NOV
27
2012

Az álmok néha valóra válnak

gruppen

Fura egy nap volt. Úgy ébredtem, mintha a kisördög bújt volna belém. Szinte eufórikus hangulatom volt, noha még el sem indult a napom, és az előző napok sem voltak valami fényesek, így nem igazán értettem, mi ez a jóleső zsibongás, pezsgés az ereimben.
A tükör előtt álltam duzzadt szemhéjakkal, de mosolygósan - ez az én napom lesz - mozdult bennem az érzés. Hogy mi vár rám, és mikor, azt nem tudtam, de csak jó lehet és ütős.
A zuhany alatt olyan érzésem támadt, mintha sok finom férfikéz cirógatná bőrömet. S ahogy a melleimen legördülő vízcseppek elérték ágyékomat, bedurrant a testem. Te jó ég! Hetek óta nem voltam férfival! Annyira lefoglalt a sok határidős munka, hogy észre sem vettem hiányát a szexnek.

NOV
26
2012

Az első alkalom a mostohanővéremmel 2. rész

családi

Egy gyors összefoglaló az első részből. Én és a mostohanővérem éppen túlvagyunk első döbbenetes szeretkezésünkön. Bejött a szobámba, és elcsábított. Innen folytatódik a történet.
A következő nap úgy telt, mint bármelyik másik nap. Én és Lori nem szoktunk egymás közelében lenni, szóval nem volt ritka, hogy estig nem láttuk egymást. Külön gimibe jártunk, szóval nem kellett aggódnunk, hogy összefutunk ott. De este azon kaptam magam, hogy azt akarom, hogy jöjjön vissza a szobámba. Csak feküdtem ott, és vártam és vártam, és ő nem jött.

*  *  *

Kriszti fantáziája 3. rész - A párcsere

hetero, anál, férj-feleség

Végre eltelt a három hónap. Ennek azért is örülök mert újra nyugalom lesz a lakásomban, de főleg azért mert Kriszti is felhagy ezzel a perverz prosti fantáziájával és nem kell tovább aggódnom érte, bár hogy őszinte legyek a vége felé már kezdtem hozzászokni, de azért hiányozni nem fog az biztos.
A netről is eltűnt a regisztrációja, vele együtt az adatai, a pin kártyáját amit kifejezetten csak ezen időtöltése alatt használt, szintén eldobta, szóval már el sem érhették a régi vendégei.
Ezt az utolsó történetet csak én fogom elmesélni, Kriszti kifejezetten kérte, mivel... hát szóval lentebb olvashatjátok miért.

Már egy hete nyugalomban folytathattam korábbi lazulós otthoni életemet, egy sör mellett meccsnézés, stb... Egy ilyen alkalommal, konkrétan egy AS Roma meccset néztem (épp a Lazio volt az áldozat), jobban mondva...

*  *  *
NOV
25
2012

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 10 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

NOV
23
2012

Munkahelyi szex

hetero, iroda, munkatárs

Új munkahelyre kerültem. Egy három asztalos szobába kerültem egy kis akarnok, ám nagyon csinos lánnyal, meg egy középkorú pasival. A pasi állati jól nézett ki. Tisztes, őszülő halánték, magas. Széles vállú. De ami a lényeg, látszott rajta, hogy jó szerető.
Én 100 lépésről ellenszélben kiszúrom a jó szeretőket, és mindig ki is próbálom őket.
Ha a másik lány, egyébként Évi, bent volt, vagy munka folyt, vagy teljesen hétköznapi dolgokról dumáltunk, de ha kiment valamiért, Pityuval egyből áttértünk a szexuális problémák megbeszélésére. Szokásomhoz híven, kendőzetlenül, teljesen őszintén beszéltem a felvetett témákról, ezzel csigázva fel egyre jobban Pityu érdeklődését.

*  *  *

Apás hónap

homo

Már 15 éves koromban tudtam, hogy más vagyok, és sokat olvastam róla, hogy mi is van velem pontosan, de nem ez segített igazából önmagam megismerésében.
Nyáron anyukámnak el kellett mennie egy egyhónapos konferencia és továbbképzésre Franciaországba. Jó volt a viszonyunk, bár keveset láttam, mert légi-utaskísérő volt. Egy szép házban éltünk hárman: apa, anya és én. Szüleim sohase veszekedtek, mindig jók voltak hozzám. Apával több időt töltöttem, lazább munkaideje miatt. Felnéztem rá, mióta az eszemet tudom. Mindent megadott nekem, reggel mosolyogva ébresztett és havonta elvitt valahova, hogy érezzem szeretetét. Magas, erős ember volt, 8 éves kora óta futott, és kondiba is járt. Valahol titkon nagyon tetszett nekem, vonzódtam a szőrös, nagy, izmos emberekhez, és apa pont olyan volt, mint a férfi, akit magam mellé képzeltem.

NOV
22
2012

Egy lány a buszról

hetero

Vidéki srác lévén, kicsit fura volt nekem, mikor felkerültem Pestre. Otthon mindig gyalog, vagy biciklivel jártam iskolába, itt viszont a csodálatos BKV szolgáltatásait használom. Igaz, hogy tömve vannak a járatok, mocskosak és, ha esik az eső, akkor a kocsikban is fel kell nyitni az esernyőt, de megvan a csodálatos tulajdonságuk, hogy úton - útfélen felszállnak olyanok, akiken mindig megakad a szemem. Így volt ez pár éve is, mikor épp hazafele tartottam és szokásomhoz híven olvasással ütöttem el az időt, mikor leült mellém, egy igen dekoratív lány. Nem az a típus, aki után egyből mindenki megfordul az utcán, inkább az a kis, szerény, visszafogottan öltöző, de azért, ha az ember jobban megnézi, akkor egyből látja, hogy felettébb csinos. Ahogy leült mellém, reflexszerűen rápillantottam, majd arrébb ültem, hogy kényelmesen elférjen. Ő rám nézett, mosolygott egyet, majd...

*  *  *

Horgász kaland

gruppen, anál

Egyszer történt, hogy horgászni mentem egy öntöző csatornához, egy eléggé elhagyatott helyre. Nem volt oda engedélyem, így igyekeztem minél kevésbé látszani a véletlenül arra tévedők számára.
A szembe lévő oldalról eléggé nyitott volt a tér, de ott meg nem volt út, onnan nem lehetett mozgást várni.
Már jó ideje horgásztam, amikor kerékpárzörgésre lettem figyelmes. Gyorsan összeszedtem cuccomat és meglapultam. Egészen közel hozzám megszűnt a kerékpárzörgés – lebuktam – gondoltam.
De nem buktam le. Két húsz év körüli leányzó érkezett, és vihorászva, egymást cukkolva vetették magukat a vízbe.
- Mondtam neked, hogy erre senki sem jár – sajnos. Erre tévedhetne egy jó nagy farkú hapi, és megdöngethetne mindkettőnket.

*  *  *