Hírek

JÚN.
24.
2019

Nem vagyok én hercegnő

Z, akivel sokáig kavartam, eljegyzett egy lányt, ráadásul egy kedves kis koreai lányt. Ez mifelénk kifejezetten egzotikusnak számít, a pasik imádják őket. Már jó pár hónapja együtt voltak, és amikor összejöttek, egy darabig nem is találkoztunk. Ebből is tudtam, hogy komoly a dolog; egy Z-féle pasi csak olyasvalaki miatt hanyagolhat, akit igazán imád. És a lány tényleg megérdemelte, ő volt Z eddigi legjobb csaja a hibátlan bőrével, vékony testével, csinos koreai arcvonásaival. Értettem, hogy Z miért akarja megtartani.
Miután összejöttek, Z persze folyton a csajhoz járt. Kiderült, hogy a lány az én környékemen lakik, alig negyedórányira. Z egy idő után elhívott egy közeli helyre reggelizni, és gyakran találkozott velem azelőtt, hogy a barátnőjéhez ment volna. Beszélgettünk, mesélt az új szerelméről, hogy mennyire aranyos és kedves. Láthatólag a barátai is így gondolták, és mindenki szurkolt nekik.


Extra pénz

Extra pénz Extra pénz Extra pénz

JÚN.
21.
2019

Elcsábítottam anyámat

Vidám dögös kicsaj voltam amikor ez az eset történt. Apu elhagyta anyut egy fiatalabb nőcske miatt. Anyu negyven-negyvenkettő lehetett ha jól emlékszem amikor az eset történt. Időnkét rájött a dili és akkor mindenféle fórumokon kezdett partnert keresni magának. Állandóan az újságok partnerkereső oldalait bújta és össze-vissza telefonálgatott. Többnyire sikertelenül.
Én éppen túl voltam az első szex élményen, amiben hála az égnek egy idősebb tapasztalt nő részesített. Kerestem az alkalmat, hogy szexelhessek. Barátnőim nem voltak partnereim mert ők inkább a fiúkkal lógtak állandóan és mindég az volt a téma, ez a srác ilyen ez a srác olyan és hogy milyen jól csinálja. Szerintem a fele sem volt igaz a dicsekvéseknek de legyen ez az ő dolguk. Én jól megvoltam azzal az idősebb nővel aki elcsábított az első leszbi kalandomra. Egy héten kétszer taliztunk marha jót nyalakodtunk és élveztük egymás testét.


Egy tóparti kaland

Július közepe lehetett, egész nap forróság, tikkasztó hőség. Júlia ráveszi kedvesét, Bencét, hogy töltsék együtt ezt a napot a vízparton, nevezetesen az orfűi strandon. Bence először a barátainak is szeretett volna szólni, hogy csatlakozzanak, de a barátnője sejtelmesen lebeszélte erről a tervéről. Bence természetesen mit sem sejtett a leányzó titkos kis pajzán tervéről. Kicsit csalódott volt, hogy a haveri társaság nélkül mennek, csak hamar rájött, hogy jó döntés volt a haverokat otthon hagyni.
Júlia már reggel a megszokottól eltérően viselkedett, visszafogottan, de nagyon szexin sminkelte magát. Az öltözéke se a tipikus Júliát juttatta Bence eszébe. Fehér top, fekete miniszoknya és alatta egy vörös, csipkés tanga bujdosott, mely teljesen szétválasztotta feszes fenekét. Parfümje édes, kicsit sem hivalkodó, de Bencével történt első találkozásánál is ezt az illatot használta. Fekete bőrtáskájával kezében készen állt a piknikezésre.


JÚN.
20.
2019

Egy kis kirándulás

Nemrégiben egy kis városnéző kirándulást tettünk a barátnőmmel. Ennek a történetét szeretném megosztani veletek. Korai vonattal mentünk, így hamar el tudtuk foglalni a szobánkat a szállodánkban és már délelőtt megkezdhettük a város felfedezését. Sokat sétáltunk a belvárosban, megnéztünk egy-két múzeumot, sétálgattunk a parkokban. Nagyon jól éreztük magunkat. Már késő délután volt, mikor következő célpontnak egy külvárosi kastélyra esett a választásunk. Felszálltunk a kastélyhoz vezető villamosra. A villamoson elég nagy tömeg volt teljesen összezsúfolódtak az emberek. Először csak véletlenül ért Nóri a nadrágomhoz, de az arckifejezésemből hamar kiolvasta, hogy ez nem esett rosszul nekem. (úgy alakult, hogy a kirándulás előtt már legalább egy hete nem voltunk együtt).


