MÁR
16
2012

Megzsarolva

gruppen, anál

Anita vagyok, 33 éves, férjezett nő. Férjemmel még középiskolában ismerkedtem meg, majd érettségi után rögtön összeházasodtunk, ugyanis váratlanul terhes lettem. Szüleink természetesen nem örültek a hírnek, de mivel elég szigorú és konzervatív családban nőttem fel, így szóba sem jöhetett az, hogy a gyereket elvetessem.
A váratlan terhesség alapjaiban változtatta meg életemet. Korábban szerettem volna továbbtanulni, de erről most le kellett tennem. Párom, Tamás, szerencsére egy elég jó munkahelyet szerzett magának, így anyagi gondjaink nem voltak – persze, a szülők is bőségesen támogattak minket – Így én éltem az otthonülő anyák békés, mégis unalmas életét. Az első gyerkőc után nem sokkal jött a második, és mire feleszméltem én már 30 éves voltam, és az élet elrohant mellettem. A korábban lángoló szerelem elmúlt, de ez nem azt jelenti, hogy megutáltuk...

*  *  *
MÁR
14
2012

Születésnapom

hetero

Egykedvűen kavargattam a kávémat a konyhaasztalnál üldögélve mikor megjelent gyerekkori barátnõm.
- Hú, de korán keltél! - mondta és elkezdte kávéját készíteni.
- Általában ilyenkor szoktam... - kezdtem - ... s tudod hiába a vendégség, a megszokás nagy úr.
Tegnap érkeztem hozzájuk, mert egy pár napra elhívott, de kiderült, ma mégis be kell mennie a munkahelyére, pedig úgy volt, hogy szabadnapja lesz és hétvégén meg egyébként sem dolgozik. Este vacsoráztunk majd beszélgetve borozgattunk jó sokáig. A férje hozzánk képest egy jó órával korábban már elment lefeküdni. Mi végül olyan fél kettõ felé tértünk nyugovóra.
- Négy körül jövök haza - telepedett le õ is az asztalhoz - a férjem itthon lesz, majd fõz valami kaját. - kortyolt egyet a kávéjából és így gyorsan átvehettem a szót.

*  *  *

Tábori emlék

leszbi, nyaralás, munkatárs

Sok választásom nem volt, kénytelen voltam elvállalni a tábort. Persze a vezetőséget is megértem. Menjenek elsősorban a család nélküliek. Fiatal pályakezdőként ezt az elvet elfogadtam. Amúgy se lehet rettenetes egy művészeti iskola táborát vezetni Szlovákiában, az Ipoly mentén. Ezek a gyerekek nem linkelni jönnek velünk, nekem meg tényleg kitelt a nyári szünetből.
Második héten jártunk, mikor egy vihar miatt kénytelen voltam megosztani sátramat egy szlovák nevelőtanárral. Ezek a régi katonai sátrak bár tágasak voltak, de szellősek is, és kiöregedett ponyva feszült rajtuk. Puff, egyiket telibe kapta egy vastagabb ág, és máris az én személyes zónámból csíptek el egy fekvőhelynyit a lakteremből. Így került hozzám Idna, a kedves barna szlovák lány, aki a másik oldalért volt a felelős. Ugyanúgy húzták csőbe, ahogy engem; nem volt még családja. Végülis őt bántam a...

MÁR
13
2012

Felnyomni valakit

hetero, diák

A tanári ajtaja előtt leültem egy padra. Nem tudtam, hogyan kezdjek hozzá. Egy tanárnál meggyanúsítani egy másikat? Méghozzá diáklétemre? Úgy éreztem, nem végződhet jól. De muszáj volt. Biztos vannak rá bizonyítékok. Amúgy szavahihető fiú vagyok, tehát ezzel nem lehet gond. Meg kellett próbálnom. Ahogyan így vaciláltam, megláttam a lányt. Egyedül volt. Felém tartott. Nem álltam fel, csak pislogtam rá felfelé.
– Ugye, nem köpsz be?
– De, azt tervezem.
– Nem is mered.
– Fogadjunk?
Ekkor megenyhült a lány.
– Tudod, hogy nem bánod meg, hogyha nem köpsz be?
Eközben egyik lábát feltette mellém a padra, így elég mélyre beláthattam a szoknyája alá. Azt láttam, hogy nem volt rajta bugyi, de a combja közét már nem tudtam kivenni. Lehajolt hozzám, kezét a vállamra tette. Tekintetem átvándorolt melleire. Másik kezével egy pillanatra a...

