NOV
30
2012

Szex a bátyámmal...

családi

Üdv... Gondoltam leírom történetem (és ehhez tesóm beleegyezését is kértem, de jó ötletnek tartotta). 16 éves vagyok, most másodikos egy gimnáziumban, ami jól is megy, bár a pasik terén nem vagyok túl szerencsés, mindig a leghülyébbeket fogom ki. A szüzességem elvesztése is kudarc volt, de a szexre rákaptam erősen, így amikor csak lehetett, szóltam az exemnek, hogy helló, szeretnék egy jót szexelni. Ő meg persze bele is egyezett. Történt egy napon (viszonylag késői gyerek vagyok) hogy a 26 éves bátyám hazatért, és kijelentette: a felesége megcsalja, így elválnak. Hetekig olyan volt, mint egy élőhalott, elment dolgozni, hazajött, bezárkózott, és ennyi. Viszonylag közvetlen család vagyunk, nálunk nem nagy szám egymás előtt meztelenül mászkálni, ez így volt tesómmal is. Épp hazaértem egyik nap a suliból, amikor bementem a fürdőbe, hogy kezet mosok. Mit látnak szemeim?!...

*  *  *

Negyven évvel ezelőtt

hetero

Történet valóságon alapszik név és hely megváltoztatásával.
Abban az időben voltam fiatal mikor nem volt Internet még a szuper8as filmfelvevőt is kevesen engedhették meg maguknak, vetítő már több volt de filmet alig lehetett kapni.
Ami volt mese vagy silány minőségű játékfilm, szex pornót "Nyugatról" lehetett becsempészni.
Egy ismerősöm határőrtiszt volt Ferihegyen, repülőgépről elhozott néhány szex lapot társa- beköpte tíz nap fogdát kapott jutalmul.
Szerény szexuális nevelése volt legtöbb fiatalnak köztük nekem és ismerőseimnek is, sugdosva egy másközt beszéltük meg tapasztalatainkat.
Ilyen előzmények után találkoztam első szerelmemmel, jött az első csók majd közben simogatás tapizás majd apja szigora miatt a szakítás.

NOV
29
2012

Közös esték - Női szemmel

hetero, vibrátor, anál

Vártam a ma estét, azt mondtad sietsz haza!! Már napok óta csak a munka rám semmi időd!!! Hiányzol, akarlak!!!!Meg akartalak várni, hogy együtt menjünk zuhanyozni, de már meguntam, késő van. Megnyitottam a vizet, levetkőztem, beálltam a zuhany alá. Magamra engedtem a kellemesen langyos vizet, a kezemre öntöttem a finom krémes testápolót és elkezdtem magam bekenni. Finom habot vont rám a krém, és ahogy dörzsöltem magam, teljesen izgalomba jöttem. Hozzáértem a mellbimbóimhoz, azonnal reagáltak ágaskodva követelték, hogy valaki már játsszon velük, de te nem vagy itt. Elkezdtem finoman morzsolgatni, már a szemeim is csukva vannak, csak erre koncentrálok. Kívánlak őrületesen!!! Lejjebb csúszik a kezem a finom habbal bevont pinámat kezdem finoman simogatni, majd beljebb hatolok, már kéjesen nyögdécselek, de milyen jó lenne ha ezt más csinálná velem. Letekerem a zuhany fejet, a csőből...

*  *  *

Valóság és álom

hetero

Régebben regisztráltam egy társkereső oldalon ahol kielégítetlen szexuális vágyaimat szerettem volna megtalálni.
Akadt is jelentkező, de amikor komolyabbra fordult a téma majd mindenki meghátrált. De egyszer megjött az igazi
-------
Szia Nagymackó! A vad szexualitásról csak álmodom, mert nincs kivel gyakorolnom! 40 éves házasságban élő dekoratív életvidám nő vagyok.
Üdvözlettel: \"mézes csupor\" Andrea
Erre nem lehetett nem válaszolni,gondoltam hátha Ő az igazi, jött is a válasz.
-------
Szia Nagymackó!
Mielőtt odatartanám a mézes bödönömet, többet is megtudhatok rólad?
Vagy csak arra vagy kíváncsi, hogy mikor, hol, hogyan és hányszor nyalakodhatsz?

