AUG
28
2012

Családi meglepetés

gruppen

Ez is egy átlagos hétkoznap volt. David ult a munkába és dolgozott. Az ido borús volt, de nem esett. Munkája nem nagyon volt, ezért azon gondolkodott, mi lenne ha ma előbb menne haza. Gondolta meglepi gyonyoru feleséget, aki miután elvitte a gyerekeket az óvodába, otthon volt es valami finomat fozott. Kathy nagyon aranyos feleség volt, torodott mindennel, főleg a gyerekekkel es hogy otthon minden rendbe legyen. Davidék házassági élete mondhatni átlagos volt, a sok szép dolog mellet persze néha becsúsztak kellemetlenebb nézeteltérések is, de persze ez minden házasságban előfordul. A két gyerek is nagyon sokat kivett a családi oromokbol.Kathy nagyon rájuk volt hangolódva, sokat volt velük, es mire mind a két gyerek este elaludt, bizony már nem nagyon maradt idő Davidra hogy egy kicsit élvezzek a kettesben való együttlétet. Davidék mar 6 éve kulon aludtak, mivel Kathy a gyerekekkel aludt.

*  *  *

Kolléganőm

hetero, munkatárs, iroda

Egy jó ideje dolgozunk együtt de csak az elmúlt hetekben jöttünk rá, hogy nem vagyunk közönbösek egymás iránt. Ugyan 10 év különbség van közöttünk de mindíg is izgatotta a fantáziámat és láthatóan ő sem volt elutasító a sármom iránt. Ő házas és van egy gyermeke is mégis úgy érzem, hogy közel sem élte ki magát és ez jó remény volt nekem.
Az elmúlt időben folyamatosan szexin és lengén öltözött és ahogy észrevettem produkálta is magát nekem. Mindíg úgy dőlt vagy hajolt, hogy én is lássan a papírokat bemutatásra mindíg finomat tette le az asztalomra méghozzá úgy, hogy belátást engedett a melleire. Nem értettem, hogy egy ilyen szexi adminisztrátort, hogy nem elégít ki a férje. A helyében lesném minden kívánságát.

AUG
27
2012

Tavaszi szünet Mark-kal

családi, szűz

Emlékszem az első alkalomra, hogy a bátyámmal basztam.
Na jó, Mark a FÉLtestvérem, és hogy őszinte legyek, már azelőtt ismertük egymást, hogy apám találkozott volna az ő anyjával, és egymásra izgultak és szerelembe estek volna. Valójában Mark-ot harmadik osztály óta ismerem, amikor mellettem ült Mrs. Houlihan osztályában. A helyesírás dolgozatok közben az asztal alatt a combomat csipkedte, és állandóan én kerültem bajba, amikor rápisszegtem, hogy hagyja abba, mert órán beszélgettem. A játszótéren is üldözött és soha nem ismertem volna be, hogy tetszett nekem. Gyönyörű volt már akkor is, világosbarna hajjal, ami a világoskék szemébe lóg, egy fejjel magasabb, mint a többi...

*  *  *

Zsarnok? 2.rész

hetero, anál

A garázsban találtam egy Opel autót, amit a köznyelv akkoriban csak doktorwagennek hívott. Nem tudom mennyi idős lehetett, de nagyon jó állapotban volt. Gyönyörű idő volt, úgy döntöttem látogatást teszek a vidéki birtokomon, azon a birtokon ahol még soha nem jártam. Kora reggel indultam, élveztem az utat, ilyen hosszú távon még soha nem vezettem. Késő délután fordultam be a kúria kapuján, a teraszon egy idősebb bajszos ember pipázott.
- Jó napot, ez a Mándoki bírtok - szolítottam meg.
- Ez bizony. Ki kérdezi? - válaszolt az öreg flegmán.
- Mándoki Bálint vagyok az új gazda.
Mint a rugó úgy ugrott fel az öreg, és rohant le a lépcsőn.
- Bocsáson meg fiatalúr, hogy nem ismertem meg. Kati, Kati gyere ki vendégünk van - kiabált. - Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Boros Mihály vagyok, az intéző.

*  *  *
AUG
24
2012

Dübörög a nyár, itt a kánikula! :)

Ennek alkalmából ajánlanánk most megint négy remek történetet azoknak, akik most épp nem nyaralással töltik idejüket, illetve azoknak is, akik a strandról olvasnak minket.
Ráadásul három ezekből a történetekből többrészes, hosszú szórakozást ígérve. :)
És természetesen mindez a szokásos napi frissítésen túl! :)

Balatoni nyár 1. rész

hetero
A gimis srácnak a nyári szünet kezdete valami másnak a kezdetét is jelenti. Nekünk meg hét részes sorazatét ogree tollából.

