JÚN
27
2012

A szomszéd nő 4. rész

hetero, iroda

Az utolsó együttlétünk igazán különlegesre sikeredett Krisztával. A sötét parkolóban való szeretkezés fantasztikus volt, a legcsodálatosabb élmény, amiben valaha részem volt. Utána viszont majd’ két hónapig nem elégíthettük ki egymást. A férje lebetegedett és őt kellett ápolnia. Vagy dolgozott, vagy otthon ápolta a férjét. Én szinte belehaltam ebbe a két hónapba. Nem tudtam rendesen aludni, amikor ébren voltam csak Krisztára gondoltam, éjjel pedig vele álmodtam, amikor néhány órácskára lehunytam a szemem. Teljesen megbabonázott ez a csodálatos nő. Hiába próbáltam maszturbálással enyhíteni kínjaimat, nem segített. Hiába kapcsoltam be a legszaftosabb pornót, nem érdekelt. Csak Kriszta járt a fejemben és az ő csodálatos teste. Újra és újra elképzeltem, ahogy alattam vonaglik, amint keményen dugom a forró punciját. De sajnos ez csak fantázia volt. Sokáig gondolkodtam,...

*  *  *

Emese a városban 1. rész

hetero

– Meg tudná nekem mondani, melyik a Radnóti utca?
Meg tudtam volna, de nem tettem:
– Valahol a közelben lehet, én is oda igyekszem – válaszoltam a legártatlanabb tekintettel, egyenesen a hatalmas, barna szemekbe.
– Az jó! – sóhajtott fel a lány, és türelmesen várt, amíg egy pittyentéssel lezárom az autót és bepillantok a hátsó üvegen, nem felejtettem-e valami kíváncsiságra és betörésre ingerlőt az ülésen.
A Radnóti utca mindössze néhány házzal arrébb, 90 fokos szögben található attól a helytől, ahol megelégedésemre sikerült az egyetlen szabad parkolóhelyet elfoglalni. De ha ezt a helyismeretet azonnal és egyenesen elárulom a lánynak, akkor már rég befordult volna a sarkon, nem állna mellettem. Pedig kellemes, ahogy egy nőiességet sugárzó lány várakozik mellettem az augusztus-végi fényárban, nem is tudnék hirtelen hasonló érzésre példát...

JÚN
26
2012

Eszméletlen erős fegyver a szépség!

gruppen

Ezen sokat tanakodtam, s rájöttem, kissé zavaros a szexuális életem. Olyankor is kefélek, amikor nem is igazán arra vágyom. Persze jólesik, ezért meg is téveszt. Azt vettem észre, mostanában inkább arra vágyom, hogy lássam, még ilyen idősen is vonzónak találnak, tetszem az embereknek. A hiúságom! Régi kalandjaimat felidézve tisztán emlékszem, hogy a legizgatóbb soha nem az aktus volt, hanem a "körítés". A mell - és puncimutogatás, az elkapott pillantások, a tetszés másoknak. Testem mutogatása mindig jobban begerjesztett, mint maga az aktus, mivel mindig egyedi élménnyel gazdagodtam általa. Semmilyen értékrend vagy szabály nem érdekel, vígan átgázolok minden társadalmi és kulturális korláton, ha szexuális étvágyam úgy kívánja. Versenyben vagyok. Versenyeznem kell a csinos és feleannyi idős csajokkal. És versenyeznem kell az idővel is. Az negyedik X után, már nagyon nehéz ezt...

*  *  *

Egy Szál Cigaretta

s/m

- Imádom ezt az életet - kortyolt bele a csempészett kiváló minőségű ír whiskibe James "nagypofájú" Willson. Kényelmesen hátradőlt székében, nagyot szívott havannájából, és miközben a tökéletesen formázott füstkarikáit eregette, fél szemét a swing ütemeire lábaikat emelgető lányokon tartotta.
- Isten áldja a szesztilalom kitalálóit, nélkülük még mindig a nyomornegyed köveit koptatnám. Persze nem egy életbiztosítás a legnagyobb New York - i család problémamegoldójának lenni, de legalább nem unatkozik, és bőven csordogál az elmulatni való zöldhasú.
- Rövid lesz az este, vagy inkább annál hosszabb –vigyorodott el, amint meglátta az ajtón besiető Gerryt. Pár dollárt dobott az asztalra, fejébe csapta a kalapját, és mire Gerry félútig jutott az asztala felé, már energikus léptekkel kifelé tartott. Lépéseinek ütemét meg sem törve fordította Gerryt...

