ÁPR
06
2012
ÁPR
05
2012

Szertelenségeink 2. rész

hetero

- Mi újság? - kérdezte a Gyula, ahogy belépett a szobánkba.
- Alszik - válaszoltam röviden.
- Úgy látom, - nézett végig rajtam és a tekintetéből pontosan kiolvasható volt mi minden játszódik le a lelki szemei előtt - Te már nem fogsz lejönni a többiekhez.
- Hát ahhoz nincs sok kedvem - tettem a hangsúlyt ahhoz-ra.
- De feljössz a szobámba? - és őszinte vágyakozást láttam a szemében.
- Itt is nyugodtan ellehetünk. - mutattam az ágyra. Kellemes félhomály volt, csak az apró éjjeli lámpa világított.
- De mi van ha felébred? - kérdezett aggodalmaskodón.
- Tutti nem fog - nyugtattam.
- De - folytatni akarta, azonban szájára tettem mutatóujjamat.
- De, de - ismételgettem meg én is - de mi lesz a szobatársaddal? - pattant ki belőlem a költői kérdés - Itt viszont senki sem zavarhat meg bennünket. - igyekeztem mihamarébb rövidre zárni...

*  *  *

Édes hármas a sógornőmmel és a barátnőjével

gruppen

Nyár volt és kellemesen meleg. Nem az az eszeveszett forróság, amikor csak vízparton képes az ember túlélni, hanem olyan, amikor egyszerűen jól érzed magad, mert süt a nap, nem kell csak egy póló és rövidnadrág, és öröm minden szabadban töltött pillanat. Feleségem a szüleivel indult vásárolni, de én még pilledt voltam az előző napi bulitól, így inkább otthon maradtam. A kertjükben ejtőztem a hintaágyban a fa alatt, és végre jutott időm egy kis olvasgatásra. Nemsokára a kertkapu nyílására eszméltem félálmomból: Rita a sógornőm és Marcsi a barátnője érkeztek haza. Rita most múlt 20 éves, 12 évvel fiatalabb nálam és 14-gyel a feleségemnél. Hihetetlen jelenség.... Lehet, hogy csak a fiatalsága babonáz meg, vagy a feleségemre emlékeztet a megismerkedésünk idejéből, nem tudom, de mindig öröm jár át, ha a társaságomban felbukkan. Gyönyörű formás hosszú lábai,...

ÁPR
04
2012

Életem legnagyobb tévedése

hetero, diák

Kb. 20 éves voltam, amikor az érettségi utolsó évében tartottunk. Mindig nagyon szerettem játszani a fiúkkal. Mindent sejthetően eléjük tártam, hagy csorogjon a nyáluk. Próbálkoztak is, de sok esélyük nem volt, mert ekkor már volt egy éve tartó komoly kapcsolatom egy nálam két évvel idősebb sráccal. Ő mindig nagyon kedves, aranyos, odafigyelő volt, könnyedén le tudott venni a lábamról. Talán pont ezért is szerettem bele. Pedig előtte inkább a vagány, mindent bevállaló srácok tetszettek, akik amilyen nagynak akartak látszani a haverok előtt, annyira csak a farkuk után mentek. Amióta a mostani barátommal, Pétivel járok, azóta se igazán szoktam le a srácok "izgatásáról". Már párszor szememre is vetette, mert volt már tanúja, nem is egyszer, amikor kigúvadt szemű srácok pásztázzák testhez feszülő ruhám, vagy inkább a testem és én nem is egyszer, de jól rá is játszottam...

*  *  *

Történetek az ókori Alexandriából 3. rész

s/m

Ahogy a szolgák elviszik az üres tányérokat a délutáni étkezésem után, látom, hogy Bee áll az ajtóban. Hívom, hogy kövessen a kínzókamrába.
- Bee, hányadik napot töltjük ebben a szobában?
- Uram, a mai nap a nyolcadik.
- És mi az első dolog, amit eddig mindig megtettünk?
- Uram, megparancsolod, hogy hajoljak le a szemben lévő székre. Azután olajba mártod az ujjadat, és elkezded tágítani a fenekemet. Amikor úgy érzed, hogy felkészültem, egy elefántcsont tágítót helyezel fel a fenekembe.
- Nagyon jó, Bee, de ma máshogy fogjuk csinálni. Te magad fogod felhelyezni a tágítót magadnak. Soha nem láttam még az arcodat, mialatt a fenekeden dolgoztam. Ez egy élvezetes változás lesz.

