Hírek

SZEPT.
20.
2019

Családban 1. rész - Anyám kényeztet 2. fejezet

Most figyeltem fel arra, hogy két apró részletet elírtam az öcsémmel kapcsolatban. Nem augusztusi, hanem június eleji (az unokanővérem augusztus végi) születésű. A másik vélhetően kisebb hiba, hisz a 7-es és a 8-as egymás mellett van, és véletlen csúszhatott át az ujjam a 7-re. Az öcsém 38 múlt június elején.
Másnap az ébredés mámoros volt, hisz egy gyönyörű 40-es nő mellett ébredhettem. Ez a nő nem volt más, mint azaz asszony, aki felnevelt. Hát igazán csak ekkor kezdtem el felfogni azt, ami a megelőző két éjjel történt.
- Jó reggelt egyetlenem! köszöntött édesanyám
- Szép napot gyönyörűség! válaszoltam bókkal a becézgetésére. Eközben anyám már megint kezdett kicsit rossz helyen keresgélni. Nem vette észre, hogy a bokszerem már foglalt hely. De, hát a keze pedig éppen a farkamon talált magának pihenési lehetőséget.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 38. rész

Szerda
Enzo megtartotta ígéretét, és a napokban felhívta Lorenát. Megbeszéltek egy randit, ami egy délutáni kávézást jelentett a belvárosban. A lány örömmel ment bele a dologba, pedig ezelőtt soha nem találkozott direktben egy olyan pasival sem, akivel korábban volt már egy éjszakás kalandja. Sőt, még telefonszámot sem adott meg senkinek, leszámítva azt az esetet, amikor valaki egy hamisat kapott meg tőle. Most valamiért mégis lelkesen, illetve kíváncsian várta a randevút.
***
A meghívás nem akármilyen kávézóba, hanem az egyik fővárosi Starbucksba szólt. Lorena a teraszrészen bolyongva, szabad asztalt keresett magának. Leült, majd nem sokkal később meglátta a fekete szövetnadrágot, valamint barackszínű inget viselő férfit, amint épp felé tart. Puszival köszöntötték egymást, aztán leadták a rendelést. A nő egy üvegből készült, talpas, füles pohárban kapta meg tejszínes, fahéjas kávéját.


Dühös szülők

Dühös szülők Dühös szülők Dühös szülők

SZEPT.
19.
2019

Munkahelyi 1. rész - Videokonferencia

Reggel úgy tekingettem körbe az irodában, mint egy űzött vad, ami várja a közelgő vadászt, és a vég eljövetelét. A hátam begörbült, talán még a nyakam is behúztam. De a pallos csak nem akart eltalálni.
Délelőtt minden zajra füleltem, a hangos röhögések közül is mintha a nevemet hallottam volna ki. Nem tudtam a munkára koncentrálni, ügyféllel még véletlenül sem akartam beszélni.
Ebéd után kemény, felém közeledő kopogást hallottam, ami pár másodperc után abbamaradt. Tudtam, hogy ő állt mögöttem: a parfümje illata megcsapott, az édeskés felhő átölelt, aztán egyre szorosabban a torkom köré fonódott. Először nem mertem felnézni, de amikor már fojtogatni kezdett a levegő, megembereltem magam és megfordultam. Széles mosollyal magaslott felettem. „Ha ez a mosoly ölni tudna, halott lennék. Ha másképp nem, de minimum elolvadnék tőle. Jöhet a végső döfés!” - villant át az agyamon, felkészültem a halálra.


Teddy, a házőrző

Ez történet igaz történet, talán megértitek, miért névtelenül küldtem.
Mikor először megtörtént, az úgy egy éve volt, amikor 20 éves voltam. De tulajdonképpen vissza kell mennem 18 éves koromig, mikor főiskolára mentem, talán így jobban érthető lesz.
1987 őszén elköltöztem otthonról, főiskolára mentem, ami kb. 2 órára volt szüleim lakásától. A főiskola mindent megtett, hogy be tudja fogadni a növekvő számú tanulni vágyókat, és a korlátozott számú kollégiumi helyeket úgy bővítették, hogy a kétágyas szobákból háromágyasakat alakítottak ki. Nos, én soha nem voltam túlzottam közösségi ember, nem is ismertem senkit a főiskoláról, szüleim segítettek szállást találni a főiskolán kívül. Találtam is egy nagyszerű egy hálószobás lakást egy saroknyira a főiskolától, és ami a lényeg, olcsó volt, eléggé nagy, és háziállatot is lehetett tartani.


