Hírek

JÚL.
9.
2019

A gárdonyi nyaralás 4. rész

A tizedik nap reggelén az ébredésem maga volt a gyönyör. Az öcsém, akit szeretek, még mindig a karjaimban alszik, mint egy kisgyerek, bár már nem is olyan kicsi, hisz 14 éves elmúlt már, vagyis erősen benne van a kamaszkorban. A teste arányos és szép. Nagyon vonzó. Olyan békésen aludt, hogy nem is volt szívem egy ideig felébreszteni. Aztán elkezdtem érezni, hogy ”hív a természet”, de én nem tudok anélkül felkelni, hogy fel ne ébresszem őt, hisz a két lábával lényegében átkulcsolja az én jobb lábamat, míg a karja pedig a csípőmnél van. S, mivel hallottam, hogy a többiek már a konyhába vannak, így elkezdtem Gergőt a csókjaimmal ébresztgetni. Az első csókra nem érkezett reakció. A másodikra sem. A harmadiknál pedig átvette az irányítást, amivel jelezte, hogy felébredt.


JÚL.
8.
2019

29. születésnapom 7. rész

Időnként rám tört a gondolkozhatnék. Teljes zűrzavar volt a fejemben. Volt egy-két csajom. Volt, akivel össze is költöztem, de ilyet, amit Zsu-val éreztem, ilyen még nem volt. Nagyon szerettem vele lenni, még akkor is, ha csak nézhettem. Szinte minden mozdulatában annyi nőiesség volt, hogy már a látványtól is begerjedtem. Nem csoda, ha néha kétségeim támadtak, hogy ez a csodálatos nő engem választott.
Érdekes, Hugi megmaradt Huginak, akire nekem vigyáznom kell, de mint nő is nagyon bejött. Ha próbáltam összehasonlítani a két lányhoz fűződő érzelmeimet, mindig tökéletesen szét tudtam választani magamban. Sok közös volt az érzésekben, például „vigyázni rá”, „örömet szerezni neki”, „megölelni”, de míg Huginál a féltés volt az erősebb, Zsu-nál már a féltékenység is szóba jött, ami ellen igyekeztem küzdeni, és mint egyenragú párom, jobbik felem érzetet éreztem.


Szívesség

A második szál cigarettámat szívom az erkélyen, amikor hallom, hogy csöngetnek. Fogalmam sincs ki lehet az szombat délután. A munkámat leadtam, barátokat nem várok. Busszúsan elnyomom a félig megkezdett csikket a hamutartóban, keresztülvágok a szobán, hogy mihamarabb ajtót nyithassak. Kotorászok a kulcsoknál, természetesen nincs meg egyből. Végre kinyitom az ajtót, és magam előtt találom Norát, amint ott áll sporttáskával a vállán, rövid farmernadrágban és feszülős pólóban.
– Szervusz Dániel. Ne haragudj, hogy így rád rontok! – szabadkozik. Valószínűleg észrevette leplezetlen meglepetésemet az arcomon.
– Mi szél hozott? – kérdezem nyersen. – Nem hallottam felőled három éve. Mikor is utoljára? Ja, igen, amikor Sanyival leléptél.


JÚL.
5.
2019

A nudizmustól a szexig 4. rész

Timi teste beváltotta a reményeimet. Valóban kislányos mellei és olyan hegyes mellbimbói voltak, hogy szinte kiszúrták a szememet. Azonkívül – bár még csak tizenöt múlt – olyan gyönyörű gömbölyű segge volt, hogy egy harminc éves nő is megirigyelhette volna. A legfeltűnőbb azért mégis a puncija volt, ami Annikáéhoz hasonlóan simára volt borotválva. Idáig rendben is lenne a dolog, mert az nagyon tetszett, hogy gyönyörű fekete haján kívül az egész testén nem volt egy szőrszál se. De a legjobban mégis a puncija nyűgözött le.
Ott, ahol a legtöbb nőnél csak egy vékony vágat vagy jól kipárnázott vastag redők vannak, Timinél a combok közt lévő sima nagyajkak közül hetykén emelkedtek ki a kisajkak és fölöttük a csikló.


