AUG
24
2012

A bevásárlólista

homo

Történetünk egy csípős, téli, szombat hajnalon indul, mikor is a reggelihez kellő alapanyagokért leugrottam a közeli kisboltba. Miután felkeltem, felöltöttem magamra a köntösömet, és próbáltam elhessegetni a magányomról szóló gondolataimat, melyek már hetek óta kínoztak – fél éve nem volt pasim... Ez álmaimban nem így történt, nagyjából minden éjszaka vad, erotikus fantazmagóriáim voltak, s ennek eredményeképp általában sátor alatt ébredtem. Ma sem volt másképp, így hát könnyítettem magamon, s utána sikerrel jártam elhagyatottságom elfelejtésében, majd pedig beöltöztem a hideg ellen, mégiscsak, a január megköveteli a réteges öltözködést. Összeírtam, mit is kéne vennem, majd kiléptem albérletem ajtaján, egyik kézben a kulcsokkal, másikban meg a szatyorral. A lakás nem volt túl nagy, de egyedül élni tökéletesen megfelelt. Csendes környék volt, nyugodtam...

AUG
23
2012

Forró nappalok és még forróbb éjek

hetero

Elhívott, hogy segítsek neki rendbe rakni a kertjét, mert az előző hetekben elfoglaltságai miatt kiszaladt minden a keze alól. Reggel fél hét körül csengettem. Kijött, beengedett a kapun és már kérdezte is:
- Kérsz kávét? Most fő.
Leültem a teraszon és rágyújtottam. Pár pillanattal később már kortyolgattuk is a forró feketét.
- Nem iszunk egy korty pálinkát? - kérdezte, amikor kézbe vette a csészéinket és elindult a konyha felé.
- Miért is ne... - mondtam - ...hisz a parasztemberek is így szokták.
Hozott egy fonott üveget és két féldecis poharat. Töltött, majd "Isten-Isten" mellett fölhörpintettük a torkot égető italt. Kicsivel később hátramentünk a kertbe.

*  *  *

Osztálykirándulás - a kezdet

s/m, anál, tini, diák

Nem is tudom hogy hol kezdjem......
Talán ott hogy 18 voltam mikor elmentünk az utolsó középiskolás osztálykirándulásunkra az osztályommal. Megszokott buli volt tudtuk, hogy általában milyen lesz előre a menetrend. Ami abból állt általában, hogy dugiban majd iszogatunk a barátnőimmel és majd biztos flörtölgetni fogunk a srácokkal.
Mindig megvolt, hogy ki az osztály hivatalos kanja, bár ezt csak magunk között szoktuk megbeszélni. De mi csajok nem nagyon tekintettük a srácokat partnernek mert mi már éreztük magunkon hogy kezdünk egyre inkább nővé válni, míg a srácokon alig láttunk némi változást...néha láttuk egy két srácon hogy valami dudorodik a nadrágja elején, akkor mi mindig kuncogtunk hangosan ...szóval ez a történet ekkortájt történt. Nem mondhatom hogy csupán kitaláció lenne, de azt se hogy minden egyes eleme úgy történt meg ahogy mindezeket a sorokat...

*  *  *
AUG
22
2012

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 5. rész

gruppen, anál, munkatárs, vibrátor

Kolléganőiddel történt kalandod utáni napon nem történik semmi "különös", legalábbis a szex terén nem. A következő hétfő reggel azonban mikor egyedül vagy a szobátokban a fénymásoló mellett, odalépek hozzád és hirtelen mozdulattal benyúlok a szoknyád alá. Ujjaim hamar megtalálják kisajkaid között a bejáratot és középső ujjamat durván beléd is nyomom. Felszisszensz a nem várt fájdalomtól, de csak egy pillanatig tart, mert magamhoz húzlak és szenvedélyesen megcsókollak. Azonnal nedves leszel és már akadálytalanul csúszik ki-be benned az ujjam.
- Csak meg akartam győződni róla, hogy tényleg nem vett bugyit – mondom, miután megtörtem a csókot. – Ma este sokáig bent kell maradnia és nem fogom kímélni magát!– súgom a füledbe, miközben kezedet az ölemre helyezem. Ujjaiddal érzed, hogy milyen kemény lettem én is ettől kis intermezzótól. Már éppen gombolnád a...