*  *  *

Húzd meg a hajam

s/m, férj-feleség

– Jesszusom, Annalee, mit csináltál?
Jacob a hajamat bámulta, én pedig igyekeztem állhatatos maradni. Elvégre az én hajam volt, úgy vágattam le, ahogy akartam. És emiatt nem éreztem magam kellemetlenül. Jelentéktelen volt az ok, amiért Jacob kiakadt. Időnk kilencvenöt százalékában nem törődött azzal, hogy milyen a hajam. Sem a színe, sem a fazonja nem érdekelte. Csupán a maradék öt százalékban babusgatta a hajamat.
– Nekem tetszik – sóhajtottam fel. – Nézd, emiatt most ne akadj ki. Kellett már valami új, úgyhogy fogtam magam és megcsináltattam. Majd megszokod.
Azzal nekiláttam vacsorát készíteni, eltökélten arra, hogy ott és akkor véget vetek a pörlekedésnek.
– De hát tudod, mennyire szeretem a hajadat. Azaz szerettem – helyesbített. Mind a mondat tartalmából, mind a hangjából bosszúság csengett ki.

MÁR
12
2012

Laura unokahúgom, az első szerelmem

családi

Laura és én gyakorlatilag testvérek vagyunk. Elméletileg csak unokatestvérek, de rengeteg időt töltöttünk együtt, míg felnőttünk, és nemrégen hozzánk is költözött. Ő 18 éves, csak egy évvel fiatalabb nálam. Mindkettőnknek teljesen semmirekellő szülei vannak. Amikor az apját bekasztlizták, és az anyja túlságosan be volt állva ahhoz, hogy törődjön vele, velünk élt tovább, ami azért jobb volt, bár nem túl sokkal. Az apám évekkel ezelőtt lelépett és édesanyám is máshol volt az idő többségében.
A lakásnak, ahol laktunk csak két hálószobája volt. Aznap, amikor Laura anyja lepasszolta, emlékszem, anyám azt mondta:
- Hát, az fenemód biztos, hogy nem az én szobámban fog aludni. Kettőtöknek kell megoldania.

*  *  *

Lakásavató 1. fejezet

hetero, humor

Katy-nek hívták. Biztos ismeritek ezt a típust: fiatal, kísérletező, lázadó, teli energiával, és egy kicsit mindenkivel kikezd, akivel csak találkozik. Az egyik moziban dolgozott a városban. Magas volt, 22 éves, hosszú, barna hajú, izgató testű.
Ez az éjszaka is úgy kezdődött, mint bármelyik másik az utóbbi években, amikor volt egy kis időm egyedül: moziba mentem. Amikor beléptem, megláttam Katyt a pult mögött: mosolyogva, csöndesen végezte a dolgát. Törzsvendégnek számítottam, látásból már ismertük egymást, így én is kaptam egy mosolygós üdvözlést:
- Hogy vagy?
- Jól.
- Megnézel valamit?
- Nem, csak a popcorn szaga hiányzott.
- Hát ez elég gyenge poén volt.

*  *  *
MÁR
09
2012

Kalandozások a családban

családi, szűz

Hívjatok Döncinek. Az igazi nevem az Prekobcsák Dénes, de a barátaim csak Döncinek hívnak és ennek történetnek én vagyok a főszereplője és az eddigi szexuális életemet meséli el kissé egyedi formában az én szemszögemből.
Egy viszonylag normális családban éltünk, élünk. Van egy 2 évvel fiatalabb testvérem Andrea és egy 3 évvel fiatalabb testvérem Emese és persze egy mai napig gyönyörű édesanyám aki 16 évvel idősebb és egy velünk élő édesapám aki 22 évvel idősebb mint én.
De hogy megértsétek az egész történetemet, egy kicsit vissza kell menni az időben, úgy néhány évet.
Anyu, akinek én egy fiatalkori kalandja után lettem, egész fiatalon pontosan 16 évesen szült meg engem. Utána feleségül ment az apámhoz és még szült neki két csodálatosan szép leány gyereket. A szüleim minket már egész kicsi korunktól arra szokattak, hogy külön szobában...