Megdugott az anyám

Anyámról tudni kell, amióta apa elhagyott bennünket sokszor volt letargikus állapotban ezért igyekezett lekötni magát. Így sokszor vitt bennünket osztálytársaimmal különböző helyekre. Múzeumba, vagy várat, régiségeket megnézni.
Rólam azt kell tudni, hogy utolsó éves gimnazista voltam, kifejlett testrészekkel, jó alakkal és szép mellekkel. A nevem Annabella és nem volt még komolyabb szex élményem. Néha smároltam fiúkkal. A barátnőimmel mindig egymás szájára adtuk a puszit. Némelyikkel igazán erotikus volt.
Amikor ez az eset történt akkor is valahol csavarogtunk néhány osztálytársammal és természetesen anyámmal. Hazaértünk, a lányok ki ki ment a dolgára, én bementem a házba és elővettem egy regény, amit éppen olvastam.
Ekkor odajött anyám és beszélgetni kezdtünk. Hamar a szexre terelődött a szó.


JÚL.
4.
2019

Az Én Istennő(i)m 4. rész

Lehiggadtam, én is elindultam lefürdeni, hogy a mai izzadságot és punci levet lemossam magamról. Ahogy álltam a tükör előtt, gondoltam egyet, és mint Ő is tette lefényképeztem magam. De mi lenne, ha inkább egy rövid videót csinálnék, ahogy verem a szőrős farkamat a tükörben. Elküldtem neki, és amíg vártam a reakcióját, lefürödtem. Telt az idő, vacsora, egy kis Tv nézés, majd lefekvés, mert korán kelek, de semmi válsz. Hallottam egy csipogó hangot,
jött egy üzenet. Ahogy néztem 11 óra volt, és Edit küldte. Egyből felébredtem, kíváncsi voltam, hogy mit írt.
- Bocsi, hogy most írok neked, de eddig nem értem rá és nem voltam egyedül, gondolom aludtál. Most, hogy lefeküdt a lányom, meg tudtam nézni a videódat.
- És, hogy tetszet? Mert a tied nagyon jó volt.


Mon chérie

Ugyan mi is lehetne szebb ezen a világon attól, mikor egy férfi őszintén térdel a combjaim mellett. Úgy gondolom, párját ritkítja a felsőbbrendűség érzése, a kínzás utáni sóvárgással szemben ott álló fájdalom és megalázottság utáni vágy.
Így érzed Te is, mikor a lábaim előtt térdelsz. Ma rettenet szadista hangulatomban vagyok, a várakoztatás az egyik kedvenc fegyverem, hogy lassan kötözöm meg a tested, mozdulatlanságra ítélve. A kezeid a mellkasodnál, elől szorosan összetéve és az egész imádkozó póz abban teljesedik ki, hogy a minden az egész felsőtestedhez szorosan hozzáerősítve. De, te csak térdelsz. Tudod szinte hallom, ahogy hozzám akarsz szólni, kérlelnél, hogy valamit csináljak veled, de az egyetlen, amit elérsz, hogy minden szájnyitásnál egy pofont kapsz. Ám, szó nem hagyja el a számat. Nem hallasz mást, csak a saját füledben sípoló tüdőd, a vért az ereidben dobogni. Kínlódnál és provokálnál.


JÚL.
3.
2019

A Woodoo baba

Sziasztok, Niki vagyok és ez az első történetem. Mindig is foglalkoztatott a természetfeletti dolgok megértese, a bennük rejlő lehetőségek és az őket körülvevő misztikum. Rengeteg könyvet halmoztam fel és a mai napig rendszeres látogatója vagyok sok eldugott könyvesboltnak és antikváriumnak. A következő történet még az első egyetemi évem alatt esett meg. Sosem voltam kollégista azelőtt, viszont az első szobatársammal Judittal nagyon könnyen összebarátkoztunk. Orvostan hallgatóként kicsit furcsállotta, hogy mennyi kacatom és lomom van (kristályok, kártyák, kabalák...) de hamar elfogadta, hogy a természettudományokon kívül a misztikum is foglalkoztat. Szabadon választható tárgyként még a Törzsi természetgyógyászat tárgyat is felvettem, hátha onnan is tanulok valami újat.