Hírek

JÚN.
18.
2019

Négyes egy rendőrjárőrrel

A parkolóból hazaautóztunk, alig 10 percre laktunk onnét és lezuhanyoztunk gyorsan majd másik ruhát vettünk és összekaptuk magunkat. Na mit szólsz a kis kalandunkhoz, kérdeztem Zsót. Nagyon jó volt, ezt folytatnunk kellene még, olyan izgi! De már az agyam a rendőrökön jár, főleg a nő izgat. Nagyon szexinek tűnt, ki nem néztem volna belőle, hogy a rend őre. Ez a mai este kicsit másabb lesz úgy érzem, mint az eddigiek, mosolyogtam és átöleltem.
Ha kész vagy indulhatunk is azt hiszem, mondtam. Oké, tőlem harcra fel, mondta nevetve és felkapta a kis táskáját. Talán 15 percre laktak tőlünk újdonsült barátaink. Mikor a címre értem láttam nem egy viskóban laknak. A kapu nyitva volt és beálltam a Range Rover mögé. Felgyulladt a lámpa majd Robert lépett ki mosolyogva. Látom idetaláltatok, nem volt nehéz, kérdezte.


JÚN.
17.
2019

Elítéled az anyát? 5. rész

- Igen, anyu mondjad.
- Kicsikém, csak azért telefonálok, hogy mikor jöttök már el hozzám, az unokáddal meglátogatni?
- Nem tudom. Elég sokat dolgozok, meg tudod Andrisnak is ott van a sulija. Talán őszi szünetben.
- Megértelek kislányom, de olyan jó lenne látni titeket. Hiányoztok!
- Nekem is hiányzol anyu! Otthon minden rendben van? Minden oké veled?
- Igen, bár apád halála még mindig megvisel, ha rágondolok.
- Sajnálom anyu, de most le kell tennem, mert most értünk haza, majd később még beszélünk. Köszi, hogy hívtál. Puszi – tettem le a telefont.
Lehet egy kicsit bunkó voltam a telefonba anyámmal, de utálom azt, hogy még haza se jövök és már valaki telefonál. Átöltöztem az otthoni ruhámba. Andrist is átöltöztettem. Csináltam magamnak szendvicset meg a fiamnak is. Tévézés közben megettük a kaját. Lassan este lett. Ágyamban könyvet olvastam, Andris meg tévét nézte az ágyában.


Alkalmi szerető 2. rész

Első együtt töltött éjszakánk emléke sosem megy ki a fejemből.
Tavaly történt, mikor váratlanul rám rontott az ágyamban, de az a jól sikerült éjszaka ma is megbizserget.
Ismét oda készülök, arra a baráti összejövetelre. ő is ott lesz. Megbeszéltük, hogy nem keressük egymást, bár párszor hívott, én mindig azzal válaszoltam, mit is akarhatnánk egymástól, mikor neki családja van...
De ez a mostani alkalom nem megrendezett, egyszerûen elmegyünk a közös barátaink nyaralójába :)
Este jött meg, mi már iszogattunk. Puszi, puszi. Nem akartam, ghogy mások lássák, mennyire örülünk egymásnak.
Lopott pillantások a vacsoraasztal két végéről, én már vetkőztetem. Ez a férfi aztán Férfi! Még innen is hat rám, nedves lesz a bugyim, elgyengülök, szemeim előtt felködlik, ahogy fölém hajolva döfköd, jó mélyen, aztán ahogyan alattam vergődik, a kéjtől vonagló szájjal..


JÚN.
14.
2019

Férfi lettem 1-2. rész

1. rész
Még nem voltam 15 éves, amikor barátommal, Colival úgy döntöttünk, hogy a hétvégét Siófokon töltjük. Már nem először mentünk le együtt szórakozni, kialakult forgatókönyvünk volt a két napra. Délelőtt a strandon csajoztunk, majd a kiválasztott csajszikkal este mentünk a diszkóba. Az éjszakát a vasútállomáson töltöttük egy reggelig pihenő szerelvényben, majd újra strand, s este hazautazás. Így indult ez az augusztusi hétvége is. A parton kinéztünk magunknak két 15-16 éves formájú kis bombázót, s flörtölés után megbeszéltük velük az esti diszkót. Elég lazák voltak, és néhány pohár pezsgő után, már a teraszon smároltuk őket, a kezünk elkalandozott a lányok feneke és cickói felé is. Irigykedve néztem Coliékat, amikor az Ő csaja a fariján keresztül megsimogatta a barátom szerszámát. Én is próbáltam a csajom kezét arra terelgetni, de ellenállt. Azért kezdetnek nem volt rossz, gondoltam.


