SZEP
18
2012

Nyaralásom története

gruppen, nyaralás, anál

Az eset 6 évvel ezelőtt történt.
Férjemmel nyaralni voltunk egy szállodában. Lent a medencéknél volt egy kis bár. Ott iszogattunk és észrevettem, hogy 3 srác állandóan felénk tekintgetnek. Szóltam is a férjemnek,de ő csak legyintett Biztosan megdugnának egyszerre mind a hárman azért néznek annyira nevetett.
Már régóta foglakozik a gondolattal szeretné,ha többen megdugnának egyszerre.
Ezt állandóan mondogatja. Persze én mint nő ellenkezek ez ellen.
Még úsztunk egy kicsit és elmentünk vacsorázni. Fent a szobában lezuhanyoztunk és készülődtünk, hogy lemegyünk az erdős részre sétálni. A pincér mondta, hogy bent az erdőben van egy kis tisztás padokkal és egy büfé,ami egész nap nyitva van.

*  *  *

Mennyország, vagy amit akarok

hetero

Munka után, a boltból hazafelé sétálva, a light colámmal, és a sajtos croissant-ommal a kezemben, miközben azon gondolkodtam, hogy ez a kettő már önmagában túllépi a napi kalóriaadagomat, megcsörrent a telefonom. A barátom, Gábor volt az. Közölte, hogy megint éjszaka jön csak haza, de mivel megígértük közös barátunknak, Attilának, hogy este átmegyünk hozzá filmet nézni,én menjek el, ne hagyjam Őt cserben. Mikor kinyitottam a kaput, éreztem, hogy a bokáim hamarosan felmondják a szolgálatot, így ahogy megetettem a macskát, elővettem némi szőlőt a hűtőből, és ledobtam magam a gép elé, és csak kattintgattam, szinte azt sem tudtam már, hol vagyok. Semmi mást nem akartam, csak egy jót aludni.

SZEP
17
2012

Bátyám... hősöm... 2. rész

családi, szűz

Ahogy Chris-szel az ágyon ültem, az agyam csak azon járt, ami történt... Segítettem a bátyámnak pisilni... Tartottam a farkát, amíg pisilt, pontosabban. Kivertem neki... Még le is szoptam! Megkóstoltam a gecijét és őszintén szólva tetszett! Soha nem tettem egy nap alatt ennyi újdonságot az életemben, és itt tartok... a bátyámmal csinálom! Ha anya megtudná, hogy mit tettünk, megölne minket! Hmmm... Anya... Gondold el, ha rájönne, és nem zavarná... Vagy ha annyira tetszene neki, hogy látni akarná? Mit mondana, ha most belépne... Meglátna engem, Chris gecijével az arcomon, a kis melleimre csöpögve? Úgy tűnik, hogy igazán beleéltem magamat ezekbe a gondolatokba, mivel félig öntudatlanul újra húzogatni kezdtem a bátyám farkát.

*  *  *

Zsarnok? 3. rész

hetero, iroda, munkatárs

Itt volt az ideje, hogy foglalkozzam a házaimmal is. Tudtam, hogy Pesten van egy irodája apának, és ott van egy titkárnő Judit, aki viszi a dolgokat. Szerettem volna betekintést nyerni az itteni üzlet menetébe is, ezért felkerestem az irodát.
- Jó napot főnök úr - fogadott a titkárnő. - A temetésen találkoztunk - tette hozzá.
Judit a harmincas évei elején járhatott, úgy tudtam nincs férje. Csinosan volt felöltözve, jó alakja volt, már ahogy így első ránézésre meg tudtam állapítani. Félhosszú fekete haja, és hófehér bőre volt.
Bemutatkoztunk egymásnak, megkértem vezessen körbe. Az első helyiség, ahova az utcáról belépünk egy tipikus iroda volt, iratszekrényekkel, dossziékkal, és a sarokban Judit asztalával. Ebből nyílt egy másik helyiség, apa irodája. Nagyon elegánsan volt berendezve, hatalmas faragott íróasztal uralta a teret, az intarziás dohányzó...

