AUG
31
2012

Egy más világban: Férjem helyett Zolival

hetero

Aki még nem élte át, valószínűleg nem fog megérteni. El is ítél, tudom, én is elítélem amit tettem. De a történetet olvasva látni fogjátok, mi az, amit felfedeztem, milyen horizontok nyíltak meg előttem, és nem kell magyarázat ahhoz, miért kell kielégítenem magam nap mint nap az izgalomtól.
A feszültség bennem akkora, hogy el kell mondanom, ki kell írnom magamból. Ez az egy hátránya van a helyzetnek: hiába akarnám elmondani bárkinek, nem lehet. Inkább leírom, olvassátok olyan élvezettel, ahogyan visszaemlékszem.
Magamról - érthető okokból csak annyit: Harmincas éveim elején járok, és férjnél vagyok. A szexben tapasztalatlan, aminek több oka is van. Rajta kívül csupán egy férfival voltam, a férjem pedig sajnos nem képes engem igazán kielégíteni. Egy ideje a behatolásig sem jut el, előtte meg, mindig elment mielőtt én elélvezhettem volna. Ilyenkor kézzel, vagy a...

AUG
30
2012

Éjszakai szórakozóhely 3. rész

hetero

A hét gyorsan eltelt. Kedden kiszaladtam az árukat átvenni és a takaríttatást elintézni. A csütörtökön már Beával mentem ki az esti bulira kinyitni. Nyitás előtt Évike a két lábon járó csöcsparádé, Tibivel az egyik kidobóval enyelgett. Durcás tekintettel figyelte, hogy látom-e.
Szilvivel beszéltem pár szót, de semmi utalás nem volt a közöttünk történtekre, közömbösen válaszolgatott, ha kérdeztem tőle valamit.
Elég lapos buli volt, éjjel három óra felé már kezdett kiürülni a hely. Egyedül Ildi fiúja kezdett idegesíteni, mert ott támasztotta a pultot egész este és a csaját idegesítette a féltékenykedésével. Lassan kiterelték a biztonságiak az utolsó részeget is. Bea talált magának egy ismerőst, aki hazavitte kocsival. Évi zárás után látványosan beleült Tibi ölébe, gondosan ügyelve, hogy lássam amint a rövid szoknyájában ficánkol.

*  *  *

Elkurvulásom története 2. rész

bizarr, munkatárs, férj-feleség, regény

A barátnőm mivel már az elbeszéléseimből tudta, hogy az uram nem tud baszni, és amikor már elmeséltem neki a gyűrű felkerülésének történetét is az uram kukikájára, azt mondta, hogy most már megnézné azt közelebbről is.
Ő ekkor hat hónapos házas volt, teljesen elégedett volt a párjával, de a kíváncsiság nagy volt benne. Mondtam neki, hogy nem bánom, jöjjön, de ha mégis történik valami, magára vessen.
Erre azt mondta, hogy ezt bevállalja.
Az uramra szokás szerint adtam egy most vásárolt tiszta új rózsaszín tangát, meg én is bevetkőztem ugyanígy, és így vártuk a vendéget.
Csak az uram nem tudta, hogy kit várunk, azt hitte, hogy a szokásos baszás lesz.
Az uramat megsimogattam az új bugyiban amikor ráadtam, így persze rögtön foltos lett az új tangám, mire kopogtak, és bejött a barátnőm.

*  *  *
AUG
29
2012

Anyám barátnője

hetero

Ma az óraközi szünetekben egész nap a hétvégi bulit tárgyaltuk ki. Eszti, az osztály "jócsaja" - 17 éves, szőke, nagymellű - mutogatta a telefonján lévő intimebb fényképeket. Egészen beindultam rá, mert eléggé vad képek voltak, szinte mindent megmutattak, amit néha én is láttam: Lapos hasát, feszes, nagy cicijeit. Két kép teljesen kikészített: Megörökítette, ahogy Barbi, a másik bombázó a diszkó vécéjében jó alaposan kinyalja őt. Nekem sajnos még nem volt szerencsém Eszti puncijához, viszont egyszer - kétszer a suli vécéjében már jól leszopott. :) Istenien tud szopni a húsos ajkaival, és mindig elégedetten nyeli le az anyagot. Hazafelé is ezek a képek jártak az eszemben, alig vártam már, hogy hazaérjek. Farkam egyfolytában ágaskodott, boxerem majdnem teljesen átnedvesedett az előváladéktól. Mikor hazaértem, egy levelet találtam az étkezőasztalon: "Ma este nem jövök...

