OKT
04
2011

Lilla

hetero, diák

A történet, amit most megosztok veletek közel 3 éve, 2000 májusában esett meg velem és így visszagondolva megállapíthatom, teljesen megváltoztatta az életemet. És előre is bocsánat a hosszú bevezetés miatt, de fontosnak tartottam.
Másodikos gimnazista voltam, vagyis 16 éves. Osztálykirándulásra mentünk a Balatonhoz, amitől az előző évi alapján nem vártam semmi különöset. Az osztályban eléggé híján voltunk a csajokból, összesen 4 lány volt és közöttük is csak egy igazán jó csaj volt, szóval az egész osztály rá hajtott. A két tanárnő, akik kísértek minket, Edit, az akkori osztályfőnökünk és legjobb barátnője, Lilla, a történelem tanárunk, hát mindent lehetett mondani rájuk csak azt nem, hogy fegyelmet tudtak tartani a 25 fiú között.

*  *  *

Barátnők, buli, szex

leszbi

Nyáron egy fantasztikus élményben volt részem. Leszbi gruppen! Azelőtt ez volt minden vágyam, sőt, már a szereplőket is kiválasztottam magamnak, és álmaimban gyakran előfordultak az összejövetelek. Olyankor reggel egy kisebb tócsában ébredtem. Pont ezért fogadtam el egyik barátnőm (akkor még nem tudtam, hogy ő is leszbi, hú pedig akkor mi lett volna!...) meghívását egy szülinapi bulival egybefűzött ún. nyaralói-párnapos találkozóra. Nem tudtam lesz-e ott leszbi, mindenesetre belevágtam, olyan "majd lesz valami" alapon. És amilyen bizonytalanul indult, olyan vad lett...
Délelőtt tíz óra körül indultunk el a Balaton-parti nyaralóba. Fent említett barátnőm, Ildi, eljött értem, mert nekem nincs kocsim, meg különben is, minek mentünk volna egyedül? Út közben beszélgettünk, mindenről, leginkább az igazi női témákról, mint szépségtippek, az XXX legújabb termékei, és...

OKT
03
2011

Az első alkalom a mostohanővéremmel

családi

Kezdjük pár infóval magamról. Nagyon népszerű srác voltam a suliban; jóképű, jó felépítésű, élsportoló. Volt részem mókákban lányokkal, néhány anyukával és most a mostohanővéremmel. Ha tetszik a történet, folytatom az írást, és megmutatom pár még forróbb történetemet.
A mostohanővérem, Lori elég csinos lány volt, 165 centi magas, vörösesbarna hajjal, aranyos kis pofival és pár szeplővel. Dögös alakja volt, szép cicikkel, és kis bomba popsival. Középiskolában költözött hozzánk, hogy nálunk lakjon, amíg az iskola tart. Ugyanolyan korúak voltunk, mindketten 10. osztályosok. A család nagy része az emeleten lakott, kivéve kettőnket, mi az alagsorban éltünk.
Soha nem néztem rá szexuális indíttatásból, amíg el nem kezdtük átalakítani az alagsort. Kialakítottunk egy TV szobát az egyik felében, a másik felébe kerültek a hálószobáink. Tehát egy...

*  *  *

Az a NAP 7. rész

hetero

- Lassan készülődnöm kell..., mert lekésem a vonatot... - mondtam majd felálltam az öléből. Már negyed tizenkettőt mutatott az óra.
- Jól elbasztuk az időt... - szólalt meg ő is.
- Hát igen..., szó szerint - vágtam vissza és nagyot röhögtünk. Töltött még bort és odanyújtotta a poharamat.
- El sem hiszed milyen jó, hogy itt voltál - kezdte, majd egy kérdéssel folytatta
- Csapunk majd máskor is hasonló görbe napot?
- Hát..., nem tudom... - válaszoltam jól érezhető feszültséggel hangomban - ... mert azért csak megcsaltam ma jónéhányszor a párom... - álltam le egy kicsit, majd folytattam tovább - ... ne haragudj, de kicsit zavarban vagyok, vagy mi..., úrrá lett rajtam egy nyomasztó gondolat... - vettem egy nagy levegőt sóhajtva - ... kezdem felfogni mit tettem..., tettünk..., nem bánom..., meg csodálatos volt..., de zavar..., nagyon zavar..., megértesz?...