JÚN
25
2012

Búcsúajándék

családi, tini

15 éves koromban megtörtént az, amitől a legjobban féltem. A legjobb barátomnak el kellett mennie városból, mert új iskolát választott neki a maximalista apja. Ez gondolom nem lep meg mindenkit, de az szerintem már annál inkább, hogy ő történetesen az unokatesóm volt. Kiskorunk óta együtt voltunk, amikor csak tudnunk, már-már a húgomként tekintettem rá. Fiatal kora ellenére már rendkívül nőiesen nézett ki, bár ezen a jegyeit nem igazán szerette kihangsúlyozni. A srácok gyakran próbáltak kikezdeni vele, de én, mint a hős testőr elűztem őket. Bevallom, nagyon tetszett nekem, de sosem néztem rá „úgy”.
Mikor megtudtam, hogy el fog költözni, 8 éves korom óta először elmorzsoltam pár könnycseppet, majd egy találkozót beszéltem meg vele, szerettem volna elbúcsúzni tőle. Egy parkban jöttünk össze, majd egy rövid beszélgetés után sírva fakadt, mondván, hogy a...

*  *  *

Beavatva 5. rész

hetero, tini

A szélcsendes forróságban a nyugodt tó vize unottan lötykölte a parti sziklákat. Egy-egy komolyabb csobbanást talán csak a bevezető lépcső fém váza keltett. A távolban messzi strandok látogatói színes pontokként szakították meg az égszínkék felületet. Erikáék kertje is csendbe burkolózott. Szél nem susogott a fák levelei között, ember nem mozdult a napsütötte fövenyen, csak néhány rovar ciripelése, madarak bágyadt csicsergése hallatszott itt-ott. A ház, amely máris bódult, rózsaszín ködös kalandoknak adott otthont, kihaltnak és elhagyatottnak tűnt ezen a délutánon. Egyedül az előtte parkoló autó jelezte, hogy van itt valaki.
A házban csend - de csak első hallásra. A konyhában mosogatásra váró edények, a még vizes-párás fürdőszoba, a helyenként szétdobált ruhák egyként hallgatták a nagy nappaliból kiszűrődő zajokat. A nappali most nem volt elsötétítve,...

*  *  *
JÚN
22
2012

Kisfiam

családi

Falun nőttem fel nevelőszülőknél, akik az állami gondozásból vettek ki. Most 26 éves vagyok, vágyakkal teli nő, ami a szexualitást illeti. Sajnos a külsőm nem a legelőnyösebb. A mellem kicsi, alacsony vagyok, az arcom is csúnyácska. Ebből kifolyólag gátlásos vagyok a férfiakkal. Egyedül nevelem Gézut a kisfiamat. Őt 16 évesen szültem leányanyaként. Gyerekkoromban a nevelőapám gyakran zaklatott szexuálisan, de csak 15 évesen jutott odáig, hogy megerőszakoljon. A botránytól megmenekülendő, szereztek nekem egy lakást Budapesten, meg egy állást is egy szövőgyárban. Nagyon szorgalmas és ügyes voltam, tanultam is, így gépbeállító lettem. Viszonylag rendesen keresek, így Gézuval jól megvagyunk. Lakásom egy kis garzonlakás, egy szobával, pici fürdővel és egy teakonyhával. Férfikapcsolatom nem volt, mert a kezdeti próbálkozásaim kudarca miatt magam elégítettem ki vágyaimat a...

*  *  *

Erotikus szakmák 4. rész - A képkeretező

hetero

- Letenné oda a másik pultra?
- Meg sem nézi? – csodálkozott a bőrdzsekis.
- Nagyon szívesen megnézném, ahogy meg is teszem később, de pillanatnyilag ezt a munkát kell befejeznem, mert jönnek érte.
- Bocsánat! – szabadkozott szaporán az ügyfél, miközben gondosan a jelzett helyre teszi a kartonok közé zárt képet, olyan óvatosan, mintha máris törékeny lenne.
- Semmi gond, és higgye el nekem, hogy láttam már képet eleget, azt is megállapítottam, hogy A/2-es méret lehet, de úgyis megmérem pontosan.
- Valami nagyon egyszerű keretet szeretnék... Olyat, ami nem tereli el a figyelmet a képről, és nem hivalkodó – Körbenézve a falon, hirtelen rábökött egy apró fényképet szegélyező lécre. – Talán ilyen felelne meg legjobban.

JÚN
21
2012

Beavatva 4. rész

hetero, nyaralás, tini

Eljött az igazi nyár. Erikáék elhívták Ádámot egy közös nyaralásra, aki kapva kapott az alkalmon. Még szép. Ahányszor megcsörrent a telefonja, remélte, hogy Erika az, hevesen dobogott a szíve, ha vele beszélt, akár csak egy perc erejéig is. A legutóbbi találkozásuk óta csak pár hét telt el, de ezt is örökkévalóságnak érezte, és sajnálta, hogy nem lehet gyakrabban. A közös nyaralás azonban azzal kecsegtetett, hogy akár hetekig együtt lehet a két legizgatóbb emberrel, akit csak el tudott képzelni: Erikával és lányával, Nikivel. Csupán egy feltétel volt. Ádámnak kicsit nyitottabbnak és bevállalósabbnak kell lennie, és bele kell mennie olyan játékokba is, amikre először csak a fejét rázta. A fiút ez már nem zavarta, legszívesebben azonnal indult volna.