*  *  *

Ajánlás 2. rész

s/m

A szobába a nő mögött lép be, és elképesztő látvány fogadja. Egy másik férfi van, felé háttal, az asztal baloldalához kötve. Hason fekszik, a bal lába az asztallábához van két helyen is erősítve a jobb lábszára a combjához hátra felhúzva és úgy van kötve, de egy kötél az asztal jobb oldali elülső lábához is fut. A heréken, mintha valami vörös kötél lenne, de a felháborodástól nem látja, hangosan próbál szólni, de a pecek a szájában ezt nem hagyja. Viszont a nő megfordul és egy hatalmas pofonnal jutalmazza. - Mondtam, hogy csönd legyen! - A férfi meghátrálna, de ebben a helyzetben már nem tud sokat tenni. A nő egy régi a bikák megzabolázására alkalmazott módszert használ: elkapja a férfi tökeit. Az kezesen és csöndben felfekszik az asztal jobb oldalára, a sorstárs mellé és tűri, hogy lekössék, bár kényelmesebb pozícióba, neki mind a két lába ott marad a...

AUG
28
2012

Családi meglepetés

gruppen

Ez is egy átlagos hétkoznap volt. David ult a munkába és dolgozott. Az ido borús volt, de nem esett. Munkája nem nagyon volt, ezért azon gondolkodott, mi lenne ha ma előbb menne haza. Gondolta meglepi gyonyoru feleséget, aki miután elvitte a gyerekeket az óvodába, otthon volt es valami finomat fozott. Kathy nagyon aranyos feleség volt, torodott mindennel, főleg a gyerekekkel es hogy otthon minden rendbe legyen. Davidék házassági élete mondhatni átlagos volt, a sok szép dolog mellet persze néha becsúsztak kellemetlenebb nézeteltérések is, de persze ez minden házasságban előfordul. A két gyerek is nagyon sokat kivett a családi oromokbol.Kathy nagyon rájuk volt hangolódva, sokat volt velük, es mire mind a két gyerek este elaludt, bizony már nem nagyon maradt idő Davidra hogy egy kicsit élvezzek a kettesben való együttlétet. Davidék mar 6 éve kulon aludtak, mivel Kathy a gyerekekkel aludt.

*  *  *

Kolléganőm

hetero, munkatárs, iroda

Egy jó ideje dolgozunk együtt de csak az elmúlt hetekben jöttünk rá, hogy nem vagyunk közönbösek egymás iránt. Ugyan 10 év különbség van közöttünk de mindíg is izgatotta a fantáziámat és láthatóan ő sem volt elutasító a sármom iránt. Ő házas és van egy gyermeke is mégis úgy érzem, hogy közel sem élte ki magát és ez jó remény volt nekem.
Az elmúlt időben folyamatosan szexin és lengén öltözött és ahogy észrevettem produkálta is magát nekem. Mindíg úgy dőlt vagy hajolt, hogy én is lássan a papírokat bemutatásra mindíg finomat tette le az asztalomra méghozzá úgy, hogy belátást engedett a melleire. Nem értettem, hogy egy ilyen szexi adminisztrátort, hogy nem elégít ki a férje. A helyében lesném minden kívánságát.

AUG
27
2012

Tavaszi szünet Mark-kal

családi, szűz

Emlékszem az első alkalomra, hogy a bátyámmal basztam.
Na jó, Mark a FÉLtestvérem, és hogy őszinte legyek, már azelőtt ismertük egymást, hogy apám találkozott volna az ő anyjával, és egymásra izgultak és szerelembe estek volna. Valójában Mark-ot harmadik osztály óta ismerem, amikor mellettem ült Mrs. Houlihan osztályában. A helyesírás dolgozatok közben az asztal alatt a combomat csipkedte, és állandóan én kerültem bajba, amikor rápisszegtem, hogy hagyja abba, mert órán beszélgettem. A játszótéren is üldözött és soha nem ismertem volna be, hogy tetszett nekem. Gyönyörű volt már akkor is, világosbarna hajjal, ami a világoskék szemébe lóg, egy fejjel magasabb, mint a többi...

*  *  *

Zsarnok? 2.rész

hetero, anál

A garázsban találtam egy Opel autót, amit a köznyelv akkoriban csak doktorwagennek hívott. Nem tudom mennyi idős lehetett, de nagyon jó állapotban volt. Gyönyörű idő volt, úgy döntöttem látogatást teszek a vidéki birtokomon, azon a birtokon ahol még soha nem jártam. Kora reggel indultam, élveztem az utat, ilyen hosszú távon még soha nem vezettem. Késő délután fordultam be a kúria kapuján, a teraszon egy idősebb bajszos ember pipázott.
- Jó napot, ez a Mándoki bírtok - szolítottam meg.
- Ez bizony. Ki kérdezi? - válaszolt az öreg flegmán.
- Mándoki Bálint vagyok az új gazda.
Mint a rugó úgy ugrott fel az öreg, és rohant le a lépcsőn.
- Bocsáson meg fiatalúr, hogy nem ismertem meg. Kati, Kati gyere ki vendégünk van - kiabált. - Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Boros Mihály vagyok, az intéző.