SZEP
24
2012

Forró nappalok és még forróbb éjek 2. rész

hetero

- Te meg mit művelsz? - támaszkodtam fel könyökömre első álmomból felriadva miközben bárgyún nézhettem magam elé a sötétben.
- Itt árválkodott szegénykém... - kapta fel a fejét egy pillanatra, már amennyire ki tudtam venni -...gondoltam eljátszadoznék vele egy kicsit... - és csúsztatta is forró, nedves ajkai közé mereven ágaskodó farkamat.
- Hány óra van? - kérdeztem jó nagyot ásítva és nyújtózkodva, amikor felültem.
- Kettő, - válaszolt - legfeljebb fél három lehet - mondta alig érthetően, teliszájjal, mert az ölemben a fejét rendületlenül le- s felmozgatta.
Előre hajoltam és ahogy térdelt a lábaim között, két oldalt a derekától a csípője felé haladva masszírozni, simogatni próbáltam.

*  *  *
SZEP
21
2012

Kalandos napok 2. rész – Másnap

hetero, nyaralás

Arra ébredtem, hogy a nap süti az arcom. Egyedül feküdtem a vastag szőnyegen, félig kitakarva. Az este szanaszét szórt ruhadarabok takaros kis kupacban tornyosultak a kanapén. Gondoltam, felkeresem a fürdőszobát s kicsit rendbe szedem magam, felöltözöm. Miután ezzel megvoltam, felfedezőútra indultam a házban. Mediterrán jellegű nyaraló volt, de mérete alapján simán el lehetett benne tévedni. Meleg színek, ízléses dekoráció, s hatalmas ablakok, melyeken csak úgy áradt be a házba a napfény! Tetszetős kis lak volt.
Nevetgélés, beszélgetés ütötte meg a fülem – így követve a hangokat sikerült a teraszra jutnom. A kertben, egy kisebb, feszített víztükrű medencében, fotelmatracokon lebegve találtam rá Anettre és Nórára. A nagy melegre való tekintettel falatnyi méretű bikiniben, kezükben jégkockákkal teli poharakkal múlatták az időt.

*  *  *

A Szent Mazo bevezető

s/m

Következzék hát ama koldusok versengéséhez fogható méltóságosságúra eltervezett, ámde elhagyatottságunkat dicsőséges fénnyel szerteoszlató ceremóniának igazán esett története, mely azon mi Urunk 16..-ik esztendejének lélekébresztő napjaiban esett , valamelyeket szokás szerént csak a mi védelmező egyházunk betemetetlen likacsának nevezendének jó históriás deákjaink. Ha ki ne ösmerné azon bogáncsból vetett koszorúkkal méltatott idők eseményjeit, akkoron esett meg mi rajtunk, igazságot hívőkön amaz csúfsággal teljes istentelenség, mely szerént a mi legmagosabb tiszteletre való s Urunk akaratja révin védelmünkre tett pásztorunk helyét az maga részire foglalta el vala, s az maga bizonnyal jó szándék szerént való, ámde az mi igaz ügyünktől nagyobbára elfedettve lévén, az Mennyei akarattól elfelhőzött tudóstalan módon próbálta vala megigazítani gyülekezetünk...

SZEP
20
2012

Szilveszteri buli

hetero

 December 31. volt. A hó már tegnap este óta folyamatosan esett, úgyhogy kinézve az ablakon nem is lehetett megkülönböztetni az utakat a kertek hótakarójától. Jó későn keltünk, mert tudtuk, hogy hosszú nap vár ránk. Mint mindig, ma is én ébredtem fel előbb. Imádtam nézni, ahogy alszol... Nem nagyon akartam mozogni, mert a fejed a vállamon pihent. Kinyitottad a szemed...
- Jó reggelt, hétalvó! - köszöntem mosolyogva.
Csak elmosolyodtál és nagyot ásítva nyújtózkodni kezdtél, mint egy kiscica... Szerintem nem is voltál még egészen ébren. Hoppá... Nyújtózkodás közben az egyik mancsod beleakadt meredező férfiasságomba.
- Hmmm... Jó reggelt! - mondtad nevetve és játszani kezdtél vele. Már éppen arra készültem, hogy átkarollak és egy kellemes szerelmeskedéssel indítsuk ezt a szép napot, amikor hirtelen elkaptad a kezed és frissen kipattantál az ágyból.

