JÚN
11
2012

Az én sztorim 2. rész

családi

Letusoltam, majd kimentem a konyhába, hogy reggelit csináljak, de az én gyerekem még mindig aludt. Nem is csoda a tegnapi nap után, gondoltam.
Nem volt bennem semmi rossz érzés, eleinte furcsálltam is. Hiszen ha logikusan gondolom át a dolgot, tulajdonképpen megrontottam a fiamat. Azt kellett volna tennem amit az eszem súgott. Le kellett volna állítani a hormonoktól beindult gyereket és nem lett volna szabad megtörténnie az egésznek. Én viszont még rátettem egy lapáttal, belementem és az a helyzet, hogy miután elengedtem magam, élveztem minden percét. Türelmetlenül vártam, hogy Peti végre felébredjen és kiderüljön neki mi a véleménye arról amit tettünk. Kissé hangosabban zörögtem az edényekkel, a rádiót is bekapcsoltam, siettettem az ébredését és meg is lett az eredménye. Pár perc múlva megjelent álomtól kómás fejjel és adott egy puszit, majd leült az asztal mellé.

*  *  *

Anya és lánya 5. rész – Az őstehetség

hetero

Tamás holtfáradtan a kanapéra zuhant Bea mellé. Túl sokáig azonban nem pihenhetett, mert a lány anyja szemmel láthatóan újabb akcióra készült. Először végigsimogatta egész testét, aztán cirógatni kezdte a farkát, le-föl húzogatva rajta a fitymát. Tamás egy darabig tűrte, de amikor az akció nem vezetett eredményre, a mellette fekvő Beára nézett, s annak melleit végigsimítva kérte:
– Próbáld meg te, hátha akkor feláll.
Bea összeszedte magát és felült. Kivette anyja kezéből a még mindig lankadt bránert és bekapta. Fürge nyelve, forró szája és a rúd köré fonódó ajkai lassanként újra felduzzasztották a falloszt.
– Te egy őstehetség vagy – mondta Tamás. Bea szerelmesen nézett rá nagy kék szemeivel.

*  *  *
JÚN
08
2012

Fejezetek egy elátkozott férj naplójából 1. fejezet

hetero

Május 1.
Fogalmam sincs hogy lehettem olyan idióta, hogy épp ezt a nőt vettem el feleségül. A szerelem vakká és butává tett. Szép lány volt, de a szex sosem volt az erőssége. Most, 5 évi házasság után pedig egyenesen letudva érzi a maga részéről a nemi életet. Csak ritkán fűti a vágy. Nem úgy mint engem. Én állandóan szeretkeznék. Főleg mióta kevesebbet jutok hozzá.
De ez a mai nap.... Végre! József barátoméknál voltunk szülinapi party - n. És Ő, az én egyetlen feleségem újra spiccesre itta magát. Na nem sokszor fordult ez eddig elő vele, igazából minden alkalomra emlékszem, mivel ez valahogy egybe esett azzal, ahányszor leszopott... Igen. Összesen három alkalommal. Mióta együtt vagyunk. Siralmas, tudom.

*  *  *

Első élményem egy olasszal

homo

A történet 14 éves koromban kezdődött el. Budapesten laktunk a II. kerületben. A szüleim elváltak. Én és a hugom, anyánkkal együtt Németországba költöztünk. Ott anyám összejött egy magyar férfival. Már 10 hónapja laktunk itt. Az iskola sokkal másabb, mint magyarban. Egy osztállyal visszább is raktak. Már az első nap volt egy srác az osztályomban, aki nagyon megtetszett. Olasz volt. Már 12 éves korom óta tudom, vagy legalábbis sejtem, hogy biszex vagyok. Fantáziámban nagyon sokszor előjött ez a srác. Fabionak hívták. Kb velem egy magas, olyan 180-182 lehetett. Helyes, sportos volt. Sőt! Szexi :). De nem nagyon barátkoztunk. Ő inkább a rosszfiús típus. De nekem ezek jönnek be ^^. Szóval mint már említettem, 10 hónapja latkunk itt. Mivel magyarban már tanultam németet, és jó a nyelvérzékem, ezért már mondhatni hogy közép szinten beszéltem a német nyelvet. Én amúgy is...

