AUG
09
2012

Hangárban - avagy megerőszakoltak a motorosok

homo, anál

Dani vagyok, húszéves, barna hajú, és barna szemű fiú. Egy raktárban dolgozom néhány hete. Autógumik, felnik, dísztárcsák és mindenféle más autóalkatrész között mozgok napi nyolc órát. Szeretem az autókat, így minden érdekel, ami vele kapcsolatos, a fizikai munka sem esik nehezemre, legalább edzésben maradok. A kigyúrt férfitípustól messze állok, közepes testalkatú, arányosan izmos vagyok, az arcom helyes, úgyhogy szeretek a tükörbe nézni. Modellkedni is szoktam egy ruhakatalógusnak, jó érzéssel tölt el, amikor viszont látom magam a papírlapokon jóképűen, akár valami sztár.
A gumi és az olajszag az életem részévé vált, beszívja délutánra a hajam, a bőröm, a fejemben is érezni vélem odahaza. Még szerencse, hogy van egy zuhanyozó a WC mellett, így fel tudom magam frissíteni, hogyha úgy hozza a kedvem.

*  *  *
AUG
08
2012

Ördögök és angyalok

hetero

Jó kis masina - húztam végig ujjamat a krómozott sárhányón, miközben fejemet pajkosan félrebillentettem.
A tulaj alig hitte, hogy valaki ilyen merész lehet.
A fickó amolyan korosodó Szelíd Motoros típus... olyan ötvenesnek saccoltam. A motor hamisítatlan Harley.
- Na, eridj, azt játsszá' máshol, kislány - mordult rám mély, reszelős hangon, melyből a szél, az időjárás, a tengelyzsírzás és a szex harsogott.
- Csak barátkozni akartam - feleltem.
- Nekem ugyan nem kellenek barátok. - Azzal a homlokát ráncolva hátat fordított nekem.
- Hm - mosolyogtam magamban. Úgy látszik, nem lesz olyan egyszerű, mint gondoltam. Pedig rajta kívül nem látok más módot arra, hogy tüstént eltűnjek innen.

*  *  *

A tanár, aki szolgává vált

s/m, diák

Az egész a matematikával kezdődött. Egy ismerősöm megkért, hogy az unokaöccsét korrepetáljam matekból, ugyanis gyengén megy neki. A középiskolás matek az egyetemi után nem jelenthetett gondot. Mivel nem voltak estéim túlon-túl elfoglaltak, a heti két óra belefért. Legalább én is átismétlem, amit tanultam. Habozás nélkül igent mondtam. Egy hét múlva csörgött is a telefonom. A leendő tanítványom anyja hívott, hogy a részleteket megbeszéljük. Abban maradtunk, hogy hétfőn már megyek is, és a fizetésről majd megegyezünk.
Előzetesen csak annyit tudtam, hogy egyedül neveli a fiát, de amúgy sem kértem volna magas összeget, mert ismerős kért meg rá. A megbeszélt időre kimentem, és megtartottam az órát. Az anyja csak később jött meg, így csak mikor végeztem, az után tudtuk megbeszélni a piszkos anyagiakat. Akkor láttam először Edinát. Szőkésbarna hajú, kifejezetten...

AUG
07
2012

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 10 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

*  *  *

A fülbevaló

hetero

Történetem ott kezdeném,hogy 14 - évesen elkerültem lakhelyemről egy olyan középiskolába,ami igen messze található. Szüleim koleszba szántak és be is írattak,ahol egy idő után igen jól éreztem magam. Ez sajnos tanulmányi átlagomon is meglátszott ezért mit volt mit tenni,jöhetett szüleimnél a B - terv. Vagyis bátyám gondjaira bíztak,aki ugyanazon helységben lakott,mint ahol a sulim is volt. Odaköltöztem hozzájuk.
Tesóm (Laci)30 - éves nős ember,akivel talán a 16 - év miatt sok közös érdeklődésünk nem volt. Énrám mindig kis hülye gyerekként tekintett. Ott tartózkodásom alatt alig láttam,sokat dolgozott. Viszont a feleségével Vivivel(29)akivel 3 - éve házasok egész jól kijöttem.

*  *  *

Asszony és lánya a tanyán 4. rész

hetero

V.
Ebéd után bezárkózott a szobájába, levelet írt az apjának. Nem hosszút, háromsornyit mindössze, de közben egy-két könnycseppet elmorzsolt a szeme sarkában.
A borítékot melltartópántjával a testére lapítva, közömbös arckifejezést felvéve indult el otthonról. Nem a postaládához ment – amely talán 150 méternyire zöldell az út mellett – hanem a leselkedős szomszéd tanyája felé sétált céltalanul. A levél elrejtése szokás szerint felesleges óvatosságnak bizonyult, mint eddig minden egyes alkalommal, hiszen sem az anyját, sem annak még újnak számító élettársát nem érdekelte, hová indult el Emese.
A szomszéd tanya mellett a boglyas kutya kicsit behúzta a nyakát, jelezve, hogy most nem kívánja az oldalba rúgást, ami olyankor szokta meglepetésként érni, amikor elkíséri a gazdáját egy kis leskelődésre, és Emese rendre elbotlik a jószágban.

AUG
06
2012

Nővérek, hmm, jó barátok

családi

Fordítás
Eredeti író: RedfGlitz
Eredeti történet
- Megszoktam a magányt, de néha azért jólesne lefeküdni valakivel – mondta a 32 éves Lena, nővérének, Amy-nek, miközben a floridai tengerparton pihentek. Amy felnézett, és megpillantotta férjét, Patrick-et, aki három üveg hideg sört hozott éppen.
Amy kényelmesen visszafordult húgához:
- Ugye nem akarsz visszamenni ahhoz a veszteshez, ugye?
- Nem – mondta Lena – Kizárt.
Ami az óceánt nézte a sötét napszemüvegén keresztül. Amy csak 18 hónappal volt idősebb Lena-nál; a két testvért gyakran ikreknek nézték. Mindketten olyan 165 centi magasak voltak, és bár mindketten pár kilóval többet nyomtak, mint amit "divatosnak" tekintenek, a pasik minden korosztályból megbámulták őket. Amy és...

*  *  *

Egy üzletasszony naplója 15. rész

gruppen

60. fejezet
Spricc parti
A szülést követően pár hónapig kerültem a szex szinte minden fajtáját – akkoriban egyszerűen nem is kívántam -, csak a férjemet szoptam le naponta egyszer, erről egyszerűen nem tudtam lemondani. Utána viszont őrületes erővel tört rám a vágy. Judit punciját olyan gyakran – naponta kétszer - nyaltam, ujjaztam, hogy kiihassam édes levét, hogy már görcs állt a nyelvembe és az ujjaimba.
Egyik nap az utcán sétálgatva találkoztam egy régi ismerőssel, aki annak idején kurzusokra járt hozzám. Fiatal srácként nagyon élvezte, hogy a farka szemléltető eszköz volt és olyan 35-40 tini lány és férjes vagy elvált nő leszopta. Már nem emlékszem pontosan, de legalább 20-szor én is leszoptam a gyönyörű farkát. Mindketten idősebbek lettünk, de megismertük egymást.

*  *  *