Hírek

ÁPR.
10.
2019

Történetem egy gyerekkori baráttal.

Huszonegy éves vagyok. Sokak szerint ez egy szép kor. Legalábbis arra, hogy bulizz, csajozz és élvezd az életet. Ezzel nincs is semmi gond, de egy kis faluban élek, igy nem sok lehetőségem van ezekre. Főleg a csajozásra. Elég kevés lány van a faluban, amennyi van, azokkal vagy már összeszűrtem a levet, vagy unokatestvérem, vagy gyermekkori barátom. Ugyan igy vagyok a szomszédomban levő lánnyal is, gyermekkorunk óta jóban vagyunk, bár az utóbbi időkben a barátságunk abban kimerül, hogy néha neten beszélünk, vagy összefutunk a boltban.
A neve Noémi, egész szép lány, hosszú, szőkésbarna haja tökéletesen passzol tengerkék szemével. Átlagos testalkata van, átlagos mellekkel. Igazából átlagos lány lenne, de a combjai és a segge.. egyszerűen tökéletes. A feneke sem nagy, viszont valami benne nagyon megfogja a férfitársaim és engem is, ezt ő is tudja, tehát a facebook képeiben megpróbálja ezekre fektetni a hangsúlyt.


Terka néni, a takarítónő

Terka néni nem volt szép nő. Alacsony, kövérkés, vastag bokájú és combú asszony volt, lötyögős felkarokkal, és rövid nyakkal. Viszont kedves volt, amit az arca is tükrözött, és ami nem elhanyagolható, hatalmas mellei voltak! Óriási, telt, súlyos mellek, amit a Teremtő is arra szánt, hogy játszadozni lehessen velük. De Terka néni mindig csak egy gombot hagyott nyitva a fehér köpenyén, és olyan melltartót viselt, ami nem engedte még csak sejteni sem a mellbimbói formáját sem. Csendes ember volt, alig észrevehetően járt-kelt, tette a dolgát, mindig minden csillogott utána.
Történt egy nyári napon, hogy egy kis technikai malőr miatt bent kellett maradnom a cég műhelyében, aminek a lemez falai és üvegezett teteje jótékonyan emelgette a higanyt a hőmérőben. Péntek lévén már az a kevéske ember is lelépett az irodákból, ami volt, és Terka néni megjelent, hogy csillogóvá varázsolja utánuk a helyiségeket.


ÁPR.
9.
2019

Leszoptam a pasim haverját

Forró, júniusi nap volt. Hétfő. Ahogy beléptem a lakásba, és bezártam magam mögött az ajtót, felsóhajtottam. Végre egy kicsit egyedül lehetek. Tudtam, hogy barátom aznap nagyon későn ér haza.
Egész hétvégén a szüleimnél voltam, mert a pasim a legjobb haverjával töltötte a hétvégét közös albérletünkben, s a haverja csak hétfő reggel utazott el. Bár nem ismertem a fiút, csak annyit tudtam, hogy Tamásnak hívják, mégis féltem, hogy rendetlenséget hagynak maguk után, elvégre fiúkról van szó.
Most, hogy visszaértem a lakásba, kíváncsian néztem szét, mekkora kupit okoztak. Legnagyobb meglepetésemre tök rendben volt minden.
Örömmel nyugtáztam, hogy nem kell takarítanom. Gondoltam, veszek egy zuhanyt a rekkenő hőségben, s már dobtam is le magamról nyári ruhámat, majd meztelenül a fürdőszobaajtóhoz léptem.


A gárdonyi nyaralás 2. rész

Az aktus után lementünk a konyhába és készítettem egy kávét, majd mire azt elfogyasztottuk megjelent Vince is. Ekkor én neki kezdtem megcsinálni a reggelit, vagyis az órát elnézve inkább a tízórait. Volt még majdnem 1,5 kg kenyér megmaradva és úgy gondoltam, hogy az bundás kenyérnek még tökéletes lesz, hisz az enyhe szikkadtságán kívül nem volt semmi baja. Főztem hozzá egy nagy lábos teát. Mire ezzel elkészültem már az ikrek is lenn voltak.
- Gyere csak egy kicsit ki! szóltam oda Vincének
- Miért? kérdezett vissza
- Csak gyere ki és ott elmondom! válaszoltam # jegyeztem meg
- Mit akarsz? kérdezett rá, miután kijött velem
- Te 100%-ig biztos vagy benne, hogy tényleg jó ötlet az, hogy kerékpárral menjünk át Fehérvárra? kérdeztem meg tőle


