Hírek

JÚL.
2.
2019

Az Én Istennőim 5. rész - Vége

Gyors zuhany után láttam, hogy jött egy üzenetem, Edit volt.
- Szia. Bocsi, hogy nem tudtam lemenni hozzád, de el kellet sietnem. Nagyon mérges voltam, még a telefonomat is itthon hagytam, annyira siettem.
- Nincsen semmi baj. Majd holnap bepótoljuk.
- Reméltem is. Már várom, hogy ismét szeretkezzünk.
- Én is várom, és hol legyen nálam vagy nálad?
- Rögtön munka után gyere fel és mindenhol egymásé leszünk.
- Mi lesz, ha a konyhában duglak és megjön a lányod?
- Nem kell aggódnod, holnap későn ér haza, edzése lesz.
- Oké, akkor holnap megyek. De azért még este beszélünk?
- Persze majd rád írok, ha leszek, és kényeztetjük egymást.
- Akkor majd írj. Addig is Puszi.
- Puszi neked is.
Ahogy írogattunk egymásnak jókat mosolyogtam. Ha tudná, hogy a lányának nemrég vettem el az összes szüzességét, lehet, hogy kiborulna, vagy nem. Nem tudom, de gondoltam egy merészet, mi lenne, ha ….


Balatoni nyaralás 5. rész

Másnap reggel 7-kor keltettem a csapatot, először öcsköst, aztán felmentem az emeletre Daniékhoz. Bár az ajtó még mindig résnyire nyitva volt, kopogtam rajta, majd beköszöntem, mire Dani ébredt fel elsőnek, és vigyorogva köszönt rám, majd oldalba bökte az öccsét, Tomit is, hogy keljen fel.
- Mentek zuhanyozni? – kérdeztem Danit, de átadta az elsőbbséget Tominak, mondván neki még kell egy kis idő mire össze szedi magát. Végül bezavartam a saját öcsémet is fürödni Tomi mellé, addig legalább nyugodtan bepakolhattam mindent a hátizsákba, amit a mai vonatozós, kirándulós napra célszerűnek láttam magunkkal vinni. Miután mindenki elkészült a szokásos reggeli teendőkkel, útra kerekedtünk a kisvasút állomásához, ahol kicsivel 8 előtt indultunk a nem messze lévő Somogyszentpál végállomásig. Itt megnéztük a két tájházat, és a Vajaskéri romot is, ahol Dani lőtt egy pár képet mindannyiunkról a telefonjával.


JÚL.
1.
2019

Bűnbe esve 8. rész

Ha valakinek volt már olyan kerek seggű barátnője, hogy képes volt abban a pillanatban elélvezni, amikor kutyapózban belé hatolt, akkor az tudja, mit élhettem át. És persze fordítva is igaz: ha valakinek volt már olyan pasija, aki annyira gerjedt a lány fenekére, hogy e pózban szinte rögtön tüzelt az ipse, akkor az tudja, mit élhetett meg Kati.
Persze, most jobban bírtam, hiszen alig negyed órája könnyítettem magamon. Ennek ellenére ellenállhatatlannak tűnt a robbanás: éreztem, ahogy a kéj bíbor csíkot húzva maga után felfelé kúszik a gerincem mentén, hogy elborítsa agyamat, elködösítse látásomat, hogy aztán, mint Pompeii utcáit a Vezúv kitörése, én is megtöltsem Kati rejtett zugait. Csak persze, én nem hamuval.
A dolgon az sem könnyített, hogy lefelé nézve megcsodálhattam a tökéletes popsit, a homorú ívbe hajló hát finom izmait, a széttárt combok izmainak feszült remegését.


Madrid

- Utolsó felszólítás a Madridba utazó WA-215-ös járatra - szólt a hangosbemondó.
Az elmúlt évek utazásai után már nem aggódtam az ilyen figyelmeztetések miatt. Nyugodtan adtam oda útlevelem a légitársaság formás alkalmazottjának.
Fülemen Bose fejhallgató, amiből Logic egyik új száma bömbölt, hátamon a kedvenc Osprey hátizsákom teletömve a 3 napos út kellékeivel. Teljesen kizártam a külvilágot, a saját kis dimenziómban mozogtam.
Folyosó melletti széket kaptam, úgy ahogy szeretem. Még nem jöttek meg mellém, így nagyon nem kényelmesedtem el.
Elővettem a laptopom, amire már gondosan bekészítettem egy filmet az útra. Nem lesz hosszú, de pont végigmegy mire vége a repülésnek.
Hirtelen megrezzentem, mikor valaki megbökdöste a vállam. Felnéztem és teljesen elállt a szavam. Nem segített, hogy a fejhallgató miatt semmit sem hallottam. Lehúztam a fejemről és egy gyenge “Sorry”-t tudtam kinyögni.