*  *  *
NOV
28
2012

Szex Márkkal

hetero

Sziasztok!
Nagyon hosszú hallgatás után ismét rátaláltam erre az oldalra. Sajnálattal látom, hogy eltűntek belőle a történetek, de én személy szerint megtaláltam kettőt az enyémekből, és azokat megint feltettem! :)
Márkkal járok együtt már egy ideje, és nagyon gyakran lefekszem vele. Sok pózt meg helyet kipróbáltunk, de szinte csak a házban vagy a ház körül. Tegnap és ma nagyon meleg idő volt, és mondtam Márknak, hogy miért nem megyünk el egyet sétálni az erdőbe? (Ugyanis van a közelben egy erdő.) "Miért is ne?" Kérdezte, és odasúgta nekem, hogy ugye szoknyában fogok menni? Egyből ismerős bizsergés futott át rajtam, és mondtam neki, hogy persze! Ezzel elváltunk, és megbeszéltük a találkozót kora délutánra.

*  *  *

Képzelgések (volt) osztálytársaimmal

homo

Sziasztok. A nevem M. Józsi, 24 éves vok és még totálisan szűz, ez eddig csak álmodoztam a szexről, e történetem is csak kitaláció (,mármint a szexjelenet), de a kiindulópont az valóban megtörtént esemény, amit a mi lett volna alakít át kitalációvá. Szóval, mikor kb. általános iskola 5. évemet befejeztem (ekkor voltam 13 éves) és egyik osztálytársamnak én lettem a segítője angolból, mert az angol tanár megkért, hogy a pótvizsgára készítsem fel, így Gy. Zoli eljött hozzánk ezen nyáron sokszor, hogy tanítsam angolra. És szorgosan próbáltunk tanulni angolra, de ez bizony kevésbé volt sikeres, az én szobámba tanultunk fennt a "padláson".
Mert a padlás rész lett egy jó szobává alakítva. Mikor kicsit szünetet tartottunk utólag is gyakran képzelem mi lett volna, ha Zoli pihenésképp előveszi a faszát és azt mondja masztizunk együtt, mivel a szobámba csak mi ketten...

NOV
27
2012

A bérgyilkos

leszbi

- Meg kellene ölnöd nekem valakit - hallatszott a suttogó hang.
- Kit? - dőlt előre Ixchel a székén, belekortyolva forró kávéjába. Szőke haját betűrte a füle mögé. Nem volt meglepve a kéréstől. Sok ilyet kapott már az évek során, mióta elkezdte karrierje építését, mint professzionális bérgyilkos. A hírneve már széltében-hosszában bejárta New Yorkot.
Már tizennyolc éves kora óta a szakmában volt, amikor rákényszerült, hogy megölje a saját apját, aki lassan a halálba kergette őt és az anyját a folyamatos veréssel és a beléjük tömött drogokkal.
Olyan jól csinálta, hogy soha senki sem jött rá, hogy ő volt a bűnös. A rendőrség pláne nem. Az anyja nem mondta el soha egy léleknek sem.

*  *  *

Az álmok néha valóra válnak

gruppen

Fura egy nap volt. Úgy ébredtem, mintha a kisördög bújt volna belém. Szinte eufórikus hangulatom volt, noha még el sem indult a napom, és az előző napok sem voltak valami fényesek, így nem igazán értettem, mi ez a jóleső zsibongás, pezsgés az ereimben.
A tükör előtt álltam duzzadt szemhéjakkal, de mosolygósan - ez az én napom lesz - mozdult bennem az érzés. Hogy mi vár rám, és mikor, azt nem tudtam, de csak jó lehet és ütős.
A zuhany alatt olyan érzésem támadt, mintha sok finom férfikéz cirógatná bőrömet. S ahogy a melleimen legördülő vízcseppek elérték ágyékomat, bedurrant a testem. Te jó ég! Hetek óta nem voltam férfival! Annyira lefoglalt a sok határidős munka, hogy észre sem vettem hiányát a szexnek.

NOV
26
2012

Az első alkalom a mostohanővéremmel 2. rész

családi

Egy gyors összefoglaló az első részből. Én és a mostohanővérem éppen túlvagyunk első döbbenetes szeretkezésünkön. Bejött a szobámba, és elcsábított. Innen folytatódik a történet.
A következő nap úgy telt, mint bármelyik másik nap. Én és Lori nem szoktunk egymás közelében lenni, szóval nem volt ritka, hogy estig nem láttuk egymást. Külön gimibe jártunk, szóval nem kellett aggódnunk, hogy összefutunk ott. De este azon kaptam magam, hogy azt akarom, hogy jöjjön vissza a szobámba. Csak feküdtem ott, és vártam és vártam, és ő nem jött.