Nyári szellő

családi
A külföldi nyaralás helyett "csak" egy belföldi kiruccanás jött össze, de a dögös sokad-unokatestvér végül is kárpótolta történetünk főhősét. ;)

Nyári vakáció 1. rész

családi
A nyári szünet itt a testvéreket hozza egymást közelebb egymáshoz. XXIII.István fejti ki a történetet hét részen át.

Régi nyarak-régi szerelmek 1. rész

hetero
Vadász47 csodálatos sorozata a a múltból, egy falusi kissrác kalandjairól.

Jó olvasgatást, jó szórakozást, jó strandolást, bikinis lányokat és fürdőruhás fiúkat mindenkinek! :)
*  *  *

Első orgazmus

hetero, szűz

Még kisgyermek voltam, amikor apámhoz és újdonsült feleségéhez kellett költöznöm. Egy nagy családi házban éltünk négyen, apám, felesége, a lánya Fruzsi és én.
Évekig éltünk négyen, akár egy igazi család. Mostohatestvéremmel sokáig öltözködtünk egymás előtt, kisebb korunkban együtt is fürödtünk. Aztán ahogy kezdtünk felcseperedni, egyre kevesebbszer meztelenkedtünk egymás előtt, végül már kiküldött a szobából, ha át akarta venni a felsőjét.
Tizenhét voltam, amikor nyáron óriási meleg volt, és kitaláltuk, hogy vízzel hűtsük magunkat a kertben. A füvet fellocsoltuk, így az is adott egy kis enyhülést a kánikulában, felfújtam a gyerekkori játékmedencénket, teleengedtük hidegvízzel és alsóneműre vetkőzve belevetettük magunkat. A nyári forróság azonnal viselhetőbbnek tűnt. Hosszan beszélgettünk magánéletünkről, hogyan telnek mostohatestvérem...

*  *  *

A bevásárlólista

homo

Történetünk egy csípős, téli, szombat hajnalon indul, mikor is a reggelihez kellő alapanyagokért leugrottam a közeli kisboltba. Miután felkeltem, felöltöttem magamra a köntösömet, és próbáltam elhessegetni a magányomról szóló gondolataimat, melyek már hetek óta kínoztak – fél éve nem volt pasim... Ez álmaimban nem így történt, nagyjából minden éjszaka vad, erotikus fantazmagóriáim voltak, s ennek eredményeképp általában sátor alatt ébredtem. Ma sem volt másképp, így hát könnyítettem magamon, s utána sikerrel jártam elhagyatottságom elfelejtésében, majd pedig beöltöztem a hideg ellen, mégiscsak, a január megköveteli a réteges öltözködést. Összeírtam, mit is kéne vennem, majd kiléptem albérletem ajtaján, egyik kézben a kulcsokkal, másikban meg a szatyorral. A lakás nem volt túl nagy, de egyedül élni tökéletesen megfelelt. Csendes környék volt, nyugodtam...

AUG
23
2012

Forró nappalok és még forróbb éjek

hetero

Elhívott, hogy segítsek neki rendbe rakni a kertjét, mert az előző hetekben elfoglaltságai miatt kiszaladt minden a keze alól. Reggel fél hét körül csengettem. Kijött, beengedett a kapun és már kérdezte is:
- Kérsz kávét? Most fő.
Leültem a teraszon és rágyújtottam. Pár pillanattal később már kortyolgattuk is a forró feketét.
- Nem iszunk egy korty pálinkát? - kérdezte, amikor kézbe vette a csészéinket és elindult a konyha felé.
- Miért is ne... - mondtam - ...hisz a parasztemberek is így szokták.
Hozott egy fonott üveget és két féldecis poharat. Töltött, majd "Isten-Isten" mellett fölhörpintettük a torkot égető italt. Kicsivel később hátramentünk a kertbe.

*  *  *

Osztálykirándulás - a kezdet

s/m, anál, tini, diák

Nem is tudom hogy hol kezdjem......
Talán ott hogy 18 voltam mikor elmentünk az utolsó középiskolás osztálykirándulásunkra az osztályommal. Megszokott buli volt tudtuk, hogy általában milyen lesz előre a menetrend. Ami abból állt általában, hogy dugiban majd iszogatunk a barátnőimmel és majd biztos flörtölgetni fogunk a srácokkal.
Mindig megvolt, hogy ki az osztály hivatalos kanja, bár ezt csak magunk között szoktuk megbeszélni. De mi csajok nem nagyon tekintettük a srácokat partnernek mert mi már éreztük magunkon hogy kezdünk egyre inkább nővé válni, míg a srácokon alig láttunk némi változást...néha láttuk egy két srácon hogy valami dudorodik a nadrágja elején, akkor mi mindig kuncogtunk hangosan ...szóval ez a történet ekkortájt történt. Nem mondhatom hogy csupán kitaláció lenne, de azt se hogy minden egyes eleme úgy történt meg ahogy mindezeket a sorokat...