JÚN
01
2012

A kávé illata 6. rész - Éva gondolatai

családi

- Szia Évikém! Bejöhetek? - hallottam Anikó a szomszédasszony hangját az ajtóból, miközben épp átöltöztem, készültem munkába.
- Persze gyere csak. Igyál egy kávét. - válaszoltam. Péter fiam is felébredt már, kinn volt a konyhában. Alsó és póló volt rajta. Nem számított vendégre így korán reggel. Alsóján láttam a dudort, mint majdnem minden reggel egy ideje. De hát, ez a természetes. Kamasz. Láttam, hogy Anikó figyelmét sem kerülte el a merev farok. Péter be is ment gyorsan a szobájába, mi pedig leültünk Anikóval kávézni, de én elgondolkodtam.
- Mi a baj Évi? Olyan gondterheltnek látszol? - hallottam meg a hangját.
- Hmmm. Hát nézd meg ezt a fiút. Nem sokára 17. Itt a nyár, és itthon ül. Nem megy szinte sehová. Ismerkednie kellene, barátkozni, udvarolni a lányoknak. Nem?

*  *  *

Sztriptíztől hajnalig 1. rész

hetero

– Balkezes vagy? – csodálkozott a srác lefelé nézve.
– Dehogy, csak amaz megfájdult – válaszolt a mellette, felhúzott térdekkel ülő, hosszú, feketehajú lány, egy pillanatra sem hagyva abba a nadrág elejének gyűrögetését.
Az alacsony csaj, aki az előbb beengedett, felkacagott mögöttem, mire a tágas nappali egyik sarkában szétterült, négytagú társaság felnézett, és ki-ki egy biccentéssel, mosollyal vagy csupán egy laza kézmozdulattal üdvözölt.
– Tudjátok, miért jobbra gombolódnak a pasi-nadrágok? – kérdezte a körből a másik lány az izgatottság olyan fokán, mintha a megfejtésen múlna a fődíj. – Hogy be tudjuk csúsztatni a kezünket! – Állítását szemléltetni akarta a közelében, tőle balra ücsörgő srác farmerén, ám ehhez előbb le kellett húzni a cipzárt. Odahajolt hát, lehúzta, és bizonyosra akart menni, ezért az egyetlen gombot is...

MÁJ
31
2012

Legyen a büntetés a bűnre szabott

s/m

Huss! Huss! A nádpálca suhogó hangja ez, amit hallok, a Gazdám csapkod vele a fülem mellett. Azt a hangot is jól ismerem, mikor a pálca a húsomba vág. Paff! Paff!
De most még nem ezt hallom. Mi több, nem is azt érzem. Mert Gazdám másféle büntetést talált ki nekem ma estére. A dicső szabadság helyett, melyet az jelent nekem, ha az ő kezétől kapom az ütlegeket husánggal vagy bármi eszközzel, ami éppen eszébe jut, hogy azzal hevítse fel húsomat, most úgy döntött, megfoszt attól a különlegesen szenzációs érzéstől, hogy a saját kezével büntet.
Ehelyett most arra kényszerít, hogy azt hallgassam, mikor ő valaki mást büntet meg. Azonban nem lehetek szemtanúja az eseménynek, még csak nem is tartózkodhatok ugyanabban a szobában, amikor ő azt a másikat bünteti.

*  *  *

Shanelle és Falon

hetero

Shanelle körülnézett, de nem volt egyetlen ajtó sem a közelben. És Falon nem úgy tűnt, mint akinek nincs semmi baja. Úgy festett, mint aki valamiért kényelmetlenül érzi magát.
Sokkal gyengédebben, ezúttal nyilvánvaló aggodalommal szólalt meg újra:
- Falon...?
A férfi kinyitotta a szemét, és elhúzta a száját.
- Elvesztem.
Shanelle értetlenül nézte.
- Elvesztél, vagyis nem tudod, hogy hol vagyunk? Falon felsóhajtott.
- Igen.
Shanelle egy hosszú pillanatig csodálkozva meredt rá, mielőtt megszólalt:
- Milyen méltatlan befejezés, nem igaz?
A férfi bosszús pillantása láttán elmosolyodott, majd egy pillanattal később kitört belőle a nevetés. Ő is nekivetette a hátát a falnak, a hasát fogta, és elöntötte a szemét a könny a kacagástól. Amikor csillapodott kissé a jókedve, elkövette azt a hibát, hogy Falonra nézett, mert a...

