Hírek

JÚN.
11.
2019

A nudizmustól a szexig 3. rész

Ujjaimmal széthúztam a szeméremajkait, hogy jobban nyalhassam. Egyenként a számba vettem és alulról fölfelé, majd föntről lefelé is végignyaltam őket, de Anna csak akkor kezdett el kéjesen sóhajtozni, amikor ajkaimmal és nyelvemmel a csiklóját vettem kezelésbe. Nem tudom, te hogy vagy vele, Zsolti, de én imádom a női vagina ámbraillatát, ezért mélyet szippantottam belőle, nyelvemmel pedig rövid, gyors nyelvcsapásokkal nyalni kezdtem a klitoriszát. Anna kéjeseket sóhajtott és hüvelye teljesen átnedvesedett. Szinte folyt belőle a kéjnedv, amit én boldogan nyeldestem. Szeméremajkai olyan szélesen tátongtak, hogy mélyen beláttam a kéjbarlangba. Nem akarom azt mondani, hogy a világon én tudok a legjobban nyalni és dugni, de korábbi nőimtől is tudom, hogy a német férfiak nem szokták őket így az őrületbe kergetni. Miközben én a nyelvemmel egymás után több orgazmust is szereztem neki, Anna nénéd épp rekordot készült felállítani faszszopásban.


Nyári kaland

- Szabad ez a hely?
- Végülis…
- Köszönöm.
A fiú gyorsan leült a lánnyal szemben, nehogy véletlenül meggondolja magát.
Egy ideig csöndben eszegették a paellájukat
- Egyedül nyaralsz?
- Igen. Miért?
- Csak kérdeztem. Gondoltam ne együnk némán.
- Nekem jó volt így eddig… - vonta meg a vállát a lány.
- Két napja jöttél, senkivel se beszélgetsz, lemész a partra, vissza…
- Követtél? - emelte fel a fejét.
- Nem, én is ugyanezt csináltam…
- És?
- Nincs kedved ezt holnap kettesben csinálni?
- Minek?
- Például mert így csak a hasad tudod rendesen bekenni….
- Te meg ajánlkoznál, hogy a hátam is?
- Képes lennék rá!... - somolyodott el pimaszul a srác.
- Merő önzetlenségből?


JÚN.
7.
2019

A szomszéd milffel - de már négyesben

Krisztával, a szomszéd milffel jó négy hónapon keresztül dugtunk hármasban. Egy kicsit piás estén jöttünk össze egy szállodában a nejem ötletére. Már régóta tetszett az ötven körüli csaj, és igencsak jólesett két nővel kefélnem hetente-kéthetente.
Krisztának akkor már 3 éve nem volt pasija, a műbránereit használta, hogy kielégüljön így végül is mi kisegítettük őt. Sűrű, drótszerű haja volt, imádtam beletúrni az ujjaimat, miközben szopott. De még jobban kedveltem a hatalmas, szőrös muffját, amit nem fazoníroztatott.
Ahogy elnéztem, a páromnak is tetszett, egy alkalommal elég heves csókot váltottak, de igazi akció nem volt közöttük.
Vagy egy félév telt el így, amikor Kriszta egyszer szólt, hogy három hónapra kiutazik Franciaországba, a cége központjában kapott munkát. Azt tudtuk, hogy beszél franciául, de sose beszélgettünk arról, mit csinál, milyen munkája van.


A legény

A legény régóta figyelte az úrnőt, tetszettek neki a telt idősebb nők, persze tudta hogy elérhetetlen számára, de álmodozott róla minden este.
Aznap reggel megleste úrnőjét. A hajnali nap gyenge fénye már bevilágított a hálóterembe. A baldachinos hatalmas ágyon félig keresztben, hason feküdt az úrnő, teljesen áttetsző hálóruhájában. A takaró a földön hevert már. Ahogy erősödött a nap, egyre jobban látszottak a sejtelmes domborulatok az ágyon. A legény csendben odalopózott az ágy végéhez, letérdelt, a baldachint kissé félrehúzva leste, ahogy a nap megcsillan a hófehér bőrön! Szinte pucéran feküdt ott az úrnő, hisz az áttetsző hálóruha a derekáig felcsúszott, s így nem takarta el a gömbölyű fenekét sem, amit a legény annyira szeretett volna megérinteni. Remegett az izgalomtól, amikor az úrnő megmozdult, bal combját kissé felhúzta, és látni engedte azt, ami eddig a combok rejtekében bújt meg!


