SZEP
25
2012

Sziasztok

hetero

Sziasztok!
A nevem Erika. Ez a történet nem kitalált - legalábbis az eleje. Hogy miért írtam meg? Nem tudom. De lehet, hogy szerettem volna, ha magára ismer akiről szól. Szeretek játszani. Ez nem csak abban nyilvánul meg amit itt el fogok követni. Imádom az online játékokat. Legfőképpen azokat, amikben beszélgetni, chatelni is lehet - és kell is, ha az ember jól akar játszani.
Természetesen azt is élvezem, ha a partnereim (játékostársaim) "ragadnak" rám, amint megtudják, hogy tényleg csajból vagyok. Mondjuk némelyiknek csak akkor esik le ez, ha megadom a facebookom. Onnantól kezdve viszont fogadhatom az elképedésüket, mert a legtöbben nem hiszik el, hogy én ÉN vagyok. Párszor leellenőriztem magam, úgyhogy bizton állíthatom, még élek. 172 cm magas, 48 kg, barna vállig érő haj, zöldeskék szemek, telt ajkak, szabályos fejforma párosul 20 évemhez. Ez utóbbit sokszor...

*  *  *

Képzeletem

leszbi

A történet idején egy éve voltam már együtt a barátnommel. A találkozásunk szerelem volt elso látásra. Nekem. Neki nem. Bár kedvelt és nagyon hamar megtudta a „kis titkomat” aminek elfedésébe már jó pár éve nem fektettem energiát, többet nem érzett irántam. Ha pasi lenne, biztos eláraszt az idegesíto kérdésekkel, hogy milyen az, mikor két lány csinálja, de o nem tette. Nyugtázta, hogy a lányokat szeretem, értésemre adta, hogy o nem, és ennyiben maradtunk. Kezdetben persze kicsit azért távolságtartóbban viselkedett velem, de hamar feloldódott a közelemben és végül nagyon jó barátnok lettünk. A környezetünkben mindenki meg volt gyozodve róla, hogy néhanapján a barátságnál több is történik köztünk, de mi tudtuk, hogy nem és úgy gondoltuk, hogy ez nem is fog változni. Eltelt hat év, az o életében jöttek-mentek a pasik, na nem azért, mert kikapós lenne, a szentélyig...

SZEP
24
2012

Kalandos napok 3. rész – Meglepetés

családi, nyaralás, vibrátor

Letusoltam, megtisztálkodtam, majd magamra kaptam az egyetlen inget a táskámból – még jó, hogy eltettem. A tükörben alaposan szemügyre vettem magam, és úgy ítéltem meg, hogy a lehetőségekhez képest egész elegánsan sikerült felöltöznöm. Elővettem a délelőtt táskámba rejtett, hatalmas üveg pezsgőt, s megindultam a konyha felé. Anetthez hasonlóan Nóra is kicsípte magát – szemtelenül hosszan felvágott szoknyája egyből a combjára vonzotta a tekintetem.
- Ejha, micsoda fess fiatalember! – köszöntött Nóra. Elérthette, ahogyan a combjait vizslattam, mert ruháját igazgatva kérdezte rémült arcot tettetve: - Nem jó a ruhám?
- Ugyan, már gyönyörű vagy. És Te is, Anett – igyekeztem megnyugtatni mindkettejüket. – Kinga megérkezett már?

*  *  *

Forró nappalok és még forróbb éjek 2. rész

hetero

- Te meg mit művelsz? - támaszkodtam fel könyökömre első álmomból felriadva miközben bárgyún nézhettem magam elé a sötétben.
- Itt árválkodott szegénykém... - kapta fel a fejét egy pillanatra, már amennyire ki tudtam venni -...gondoltam eljátszadoznék vele egy kicsit... - és csúsztatta is forró, nedves ajkai közé mereven ágaskodó farkamat.
- Hány óra van? - kérdeztem jó nagyot ásítva és nyújtózkodva, amikor felültem.
- Kettő, - válaszolt - legfeljebb fél három lehet - mondta alig érthetően, teliszájjal, mert az ölemben a fejét rendületlenül le- s felmozgatta.
Előre hajoltam és ahogy térdelt a lábaim között, két oldalt a derekától a csípője felé haladva masszírozni, simogatni próbáltam.