*  *  *

Erotikus szakmák 5. rész - A hajókertész

hetero

Leginkább azt szerette, ha sikerült alaposan elhúzni az időt – kockáztatva a mindent látó kapitány összevont szemöldökét, ami felért egy mennydörgéssel -, s a vendégek már az asztaloknál ültek, amikor megjelent, és néhány szál friss virágot helyezett minden egyes asztal közepén lévő karcsú vázába.
A bármilyen kort képviselő nők ilyenkor mind egyformán viselkedtek: mosolyogtak, és hálás pillantást küldtek felé. Ő diszkréten meghajolt, és mindenkinek egyenként a szemébe nézve mosolygott, s egy pillanat múlva a következő asztalhoz lépett.
Nemcsak a vágott virágok tartoztak a fennhatósága alá – bár kétségkívül az volt a leglátványosabb része a munkájának -, hanem a hajó minden zegzugába telepített növények gondozása is hozzátartozott nap teendőihez. Egy-egy verőfényes napon, amilyennek százból legalább kilencvenkilencet jellemezhetünk, mire...

AUG
21
2012

Reggelek fürdőköpenyben

családi

A két lányom közül az idősebbiknek Samatha a neve, de senki nem hívja így. Tudjátok, amikor négy éves volt, és a húga, Heather pelenkás volt, meghallotta, ahogy az anyját édesemnek hívom, és úgy döntött, hogy azt jelenti, hogy őt szeretem a legjobban. Ezután csakis az Édes névre hallgatott, semmi másra. A név ráragadt, és még most is, hogy 19 éves, gyönyörű, fiatal nővé érett, mindenki így hívja.
*
Évek teltek el és Édes és Heather szeretetre méltó, tehetséges fiatal hölgyekké váltak. Édes művész volt, énekelt és balettozott. Heather volt az atléta kettejük közül, és zseni volt a focipályán. A lányok egy szobán osztoztak, és közel álltak egymáshoz.
Az anyjuk és én elváltunk, amikor Édes tíz éves volt. Az exem hobbija a füvezés és a hízás volt, amíg én egy konditermet építettem fel és vezettem, és remek formában tartottam magamat.

*  *  *

A római klub

hetero, anál, leskelődés

Joy, a feleségem és én már többször részt vettünk ezen az összejövetelen, és mindig nagyon élveztük. A vitorlázóklubból hívtak meg minket, és mi el is fogadtuk. Igaz, szinte senkit sem ismertünk, de azért egész jól éreztük magunkat, és mindenkivel jól kijöttünk.
A klub jellege "római" volt, úgyhogy római földesúrként és az ő rabszolgájaként mentünk el. A jelmezeket Joy választotta. Én a szokásos tógát viseltem, ő viszont néhány rongycsíkot. Én a fenékrészénél kissé túl hosszúnak találtam, úgyhogy amikor nem figyelt, levágtam belőle egy kicsit. Amikor felvette, azt mondta, túl kihívó. Hát lehet, hogy kivillant belőle a harisnyája felső pereme, de hát melyik római rabszolganő viselt harisnyát és magassarkút? Mindenesetre így remekül végig lehetett mérni a lábát...

*  *  *
AUG
17
2012

Az utolsó beteljesülés

hetero

Ez a történet egy lányról és egy fiúról szól, akik amellett, hogy kiválóan megértették egymást és szívesen ápolták egymás lelkivilágát, olyan hatással voltak egymás testére, mint amit még soha más iránt nem éreztek és talán soha nem is fognak a jövőben sem. Ha egymással voltak, vagy csak beszélgettek a neten keresztül, a szex puszta nyers gondolatától is izgalomba jöttek, és amint beszélni kezdtek vágyaikról, álmaikról, gondolataikról, máris működésbe lépett a szervezetük és csillapíthatatlan, kielégíthetetlen vágyat éreztek egymás iránt. Néhányszor úgy alakult az életük, hogy egymásé lehettek és felejthetetlen órákat töltöttek egymás testének felfedezésével, kielégítésével.