JÚN.
6.
2019

Durva dolgok 5. rész - A „buli”

A bálteremnek beillő fürdőszobába szépítkezünk Rékával.
- Amikor tizenhárom éves koromba először kinyaltam a picsáját, anyám megörült, hogy én is leszbi vagyok mint Elvira. Hát ez nem jött össze. Imádom a jó kemény faszt!
- Fura … a suliba nem így beszélsz.
- Az csak egy szerep – legyint. – Nem akarom, hogy többiek megtudják, hogy pont olyan nagy ribanc vagyok, mint például te.
- Én? – Mosolyodok el.
- Aha – vigyorog – ha tudnád, mennyire irigyellek, hogy itt önmagad lehetsz. Nekem a suli után még egyetemre kell mennem, hogy aztán valamilyen uncsi irodában legyek üzletasszony vagy ügyvéd … Mit tudom én – legyint. Te meg … partizhatsz minden nap!
- Ja, persze. Voltál már ilyen bulin?
- Csak egyszer – nyalja meg a szája szélét. – Iszonyúan menő. Főleg pénzes csávók, és a ribanciak jönnek el, mindenki mindent kipróbálhat, alig vannak szabályok. Annyit piálhatsz és füvezhetsz, amennyit csak akarsz.


Baromi jó fogás 4. rész

Klári bunkó viselkedése után jó pár napig kattogott az agyam, tervezgettem a részleteket, hogy hogyan fogom megszívatni, de egyik variációt se találtam teljesen jónak.
Egyik este felhívtam Franciskát hátha van valami ötlete, de azt javasolta, engedjem el a szitut, ne foglalkozzak vele.
- Akkor gyere át, hogy valamivel elüssük az időt - mondtam neki.
Szerencsére pont ráért és félóra múlva megjelent egy szűk farmerben, egy fekete topban és egy piros bőrdzsekiben.
- Uhhh, elég vadítóan nézel ki.
- Igyekszem. Örülök ha tetszem. Te is jól nézel ki ebben a boxer - póló kombóban - lépett beljebb mosolyogva a laza öltözékemen..
- Gondoltam nem az Operába fogunk menni.
- Nem terveztem. És elárulom, hogy nincs rajtam fehérnemű - nézett rám olyan szexi pillantással, hogy rögtön felkaptam és bevittem az ágyra.


JÚN.
5.
2019

Jimmy az étteremben

Jó anyám néha-néha eljárt a munkatársnőivel vacsorázni. Olykor én is vele tartottam, hogy kimozduljak otthonról. Főleg most, mivel egy újonnan nyílt étterembe terveztek menni. Nem kellett sokáig várni, el is jött a péntek.
17 órára volt megbeszélve a találkozó. Június volt, ezért még javában sütött a Nap, mikor megérkeztünk. Láttam már képeket a helyről, de élőben még jobb volt: a beltér hatalmas volt. Itt helyezkedtek el az asztalok, a bár, a színpad (nyilván az esetleges fellépőknek) és az ajtók a konyhához, a mosdókhoz és miegymás helységekhez. Nekem annál, hogy emeletes volt az tetszett jobban, hogy minimál stílusú volt - ez a kedvenc stílusom. Mikor bementünk, akkor már egyből kiszúrtak bennünket és Mária integetett nekünk ezzel is jelezve, hogy hova fogunk leülni. Mondjuk nem volt nehéz kiszúrni őket, mert rajtunk kívül csak 7-8 vendég volt ott. Mentünk nyomban és helyet is foglaltunk. Rajta kívül még Andrea volt ott.


A szüzességem elvesztése

Nyár volt, nyolcadikos évfolyamom utáni nyár... Csináltam a szokásos kis teendőim, számítógépeztem, biciklizgettem, haverjaimmal voltam, stb. stb.... Amit egy 14 éves srác ilyenkor csinálni szokott.. Egy nap anyum vidáman jött be az ajtón..
- Na mivan már? - Kérdem tőle mosolyogva.
- Áhh semmiség...
- Csak nem lehet olyan semmiség, ha ilyen vidám vagy...
- Na jóó.. Egy ideje már találkozgatok egy sráccal és hát arra jutottunk, hogy ide fognak hozzánk költözni..
- Mi?? És ezt csak most mondod? - mondtam felháborodva -Meg egyáltalán mi az, hogy fognak? Kik fognak? - Kérdeztem vissza.
- Hát van neki egy lánya, veled egyidős..
- Hmmmm... És hol fog aludni?
- Hát a te szobádba, a mellékágyon.. - válaszolta.