*  *  *
SZEP
30
2011

Egy bürokrata kalandjai - Az utolsó találkozás 3. rész

hetero

A heves szeretkezés után mindkettőjüknek jólesett a pihenés. Gábor hamar otthagyta a szűk, ölelően langymeleg barlangot, majd előzékenyen egy óriási fürdőlepedőt terített a lány alá és újratöltötte a poharát. Máskor talán összebújtak volna utána, romantikusan cirógatta volna a lány puha, barna testét, amíg az kipiheni magát, de most mindez esze ágában sem volt és szemlátomást Lilla sem igényelte. A levegőben valami hamisság érződött, amitől borzolódni kezdtek az érzekei, pedig esküdni mert volna, hogy ha a lány sokszor nem is, de a teste mindig őszinte volt hozzá.
Az iménti hangzavar után a csend megsűrűsödött a szobában, de már a parkból sem hallatszottak be az ismerős neszek. Olybá tűnt, mintha maga a környék is feszült várakozással figyelné, mi következik.

*  *  *

Különös szilveszter

gruppen

15 éve vagyok házas, és feleségem, Nóra még most is nagyon jól néz ki. Nem mondhatnám, hogy gyakran szeretkezünk, mindig is úgy éreztem, ez neki nem olyan fontos. Nekem mindig is az volt, de hát a gyerekek és a másfajta életritmusunk amúgy is kevés alkalmat teremt.
Szilveszterkor egy kolléganőjéhez voltunk hivatalosak. Úgy volt, hogy hatan leszünk, de a harmadik házaspár lemondta, így négyen maradtunk. Erika és Gábor nagyon kedvesek voltak.
Előtte én csak ritkán találkoztam velük. Nóra mesélt róluk sokat, hogy a Gábor milyen jó pasi, az Erika is milyen csinos, és hogy titokban mindketten megcsalják a másikat.
Nagyon aranyosak voltak, megvacsoráztunk és iszogattunk rendesen. Éjfélre már nagyon jó lett a hangulat. Sokat nevettünk, hülyéskedtünk. És persze táncoltunk.

SZEP
29
2011

Egy hétvégi bulin...

hetero

Lehet hogy hosszú, de jobb szeretem az elejéről kezdeni.
Az egész hétvége unalmasnak indult. Tavasz volt, és a tanuláson kívül nem terveztem be mást. A haverok se tájékoztattak semmi érdekesről, és nekik is bele kell húzniuk az évvégéig. Pénteken délután épp a tanulandó könyveket néztem át, amikor megcsörrent a telefon. Geri volt, az egyik haver. Azt kérdezte, ráérek-e szombat este, mert egyik ismerősénél buli lesz a villájukban, és semmi kedve egyedül elmenni, mivel alig ismeri az ottani arcokat.
- Hát, ha jó buli... - vontam meg a vállam bizonytalanul.
- Biztosan! A haverom unokatesójáéknál lesz, egy baromi nagy házban. Medence, szauna, stb. Azért neked szólok, mert tudom, hogy te nem leszel holt részeg, meg nem balhézol, és ismerlek. Amellett meg csajok is lesznek...

*  *  *

Az Erixon család szextörténetei

családi

Az Erixon család négy tagú: a családapa, Pedro, az anya, Dasy, a tinilány, Emili, és a kamaszsrác, Mais éldegélnek együtt. Pedro nem igazán családias, inkább egy olasz macsó. Dasyvel Velencében ismerkedtek meg, amikor a 15 éves Dasy fejét elcsavarta a pincér. Pedronak kék szeme, fekete hosszú haja, izmos kigyúrt teste van. Dasy nagyon intelligens, és egyszerűen gyönyörű. 33 éves korára, két szülés után is egy csoda hosszú, barna göndör hajával, és elbűvölően kék szemeivel. A teste tökéletes: feszes has, kerek popsi, nagyméretű feszes mellek. Két ilyen szép ember gyerekei csak még szebbek lehetnek. Emili a világ legszebb lányai közé tartozhat világoskék szemeivel, szőke fenékig érő hajával, babaarcával, sportos testével, kis, kerek melleivel. Egyszerű, és mégis gyönyörű. Követi a divatot a középiskolában is. Mais pedig kiköpött apja, bár még csak 17 éves, mégis...

SZEP
28
2011

Szőke matektanárnőm... 11. rész

hetero

"riposzt... megismételve"
... hétfőn mindig nehezen térek magamhoz, most különösen, mert még mindig e csodás hétvége hatása alatt voltam. Hajnalban Viki cikázott át rajtam, mintha teste most is rajtam hullámzana sikítva a gyönyörtől. Ennek az álmodozásnak vetett véget a mobilom hangja, - Halló... mondtam be és alig tudtam ásításom elnyomni... - Halló a vonal túlsó végéről a jól ismert hang... Eszter volt.
Bejössz ma az egyetemre?, - szeretnék veled beszélni... nagyon hiányzol és szeretném elmondani miért nem lehettem ott. Oké, - mondom találkozunk, mert egy konzultáción részt kell vennem... hazudtam, mert egyáltalán nem akartam bemenni, de most már muszáj lesz... még egyszer lehunytam a szemem és felidéztem Viki gyönyörű arányos és formás testét, amint teljes átéléssel lovagol meg, kellemes borzongás futott végig rajtam.