Hírek

JÚN.
3.
2019

29. születésnapom 6. rész

Egy hónap múlva Zsu hozzám költözött. Addig is sokat találkoztunk. Beszélgettünk, természetesen szexeltünk is. Ja, hogy el ne felejtsem, sokat dolgoztunk mind a ketten. Nekem is lejárt a szabim és bármennyire is nem volt kedvem hozzá, újra dolgozni kezdtem. A kollégáim semmit nem tudtak a magánéleti problémáimról, de úgy gondolom, nem is rájuk tartozik. Megismételtük még a hármas szexet is egyszer, ami szintén csodálatos volt, de nem is nagyon jutott időnk és energiánk többre a munka mellett.
Miután Zsu hozzám költözött, még több időt töltöttünk el egymással. Valamelyik nap bementem egy szex-boltba, csak úgy körülnézni. Még soha nem voltam ilyen boltban. Nagyon megtetszett egy golyós vibrátor, amin egy kis csiklóizgató is volt, külön motorral. Még nem tudtam, mit fog szólni hozzá kedvesem, de reméltem, hogy tudunk vele valamit kezdeni. Alig vártam már, hogy átadhassam neki az ajándékot, csak az alkalmas pillanatra vártam.


MÁJ.
31.
2019

Igazgató úr

Robert egy vállalat igazgatója. Sikereit leginkább a munkamániásága és a földhöz ragadotságával érte el. Nem szerette a váltazosatosságokat a magán életében, a munkályában viszont nagyon gördülékeny volt. Még 2010 ben vette feleségül Helenát. Bár sokan nem értették miért. Sokak szerint Helena nem volt igazán nőies. Magassága erős csontozattal párusult. Kerek feje és piszkos szőke rövid haja volt. Szemei zöldek amivel félelmetesen tudodtt nézni. Nyaka kicsit hosszúkás vállai szélesek mellei meglehetősen kicsik. Derka keskeny és vékony lábai hosszúak voltak.
Robert t mégis magával ragadta az asszony személyisége és valhogy a nő mindig kitalálta mire vágyik R.
Robert, mióta Helenát megismerte nem volt más nő vele és nem is szenvedett csorbát ez miatt szexuális élete, ugyanis Helena mindig készen ált ha Robert úgy akarta.


Vadászat - Bevezető

Az egész ott kezdődött, hogy szalagavató után elmentünk egy buliba. A pár órája még elegáns frakkban feszítő srácok és habos-babos fehér ruhában pukedliző csajok most minden emberi jóérzésüket kivetkőzve üvöltöztek félrészegen és rázták magukat a táncparketten. Utáltam a bulikat, vagy jobban mondva, még sohasem voltam ilyen helyen, és hát betett ez a 16 perc, amit itt töltöttem. Rögtön ahogy bejöttem egy srác telehányta a mellettem lévő sarkot, aztán ment tovább, mintha ez ilyen természetes dolog lenne. Persze lehet az volt, mondom, soha nem járok ilyen helyekre. Néha iszok a haverokkal, de az is ritkán van, meg a haverok is csak időszakosak, nem vagyok egy társasági ember. Az egyetlen oka annak, hogy mégis itt töltöm az estém, az természetesen egy csaj volt. Vagyis a fenéket egy csaj, inkább egy rohadt dögös istennő. Hosszú rozsdabarna haja volt gyönyörű kékeszöld szemekkel és aranyos szeplőkkel.


A parton

A parton A parton A parton

MÁJ.
30.
2019

Kegyetlen nász

Szép márciusi nap volt, amikor megérkezett a kikelet. Új szelek hoztak új illatokat, az új illatok pedig új érzéseket keltettek a zsigerekben, és az ifjú érezte, hogy az ő életében is változások indulnak meg ezzel. Nézte a harmatos füvet, hallgatta a madarak boldog énekét a park árnyas fái alatt, és olyan szabadnak érezte magát, mint még soha. Szikrázva sütött a Nap, rekkenő forrósággal árasztotta el a világot, hogy ismét új életet fakasszon belőle, mert a télben szunnyadó erők felébredtek, olyan utakat törve maguknak, amelyeket egy évben csak egyszer járnak be.
Jázminillat és borzongató szél. A tavasz sóhajai.
Az ifjúnak kiszáradt a torka. Hűsítőt venni lépett be a boltba, ahol azonnal észrevette a nőt. Háttal állt neki, és az egyik polcon keresgetett valamit, de ő nem látta, mi után kutat, mert nem tudta elszakítani tekintetét körvonalairól. Pedig első pillantásra semmi különöset nem látott benne.


