AUG
14
2012

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 4. rész

munkatárs, leszbi

Másnap korán mész be a munkahelyedre, előbb akarsz beérni, mint a kolléganőid. Tudod, az eukaliptusz illat miatt azonnal tudni fogják, hogy mi történt veled tegnap. A krém azonban valóban csodás, mivel már tegnap is bekented magad, alig fáj, amikor leülsz. Márta és Anikó egyszerre lépnek be az ajtón, és mikor megérzik az ismerős illatot, jelentőségteljesen rád néznek. De ennél többet nem foglalkoznak veled, mindenki teszi a saját dolgát. Rajtam sem érzed, hogy másképp néznék rád, mikor beérek az irodába. 10 óra körül kijövök az irodámból és közlöm, hogy két napra elutazom. Kiadom mindenkinek a feladatokat, aztán kilépek az ajtón.
Nagyon sok munkát hagytam rád, ezért azonnal nekiugrasz. Szinte belebújsz a gépedbe, észre sem veszed, hogy Anikó és Márta bezárják az irodátok ajtaját és átmennek a főnöki "lakosztályba". Már jó ideje bent lehetnek, amikor...

AUG
13
2012

Bébiszitter testvérek

családi

Olyan halkan osontam be a házba, ahogy csak tudtam. A mai is egy elhúzódó munkanap volt az irodában, és nem akartam felébreszteni a minden bizonnyal alvó gyerekeket. Beléptem a nappaliba, és ott találtam Sarah-t a padlón egy iskolai könyvbe temetkezve. Hihetetlenül nézett ki, mint általában. Kék rövidnadrágot viselt, ami épp a feszes, kerek feneke aljánál ért véget. A hozzá illő topja hátul nyitott volt, szabadon hagyva a vállait, és a nyaka mögött volt megkötve.
Sarah megfordult, és rám nézett, a zöld szemei csillogtak a tompa fényben. A mosolya megvilágosította a szobát, és amikor beszélt, a hangja dallamos volt.
- Túlóra megint, mi? – kérdezte. A térdeire emelkedett, és a nadrágja rásimult a hátsójára. A látvány megakasztott, és egy pillanatig nem válaszoltam.

*  *  *

A mi kis titkunk

hetero, anál, diák

- De az!
- Annyira nem.
- Na ne már! Vak vagy? Nézd csak meg!
- Tűrhetően néz ki, de azért annyira nem dögös.
- Te meghibbantál. Kurva jól néz ki!
Ez a vita folyt köztem és Kevin között az egész film alatt, és az elfogyasztott alkohol hatására epikai magasságokba emelkedett. Valójában négyünk közül senki sem figyelt aznap este a képernyőre, az egyszerű filmnézésből átcsaptunk sörözéses dumálásba nőkről, szexről, és minden másról, ami csak az eszünkbe jutott. Most épp arról vitatkoztunk, hogy a filmben a főszereplő csaj dögös-e, de a barátnőink valószínűleg sokkal kevésbé voltak érdekeltek ebben a beszélgetésben.
- Na mindegy - legyintett Kevin, és hátradőlt a fotelben. A barátnője, Melanie, aki törökülésben ült előtte a padlón, felkacagott, és a fejét csóválta.

*  *  *
AUG
10
2012

Az első

hetero

Régen, mikor még nem volt kapcsolatom, rengeteget olvastam a szexualitásról. Böngésztem az oldalakat, szívtam magamba az elméleti tudást. Szerettem volna, hogy majd ha eljön az idom, tudjam ezeket hasznosítani. Már ekkor is azt tartottam legfontosabbnak, hogy tudjam, hogyan elégíthetek ki egy not. Akkoriban azt éreztem, hogy a férfiak nem foglalkoznak eleget a nokkel, és nem nagyon használják a szájukat, de azt elvárják, hogy a nok szájjal elégítsék ki oket. Én úgy tartottam, hogy már pedig ha nekem lesz barátnom, azt rendszeresen fogom ilyen módon kielégíteni, mert ez neki is jár!
Az évek alatt hatalmasra duzzadt az elméleti tudás, ám gyakorlatban nem volt alkalmam ezt kamatoztatni, ám egyszer, eljött a pillanat...