JÚN.
28.
2019

Elcsábultunk a lányommal

Negyven-negyvenöt éves lehettem, amikor az eset történt. Elvált voltam és a lányommal éltem egy vidéki kisvárosban. Éltem a magányos nők magányos életét. Nem nyomasztott a magány de néha jól esett volna ha szexelhettem volna egy igazi férfivel. Volt vibrátorom, meg felcsatolható műpéniszem is de ezt csak a barátnőimmel használtuk.
A lányom Melinda ekkor tizenhét lehetett, jó alakú szép mellű okos lány volt. Nem vettem észre rajta, hogy különösebben érdeklődik a szex iránt, bár néha észrevettem, hogy a vibrátorom nem ott van ahová tettem, de nem vettem észre, hogy használta vagy csak jól álcázta. Azon az ominózus napon amikor az eset történt, már vége volt a sulinak, csak otthon unatkozott, nem volt semmi épkézláb programja.
Én éppen a megszáradt ruhákat hajtogattam össze, hogy berakhassam a szekrénybe, amikor odajött és segített befejezni.


Az igazi nőiség

Nórit a tavasz eleje óta ismerem. Munkatársak voltunk egy ideig, aztán májusban kilépett a cégtől,
de továbbra is tartottuk a kapcsolatot. Május végén esett az első nem hivatalos találkánk egy budapesti kávézóban.
Az új munkájáról mesélt, hogy miért érte meg átmenni, én meg arról, mi változott mióta elment tőlünk.
Aztán rövidesen a magánéletünk is terítékre került. Nóri a tőle megszokott túláradó örömkitöréssel fogadta amikor fény derült rá,
hogy egy hónap különbséggel nemsokára mindketten 30 leszünk. Ezen felül Nórival jól megértettük egymást.
Hozzám hasonlóan ő is viszolygott a családalapítás gondolatától. A szülés, a gyereknevelés...
Nem beszélve egy inkompetens férj életen át tartó megtűréséről.
- Legszívesebben atombombát dobnék erre a nyomorult világra! - elfanyarodva a kávéjába kortyolt.


Sensei

Sensei Sensei Sensei

JÚN.
27.
2019

Férfi lettem 3. rész

Álmodom?
Ébren vagyok?
Nem tudom.
A farkam bizsereg, úgy érzem, mintha egy női száj nyalogatná, szívná, és elindul ez a tegnapról már jól ismert érzés a gerincemben. Éreztem a kéjt, ami a kilövellés pillanatában remegést okozott a testemnek, hallottam az üvöltést, mely a gyönyöröm követte. Kinyitottam a szemem, de hirtelen elvakított az ablakon betűző déli nap sugara, de egy hosszú hajú lány kontúrjait véltem felfedezni az alhasam tájékán.
- Fejlődsz kedvesem! - mondta szelíden - ma reggel már fél óra is kellett ahhoz, hogy elélvezz...
- Azért ne feledd, hogy ma hajnalban az ötszörösét szeretkeztem, mint egész életemben eddig...
- De tudod, azt hiszem, hogy ez a legtutibb dolog, ami eddig valaha történt velem.


Megbeszélés

Belép a szobába, szemben az ajtóval az asztal szélén ülök, lábam hanyagul a széken. Kezemben egy pohár, benne borostyán színű folyadék. Rám mosolyog és elkezdi kioldani a nyakkendője csomóját, felém tart. Végig simít az arcomon, a számhoz emelem a poharat és iszok.
- Valahogy másként néz ki ma… - mondja és érzem, ahogy végig csúszik a tekintete a testemen. Egy fekete nadrág kosztüm van rajtam, vörös színű inggel és ugyanolyan magassarkúval, hajam kontyban a fejem tetején.
- Megbeszélésem lesz. - búgom sejtelmesen majd lerakom a poharat és a kezeimet a nyaka köré fonom.
- Ezt nem nevezném épp megbeszélésnek, de hívhatjuk úgy is... – válaszol pimasz mosollyal a száján, amit egy csókkal mosok le onnan. A keze rásimul a csípőmre és közelebb húz magához.