JÚN
07
2012

Egy üzletasszony naplója 13. rész

gruppen

53. fejezet
Swinger szex
Egyik nap kedves, régi barátnőm, Edit hívott telefonon. Régen beszéltünk már.
- Nagyon rendbe jöttek nálunk a dolgok, és megint boldog szerelmes pár vagyunk. – mondtam Editnek.
- Ennek nagyon örülök. – válaszolta a barátnőm. – Gyertek el a panzióba pár napra.
Az üzlet kisebb hullámvölgyektől eltekintve jól ment, Edit ügyesen intézte a dolgokat. Elutaztunk a panzióba családostul. Jókat beszélgettünk. A víz hideg volt ugyan, de néha lementünk a partra napozni. A gyereket rábíztuk valamelyik alkalmazottra, s hármasban napoztunk. Egyik nap szép időnk lett és többen is lejöttek a strandra. Én hamar levettem minden ruhámat, s meztelenül feküdtem. Széttárt lábakkal mutogattam egyre nedvesebb pinámat minden arra sétálónak.

*  *  *

Beavatva 2. rész

hetero, szűz, tini

Ádám a fürdőszobában, a tükör előtt állt, és nézegette magát. Ugyanaz a vékony, kisfiús test állt vele szemben, mint korábban, mégis másképp értékelte. Már nem volt szűz. A nála jóval idősebb és érettebb Erika érzéki teste, szája, kezei segítettek rajta, most pedig a második találkozóra készült. Már tudta, hová kell mennie és azt is, hogy mire számíthat. Frissen borotvált farkát ellenőrizte, hogy mindenhol rendben járt-e a borotva, majd felöltözött, és izgatottan útnak indult.
A környék mit sem változott az elmúlt hetekben, és még az időjárás is kegyes volt. A meleg napsütést friss tavaszi szél enyhítette. A nemrég nagykorúvá vált, és irigylésre méltó módon felavatott fiú már nem hezitált, amikor a ház elé ért. Szívével a torkában bár, de becsengetett. A kertkapu hívogatón berregett, a ház bejárati ajtaja pedig már nyílt is. Erika mosolyogva,...

*  *  *
JÚN
06
2012

Csak egy éjszaka

hetero

A háttérben Muddy Waters egyik száma ment, nem túl hangosan, de nem is halkan. Az egyik sarokban állt a régi kazettás magnó, benne a kazetta a maga tíz számával pedig egyfolytában lejátszódott újra és újra az egész éjszakán, és tovább. Vidáman hangzott fel a zongora, a szájharmonika és a dob együttese, de csöppet sem varázsolta szebbé a hangulatot a szobában.
A lány percek óta meredt maga elé. Arra ébredt, hogy ez a zene szól, és egyedül fekszik egy idegen ágyban, egy idegen ingben, idegen takaró alatt. Ahogy körülnézett, minden más is idegen volt, még önmagát is annak érezte.
Mi történt? Fogalma sem volt róla. A szoba rendetlen volt, pedig alig volt benne valami. Az ágy melletti széken ott hevert egy üveg whisky, két pohárral. Reszkető, kiszáradt ajkakkal bámult az ölébe. Vékony ujjai is remegtek, ahogy szinte az egész teste. Az ablakból szürkés nappali fény...

*  *  *

Gyakornok lány

hetero, tini, munkatárs

A munkahelyen, ahol dolgozom, minden nyáron felvesznek fiatalokat, hogy kicsit gyakorolják az irodai munkát. Komoly gyakorlatot itt nem lehet szerezni, többnyire csak értelmetlen aktatologatást és táblázat töltögetést bíznak rájuk a kollégák. Így történt ez legutóbb is, amikor tőlem nem messze, néhány asztalnyira ültettek le egy fiatal lányt, hogy aztán a szokásos robot munkát végezze.
Ezt a lányt, mint hamar kiderült, Edinának hívták, és kezdő főiskolás volt. Rövid, fekete hajú, vékony, nem túl magas leányzó volt, és a nyári melegben igencsak rövid ruhácskákban járt be, amik alul a lábait, felül a dekoltázsát engedték látni. Az irodában viszont többnyire nők dolgonak, így nem keltett igazán nagy feltűnést. Nekem viszont már az elején feltűnt kedves bája, fiatalos formái.