*  *  *

Szex a Borghese parkban

gruppen

Tavaly nyáron Olaszországban túráztunk negyvenéves feleségemmel, Katival és tizenhétéves Móni lányommal. Sorra látogattuk a híres olasz városokat és végül Rómába érkeztünk, ahol öt napot szándékozunk eltölteni és befejezni utazásunkat. De már az első nap megtörtént a baj. Az estébe nyúló városnézés közben ellopták a tárcámat útlevelemmel és az összes pénzünkkel. A baj az én könnyelműségem következménye volt, mert nem fogadtam meg a feleségem tanácsát, hogy a pénzünk egy részét nála és lányomnál tartsuk. A veszteség nagyon megrázott. A szállásunk nem volt kifizetve, az autónkban alig volt benzin és nem volt senki ismerősünk, akihez segítségért fordulhattunk volna. Természetesen azonnal a rendőrségre mentünk, ahol jegyzőkönyvet vettek fel de nem sok jóval bíztattak. A panzióban egész este kétségbeesetten kutattuk a lehetőségeket, de nem találtunk...

AUG
09
2012

A szerelők

gruppen

Remek idő köszöntött be, erre elromlott a légkondicionálóm. Erre tegnap éjjel döbbentem rá, amikor hazaértem, és 40 fok volt a lakásban. Az éjszaka így nehezen telt a nagy melegben, de mára szerencsére beígérték magukat a szerelők, ráadásul én is itthon tudtam maradni, hogy felügyeljem őket. Nem sokkal azután állított be a két pasi, hogy hazaértem a bevásárlásból és az edzőteremből.
Az edzőteremben a zuhanyozás után vettem észre, hogy elfelejtettem tiszta bugyit hozni magammal, úgyhogy nem is vettem fel semmiféle alsóneműt. Lehet, hogy ezt észrevették a szerelők, amikor lesétáltam előttük a lépcsőn a mosókonyhába, hogy megmutassam a légkondi központi egységét. Amíg megnézték a gépet, én felszaladtam, kipakoltam a kaját a szatyrokból, és egy kis rendet csináltam. A szerelők azt mondták, hogy egy órán át is eltarthat, míg kienged a freon cső. Úgy tűnt,...

*  *  *

Hangárban - avagy megerőszakoltak a motorosok

homo, anál

Dani vagyok, húszéves, barna hajú, és barna szemű fiú. Egy raktárban dolgozom néhány hete. Autógumik, felnik, dísztárcsák és mindenféle más autóalkatrész között mozgok napi nyolc órát. Szeretem az autókat, így minden érdekel, ami vele kapcsolatos, a fizikai munka sem esik nehezemre, legalább edzésben maradok. A kigyúrt férfitípustól messze állok, közepes testalkatú, arányosan izmos vagyok, az arcom helyes, úgyhogy szeretek a tükörbe nézni. Modellkedni is szoktam egy ruhakatalógusnak, jó érzéssel tölt el, amikor viszont látom magam a papírlapokon jóképűen, akár valami sztár.
A gumi és az olajszag az életem részévé vált, beszívja délutánra a hajam, a bőröm, a fejemben is érezni vélem odahaza. Még szerencse, hogy van egy zuhanyozó a WC mellett, így fel tudom magam frissíteni, hogyha úgy hozza a kedvem.

*  *  *
AUG
08
2012

Ördögök és angyalok

hetero

Jó kis masina - húztam végig ujjamat a krómozott sárhányón, miközben fejemet pajkosan félrebillentettem.
A tulaj alig hitte, hogy valaki ilyen merész lehet.
A fickó amolyan korosodó Szelíd Motoros típus... olyan ötvenesnek saccoltam. A motor hamisítatlan Harley.
- Na, eridj, azt játsszá' máshol, kislány - mordult rám mély, reszelős hangon, melyből a szél, az időjárás, a tengelyzsírzás és a szex harsogott.
- Csak barátkozni akartam - feleltem.
- Nekem ugyan nem kellenek barátok. - Azzal a homlokát ráncolva hátat fordított nekem.
- Hm - mosolyogtam magamban. Úgy látszik, nem lesz olyan egyszerű, mint gondoltam. Pedig rajta kívül nem látok más módot arra, hogy tüstént eltűnjek innen.