ÁPR
12
2012

Hármasban - Shemale

bizarr, hermafrodita

És eljön a nap, végre... Hosszú szervezés és levelezés után találkozunk végre személyesen is. Már nagyon várjuk. Félünk, mi lesz, ha kiderül, hogy átverés az egész, de nagyon reménykedünk.
A szállodai szobában vagyunk... Valószínűleg nászutas lakosztálynak is használhatják, mert az ágy mellett hatalmas tükröt helyeztek el...
Csengetnek... Az ajtóban elegáns nő áll... Majdnem olyan magas, mint én, és a megjelenéséből sugárzik a nőiesség, bemutatkozik. Őt vártuk... Kellemes meglepetés, még jobban néz, ki mint a képeken... Feszülten figyeljük az arcát, de úgy látszik neki sem okoztunk csalódást...
Leülünk az ágyra, nagyon tetszik neki is a tükör... Az emailekből már szinte ismerjük, tudjuk, mit szeret... Előbb Te csókolod meg félénken, de hamar átveszi az irányítást... Vetkőztetni kezditek egymást, és Ti ketten engem is. Mi már meztelenek...

*  *  *
ÁPR
11
2012

Az első közös Valentin nap 2. rész - ...és nem bírjuk abbahagyni!

hetero, Valentin-nap

Szeretnélek lágyan csókolni, de érzem rajtad a vágyat, és ez türelmetlenné tesz engem is. Faljuk egymás szájat, és már a kezem is elkalandozik, először csak a nyakad fogom meg és húzlak még közelebb magamhoz, a fogaink összekoccannak, ahogy próbálunk elmerülni egymásban, minél mélyebben. Miközben nyelvünk kéjes csatát vív, a válladat, karodat simogatom, majd megfogom a csodálatos cicidet, alányúlok, kicsit megemelem.
A Te kezed sem tétlen és megérinti a már ébredező farkamat. Az én kezem is lejjebb vándorol, először csak ráteszem az öledre. A kéjtől belenyögsz a számba, és kissé megemeled az alsótested, hozzányomva azt a kezemhez. Erre én felbátorodom és csak úgy, a tenyeremmel elkezdem simogatni a puncikádat, miközben a te sem állsz meg, és először csak egyszerűen a markodba fogod, majd lágyan markolászni kezded a férfiasságomat.

*  *  *

Huncutságok az irodában

s/m, iroda, munkatárs

Számítógépe képernyőjének ragyogásából Margaret most az irodák sorának sötétségébe pillantott. Tényleg valami zajt hallott? Talán az egyik ajtó csukódott be? Nem valószínű, minthogy egyedül volt ott, és kellően bezárkózott.
- Ki az?
Csak a visszhangot hallotta.
- Hallottam valamit, ez biztos - folytatta. - Ki van ott? Szólaljon meg!
Aztán elhessegette a gondolatot, magában elintézte azzal, hogy csak képzelődött. Sebesen folytatta a gépírást, és csak a jelentésre koncentrált, meggyőződve arról, hogy minden egyes számadatot helyesen írt le. Mr. Stinson igencsak háklis volt a részletekre, és habozás nélkül lapátra tenné őt, ha valamit elszúrna abban.
Már többször megfordult a fejében, hogy felmond, mert nagyon utált már ott dolgozni. Persze leginkább a főnökét utálta. Igazi rátarti seggfej volt, aki soha még egy mosolyra sem méltatta őt....

ÁPR
10
2012

Elveszített csata, megnyert háború

családi

A bőrkanapén fekszem a nappaliban, az 500.000 dolláros kertvárosi házamban. Az óra a komódon minden múló másodpercet halk precizitással adta tudtomra. A hatalmas TV, a hifi és a házimozi rendszer, amit múlt márciusban vettem, meglapultak, a szokásos helyükön vártak a falnál. A bútorzat komoly, drága, jól jellemzi az embereket, akik itt élnek. Minden tárgy ugyanazt mondta: itt a család,
Egy családi kép, feleség, lánya és én, egy elegáns cseresznyefa keretben (ami gyönyörűen harmonizál a „Kentucky Derby zöld” színével a falnak), nézett le erre a felsőosztálybeli idillre. Igen, minden tökéletes lenne, ha nem feküdnék itt, bal kezemmel a fejem mögött, a jobbal átkarolva a félmeztelen lányomat.

*  *  *

A kávé illata 4. rész - Rajtakapva...

hetero

Álltunk hárman egymással szemben, egy furcsa háromszöget alkotva. Anyám, Anikó és én meztelenül. Anikó láthatóan zaklatott volt, arcát pír borította. Anyám beharapta a szája szélét, teljesen elmerült a gondolataiban. Látszott, egyikünk sem tudja mit lehet ilyen helyzetben mondani. Anikó mozdult először, megfordult és elment. Anyám is, én is le voltunk fagyva. Majd ő láthatóan kezdte felfogni a helyzetet. Végig mért, tudatosult benne a meztelenségem.
- Öltözz fel! - mordult rám. Bementem a szobámba, és az átélt sokk miatt bebújtam az ágyba. Egész estig ez az eset járt a fejemben. Szégyelltem is magam, de egy dolog foglalkoztatott legtöbbet. Az, hogy élveztem a meztelenséget mindkét nő előtt. Anyám előtt is. Megriadtam kissé a gondolattól. Számomra nagyon bűnös dolognak tűnt, hiszen mi nem vagyunk egy nyílt család ahol megszokott egymás testének látványa. Nem is...

*  *  *
ÁPR
06
2012

Parti hármasban

gruppen, leskelődés, férj-feleség

Azt hiszem, épp a konyhában voltunk, egy hétköznapi vacsora után mosogattunk, amikor Margaret előhozakodott az ötlettel.
- Julia kukkolni akar minket - hangzott a hír.
Julia volt Margaret legjobb barátnője... Azaz igazából mindkettőnk barátja, ha pontosak akarunk lenni. Bár Margaret bejelentése váratlan volt és felszínes, meglehetősen homályos, engem felvillanyoztak a kilátások.
- Minket kukkolni? - kérdeztem vissza. Töltöttem magamnak még egy kis Pinot Noirt, amit még az ebédlőasztalról mentettem meg.
Margaret enyhén elpirult, mikor pillantásunk találkozott.
- Igen. Meg akarja nézni, hogy... szóval érted... hogy mi hogyan csináljuk. Gondolom, unatkozik.
Felnevettem.

*  *  *

Az Első Alkalom

hetero, szűz

Nyáron történt. Megismerkedtem egy lánnyal, egy csodálatos és ártatlan lánnyal.
Az ártatlant, a szó szoros értelmében lehet értelmezni, hiszen, még szűz volt.
Amit a lány iránt éreztem, olyan érzésem még sohasem volt ezelőtt, pedig volt már néhány kapcsolatom, de ez, valahogy más volt.
Egyszerűen teljesen összhangban voltunk, nagyon komolyan egymásra voltunk kattanva.
Nagyon jó volt ezeket akkor érezni.
Rengeteget beszélgettünk a szexről is, mivel mindketten szerettük volna, a szerelem testi oldalát is megtapasztalni egymással. Ebben a témában is közös nevezőre sikerült jutni elég gyorsan. A csókig és a simogatásig is, nagyon hamar eljutottunk.
Nagyon jól esett kényeztetni, csókolni a kis száját, a finom puha illatos bőrét, a nyakát, a vállát és ahol csak értem. Simogatni a selymes hajzuhatagát, az arcát, a karját, a gyönyörű gömbölyű...

*  *  *