ÁPR
10
2012
ÁPR
06
2012

Parti hármasban

gruppen, leskelődés, férj-feleség

Azt hiszem, épp a konyhában voltunk, egy hétköznapi vacsora után mosogattunk, amikor Margaret előhozakodott az ötlettel.
- Julia kukkolni akar minket - hangzott a hír.
Julia volt Margaret legjobb barátnője... Azaz igazából mindkettőnk barátja, ha pontosak akarunk lenni. Bár Margaret bejelentése váratlan volt és felszínes, meglehetősen homályos, engem felvillanyoztak a kilátások.
- Minket kukkolni? - kérdeztem vissza. Töltöttem magamnak még egy kis Pinot Noirt, amit még az ebédlőasztalról mentettem meg.
Margaret enyhén elpirult, mikor pillantásunk találkozott.
- Igen. Meg akarja nézni, hogy... szóval érted... hogy mi hogyan csináljuk. Gondolom, unatkozik.
Felnevettem.

*  *  *

Az Első Alkalom

hetero, szűz

Nyáron történt. Megismerkedtem egy lánnyal, egy csodálatos és ártatlan lánnyal.
Az ártatlant, a szó szoros értelmében lehet értelmezni, hiszen, még szűz volt.
Amit a lány iránt éreztem, olyan érzésem még sohasem volt ezelőtt, pedig volt már néhány kapcsolatom, de ez, valahogy más volt.
Egyszerűen teljesen összhangban voltunk, nagyon komolyan egymásra voltunk kattanva.
Nagyon jó volt ezeket akkor érezni.
Rengeteget beszélgettünk a szexről is, mivel mindketten szerettük volna, a szerelem testi oldalát is megtapasztalni egymással. Ebben a témában is közös nevezőre sikerült jutni elég gyorsan. A csókig és a simogatásig is, nagyon hamar eljutottunk.
Nagyon jól esett kényeztetni, csókolni a kis száját, a finom puha illatos bőrét, a nyakát, a vállát és ahol csak értem. Simogatni a selymes hajzuhatagát, az arcát, a karját, a gyönyörű gömbölyű...

*  *  *
ÁPR
05
2012

Szertelenségeink 2. rész

hetero

- Mi újság? - kérdezte a Gyula, ahogy belépett a szobánkba.
- Alszik - válaszoltam röviden.
- Úgy látom, - nézett végig rajtam és a tekintetéből pontosan kiolvasható volt mi minden játszódik le a lelki szemei előtt - Te már nem fogsz lejönni a többiekhez.
- Hát ahhoz nincs sok kedvem - tettem a hangsúlyt ahhoz-ra.
- De feljössz a szobámba? - és őszinte vágyakozást láttam a szemében.
- Itt is nyugodtan ellehetünk. - mutattam az ágyra. Kellemes félhomály volt, csak az apró éjjeli lámpa világított.
- De mi van ha felébred? - kérdezett aggodalmaskodón.
- Tutti nem fog - nyugtattam.
- De - folytatni akarta, azonban szájára tettem mutatóujjamat.
- De, de - ismételgettem meg én is - de mi lesz a szobatársaddal? - pattant ki belőlem a költői kérdés - Itt viszont senki sem zavarhat meg bennünket. - igyekeztem mihamarébb rövidre zárni...

*  *  *

Édes hármas a sógornőmmel és a barátnőjével

gruppen

Nyár volt és kellemesen meleg. Nem az az eszeveszett forróság, amikor csak vízparton képes az ember túlélni, hanem olyan, amikor egyszerűen jól érzed magad, mert süt a nap, nem kell csak egy póló és rövidnadrág, és öröm minden szabadban töltött pillanat. Feleségem a szüleivel indult vásárolni, de én még pilledt voltam az előző napi bulitól, így inkább otthon maradtam. A kertjükben ejtőztem a hintaágyban a fa alatt, és végre jutott időm egy kis olvasgatásra. Nemsokára a kertkapu nyílására eszméltem félálmomból: Rita a sógornőm és Marcsi a barátnője érkeztek haza. Rita most múlt 20 éves, 12 évvel fiatalabb nálam és 14-gyel a feleségemnél. Hihetetlen jelenség.... Lehet, hogy csak a fiatalsága babonáz meg, vagy a feleségemre emlékeztet a megismerkedésünk idejéből, nem tudom, de mindig öröm jár át, ha a társaságomban felbukkan. Gyönyörű formás hosszú lábai,...

ÁPR
04
2012

Életem legnagyobb tévedése

hetero, diák

Kb. 20 éves voltam, amikor az érettségi utolsó évében tartottunk. Mindig nagyon szerettem játszani a fiúkkal. Mindent sejthetően eléjük tártam, hagy csorogjon a nyáluk. Próbálkoztak is, de sok esélyük nem volt, mert ekkor már volt egy éve tartó komoly kapcsolatom egy nálam két évvel idősebb sráccal. Ő mindig nagyon kedves, aranyos, odafigyelő volt, könnyedén le tudott venni a lábamról. Talán pont ezért is szerettem bele. Pedig előtte inkább a vagány, mindent bevállaló srácok tetszettek, akik amilyen nagynak akartak látszani a haverok előtt, annyira csak a farkuk után mentek. Amióta a mostani barátommal, Pétivel járok, azóta se igazán szoktam le a srácok "izgatásáról". Már párszor szememre is vetette, mert volt már tanúja, nem is egyszer, amikor kigúvadt szemű srácok pásztázzák testhez feszülő ruhám, vagy inkább a testem és én nem is egyszer, de jól rá is játszottam...

*  *  *

Történetek az ókori Alexandriából 3. rész

s/m

Ahogy a szolgák elviszik az üres tányérokat a délutáni étkezésem után, látom, hogy Bee áll az ajtóban. Hívom, hogy kövessen a kínzókamrába.
- Bee, hányadik napot töltjük ebben a szobában?
- Uram, a mai nap a nyolcadik.
- És mi az első dolog, amit eddig mindig megtettünk?
- Uram, megparancsolod, hogy hajoljak le a szemben lévő székre. Azután olajba mártod az ujjadat, és elkezded tágítani a fenekemet. Amikor úgy érzed, hogy felkészültem, egy elefántcsont tágítót helyezel fel a fenekembe.
- Nagyon jó, Bee, de ma máshogy fogjuk csinálni. Te magad fogod felhelyezni a tágítót magadnak. Soha nem láttam még az arcodat, mialatt a fenekeden dolgoztam. Ez egy élvezetes változás lesz.

*  *  *
ÁPR
03
2012

Lakásavató 5. fejezet

gruppen, anál, humor

Én ébredtem először. Meglepő, de még mindig úgy voltunk összegabalyodva, ahogy elaludtunk. Biztos nagyon fáradtak voltunk, nem ok nélkül. Az ágyban hagytam a lányokat, és kimentem a konyhába, ahol az egész elkezdődött.
Reggelit csináltam: rántottát paradicsommal, zöldpaprikával és sajttal, a tetejére egy kis salsát öntöttem, mellé egy kis tejfölt. Aztán felszolgáltam még egy kis áfonyalekvárt, tejet és frissen főzött kávét.
Épp befejeztem, amikor lépteket hallottam, és egy finom kéz ért a nyakamhoz, egy másik pedig a farkamhoz. April volt az: maga felé fordította a fejemet, és megcsókolt.
- Jó reggelt!
- Jó reggelt! Ébreszd fel Katyt is, és együnk!
A lány megint megcsókolt, aztán a fenekemre csapott, és bement. Egy perc múlva visszatért az álmos Katyvel: - Reggeli?