*  *  *
SZEP
21
2012

Kalandos napok 2. rész – Másnap

hetero, nyaralás

Arra ébredtem, hogy a nap süti az arcom. Egyedül feküdtem a vastag szőnyegen, félig kitakarva. Az este szanaszét szórt ruhadarabok takaros kis kupacban tornyosultak a kanapén. Gondoltam, felkeresem a fürdőszobát s kicsit rendbe szedem magam, felöltözöm. Miután ezzel megvoltam, felfedezőútra indultam a házban. Mediterrán jellegű nyaraló volt, de mérete alapján simán el lehetett benne tévedni. Meleg színek, ízléses dekoráció, s hatalmas ablakok, melyeken csak úgy áradt be a házba a napfény! Tetszetős kis lak volt.
Nevetgélés, beszélgetés ütötte meg a fülem – így követve a hangokat sikerült a teraszra jutnom. A kertben, egy kisebb, feszített víztükrű medencében, fotelmatracokon lebegve találtam rá Anettre és Nórára. A nagy melegre való tekintettel falatnyi méretű bikiniben, kezükben jégkockákkal teli poharakkal múlatták az időt.

*  *  *

A Szent Mazo bevezető

s/m

Következzék hát ama koldusok versengéséhez fogható méltóságosságúra eltervezett, ámde elhagyatottságunkat dicsőséges fénnyel szerteoszlató ceremóniának igazán esett története, mely azon mi Urunk 16..-ik esztendejének lélekébresztő napjaiban esett , valamelyeket szokás szerént csak a mi védelmező egyházunk betemetetlen likacsának nevezendének jó históriás deákjaink. Ha ki ne ösmerné azon bogáncsból vetett koszorúkkal méltatott idők eseményjeit, akkoron esett meg mi rajtunk, igazságot hívőkön amaz csúfsággal teljes istentelenség, mely szerént a mi legmagosabb tiszteletre való s Urunk akaratja révin védelmünkre tett pásztorunk helyét az maga részire foglalta el vala, s az maga bizonnyal jó szándék szerént való, ámde az mi igaz ügyünktől nagyobbára elfedettve lévén, az Mennyei akarattól elfelhőzött tudóstalan módon próbálta vala megigazítani gyülekezetünk...

SZEP
20
2012

Szilveszteri buli

hetero

 December 31. volt. A hó már tegnap este óta folyamatosan esett, úgyhogy kinézve az ablakon nem is lehetett megkülönböztetni az utakat a kertek hótakarójától. Jó későn keltünk, mert tudtuk, hogy hosszú nap vár ránk. Mint mindig, ma is én ébredtem fel előbb. Imádtam nézni, ahogy alszol... Nem nagyon akartam mozogni, mert a fejed a vállamon pihent. Kinyitottad a szemed...
- Jó reggelt, hétalvó! - köszöntem mosolyogva.
Csak elmosolyodtál és nagyot ásítva nyújtózkodni kezdtél, mint egy kiscica... Szerintem nem is voltál még egészen ébren. Hoppá... Nyújtózkodás közben az egyik mancsod beleakadt meredező férfiasságomba.
- Hmmm... Jó reggelt! - mondtad nevetve és játszani kezdtél vele. Már éppen arra készültem, hogy átkarollak és egy kellemes szerelmeskedéssel indítsuk ezt a szép napot, amikor hirtelen elkaptad a kezed és frissen kipattantál az ágyból.

*  *  *

Tibor doktor - Avagy a prosztata orgazmus

homo

Az új munkahelyemre kellett orvosi igazolás is.
Először azt hittem elég, ha a körzeti orvosom megvizsgál, de nem így történt, legalább három helyre küldött- az új rendeletek értelmében-, ráadásul az egyik a prosztatavizsgálat volt! Egyáltalán nem értettem a dolgot.
- De ez miért kell? Nem vagyok idős, nincs semmi panaszom!
- Minden férfinak illik részt venni egyszer egy ilyen vizsgálaton is. Talán fél, Gábor?
- Nem doktornő, csak, nincs ínyemre a dolog!
- Túl fogja élni!- mosolyodott el az asszony. - Zsuzsika, küldheti a következő beteget! – Kiszédültem a vizsgálóból és átkoztam mindent, annyira ellenemre volt a prosztatavizsgálat, hogy ne tudjátok meg. Egyébként Nagy Gábor vagyok, huszonhárom éves. Fekete, félhosszú hajú, sötétbarna szemű, közepesen izmos, kereolos típusú fiú vagyok. Egy kisvárosban élek, és fél éve kerestem a megfelelő...

*  *  *