Hírek


AUG.
16.
2019

A nudizmustól a szexig 5. rész

A fürdés után hazavittük Timit, mi pedig visszamentünk Annikáékhoz. Amint a szobámban egyedül maradtam, azon gondolkoztam, amit Laci bácsi mondott a nudizmus és a szex kapcsolatáról. Bár a naturisták azt állítják, hogy a meztelen strandolásnak semmi köze sincs a szexhez, mégis mennyire begerjed az ember egy ilyen nap után a nudista strandon. Arról nem is beszélve, hogy a két lány, főleg Timi nem is titkolta, mennyire felizgatja a meztelenség. Hogy megnézzem, mi is az igazság ezzel kapcsolatban, a nálam lévő tableten elolvastam, hogy vélekednek erről a szakemberek. A Wikileaks szerint a naturista nem szeretkezhet és nem mutogathatja magát exhibicionista módon a nyilvánosság előtt meztelenül. Ennek ellenére a meztelenség szexuális vágyat kelthet, mivel a nap, a szabad levegő és a víz izgatóan hat az érzékekre, ami egészséges és teljesen természetes.


Ancsapancsa félrelép

Sziasztok, Ancsa vagyok, 32 éves. A történet, amit elmesélek nektek, majdnem teljes egészében a valóságon alapul.
Hónapok óta nem éreztem már jól magam a bőrömben. A párommal gyakorlatilag teljesen kifulladt a kapcsolatom. Az utóbbi időben nemhogy nem nyúltunk egymáshoz, de szinte egymásra sem pillantottunk. Úgy éltünk egy lakásban, egymás mellett, mint a régi, összeszokott lakótársak, akik nem zavarják egymás köreit, de igyekeznek külön szférát fenntartani saját maguknak is. Végül a páromat még a munkahelyéről is kirúgták, mire kapta magát és egy hét múlva elpályázott dolgozni Németország legtávolabbi csücskébe, még annyit sem mondott induláskor, hogy egyáltalán tervez-e hazajönni bármikor. Én pedig csak gyűjtöttem a keserűséget magamban, rosszkedvű és kielégületlen voltam, hiszen én is nő vagyok, és nem is akármilyen! Hihetetlen, hogy otthon csokoládéban kell keresnem a boldogságot.


AUG.
15.
2019

Az otthonban

Benne járunk már a kora őszi estében, de még korántsem az alváshoz készülődöm. Hátam mögött kényelmes párna, az éjjeli lámpa barátságos fényt ad, és a laptopom felnyitott képernyőjét bámulom. Nagyrészt ez maradt az egyetlen kikapcsolódásom. Még szerencse, hogy hogy hagytam magam rábeszélni néhány évvel ezelőtt a modern technika megismerésére. Ha ez nem lenne, akkor lennék csak igazán egymagamban.
Feleségem halála után döntöttem úgy, hogy ide költözöm, ebbe a nyugdíjasotthonba. Gyerekeink, unokáink sajnos nem tették teljessé életünket, s csak nagyon távoli rokonok laknak az ország másik végében. Barátok, jócimborák is fogyatkozóban, közülük is többen szenderültek öröklétre, vagy messze laknak már. Magamra maradtam. El kellett döntenem, hogy maradok-e az évtizedeken át megszokott környezetben, amit a drága feleségemmel építettünk fel és csinosítgattunk, vagy keresek más lehetőséget, hogy ne gyötörjön az egyedüllét,


Friss hús

Albérletben laktam egy családi ház alagsorában akkoriban. A család szeme-fénye a fiuk, Bibi volt, aki ezt a nem éppen férfias becenevet viselte, lehet, hogy még büszke is volt rá, nem tudom. Egyébként egy jó kiállású srác lett volna, csak egy szem férfiasság nem látszott rajta annak ellenére, hogy a szája fölött már évek óta árnyékot vetett a pelyhedző bajusz. Imádták az iskolában a lányok, legalább is az elvontabbja, szerintem mindenkinek ismerős ez a típus. Roppant okos volt, de a világ dolgaival szemben olyan tájékozatlanságot produkált, mint egy nyeretlen kétéves. De más dolgokban koraérett volt és céltudatos. Engem eléggé kedvelt, valószínűleg imponált neki az életvitelem, a tapasztalatom és az erősen maszkulin külsőm. elég sokat beszélgettünk, ha a kertben napozott, vagy csak üldögélt és tanult, de arra egyáltalán nem számítottam, amit most elmesélek.


