Hírek


JÚL.
4.
2019

Az Én Istennő(i)m 4. rész

Lehiggadtam, én is elindultam lefürdeni, hogy a mai izzadságot és punci levet lemossam magamról. Ahogy álltam a tükör előtt, gondoltam egyet, és mint Ő is tette lefényképeztem magam. De mi lenne, ha inkább egy rövid videót csinálnék, ahogy verem a szőrős farkamat a tükörben. Elküldtem neki, és amíg vártam a reakcióját, lefürödtem. Telt az idő, vacsora, egy kis Tv nézés, majd lefekvés, mert korán kelek, de semmi válsz. Hallottam egy csipogó hangot,
jött egy üzenet. Ahogy néztem 11 óra volt, és Edit küldte. Egyből felébredtem, kíváncsi voltam, hogy mit írt.
- Bocsi, hogy most írok neked, de eddig nem értem rá és nem voltam egyedül, gondolom aludtál. Most, hogy lefeküdt a lányom, meg tudtam nézni a videódat.
- És, hogy tetszet? Mert a tied nagyon jó volt.


Mon chérie

Ugyan mi is lehetne szebb ezen a világon attól, mikor egy férfi őszintén térdel a combjaim mellett. Úgy gondolom, párját ritkítja a felsőbbrendűség érzése, a kínzás utáni sóvárgással szemben ott álló fájdalom és megalázottság utáni vágy.
Így érzed Te is, mikor a lábaim előtt térdelsz. Ma rettenet szadista hangulatomban vagyok, a várakoztatás az egyik kedvenc fegyverem, hogy lassan kötözöm meg a tested, mozdulatlanságra ítélve. A kezeid a mellkasodnál, elől szorosan összetéve és az egész imádkozó póz abban teljesedik ki, hogy a minden az egész felsőtestedhez szorosan hozzáerősítve. De, te csak térdelsz. Tudod szinte hallom, ahogy hozzám akarsz szólni, kérlelnél, hogy valamit csináljak veled, de az egyetlen, amit elérsz, hogy minden szájnyitásnál egy pofont kapsz. Ám, szó nem hagyja el a számat. Nem hallasz mást, csak a saját füledben sípoló tüdőd, a vért az ereidben dobogni. Kínlódnál és provokálnál.


JÚL.
3.
2019

A Woodoo baba

Sziasztok, Niki vagyok és ez az első történetem. Mindig is foglalkoztatott a természetfeletti dolgok megértese, a bennük rejlő lehetőségek és az őket körülvevő misztikum. Rengeteg könyvet halmoztam fel és a mai napig rendszeres látogatója vagyok sok eldugott könyvesboltnak és antikváriumnak. A következő történet még az első egyetemi évem alatt esett meg. Sosem voltam kollégista azelőtt, viszont az első szobatársammal Judittal nagyon könnyen összebarátkoztunk. Orvostan hallgatóként kicsit furcsállotta, hogy mennyi kacatom és lomom van (kristályok, kártyák, kabalák...) de hamar elfogadta, hogy a természettudományokon kívül a misztikum is foglalkoztat. Szabadon választható tárgyként még a Törzsi természetgyógyászat tárgyat is felvettem, hátha onnan is tanulok valami újat.


Különleges Szexélményeim 47. rész

Sziasztok. Több dolog is történt mostanában velem, van közt nem annyira jó is, most ezzel kezdeném. A titkos panel lakásomban megint megdugtam a hugom, előbb punciba, majd seggbe. Persze seggbe gumi nélkül, bele is élveztem, majd miután kihúztam a farkam oda hajoltam. A segglyuka még mindig ki volt tágulva és lüktetett a farkamtól illetve a lökéseimtől. Mohón kinyaltam a segglyukából a meleg, ragadós gecim, majd hosszan csókolóztunk a húgommal, nagyokat nyelve mind ketten a spermámból. Aztán lefürödtünk és kimostuk a szánkat is, majd elkezdtünk felöltözni. A hugom ekkor közölte a rossz hírt. Így kezdte:
- Mostantól sokkal kevesebbet fogunk találkozni, mert a legnagyobb gyerekem fiú, és már 13 éves. Észrevettem, hogy egy ideje mintha stírölne, ezért múltkor direkt kis falatnyi tanga fürdő ruhában mászkáltam otthon, majd behajoltam előtte. Hát igen csak meredtek a szemei, a fiatal farka nem különben.


