Hírek

NOV.
23.
2023

80-as évek 10. rész - Nagymarcsi

KisMarcsi éjszaka, Kati napközben... jobb ha inkább lepihenek ahogy hazaértem. De a pihenésből kiugraszt az, hogy a strandról hazafelé jövet a felüljárón felfelé kapaszkodva mintha egy picit becsörgött volna a motor... gyújtás. Jó-jó, tudom hogy ott van a +/ – másfél fok tűrés, ezek szerint igencsak kihasználtam. Szerszámkészlet, leballagok, gyújtás most már aztán hajszálpontosra... próbakör, ki egy másik felüljáróra, hááát, egy picit, mintha, talán-talán... lehet ebből szelepállítás is lesz? Öreg jószágot többet kell simogatni. Szelep után másik próbakör, úgy harap a járgány mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva, akkor eresszük el a lovakat, de azért szijjel ne szaladjon ám a ménes!...


Zsuzsi kalandjai 6. rész - Az új játékszerem

Péterrel egyre intenzívebb és több szexuális életet folytattunk. Nyoma sem látszott a hét év körüli libidó csökkenésének. Mint azt az előbbiekben olvashattátok, elég sok újdonságot fedeztünk már fel, és próbáltunk is ki. Judit barátnőm a legutóbbi közös párcserés játékunkat követően örömmel számolt be arról, hogy párja feszültsége egyre jobban feloldódni látszik. Sokat szeretkeznek, már Zsolt is javasol új és újabb pozíciókat, sőt már extrém helyen is szexeltek, egy nyíltvízi strandon, kissé elvonulva, de azért mások simán észrevehették volna őket, és a körülöttük feltűnően vadul hullámzó víztükröt. Még nem látja ugyan elérkezettnek az análszex felvetését neki, de azért lát rá némi esélyt....


NOV.
22.
2023

Szemfüles após 3. rész

A délutáni nap az égen még erősen világított, és a kis kuckó fala is ontotta a forróságot magából, miközben kielégülten, és zsibbadó lábakkal sétáltam vissza a lakásom irányába. Szerencsére a rajtam lévő nyári ruhámon kellemesen átjárt a levegő, így hűtve le a testemet egy alacsonyabb hőmérsékletre, ami számomra már elviselhetőbb volt. Mire beértem a lakásba, csak arra vágytam, hogy egy kicsit lepihenjek az erős napfénytől elbújtan, és magamban is helyre tegyem a történteket. Bontottam magamnak egy rozé bort, és szódával készítettem egy laza nyári szomjoltót, aminek az első adagjával a kiszáradt testemet frissítettem fel. Fáradtan rogytam le a kanapéra a nappaliban, és kapcsoltam be a tv-t,...


NOV.
21.
2023

80-as évek 9. rész - Másnap

Másnap reggel én is kirongyoltam a vasútállomásra, mert valami balga pillanatomban azt mondtam éjjel kisMarcsinak hogy egy búcsúpuszira még ott leszek. Mi a francnak?? Na persze amikor punci van a közelben sokszor beszélek hülyeségeket, ráadásul ha már megígértem, akkor én be is tartom. Bezuhanok, ott vigyorog az egész család. Papa, mama, kislány. Faterra az a bizonyos „te nem tudod, de én már megdugtam a lányodat”-pillantás, mama olyan szikrázó szemekkel néz rám, hogy ahhoz képest a férjét már szinte szereti, Marcsin meg látszik hogy inkább egy púp  hátán mint hogy én is jelen legyek. Ez már megint egy hülye ötlet volt tőlem. Habogok valamit hogy egy vonat indulását akartam megkeresni a...


Anna első alkalommal

Anna első alkalommal
Anna nem volt egy átlagos tizennyolc éves. Félénk és furcsa volt, és még mindig szűz, még soha nem csókolt meg fiút. Karriervezérelt szülők egyetlen gyermekeként tinédzser éveinek nagy részét hangszereken való tanulással és a hálószobájában tanulta. De a felszín alatt egy nagyon kíváncsi fiatal nő volt.
Anna csak 155 cm magas volt. Utálta, hogy alacsony. A szőke hajú, kék szemű tinédzsernek évekig tartó szenvedést okozott a gyerekes zaklatók miatt az iskolában. Bár hormonjai a pubertás során fejlődtek a testében, a test külső része egyáltalán nem fejlődött ki. A fogszabályozóval kiegészítve Annát folyamatosan piszkálták az iskolában.
Mindezzel a háta mögött,...