SZEPT.
18.
2019

Az új ház

Simona és Mike régi álma teljesült mikor végre birtokba vehették első saját házukat. Bár még csak 30-as éveik elején voltak, régóta küzdöttek az élet nehézségeivel, mire a jól megérdemelt gyümölcsöket learathatták. Az egyik ilyen volt álmaik közös otthona. Kertvárosi ház kis telekkel, 3 hálószobával és 2 fürdővel. Mindig ilyenre vágytak.
Simonának már nem volt más dolga ezen a kora őszi napon, mint felporszívózni és felsöpörni az egész házat. A költöztető cég tényleg jó munkát végzett, mindent az előre megbeszélt helyre raktak, minden szemetet eltakarítottak maguk után, így bár nem szeretett takarítani, most mégis jókedvűen látott neki feladatának. Alig várta, hogy elteljen az a pár óra, ameddig Mike hazatér fél éves üzleti útjáról. Mike legutóbb a vásárláskor látta a házat, még a költözés és a felújítás előtt. Az elmúlt hónapokban minden ház körüli teendő Simonára maradt, de rátermett természetének ez nem jelentett problémát.


Magány

Még huszonegy éves koromban történt, én voltam a legjobb focista, az egész megyében. Minden nőt megkaphattam, akit csak akartam. Ezzel csak egy gond volt, én se voltam más, mint Nő. Zsuzsának hívnak, átlag magas, sportos, barna hajú, barna szemű. Kétezer- tizenkettő Tavaszán történt az eset, hogy épp meccsre készülődtünk. Vagyis amennyire a többiek készülni akartak, mert szinte az egész meccset rám hagyták mindig. Számtalan felkérés volt, hogy menjek el nagyobb városoknak játszani, de én megelégedtem azzal az eggyel, azzal a kicsike kis várossal, Balatonfüreddel is. Minden ismerős, barát, család, rokon ide kötött.
Még a meccs előtti éjszakán elmentünk sörözgetni a többi lánnyal, csapattárssal. Egy kis kocsma, jó hangulat, minden tökéletesnek tűnt. Egyszer csak bejött egy csapat lány, körübelül annyi évesek lehettek, mint mi.


SZEPT.
17.
2019

Havasalföldi lagzi

A hangulat jóval éjfél után hágott a tetőfokára. Miközben a „manele” – nak nevezett román mulatós zenék roppant egyszerű (szex és pia) világfelfogásán elmélkedtem, és részegen vonagló vendégeket bámultam eltűnődtem, hogyan is kerültem ide. Első hallásra persze roppant egyszerű a helyzet: a nővérnek, még akkor is, ha senkit nem ismer, kötelessége megjelenni a húga esküvőjén. Az is igaz, hogy a féltestvéréről van szó, akivel több mint három éve nem találkozott. Anyánknak persze fülig ér a szája. Rólam már rég lemondott, de Alexát sikerült bejutatnia egy bukaresti milliomos ágyába. Testvérek vagyunk és sokak szerint úgy hasonlítunk, egymásra mintha ikrek lennénk.
Rápillantok, már átöltözött. Mindig pontosan tudta, hogyan kell kinéznie ahhoz, hogy megőrjítse a férfiakat.


Munkásszálló

Az utolsó pillanatban találtam szállást egy lepukkant munkásszállóban. Nem erre számítottam, amikor egy kemény vita után otthagytam a szülői házat és felköltöztem a fővárosba, de a semminél, vagy éppen egy huzatos aluljárónál mindenképpen jobb volt az én kis szobám melybe, egy ágyon, asztalon és szekrényen kívül más nem fért el … én is csak azért mert nem elég vékony vagyok. A zuhanyzóra a folyosó végén találtam rá. Ez utóbbi voltaképpen egy egyszerű terem volt, melyben szakadt műanyagfüggöny darabok voltak hivatottak megvédeni a tussolók magánszféráját. Ez utóbbit sértette meg első ismerősöm, Anti, rám köszönt mosdás közben. Önkéntelenül hátra fordultam. Kopaszodó, zömök testalkatú, pocakos férfi állt mögöttem. Hanyagul a vállára dobott törülközője persze semmijét sem takarta el igazán. Bár valószínűleg apámnál is öregebb volt, de széles karja, izmos mellkasa nem mindennapi erőről tanúskodott.


SZEPT.
16.
2019

Azok a boldog kilencvenes évek... 5. rész - Kislányok nagy karrierje

Egész nap az ágyban maradtak, de bármennyit is pihentek, az a fura ólmos fáradtságuk, letargikus hangulatuk, csak nem akart elmúlni. Szentül megígérték, hogy többet nem mennek el bulizni, és ünnepélyesen letörölték Rudi telefonszámát, amit az egy filctollal mellükre írt. Azért azt a szexfilmet, mely az Emese válltáskájába dugott kazettán volt többször is megnézték.
Erika azonban csak nem akart belenyugodni abba, hogy visszatért a régi életük. Baszás közben az egyik fiúja megemlítette, hogy mennyi pénzt lehet szexfilmekkel keresni. Ez elsőre megdöbbentette: nem elég, hogy élvezni a szexet, de még pénzt is tud vele keresni? Pár hónap … jó igazából 17, de akkor sem olyan sok és hivatalos is felnőtt lesz. Miért ne dönthetne már most a sorsáról? Miért kellene még majdnem két évig eltűrnie szentfazék anyja dumáit? Ez olyan hosszú idő. Döntött. Felhívja Rudit és aztán lesz, ami lesz! Bármi jobb, mint ez a szar élet itthon!