OKT
29
2012
OKT
26
2012

Romeo-Rosalie

hetero

Hallgatnia kellett volna Ginára, hogy jobb lesz, ha egy reggeli géppel jön haza. De nem, ő minél előbb haza akart érni. A saját ágyában akart aludni, és látni a saját kutyáját. És igen, meg akarta lepni Nicket. Ha belegondolt, hogy mindent megtett, és a férfi még csak nincs is itt! Magához szorította a csomagjait. Ebben a pillanatban vánszorgott elő Dave a hálószobából. Rosalie egy hete most érezte először, hogy ünnepelhet. A kutya egész testében nyújtózkodva cammogott felé...

*  *  *

Meleg nyári utazás... 3. rész

homo

... Néhány hete tartott a kapcsolatunk, rengeteg nevetéssel, mókával volt tarkítva, s még több szexxel.
Megtanítottuk egymásnak, hogyan okozzunk örömet, felfedeztük egymás testét. Ha csak lehetett együtt voltunk. Egy nap arra jártunk ahol a Gábor dolgozott, gondoltam beköszönök neki, megnézem mi van vele. Be is mentünk. Dolgozott éppen. Meglepődött, hogy egy lány van az oldalamon. Bemutattam Szilvit és Gábort egymásnak. Ekkor leesett, hogy én nem meséltem még Szilvinek, hogyan ismerkedtem meg Gáborral, de akkor már ott voltunk, s csak remélni mertem, hogy nem kerülök kellemetlen helyzetbe. Gábor nem mondott semmi különöset, érdeklődött hogy vagyok, meg ilyenek, s megbeszéltük, hogy másnap összefutunk valahol és dumálunk. Eljöttünk, majd hazafelé elkezdtem mesélni a történetünket Gáborral. Felkészültem rá, hogy Szilvi kiakad vagy ilyesmi, de úgy gondoltam, így a...

*  *  *
OKT
25
2012

Amikor a szarvasok bőgtek

hetero

Ősz volt. Nem hullottak a levelek és hideg sem volt. Valahogy teljesen olyan még, mint nyáron, mégis, ha az ember beleszagolt az avarszagú levegőbe, ha elbámészkodott a napsugarakon, amik még mindig erősen, de már fáradtabban világítottak be az erdő fái alá, akkor valahogy megérezte, hogy elérkezett az ősz.
A lány az erdőben várt a fiúra, ünnepélyes néma áhítattal. Már régóta állt ott, a szemlélő szinte azt hihette, hogy egy festett szobor, aminek kékre kenték a ruháját, de az idő már eltompította a színeit. Talán már töredezik le róla a kék máz. Igen, pont, mint egy Mária szobor a fák között. Kísértetiesen régi és magányos, lassan belepik a levelek és az ősz.
Hirtelen megpillantotta a fiút. Már egész közel volt, szinte megijedt. Némán lépkedett, hangtalanul, mint mindig. Valahogy volt egyfajta sompolygó alattomosság benne, ami angyali szépséggel...

OKT
24
2012

Reggelek fürdőköpenyben 3. rész

családi

Szombat reggel egy, az arcomba vágott köpenyre ébredtem. Az idősebb lányom, Édes, mellettem feküdt, meztelen teste összefonódva az enyémmel. Heather, a húga, kettőnk fölött állt szűk selyemköpenyében.
- Hé, mi a franc? – panaszkodott Édes, leemelve a köpenyét a saját arcáról.
- Miért, srácok, ti teljesen meztelenek vagyok, nem? – kérdezte Heather – olyan perverzek vagytok.
Édes én én álmosan felhúztuk a köpenyünket, míg Heather figyelt. Hetek óta dugom a nagyobbik lányomat, és bár Heather mindenről tudott, feltűnően megértő volt a szituációval kapcsolatban. Néha még hallgatozott is utánunk. Néha ugratott minket a vérfertőző kapcsolatunk miatt, de eltekintve ettől, az életünk elég normális volt.

*  *  *

A fal másik oldalán 2. rész

hetero

Nem telt el hosszú idő, Anita újra bekopogott hozzám. Az eleinte szürke kisegérnek tűnő lányról pedig hamar végérvényesen kiderült, hogy igazi veszélyes nőstény lakik benne. A következő úgy másfél hétben minden létező és lehetetlen pózban és helyszínen végigkeféltük mindkettőnk lakását. Nem volt túl gyakorlott, de gyorsan tanult, a puncija örökké nedves és kívánós volt, az első tétova közepesen béna szopási próbálkozások után a másfeledik hét végére pedig úgy kényeztette a farkam, mintha erre született volna. Talán így is volt. Jómagam is próbáltam tartani a lépést és újat mutatni neki, de ez nem volt egyszerű mert bár a puncijával gyakorlatilag bármit megtehettem és a száját is tetszésem szerint vehettem birtokba a popsija tabu volt. De engem nem olyan fából faragtak, hogy mondvacsinált indokokkal le lehessen rázni, ha egy jó popsiszex ígérete lóg a...

*  *  *
OKT
23
2012

Emlékezzünk az 1956. októberi hősökre!

Ennek a munka-, és iskolaszüneti nap alkalmából ajánlanánk most megint négy remek történetet azoknak, akik most épp nem a forradalom hőseire való emlékezéssel töltik idejüket.
Egy a szocializmus korában játszódó történetet, és az iskolaszünetre való tekintettel két, az iskolás élményeket felelevenítő történetet ajánlunk nektek, illetve egy képregényt is.

Építőtáborban

gruppen, diák, illusztrált
A szocializmus egyik vívmányában gruppenben harcolnak az osztályharc ellen.

A tanárnő nyeli a spermámat

hetero, diák
Néha megéri bemenni az órára, hátha csak kétszemélyes oktatás lesz belőle.

Anyu és Kati néni, az osztályfőnök

családi, diák, szűz
A szűz srác egyszerre kapja meg az osztályfőnökét, és az anyját.

Az iskolás lányok bosszúja 1. rész

hetero, diák, anál
Ebben a képregényben megláthatjátok, hogy milyen, amikor a dögös iskoláslányok bosszút állnak, és kezükbe veszik az irányítást.

Jó olvasgatást, jó szórakozást!
OKT
19
2012

Zsóka a legjobb barátnőm

hetero

A történet sok-sok évvel ezelőtt történt. Egy kedves barátom mutatott minket be még egyetemista korunkban. Zsóka Sopron környékéről származott, de már az egyetemet Budapesten végezte, ezért albérletben lakott. Ahogy teltek a hónapok egyre jobb barátok lettünk, egy idő után észre se vettük, de mindent elmondtunk egymásnak. Nálam sorra jöttek, majd mentek a csajok, nála meg a pasik, de egyikünkben sem merült fel, hogy kikezdjünk egymással.
Többször alakult úgy az életünk, hogy egymásnál aludtunk, de ilyenkor a jó éjt puszin kívül semmi sem történt. Mígnem kb. 8 évvel ezelőtt egyik péntek este átmentem az albérletébe, hogy 3-asban ez egyik jó barátunkkal felbontsunk néhány üveg bort. Valamikor 8 környékén érkeztem a másnapi cuccomat tartalmazó táskával, és két üveg félédes fehér borral. Már a csajok addigra túl voltak az első pohár boron. Direkt késtem egy...