JÚL.
2.
2019

Az Én Istennőim 5. rész - Vége

Gyors zuhany után láttam, hogy jött egy üzenetem, Edit volt.
- Szia. Bocsi, hogy nem tudtam lemenni hozzád, de el kellet sietnem. Nagyon mérges voltam, még a telefonomat is itthon hagytam, annyira siettem.
- Nincsen semmi baj. Majd holnap bepótoljuk.
- Reméltem is. Már várom, hogy ismét szeretkezzünk.
- Én is várom, és hol legyen nálam vagy nálad?
- Rögtön munka után gyere fel és mindenhol egymásé leszünk.
- Mi lesz, ha a konyhában duglak és megjön a lányod?
- Nem kell aggódnod, holnap későn ér haza, edzése lesz.
- Oké, akkor holnap megyek. De azért még este beszélünk?
- Persze majd rád írok, ha leszek, és kényeztetjük egymást.
- Akkor majd írj. Addig is Puszi.
- Puszi neked is.
Ahogy írogattunk egymásnak jókat mosolyogtam. Ha tudná, hogy a lányának nemrég vettem el az összes szüzességét, lehet, hogy kiborulna, vagy nem. Nem tudom, de gondoltam egy merészet, mi lenne, ha ….


Balatoni nyaralás 5. rész

Másnap reggel 7-kor keltettem a csapatot, először öcsköst, aztán felmentem az emeletre Daniékhoz. Bár az ajtó még mindig résnyire nyitva volt, kopogtam rajta, majd beköszöntem, mire Dani ébredt fel elsőnek, és vigyorogva köszönt rám, majd oldalba bökte az öccsét, Tomit is, hogy keljen fel.
- Mentek zuhanyozni? – kérdeztem Danit, de átadta az elsőbbséget Tominak, mondván neki még kell egy kis idő mire össze szedi magát. Végül bezavartam a saját öcsémet is fürödni Tomi mellé, addig legalább nyugodtan bepakolhattam mindent a hátizsákba, amit a mai vonatozós, kirándulós napra célszerűnek láttam magunkkal vinni. Miután mindenki elkészült a szokásos reggeli teendőkkel, útra kerekedtünk a kisvasút állomásához, ahol kicsivel 8 előtt indultunk a nem messze lévő Somogyszentpál végállomásig. Itt megnéztük a két tájházat, és a Vajaskéri romot is, ahol Dani lőtt egy pár képet mindannyiunkról a telefonjával.


JÚL.
1.
2019

Bűnbe esve 8. rész

Ha valakinek volt már olyan kerek seggű barátnője, hogy képes volt abban a pillanatban elélvezni, amikor kutyapózban belé hatolt, akkor az tudja, mit élhettem át. És persze fordítva is igaz: ha valakinek volt már olyan pasija, aki annyira gerjedt a lány fenekére, hogy e pózban szinte rögtön tüzelt az ipse, akkor az tudja, mit élhetett meg Kati.
Persze, most jobban bírtam, hiszen alig negyed órája könnyítettem magamon. Ennek ellenére ellenállhatatlannak tűnt a robbanás: éreztem, ahogy a kéj bíbor csíkot húzva maga után felfelé kúszik a gerincem mentén, hogy elborítsa agyamat, elködösítse látásomat, hogy aztán, mint Pompeii utcáit a Vezúv kitörése, én is megtöltsem Kati rejtett zugait. Csak persze, én nem hamuval.
A dolgon az sem könnyített, hogy lefelé nézve megcsodálhattam a tökéletes popsit, a homorú ívbe hajló hát finom izmait, a széttárt combok izmainak feszült remegését.


Madrid

- Utolsó felszólítás a Madridba utazó WA-215-ös járatra - szólt a hangosbemondó.
Az elmúlt évek utazásai után már nem aggódtam az ilyen figyelmeztetések miatt. Nyugodtan adtam oda útlevelem a légitársaság formás alkalmazottjának.
Fülemen Bose fejhallgató, amiből Logic egyik új száma bömbölt, hátamon a kedvenc Osprey hátizsákom teletömve a 3 napos út kellékeivel. Teljesen kizártam a külvilágot, a saját kis dimenziómban mozogtam.
Folyosó melletti széket kaptam, úgy ahogy szeretem. Még nem jöttek meg mellém, így nagyon nem kényelmesedtem el.
Elővettem a laptopom, amire már gondosan bekészítettem egy filmet az útra. Nem lesz hosszú, de pont végigmegy mire vége a repülésnek.
Hirtelen megrezzentem, mikor valaki megbökdöste a vállam. Felnéztem és teljesen elállt a szavam. Nem segített, hogy a fejhallgató miatt semmit sem hallottam. Lehúztam a fejemről és egy gyenge “Sorry”-t tudtam kinyögni.