MÁJ
30
2012

Kalandjaim

gruppen, férj-feleség, szűz

17 éves voltam, amikor volt egy nálam 2 évvel idősebb fiúm, akivel már kb. fél éve "próbálgattuk szárnyainkat", jókat smároltunk, simizgettük egymást, és aztán már igen kellemeseket pettingeltünk is néha a szülei Skodájában, ha éppen sikerült elkunyerálni tőlük. Igazi szexre még nem került sor közöttünk, de már nem sok hiányzott hozzá, ő is – és bevallom – én is szívesen túl lettem volna már rajta. Nagyon bíztam benne, hogy a nyári szünetben végre bekövetkezik a várva várt esemény. És aminek be kell következni, az ugye be is következik! :) De előtte történt még egy és más...
Nem sokkal a gimis 3. osztály befejezését követően, június vége felé történt ugyanis, hogy a már említett Škoda elromlott, és szerelőhöz kellett vinni. Amikor kész lett, Gábor (a fiúm) kapta a feladatot a szüleitől, hogy péntek estefelé menjen és hozza el a kocsit a...

*  *  *

Orgazmusok

hetero, anál

Egy éjszakás kalandnak indult de az élet más hogy hozta. Egy éjszakai szórakozó helyen ismertem meg a lányt aki körül szinte vibrált a levegő. Amint megláttam tudtam ő az aki ha egyszer is,de kell nekem. Ruházata inkább elegáns volt mint kihívó. Fekete testhezálló ruhát viselt széles övvel a derekán ami kiemelte széles csipőjét. Lábai hosszúak voltak és formássak. Haja szökés barna és a válláig ért amelyek fedetlenül és barnán engedték láttatni magukat. Ruháján átsejlettek mellei körvonalai. Látszott, hogy nincs szüksége melltartóra mellbimbói szinte átdöfték ruháját. Érzéki szája husossan és csillogva vonzották a férfiszemet. Elindultam felé szinte megbabonázva szemem le nem véve róla. Ő ezt észre vette, és egy csodás biztató mosolyt küldött felém. Felbátorodva odaléptem hozzá és megszólitottam:

MÁJ
29
2012

Amit csak akarunk 3. rész

családi

Újra elkezdtünk csókolózni, anyu a hátára feküdt, széttárta a lábait és magára húzott.
- Gyere! - suttogta a fülembe. - Basszál meg keményen!
Nem kellett sok biztatás, a farkam újra bekeményedett és szép lassan kezdve, fokozatosan gyorsítva az iramon megismételtük amit nemrég csináltunk. Most már tudtam arra is figyelni, hogy ne csak nekem legyen jó és anyu háromszor is elment mire végül újra a pinájába lőttem az összes spermámat. Utána kicsit még simogattuk egymást, majd felállt és kiment zuhanyozni. Én ültem a kanapén és csak bámultam magam elé: Te jó ég! 15 év elteltével újra lefeküdtem az anyámmal és újra ugyanolyan jó volt, ha nem jobb. Őrültek vagyunk! Mi lesz ezután? Mi lesz holnap? Nem vagyunk normálisak!

*  *  *

Balatoni nyár 6. rész

hetero

Aliz
Már augusztusban jártunk, ebéd után voltam, és egy fa alatt sziesztáztam, arcomat törölközővel takartam le.
- Te vagy a Robi?
- Ki kérdezi? - vettem le a törölközőt az arcomról.
- Aliz vagyok, a Réka barátnője. Azt mondta a barátnőm, hogy keresselek meg, és nyugodtan bízzam rád magam.
Erre már feltápászkodtam, egy bögyös - faros gömbölyű menyecske állt előttem. Szőke haja rövidre volt vágva, és huncutul mosolygott.
- Miben lehetek a szolgálatára hölgyem - bohóckodtam.
- Szeretném meghívni vacsorára uram, és majd ott megbeszéljük a többit - vette a lapot.
- Sajnos csak kilenc körül tudok oda érni.
- Semmi gond Robikám, akkor kilenckor várlak. Ismered a járást ugye?