AUG.
14.
2019

Az első Milf

Esetlen vidéki srácként kerültem fel Budapestre a főiskola után, alig 23 évesen, itt kaptam munkát. Folyton gátlások gyötörtek, így nem mertem a való életben kezdeményezni egy lánynál sem. Megoldásnak tűnt az on-line társkeresés. Elég hamar bele is mélyedtem az ottani közösségi életbe, a naplózásba. Egyre több emberrel beszélgettem és egyre hunczutabb támákról. Leila volt az egyik legjobb beszélgető partnerem, természetesen valami kamu profilképpel, így nem is sejtettem, hogy ki van a másik oldalon.
Egyik reggel felvetette, hogy pont a környékemen jár délután, van-e kedvem találkozni egy ölelésre. Egyből igent mondtam, de persze csak azután kezdtem el gondolkodni. Még képet sem láttam erről a nőről, lehet egy ronda banya, vagy tán egy férfi, meg csak úgy barátkozásilag akar találkozni? …


3 cigány... megerőszakolt(?) 1. rész

Késő este volt, éppen egy belvárosi (Budapest) szórakozóhelyről tartottam hazafelé. Csajos este volt, a barátainkat otthon hagytuk. 23 éves orvostanhallgató lány vagyok, és egy utolsó tánc után úgy döntöttünk az évfolyamtársaimmal, hogy ideje hazamenni. Ők a közelben laktak, nekem viszont a 8. kerület vége felé (Orczy-negyed) van az albérletem, és az odáig vezető utat gyalog szándékoztam megtenni.
Út közben nagyon el voltam merülve a gondolataimban. Fekete egyberuha volt rajtam, fekete magassarkúval, és egy vékony fekete tangával. Melltartó nem volt rajtam, ugyanis a ruha felső része nagyon mélyen kivágott, és igénytelenül nézett volna ki. Én pedig szeretem megtalálni az egyensúlyt az elegancia, és a vadítóan szexi öltözködés között. Pedig megvan minden adottságom a ribancosan felöltözéshez is.


AUG.
13.
2019

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 33. rész

Lorena izgatottan zuhanyzott, mivel már nem sok idő volt hátra Laci érkezéséig. Negyed órával később, mikor már teljesen elkészült, látta, ahogy egy ismeretlen autó parkol le a háza előtt. Leszaladt a lépcsőn, közben hallotta megszólalni a csengőt. A kapu felé tartva alaposan szemügyre vette az előtte álló férfit. Nagy örömére nem kellett csalódnia, mert ugyanúgy festett élőben is, mint a képein: széles vállak, izmos felsőtest, milliméteresre nyírt haj, fekete szemek, markáns, határozott arc. A lány mosolyogva, puszival köszöntötte az érkezőt, majd beljebb invitálta.
- Biztos nem kellett volna hoznom az ágyat? - kérdezte Laci, mialatt a konyhában a földre rakta oldaltáskáját.
- Dehogy. Mondtam, miattam nem kell. Jó nekem a sima ágy is - felelte vidáman Lorena, miközben üdítőt töltött kettejüknek.


Pistám, meg a többiek

Már egy éve jártam a Pistával, sokszor szeretkeztünk már, de mindig csak a hagyományos pózban: ilyenkor hanyatt feküdtem, széttárva a combjaimat, ő pedig jól megkefélt. Nem is sejtettem, hogy jókora perverzitás rejlett benne.
Tudtam - elhatározta -, amikor legközelebb meglátogatom, kiéli rajtam hajlamait. De nem tartottam semmitől. Bár tartottam volna...
Vasárnap reggel érkeztem. Csinos, mélyen dekoltált blúzt viseltem, majdnem kilátszottak hatalmas melleim. Kék színű szoknya, testszínű harisnya és magas sarkú fekete cipő volt rajtam.
Karjaiba vont és hosszan csókolt. Nyelveink találkoztak, kezei felfedezőútra indultak a gyönyörű testemen. Benyúlt a blúzom alá, és lassú kéjes mozdulatokkal felhúzta, majd egy hirtelen mozdulattal lerántotta rólam. Ledöntött a kényelmes franciaágyra. Elől kapcsolódó, fehér, csipkemelltartót viseltem. Ajkai lejjebb siklottak az ajkaimról.