A sziget

Daniel hazaért az iskolából. Óh! ̶ Már csak pár nap, aztán jövőre egyetem gondolta. Nagy sóhajjal dobta táskáját tanulószobája sarkába. Ma írták az utolsó évzáró felmérőt. Holnaptól már tulajdonképpen be sem kellene járnia a suliba, csak a barátai miatt megy be. Akik javítani szeretnének, még tehetnek egy utolsó kísérletet, de ez őt nem érintette. Annyi magántanár járt hozzá, hogy mindenből színjeles volt. Mellesleg igen jó ésszel áldotta meg a sors. Anyja orvosnak tanult, apja közgazdászi diplomát szerzett, majd le is doktorált belőle, mikor is megörökölte édesapja több milliárdos vagyonát képező cégeit. Olajérdekeltségek, egy olajfinomító, olajszállító tankerek, repülőgépek, és egyéb kisebb vállalkozás képezte az óriási vagyont.
Daniel így arany burokban nőtt fel. Külön lakrésze volt a hatalmas, háromszintes tengerparti villájukban.


MÁJ.
29.
2019

Krisztina meglepetése

Már jó néhány hete szinte minden nap együtt voltam Krisztinával. Élveztük egymást számtalan gyönyörűséges orgazmust ajándékozva egymásnak.
Az után egy kolléga betegsége miatt valahogy úgy alakult a munkabeosztásom, hogy szinte csak dolgoztam, és aludtam, így nem jutottam el hozzá jó egy hétig. Hívtam őt, és mondtam, hogy jövök, amikor csak tudok, de sehogy sem akart összejönni, pedig már nagyon vágyam rá.
Végre a kolléga meggyógyult, és a beosztásom is „kedvezett” a délutáni „kocogásomnak”. Felhívtam, de csak annyit mondott, most nem alkalmas, de holnapra van egy meglepetése számomra.
Ez furcsa volt, mert sohasem utasított vissza, de a beígért meglepetés elkezdte foglalkoztatni az agyamat. Alig vártam, hogy holnap késő délután legyen és mehessek „kocogni”.


Néha jó rossznak lenni 1. rész - Szakítás után

Erika vagyok. Mindig is egy átlagos, visszahúzódó lány voltam, egészen gyerekkorom óta. Az oviban egyedül játszottam, nem szavaltam az általános iskolai ünnepségeken és gimiben azok közé az emberek közé tartoztam, akik mellett elmentél a folyosón és soha nem jutott eszedbe a nevük. Egy szürke, unalmas kisegér voltam.
Ami a külsőmet illeti, nagyon szerencsés géneket örököltem. Apukám vékonyságát, anyukám huncut mosolyát és barna haját, nagymamám zöld szemét és szeplőit. Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, de az átlagosnál szebbnek tartom magam, annak ellenére, hogy nem sokat teszek ezért. Kicsi, de formás fenekem és melleim vannak, utálok sminkelni, szoliba se járok, viszont egész életemben sportoltam valamit. Egyetemig kézilabdáztam, elég jó is voltam, de egy sérülés után maradt a jóga és a kocogás. Igazából a sport szeretetét is a szüleimtől örököltem, mindketten profi sportolók voltak, egy edzőtáborban ismerkedtek meg.


MÁJ.
28.
2019

A kaloda

Pont a terem közepén állt a kaloda. Nem voltam meglepődve, bár még nem láttam ilyesmit korábban, de Lajos mondta, hogy ha egyszer is kihagyom az estét, ez lesz. Tulajdonképpen nem bántam, és igazából nem is volt mitől félnem. Igen, nem tudtam eljönni a múlt hónapban, randim volt. Akkor még azt hittem, fontos, aztán azóta nem lett az, viszont egy rettenetesen jót keféltünk, legalább másfél órán át kényeztetett a fickó, és a végén már számolni sem bírtam az orgazmusaimat. Aztán kiderült, hogy seggfej, de hát van ez így. Most meg vállalhatom a következményeket.
Lassan behajtottam a fejem a kalodába, mellé a kezeim. Nagyon kényelmetlen volt így megdöntve ácsorogni, reméltem, hogy gyorsan végzünk ezzel, és folytatódhat az este, ahogy szokott. Mindenki ismerkedik, aki pedig szimpatikus a másiknak, az elvonulhat vele. Végül is egy swingerklubban voltunk, és nem azért jöttem, hogy egy kalodába zárva ácsorogjak. Lassan elkezdődött az este.