Zsófi története

Sziasztok. Zsófi vagyok, 31 éves és Szabolcs megyében élek a két lányommal; Petrával és Rékával. A munka,- és lakhelyemet nem árulom el inkább.
A nőket szeretem, párkapcsolatom nem volt még senkivel. Azokban az időkben, amikor a gyerekvállaláson kezdett járni az eszem, gondolkoztam azon, hogy összefeküdjek egy pasival, de nem szerettem volna, hogy azzal jöjjön majd; enyémek is, én is akarom őket stb. Egyik volt osztálytársam nővére egy spermabanknak köszönhetően esett teherbe, kaptam is az alkalmon és megtudakoztam minden részletet. Hamar belevágtam, de rettentő sokat kellett várni (egyébként is hosszú folyamat a vizsgálatok miatt meg minden, de mivel egyedül akartam, még tovább tartott).
Törzsgyökeres szabolcsi vagyok. Testvérem nincs, anyukám ápolónő egy kórházban. Apukám születésem előtt meghalt. Elég szép, nagy ház a családi fészek.


JÚN.
19.
2019

Egy kis segítség sosem árt... 3. rész

Csendben elköltöttük hajnali reggelinket és mosolyogva fogtunk hozzá a mosogatásnak is. Párszor csattant a konyharuha a fenekemen, amit az elején még tetetett méltatlankodással konstaláltam, a végére viszont már csak sóhajtoztam, amikor a csattanások után meg is puszilta a helyét. Mikor végeztünk ő vissza ment az ágyba és félig lehunyt szemekkel figyelte, ahogy kipakolom a pipere dolgaimat, hogy eltudjak menni fürdeni. Az ajtóból még pajkosan visszanéztem rá és becsuktam azt. Szétnéztem a hatalmas fürdőszobában és inkább a zuhanyt választottam. Hátra vetett fejjel élveztem, ahogy a meleg víz végig folyik rajtam, megtámaszkodva a csempén hagytam, hogy végig zubogjon egész testemen. Pár perc után a szappanért nyúltam, hogy mosakodhassak. Hirtelen hideg levegő csapta meg a hátam és szappanos kézzel a melleimen megfordultam és kemény mellkasának ütköztem. Érzékien rám mosolygott és kivette a kezemből a szappant.


E&M 2. rész - A zuhany alatt

Emese villámgyorsan megszabadult a bugyijától, majd a belépett a kádba, hogy vizet eresszen. Beállította, hogy ne legyen se túl hideg, se túl meleg a víz, majd alá állt, hogy lezuhanyozzon. Milánnak már nem volt gondja a vetkőzésre, a lány előzőleg már levette róla az alsógatyáját, mikor ébredés után orális gyönyörökben részesítette. Milán is beállt a kádba a lány mögé. Emese megfordult, rámosolygott, majd hozzábújt és már habzó testét a fiúéhoz dörgölte. Ahogy összebújtak, egymás hátát és fenekét simogatva, forró csókban forrtak össze. Így álltak pár másodpercig, majd Emese eltolta magát a fiútól.
- Na hol az a borotva? Akarod csinálni? - kérdezte.
- Dehogy! Én a pofámat is összevagdalom olykor. Nem szeretnék kárt tenni legszebb gyönyöreim forrásában.


JÚN.
18.
2019

Egy valóra vált álom 2. rész

Szóval megbeszéltük hogy szombaton találkozunk újra. Előbb nem tudtunk volna mert 2 napig nem voltam a városban, és ezalatt az idő alatt rengeteget fantáziáltam hogy milyen lesz majd újra Kingával szexelni, és annyit előre elárulok hogy nem kellett csalódnom. Már első alkalommal is nagyon hívogató volt a feneke, így azt elhatároztam hogy legközelebb mindenképpen abba a nyílásba is behatolok. Már ha neki sem lesz ellenére, de volt egy olyan érzésem hogy ezzel nem lesz gond, mivel azt is nagyon élvezte ahogy nyalogattam.
Este 7 - re beszéltük meg hogy feljön hozzám. Háromnegyedkor hívott hogy mindjárt ott van, ezért kimentem elé. Elállt a lélegzetem amikor megpillantottam, magassarkú cipő volt rajta, nagyon kecsesen lépkedett benne. Rózsaszín miniszoknya, és szintén rózsaszín, kivágott felső volt rajta 4 gombbal, amiből csak kettőt tudott begombolni, de azokon is látszott hogy mindjárt szétpattannak az alatta duzzadó melleitől.