ÁPR.
8.
2019

29. születésnapom 5. rész

Már egészen vidáman dumálgattunk, felszabadultan nevettünk, mikor váratlanul kulcs-csörgést hallottunk, majd ajtónyitást. Teljesen ledermedtem. Itt vacsorázunk tiszta meztelenül Zsu-val.
Hugi libbent be. Ránk nézett.
- Vacsoráztok? Pillanat rögtön jövök, csak beszaladok a fürdőbe. Bátyus légy szíves nekem is elővenni tányért! - és már el is tűnt a fürdőszobába. Semmi meglepődést nem láttam rajta.
Zsu-ra néztem ijedten, de rajta sem látszott meglepődés. Nyugodtan evett tovább.
Zuhanyozás hangja, majd kis csend. Én még mindig bénán ülök. Agyam egyszerűen leblokkolt. Most mi lesz, hogyan tovább???
- Nem hozod a tányért? - kérdezte vidáman Zsu.
- De, hozom.
Nehezen mozdultam meg, de elővettem még egy tányért és kést is.


Baromi jó fogás 3. rész

Valahogy úgy alakult, hogy a melóm miatt pár napig csak terveztük Klárival, hogy találkozunk egy kis hancúrozás erejéig, de soha nem tudtuk összeegyeztetni. Aztán beütött egy nem várt dolog. A főnököm megkínált egy visszautasíthatatlan külföldi melóval. Októberig Németországban vertem a farkam. Képletesen is, meg szó szerint is, mert a meló nem volt megerőltető, de szinte minden időmet lefoglalta. Esélyem se volt becserkészni valami csajt, főleg mert 99%-ban pasik dolgoztak az üzemben. Viszont amikor október közepén visszatértem az itthoni melómhoz és másnap kiugrottam egy késői ebédre a Deák téren Klárival botlottunk egymásba.
- Képzeld meghoztad a szerencsémet - ugrott a nyakamba.
- Én? Mivel?
- A segítségeddel. A bátyám már hazajött Ausztráliából, én most jövök az ügyvédtől és pár nap és már nem fog a fejünk felett lógni az a francos hitel.


ÁPR.
5.
2019

A nudizmustól a szexig 1. rész

Épp befejeztem a harmadik osztályt a gimiben, tehát 17 éves múltam, amikor szüleim
– mint minden nyári szünetben – 1988-ban is Németországban élő nagybátyámékhoz küldtek nyaralni. Laci bácsi, a nagybátyám a hamburgi egyetemen végzett, utána mint mérnök egy brémai hajógyárban dolgozott és feleségül vett egy német lányt. Amikor megnősült, egy ideig Magyarországon éltek, ahol a felesége, a gyönyörű Anna – nekem Anna néni – még magyarul is megtanult valamennyire.
A nyaralásnak két okból örültem különösen. Egyrészt mert az Északi-tengernél laktak, nem messze a tengerparttól, másrészt meg azért, mert – ha a család elől el is titkoltam – fülig szerelmes voltam nálam egy évvel idősebb unokanővérembe, Annikába.
A nálam valamivel magasabb karcsú, hosszú combú, barna hajú lány mindig jókedvű volt, és gyakran csillogó szemmel kacagott. De persze nemcsak ezért volt számomra a legszebb nő, akivel valaha is találkoztam.


A rejtett fájlok

Nem is lehettem volna elégedettebb az életemmel, hiszen végre sikerült egy szép kis házat vennünk a menyasszonyommal, amin azért volt még mit felújítani, de azért azzal is szépen haladtunk. Sajnos hétköznap ideiglenesen váltott műszakba kellett járnunk dolgozni néhány hónapig, de nyugodt voltam mert megkaptam a régóta várt előléptetést a munkahelyemen, és ez azzal is járt hogy nem kell majd Szabinával külön műszakban lennünk.
Mindig türelmetlenül vártuk a hétvégéket, de azért nem voltunk összenőve. Volt, hogy én is egyedül mentem el haverokhoz, néha ő is átugrott valamelyik barátnőjéhez hétvégén. Egyik szombaton gondoltam ránézek a laptopjára amikor pont barátnőjénél volt, mivel panaszkodott , hogy nem sikerül neki feltelepíteni egy programot. Mint kiderült egy warez program volt , és hamar sikerült is megoldanom a problémát csak kevés volt a számítógépen a lemez terület.