A félreértett ott alvás

A dolog ott kezdődött, hogy egy tanfolyamra és vizsgára Kecskemét környékére kellett utaznom. Először a terveben szombati tanfolyam és délutáni vizsga szerepelt de módosították péntek délután és szombat délelőttre a tanfolyamot és délben vizsga. Ez áthúzta a számításomat, hogy pénteken Pesten alszom egy régi táncos barátnőmnél mert értelmetlen lett volna későn este odamenni és hajnalban kelve indulni így inkább kivettem egy motelszobát Kecskemét közelében. Mivel csak szombaton beszéltem Zsóval épp a vizsga előtti szünetben akkor is csak pár percet abban maradtunk, hogy nemsokára hívom. Le s ment az egész hajcihő és indultam haza. Útközben újra hívtam Zsót, hogy sikerült a vizsga és 5 körül otthon leszek. Jó várni foglak és lehet, hogy lesz egy meglepim de nem mondott többet. Máris állt a faszom mert nála ez azt jelenti valami kis szexkalandja volt vagy van épp folyamatban. Jól haladtam és fél öt után már otthon is voltam.


JÚN.
13.
2019

Egy kis segítség sosem árt... 2. rész

Nem vártam sokat ettől a hosszú hétvégétől, de minden várakozásomat felül múlta...
Aznap este sokat beszélgettünk, meséltünk egymásnak a másikról. Ő teljesen meztelenül masírozott végig a házon, nem mutatva egy kicsi szemérmességet sem. Én viszont köntösben voltam végig. Néha, ahogy egymás mellett ültünk vagy feküdtünk szétnyitotta a köntöst és élvezettel nézett végig rajtam. Pár óra múlva már csak mosolyogtam rajta, ahogy nézi nagy melleimet és párszor megsimogatja vagy játékosan gyúrja.
Egy idő után elaludtunk pár órára. Mikor felébredtem még sötét volt, alig múlt hajnali 1. Nagyon megéheztem így kimentem a konyhába és gondoltam csendben összedobok valamit. Nagyon elmélyedtem a főzésben, így halkan dudorászni kezdtem és lágyan mozgatni kezdtem a testemet is.


Melanie

Először magam simogattam, kényeztettem a testem. Izgatott ujjaim érdeklődve fedezték fel rejtett titkait, majd egyszer a gyönyör is megérkezett. A szirmaimat 17 évesen nyitottam ki egy fiúnak, mert nagyon akartam. Sőt, végtelenül akartam. Teljes extázisban éltem meg a csókjait, a behatolást, és kéjre éhesen merültem el az ölelésében.
A fiúk szeretik a testemet, pedig nem vagyok egy bombázó. Kicsit kövérkés az alkatom, de azt mondják jól áll nekem az a pár plusz kiló. Hegyes melleim még most is olyan alakúak, mint tini koromban, ezért mindenkit megőrjítenek. Én pedig, ha vágyat látok a szemekben meg is ragadok minden kínálkozó alkalmat a gyönyörre.
Amikor tapasztaltabb lettem, már tettem is azért, hogy kívánjanak. Egy szűk póló, egy kacsintás, egy kis lábdörgölőzés hamar megtette a hatását. Már azt hittem mindent tudok az érzékiségemről, ám amikor Melanieval találkoztam, minden megváltozott.


JÚN.
12.
2019

Kedves Íróink, kedves Olvasóink!

Gyönyörű szép számhoz érkeztünk, a Törté-Net 18 éves avagy nagykorú lett! :)
Ahogy az emberek első 18 évében, nálunk is sok minden történt, sok dolgot tanultunk, sok dologban fejlődött az oldal, de reménykedünk benne, hogy a fejlődés nem áll meg és mostantól az X-ek betöltésekor is együtt ünnepelhetünk Veletek.
És hogy a szokásos nagy számok se maradjanak ki, már ha valaki tudja még követni: Az eltelt 18 évben, azaz kb. 6580 napban az oldalra felkerült 9716 darab történet, és az oldal tini-korától kezdve csatlakozotott hozzá mostanáig mintegy 1800 darab képregény is. Ez az jelenti, hogyha valaki az oldal indulása óta követte az oldalt, és naprakész akart lenni, akkor minden egyes nap mintegy 5 A4-es oldalnyi történetet kellett elolvasnia. Ezt követően már irigylésre méltó szakértelemmel rendelkezhet az erotikus irodalom témakörében, de nyugalom, nem szeretnénk cserben hagyni őket sem, továbbra is igyekszünk teret adni a (remélhetőleg) jobbnál-jobb történeteknek! :)
Köszönjük minden írónknak, fordítónknak és hűséges olvasónknak ezt a szép 18 évet, és természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket.

És végül ünnepeljétek azzal a szép évszámot, hogy azt teszitek, ami 18 év fölött már teljesen legális számunkra is, és ami nem mellékesen az oldal fő témája is. De ha épp nincs alkalmatok rá, akkor egy koccintás is tökéletesen megteszi. ;)

További jó írást, olvasást kíván a Törté-Net Szerkesztősége!