*  *  *
MÁJ
30
2012

Kalandjaim

gruppen, férj-feleség, szűz

17 éves voltam, amikor volt egy nálam 2 évvel idősebb fiúm, akivel már kb. fél éve "próbálgattuk szárnyainkat", jókat smároltunk, simizgettük egymást, és aztán már igen kellemeseket pettingeltünk is néha a szülei Skodájában, ha éppen sikerült elkunyerálni tőlük. Igazi szexre még nem került sor közöttünk, de már nem sok hiányzott hozzá, ő is – és bevallom – én is szívesen túl lettem volna már rajta. Nagyon bíztam benne, hogy a nyári szünetben végre bekövetkezik a várva várt esemény. És aminek be kell következni, az ugye be is következik! :) De előtte történt még egy és más...
Nem sokkal a gimis 3. osztály befejezését követően, június vége felé történt ugyanis, hogy a már említett Škoda elromlott, és szerelőhöz kellett vinni. Amikor kész lett, Gábor (a fiúm) kapta a feladatot a szüleitől, hogy péntek estefelé menjen és hozza el a kocsit a...

*  *  *

Orgazmusok

hetero, anál

Egy éjszakás kalandnak indult de az élet más hogy hozta. Egy éjszakai szórakozó helyen ismertem meg a lányt aki körül szinte vibrált a levegő. Amint megláttam tudtam ő az aki ha egyszer is,de kell nekem. Ruházata inkább elegáns volt mint kihívó. Fekete testhezálló ruhát viselt széles övvel a derekán ami kiemelte széles csipőjét. Lábai hosszúak voltak és formássak. Haja szökés barna és a válláig ért amelyek fedetlenül és barnán engedték láttatni magukat. Ruháján átsejlettek mellei körvonalai. Látszott, hogy nincs szüksége melltartóra mellbimbói szinte átdöfték ruháját. Érzéki szája husossan és csillogva vonzották a férfiszemet. Elindultam felé szinte megbabonázva szemem le nem véve róla. Ő ezt észre vette, és egy csodás biztató mosolyt küldött felém. Felbátorodva odaléptem hozzá és megszólitottam:

MÁJ
29
2012

Amit csak akarunk 3. rész

családi

Újra elkezdtünk csókolózni, anyu a hátára feküdt, széttárta a lábait és magára húzott.
- Gyere! - suttogta a fülembe. - Basszál meg keményen!
Nem kellett sok biztatás, a farkam újra bekeményedett és szép lassan kezdve, fokozatosan gyorsítva az iramon megismételtük amit nemrég csináltunk. Most már tudtam arra is figyelni, hogy ne csak nekem legyen jó és anyu háromszor is elment mire végül újra a pinájába lőttem az összes spermámat. Utána kicsit még simogattuk egymást, majd felállt és kiment zuhanyozni. Én ültem a kanapén és csak bámultam magam elé: Te jó ég! 15 év elteltével újra lefeküdtem az anyámmal és újra ugyanolyan jó volt, ha nem jobb. Őrültek vagyunk! Mi lesz ezután? Mi lesz holnap? Nem vagyunk normálisak!

*  *  *

Balatoni nyár 6. rész

hetero

Aliz
Már augusztusban jártunk, ebéd után voltam, és egy fa alatt sziesztáztam, arcomat törölközővel takartam le.
- Te vagy a Robi?
- Ki kérdezi? - vettem le a törölközőt az arcomról.
- Aliz vagyok, a Réka barátnője. Azt mondta a barátnőm, hogy keresselek meg, és nyugodtan bízzam rád magam.
Erre már feltápászkodtam, egy bögyös - faros gömbölyű menyecske állt előttem. Szőke haja rövidre volt vágva, és huncutul mosolygott.
- Miben lehetek a szolgálatára hölgyem - bohóckodtam.
- Szeretném meghívni vacsorára uram, és majd ott megbeszéljük a többit - vette a lapot.
- Sajnos csak kilenc körül tudok oda érni.
- Semmi gond Robikám, akkor kilenckor várlak. Ismered a járást ugye?

*  *  *