*  *  *
ÁPR
03
2012

Lakásavató 5. fejezet

gruppen, anál, humor

Én ébredtem először. Meglepő, de még mindig úgy voltunk összegabalyodva, ahogy elaludtunk. Biztos nagyon fáradtak voltunk, nem ok nélkül. Az ágyban hagytam a lányokat, és kimentem a konyhába, ahol az egész elkezdődött.
Reggelit csináltam: rántottát paradicsommal, zöldpaprikával és sajttal, a tetejére egy kis salsát öntöttem, mellé egy kis tejfölt. Aztán felszolgáltam még egy kis áfonyalekvárt, tejet és frissen főzött kávét.
Épp befejeztem, amikor lépteket hallottam, és egy finom kéz ért a nyakamhoz, egy másik pedig a farkamhoz. April volt az: maga felé fordította a fejemet, és megcsókolt.
- Jó reggelt!
- Jó reggelt! Ébreszd fel Katyt is, és együnk!
A lány megint megcsókolt, aztán a fenekemre csapott, és bement. Egy perc múlva visszatért az álmos Katyvel: - Reggeli?

*  *  *

Igaz is lehetne 4. rész

hetero, diák

Eltelt két nap és nem szóltak, hogy fel kell mennem a lánykoleszba. Mivel hétvége következett, már teljesen lemondtam az esetleges érzéki kalandról. Ráadásul haza sem utazhattam, mert benn kellett maradnom egy szombati esküvői versmondás miatt. Mikor estefelé jelentkeztem a kollégium tanárijában a hidegvacsorámért, a lánykolesz tanárnője nyitott ajtót. Nagyon ostoba képet vághattam, mert elnevette magát, aztán mondta, hogy ő a hétvégi ügyeletes, de reméli, hogy nem lesz semmi gond, mert a fiukoleszban csak ketten vagyunk egy gyengélkedős sráccal, a lány koleszban meg csak négy lány van fenn, akik közül az egyik esküvőn szaval, a többiek meg énekelni fognak a tanácsházán. Ezek után megkért, hogy a hidegkajákat osszam ki, hogy ő végignézhesse a tv műsort. Ideadta a lánykolesz kulcsát, meg egy kosárban a hat csomag kaját, majd visszaült a kanapéra a tv élé. Mielőtt még...

ÁPR
02
2012

Apa segít rajta

családi

A mai egy szar nap volt. Elnézést a szókimondásért, de az volt. Az első órai spanyolóra borzalmasan telt, és az a rohadt tanár, Mrs. Guttierez, aki utálja a pofámat, az egészet azzal töltötte, hogy az osztály előtt szívatott. Ráadásul vizes lett a fehér iskola egyenruhám blúza, pont a jobb mellbimbóm fölött. Tudnotok kell, hogy a melleim igazán nagyot nőttek az elmúlt egy évben, és úgy tűnik, hogy szóbeszéd tárgyai lettek az iskolában. Az összes fiú szeretett miattuk, az összes lány utált értük. Na, szóval, valahogy vizes lett a blúzom, ahogy ittam a csapnál, és amikor felegyenesedtem, mindenki láthatta a bal cicimet, a duzzadt bimbómat, ami tisztán látható volt az áttetsző melltartó alatt, amit viseltem. Annyira szégyenkeztem, hogy a mosdóban rejtőzködtem a negyedik óra végéig, amíg meg nem száradt a blúzom.

*  *  *

A kávé illata 3. rész - Végre! Férfi lettem

hetero

- Szia Évikém! Bejöhetek? - hallottam meg Anikó hangját az előszoba felől. Anyámmal épp a reggelihez és kávézáshoz készülődtünk. A legutóbbi alkalom óta, amikor Anikóval együtt voltam, eltelt 5 nap. Sok időnek tűnt. A jóhoz könnyen hozzászokik az ember. Máshogy tekintek azóta a világra, hiszen szeretőm van! Egy nő, aki ugyan idősebb nálam, de kielégít. A haverokkal ha a szex kerül szóba, már nem kell kussban maradnom, csendes büszkeséggel hallgatom őket. Észre is vettek valamit, a mosolyt az orrom alatt. Szóvá is tették, hogy biztos volt valami kalandom, de nem árultam el senkinek. Jobb is így. Mégiscsak az anyám lehetne Anikó. Nem tudom mit szólnának ha megtudnák. De nem is érdekel. Jó ez így. Csak anyám meg ne tudja. Arra kell nagyon vigyáznom.