*  *  *
SZEP
14
2012

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 7. rész

gruppen, anál

Másnap kipihenten ébredsz és legnagyobb meglepetésedre a kisajkaid valóban teljesen rendbejöttek. A metrón mozgása és vibrálása jólesően felizgatja csupasz puncidat. Az úton egész végig jó érzéssel gondolsz vissza a tegnapelőtt történtekre. Az irodában Márta és Anikó megjegyzi, hogy tegnap szabit vettél ki, de nem firtatják miért nem voltál bent. Délután három körül kijövök hozzád és figyelmezetlek, a mai napon velem kell jönnöd vacsorázni, mert egy japán delegációt fogok fogadni, segítened kell vendégül látni őket
- Természetesen – válaszolod, de nem tulajdonítasz neki különösebb jelentőséget, végzed tovább a munkádat. Egy jó félóra múlva, Anikó odalép hozzád és egy nevekkel teleírt lapot nyom a kezedbe.

*  *  *

Melinda születésnapja

bizarr, hermafrodita, illusztrált

Kislánynak látszott még, de 17 éves korára a a mellei már kezdtek nőni.
- Boldog szülinapot, Melinda! – szólt reggel Theresa, az anyja.
- Boldog szülinapot - mondta George is, tizennyolc éves, hermafrodita bátyja.
- Mit kérsz a születésnapodra?
- Érezni akarom, ahogy George belém dugja a nagy kemény farkát és spriccel a puncimba.
Theresa vállat vont:
- Csak tőled függ.
- Ó, szupiii - kiáltotta a kislány és villámgyorsan kezdte lehúzni magáról a ruhát. Megmarkolva a tolószék karfáját...

SZEP
13
2012

Különleges szexélményeim 22. rész

hetero, nyaralás, tini, férj-feleség

Sziasztok. Már folytatni akartam a naplót, de közbejött a nyaralás. Mint ti is tudjátok, pang az építőipar, ez minket is elért. Igaz, most az öreg a nagyvárosi panelfelújításból mint alvállalkozó szerzett nekünk egy pár hónapos megélhetést, de azt is csak szeptembertől. Ezért el küldte az egész céget az utolsó munkásig nyaralni. Egyetlen feleségem felvetette, mehetnénk horvátba. Jól van, volt ennyi pénz félre téve, készültünk rá. Csomagolás, Erika meg a gyerek nagyon lelkesek voltak, én annyira semmi extrára nem számítottam. Már a megérkezésünk után rögtön láttam, hogy sok a magyar, hiába, másoknak is ez a hely jutott eszébe mint úti cél. Sőt, alighogy lementünk a partra, különösen kiderült ez. Hirtelen valaki heves Erikázásba kezdett. Egy nagyon szexi szőke nő volt, a Bea, a negyvenen kicsit túl. Hamar kiderült, bár kicsit idősebb mint a feleségem, anno egy csaj...

*  *  *

Nadrágvásárlás a bazárban

homo

Estefelé, amikor már kicsit hűvösebb volt, elindultam a bazárba. Néhány pólót és shortot akartam venni jó áron. Az első üzletbe betérve megtetszett egy nadrág. Eladót nem láttam, elindultam a próbafülkébe. A nagy meleg miatt szálkás testemen csak egy short és egy póló volt. Levettem hát a shortot, hogy beleugorjak a naciba. Mivel elég sötét volt kimentem, hogy jobban lássam magamon. Mikor kimentem, már ott volt egy 23 év körüli srác. Magas, alkatilag izmos volt. Háttal a próbafülkének ült és láttam, hogy az asztal alatt rejszol. Nem tudta, hogy bárki is volt bent. Persze azonnal kőmerev lett a farkam és figyeltem, kicsit oldalra mentem, hogy jobban lássam, bár túl sokat nem láttam belőle. Aztán köhögtem egyet, hogy történjen már valami. Felém fordult és kicsit sem zavartatta magát. Eltette a farkát és hátrajött hozzám. Látta, hogy rendesen áll a farkam és belökött a...

*  *  *