*  *  *

Tibor doktor - Avagy a prosztata orgazmus

homo

Az új munkahelyemre kellett orvosi igazolás is.
Először azt hittem elég, ha a körzeti orvosom megvizsgál, de nem így történt, legalább három helyre küldött- az új rendeletek értelmében-, ráadásul az egyik a prosztatavizsgálat volt! Egyáltalán nem értettem a dolgot.
- De ez miért kell? Nem vagyok idős, nincs semmi panaszom!
- Minden férfinak illik részt venni egyszer egy ilyen vizsgálaton is. Talán fél, Gábor?
- Nem doktornő, csak, nincs ínyemre a dolog!
- Túl fogja élni!- mosolyodott el az asszony. - Zsuzsika, küldheti a következő beteget! – Kiszédültem a vizsgálóból és átkoztam mindent, annyira ellenemre volt a prosztatavizsgálat, hogy ne tudjátok meg. Egyébként Nagy Gábor vagyok, huszonhárom éves. Fekete, félhosszú hajú, sötétbarna szemű, közepesen izmos, kereolos típusú fiú vagyok. Egy kisvárosban élek, és fél éve kerestem a megfelelő...

*  *  *
SZEP
19
2012

Kalandos napok 1. rész – Viharos érkezés

gruppen, nyaralás, anál

Sikerült szinte teljesen eláznom, mire a vonathoz értem. Mikor felszálltam, egyből kiszúrtam magamnak két, nálam pár évvel idősebbnek tűnő, élénk beszélgetésbe merült nőt. Nem volt nehéz – egyiküket gyakran láttam a tőlünk nem oly messze lévő újságosnál. Márpedig, aki csak látta, megjegyezte magának! Hogyan is lehetne elfelejteni valakit, aki után még a nála jóval fiatalabb nők is irigykedve fordulnak meg, a férfiaknak pedig legtöbbször kocsányon lóg a szemük, ha megpillantják. Sportos alkat, hosszú combok, tekintélyes mellek, melyek kihangsúlyozására büszke tulajdonosuk mindig nagy hangsúlyt fektet. Szőkésbarna haját napszemüvege segítségével fogta hátra most is, úgy rémlett eddig szinte csak így láttam. De beszélgetőpartnere sem volt az az átlagos, szürke kisegér, akire maximum öt percig tud visszaemlékezni az ember! Rövid barna haj, kreol bőr, amelyet csak...

*  *  *

Axe és Vision - Chat 3. rész

hetero

Axe: olyan rossz kislány vagy. egy mocskos kis szajha
Vision: néha igen
Axe: megint felhúztál
Vision: én?
Axe: te
Vision: most mivel? nem csináltam semmit... még
Axe: még...
Vision: de szeretnék
Axe: és mit szeretnél?
Vision: rádmászni... megnyalni a nyakad, csókolgatni... rádülni, ahogy fekszel és simogatni, puszilgatni... bemászni a lábaid közé, puszilgatni a farkad...
Axe: és ha közben lehúznám a sliccem és elővenném hirtelen?
Vision: bekapnám, és jól leszopnálak
Axe: hogyan csinálnád?
Vision: először végignyalogatnám a tövétől a tetejéig, utána végigcsóklgatnám az oldalát mindenhol. a számba venném, nyelvemmel simogatnám. ott járna rajta a nyelvecském az egyik oldalán, majd a másikon, közben meg a...

SZEP
18
2012

Nyaralásom története

gruppen, nyaralás, anál

Az eset 6 évvel ezelőtt történt.
Férjemmel nyaralni voltunk egy szállodában. Lent a medencéknél volt egy kis bár. Ott iszogattunk és észrevettem, hogy 3 srác állandóan felénk tekintgetnek. Szóltam is a férjemnek,de ő csak legyintett Biztosan megdugnának egyszerre mind a hárman azért néznek annyira nevetett.
Már régóta foglakozik a gondolattal szeretné,ha többen megdugnának egyszerre.
Ezt állandóan mondogatja. Persze én mint nő ellenkezek ez ellen.
Még úsztunk egy kicsit és elmentünk vacsorázni. Fent a szobában lezuhanyoztunk és készülődtünk, hogy lemegyünk az erdős részre sétálni. A pincér mondta, hogy bent az erdőben van egy kis tisztás padokkal és egy büfé,ami egész nap nyitva van.