Szükséglet 1. rész

– Oda mész ahova akarsz... még jó, hogy apám rám parancsolt, hogy szerződés nélkül egy földönfutóhoz ne menjek hozzá. Igaza volt. Ja a zárat lecseréltettem, a szaros gatyáid, kopott ruháid majd beküldetem ide. Na csá. – csapta be maga mögött az étkezde, pihenőszoba ajtaját az én szeretett feleségem. Sanyi a kollégám csak ült a pultba, nézett kifelé. Ő egy ideje már része ennek a civódásnak. Leszarja hiszen köztudott, nem tagadja, ő meleg. Kezdetekben, mikor a főnökség szólt lennék e a túr társa, bizony voltak bizonytalansági faktorok, de a személyes első beszélgetéskor Sanyi pár mondatával rövidre zárta.
– Köszönöm a lehetőséget Péter, hogy beszélgessünk és bízom benne elnyerem a...


NOV.
20.
2023

Jan anyósa 5. rész

Jan és Pia a kocsiban úton voltak Pauláékhoz. Jan a volán mögött ült, és a szeme sarkából észrevette, hogy a felesége folyamatosan simogatja rövid szoknyáját. Elvigyorodott:
– Nem túl rövid neked ez a japán szoknya?
– Nem japán – tiltakozott a nő – a szoknyát a múlt héten vettem. Szeretem az ilyen dolgokat. Az iskolában még rövidebbeket hordtam.
Felsóhajtott:
– Annyira boldog vagyok, hogy mindketten meglátogatjuk a szüleimet. Még soha nem fogadtad el ilyen spontán módon a vasárnapi ebédet.
Aggodalmas oldalpillantást vetett Janra:
– Remélem, nem tartasz anyuval olyan távolságot mint az elmúlt néhány alkalommal.
Jan megkönnyebbülten felsóhajtott. Pia szavaiból...


Szerencsés bűnbeesés 5. rész

25. fejezet

Következő nap még mindig újdonsült szerelmi partnerem, Katyerina Andrejevna Kozlova bűvöletében telt el. Szinte éreztem az ölelését, csókjait, és persze arra is, ahogy különféle módokon magamévá tettem.

És persze nem csupán a heves szeretkezésünkre emlékeztem, de még arra is, hogy gyönyörű hangján elénekelte a „Moszkva parti estéket. ”   Úgy éreztem, nagyon szerencsés vagyok. Katyerina Andrejevna valósággal elkényeztetett.
Békés mélázgatásomból a telefon csöngése zökkentett ki. Kátyenka vette fel, néhány szót váltott a hívó féllel, majd átadta nekem a kagylót.
– Szép magyar vitézem!   Sátorfai őrnagy keresi önt.
Remegő kézzel vettem át a kagylót....


NOV.
19.
2023

Felkorbácsolt vihar

A notebook kijelzőjén vörös amőbákként jelentek meg az ország fölött átvonuló viharok kisebb – nagyobb foltjai. Attila, a harmincas évei derekát taposó meteorológus csodálattal ellenőrizgette a számításait, és időnként kinézve a bérelt terepjáró ablakán, keresgélte a még messze járó égszakadás első jeleit. Az égbolton egy parányi bárányfelhőt sem lehetett még felfedezni, viszont a rekkenő hőség is egyfajta előjele volt a hirtelen lehűlést hozó, fájdalmasan nemkívánatos ítéletidőnek. Imádta a munkáját. Megtalálta benne az érdekességeket, a lenyűgöző sokszínűséget, és ha tudományosan ismerte is a történések magyarázatát, az elemek megnyilvánulásait mindig is misztikusnak tekintette. Amikor...