*  *  *
MÁJ
25
2012

Böbe és én

családi, nyaralás, szűz

1. fejezet – Az érkezés
Először is azzal kezdeném a történetem, hogy akkortájt egy átlagos 16 éves srác voltam. Barátnőm nem volt, a lányokkal nem volt sok sikerem. A középiskolában koleszos voltam, ahonnan csak ünnepekkor és nyári szünetre mentem haza.
Történt azonban, hogy nyáron a szüleim elküldtek pár hétre a nagynénémhez az ország másik felébe. Anyám-apám sokat dolgoznak, és nincs aki vigyázzon rám – mondogatták. Pedig 16 évesen azért már tudtam egyszerűbb kajákat összedobni, mosni, sőt a munka sem volt ismeretlen számomra. De úgy fogtam fel ezt az egészet, mint egy nagy kalandot. Kicsit féltem is az egésztől, mert a nagynéném tanárnő a helyi iskolában, és kicsit sem hiányzott, hogy augusztusban a leckével és a tanulással nyaggasson. Az utazás napján anyám kikísért a vasútállomásra, hogy nem-e csavarogni megyek a vonatjegy árából. A mintegy 8...

*  *  *

Az osztály és a könyvtárosnőnk kalandjai - A kezdet

hetero, anál, leskelődés, szűz, tini, diák

A történetem ott kezdődik, mikor gimnazista 1. osztályba jártam 2004 - ben, akkor már 16 éves voltam, de még szüz. Azt szeretném elmesélni, hogy hogyan vesztettem el a szüzességemet és a gimis éveimben milyen kalandokban volt részem. A szüzességem elvesztése után felgyorsultak az események, de előbb a szüzességem elvesztésének története következen.
2 hónapja járunk iskolában, ami jól megy, ezért a fizika tanár megkért, hogy menjek egy fizika versenyre. Igent mondtam, mivel szeretem a fizikát, de ahhoz egy könyvre volt szükségem a könyvtárból, így óra közben lementem a könyvtárba a fizika óráról, ahol találkozhattam Zsuzsi nénivel, aki egy nagyon jó nő! Ugyan már nem 18 éves, benne van már a korban jócskán a maga 36 évével és 2 gyerekével, de ezek ellenére nagyon jól tartja magát. Arca szép, teste formás és mindig divatos, kihívó ruhákba jár. A mai napon is...

MÁJ
24
2012

Beavatva

hetero, szűz, tini

Ádám vegyes érzelmekkel nézte a torta tetjén szikrázó díszt. A szülei nagyon finom süteményekkel lepték meg 18. születésnapja alkalmából, ő mégsem volt teljesen boldog, hogy nagykorú lett. Ádám ugyanis még mindig szűz volt (ellentétben sok barátjával), ennek pedig egyedüli oka, hogy gátlásos, félénk fiú volt, aki sokszor megkapta az "anyámasszonykatonája" jelzőt is.
Vékony teste és kisfiús arca miatt aligha nézték 18 évesnek (inkább 14-15-nek), de még ennél is jobban zavarta, ami a nadrágjában volt. Méretben fel sem vehette a versenyt kortársaival, hát még a lányok igényeivel! Vagyis Ádám egyáltalán nem volt férfias, a neki tetsző kora beli, vagy inkább idősebb lányoknál szóba sem jöhetett.

*  *  *

Swinger a parkolóban 2. rész - Kényszertörlesztés

gruppen, iroda, szűz, férj-feleség, anál

- Szia. Netti vagyok. Megtaláltam a névjegyed hajnalban,gondoltam felhívlak.
- Nagyon örülök Neked. Szia. Ili vagyok.
- Látom hogy a szomszéd városban laksz. Milyen a véletlen, mégis külföldön találkoztunk.
- Igen. De Én csak ott merem szabadon engedni vágyaim. Tudod jól menő cégem van,hatalmas az ismerősi köröm. Meg amúgy sem egyszerű egy magam fajta egyedülálló üzletasszonynak.
- Ili,ma éppen nálatok a Fekete Bégben van dolgom,ha Neked jó ott találkozhatnánk.
- Délután ötkor,ha Neked is megfelel?
- Ötkor várlak. A recepción tudni fognak rólad. Útbaigazítanak,addig is szép napot Neked.
- Örülök a találkozónak. Ott leszek. Szia Netti.
Üzlet asszonyhoz méltón,pontban ötkor a londiner bekísérte Ilit az igazgatói irodába.

*  *  *