elélvezek! Hátrébb húzódtam, ő elengedte a csipőmet és elindultunk a háló felé.


MÁJ.
13.
2019

Beteg vagyok vagy ez már a kapuzárási pánik? 1. fejezet - A legjobb sógornő 1. rész

Megtörtént esemény alapján.
Zoli és felesége Marta külföldön élnek évek óta. Már 5 éve hazások, lanyuk Lilly 3 éves fiúk Jack 1, 5 éves. Zoli szerencsés, mert családja a nővere és édesanyja Erika is kint élnek nem messze egymástól Felesege ebből a szempontból már nem annyira, mert az Ő családja továbbra is Magyarországon él. Nem járnak Magyarországra túl gyakran családot meglátogatni inkabb az otthoniak jonnek hozzajuk. Ahogy Márta anyja, Katalin és húga, Eszter a nyári szünetet rendszerint náluk töltik. Ezen a nyáron sem volt ez másképp, az iskolai szünet kezdeten Katalin és kisebbik lánya Eszter már ültek is a repülőre, hogy megkezdjék idei nyaralásukat. Július első szombatján érkeztek a reptérre ahova Zoli egyedül ment fel értük. Sok férfi társával ellentétben boldogan gondolt anyósa érkezésére, aki idén ünnepelte 60ik születésnapját, de ez nem látszott rajta.


Londoni konferencia

Egy 28 éves egyedülálló férfi vagyok, Balázsnak hívnak, Volt már pár nővel dolgom, jelenleg nincs komoly kapcsolatom, nemrég kezdtem el dolgozni egy szépségápolási termékeket forgalmazó cégnél vezető állásban. Termékeink nagy részét megrendelésen keresztül az értékesítőink adják el. Az értékesítők többsége nő, aki fél vagy egész állásban értékesíti a termékeinket a prospektusok alapján. A cég nevét nem írnám le, van belőlük pár itt az országban is.
A napokban az egyik régi kollégiumi szobatársam írt rám közösségi oldalon. Meglepődtem, mert már legalább 8 éve nem beszéltünk, ő vidékre ment dolgozni az egyetem után, és már nem is tartottuk a kapcsolatot. Abban az időben jól kijöttünk, és bár eléggé elfoglalt vagyok az új munkában, semmiképp nem akartam lemondani a találkozót.