Hírek

NOV.
21.
2019

Egy emlékezetes éjszaka

Most ünnepeltük a 10. házassági évfordulónkat a feleségemmel. Szerettem volna emlékezetessé tenni, és azt hiszem a történtek után, sosem fogjuk elfelejteni azt az éjszakát.
Már 3 éve, hogy ellaposodni kezdő házasságunkat a többes szex jótékony hatásaival próbáltuk helyrehozni. Eleinte más párokkal kerestük a kapcsolatot, de hamar rájöttünk nagyon macerás 4 embert összehozni. Mivel nem tudtuk megoldani a találkahelyet, így maradt a jól bevált két fiú, egy lány felállás, mivel egyedülálló férfiak általában rendelkeznek lakással. Eleinte ment minden simán, de hamar rájöttünk, hogy csak az első 1-2 alkalom izgalmas, aztán a párom új partnert igényelt. Én elfogadtam ezt az igényét, mert a hétköznapjainkat teljesen felvillanyozta, hogy a hétvégéken más férfiak keresték a kegyeit. Mivel nagyon csinos volt 30 évesen, 2 gyerek után is, így nagyon jót tett a lelkének is a férfiak rajongása.


NOV.
20.
2019

A munka ára 1. rész

Rég olvasok már történeteket, és úgy gondoltam én is leírom a sajátomat. A történet, amit elmesélek 2009 nyarán történt, de előtte írnék magamról pár sort.
Van egy nagyon szép jóval fiatalabb második feleségem, Erika. Akkor szerettem bele, amikor még jócskán házas voltam az első feleségemmel, akitől már született két fiam. Tudtam nem jó, amit teszek, de teljesen belebolondultam, és elhagytam érte a családomat. Egy pénzügyi tanácsadással foglalkozó cégem volt, ami akkor nagyon jól ment. Simán tudtam venni egy második házat, és a gyerektartással sem volt gondom. Erika akkor egy szépségszalonban dolgozott, és néha modellkedett is. Nagyon szép arca volt, formás nagy mellei sportos teste hihetetlenül jó feneke. Hosszú fekete haja volt és kb. százhatvanöt centi magas. Nem az a tipikus modell alkat, viszont mivel nagyon szép arca és teste volt gyakran kapott munkát.


Kitti

Sziasztok, én egy 18 éves fiú vagyok, és a következőkben leírtak idén júniusban történtek velem.
175cm magas vagyok, rövid barna hajjal, kék szemekkel. A testalkatom sportos, ugyanis már évek óta kajakozok versenyszerűen.
Egy vidéki gimibe járok, van az osztályomban egy velem egykorú lány akivel már régóta flörtölök. Kittinek hívják, 165cm magas, lapockáig érő sötétbarna göndör haja van és zöld szemei. Az alkata nagyon vonzó, karcsú de ennek ellenére nem csak csont és bőr, hanem van is mit fogni rajta. Mellei épp ideális méretűek, a popsija pedig hihetetlenül szexi, főleg akkor amikor olyan nadrágot vesz fel, amiben kidomborodik és néha még a bungyija vonala is látszik.
A korom ellenére még sosem voltam lánnyal, így elhatároztam, hogy bepróbálkozok Kittinél, ugyanis a haverjaim már mind rég túl voltak az első szexen.


NOV.
19.
2019

Budapest-München

Felszálltam Budapesten a vonatra. Egy kabinba kerültem, ahol volt 4 hely is. Mindig izgatottan vártam, milyen ember fog mellém ülni. Milyen nemű, milyen idős, mit csinál. Ilyenkor mindig megismerhetjük egymást. Sztorizgatással öljük meg az unalmas időket. Közvetlen járat volt, nem állt meg sehol a vonat. Egyszer csak kopogást hallottam, majd abbamaradt. Hátam mögül jött a folyosón, megnyitotta az ajtót, majd illedelmesen köszönt, levette a kabátját, a bőröndét maga mellé tette, táskájából kivett egy könyvet, a telefonját, majd leült velem szemben.
Csodás nő helyezte magát kényelembe, szinte el sem hittem, hogy ilyen szerencsém van. Nem kellett vissza fogjam magam, mert nem volt senkim, így tüzetesen végignéztem. Szép, vasalt fehér ing volt rajta, fekete harisnya, szoknya, és egy kisebb sarkú cipő. Én meg ülök itt vele szemben farmerben meg pólóban.


Kastély 1. fejezet

Kingsley hagyta, hogy Polly kézen fogva bevezesse a hálószobájába. A helyiség hatalmas volt, és érzéki, világoskék falakkal és óriási, kék ággyal; a párnázott, selyem ágytámla felett baldachin lógott, az ágy lábánál pedig egy nagy hajóláda állt. Kingsley némán tanulmányozta a szobát. Biztosan túl sokáig hallgatott, mert Polly megszorította a kezét.
- Ne féljen! - szólt Polly incselkedőn mosolyogva. - Nem fogom magát tenyészbikának használni.
- Nem félek - mondta Kingsley.
- Ó! Akkor szeretne tenyészbika lenni?
- Pillanatnyilag nem. De holnap a rendelkezésére állok.
Polly nevetett.
- Na, jöjjön! Itt az ideje megfürödni.
A fürdőszoba is elegáns volt, már-már dekadens. A hatalmas, oroszlánlábakon álló kád színültig volt gőzölgő vízzel, és feltekert fehér törülköző várakozott az emelvényen álló mosdókagyló melletti, rusztikusan faragott asztalkán.


NOV.
18.
2019

Alex és Alexandra 1. rész - Ahogy Szandra meséli

Öcsém, Alex mellettem feküdt az ágyon. Alex tulajdonképpen nem is az öcsém, mert ikertestvérek vagyunk. Amikor születtünk, még nem volt ultrahangos terhességvizsgálat, meg anyánk nőgyógyásza se lehetett valami mestere a szakmájának, mert anya – ha a hasa nagyobb is volt a szokásosnál – csak egy gyereket várt, méghozzá fiút, akinek az Alex nevet akarták adni. Amikor aztán a várva várt fiún kívül én is kipottyantam a hasából, anya zavarában a fiúnak az Alexander, nekem pedig az Alexandra nevet adta. Miután ez megszólítás szempontjából komoly zavarokat okozhatott volna, engem – az Alexandrából levezetve – kezdettől fogva Szandrának szólítottak. Szóval ott tartottam, hogy Alex azon a bizonyos napon mellettem feküdt az ágyon, ami irtó jó érzés volt, mert így bármikor hozzáérhettem, odabújhattam hozzá, megcsiklandozhattam vagy megölelhettem, és olykor ő is engem. Amikor fogócskázás közben elkapom, és a szám az arcához ér, egészen sós a bőre.


Egy filmforgatás előélete 12. rész

Ahogy kissé csitultak az orgazmus hullámai, Diana a lány hóna alányúlva maga mellé emelte a lányt és hálásan megcsókolta. Az átélt élvezettől mind a ketten pihegve pihentek Bettina Balázsra gondolt. Micsoda élvezet lett volna neki, ha látja Dianával szeretkezni. És a filmforgatásra is gondolt. Vajon ilyen felszabadultan végig tudná csinálni ugyanezt, ha idegen férfiak látnák meztelen testét és a szeretkezésük legintimebb pillanatait?
Szinte maga sem hitte el milyen messzire jutott el a szex-ben. Ha pár héttel ezelőtt valaki az mondja, hogy nagy élvezetet fog okozni neki egy nővel való szeretkezés, biztosan bolondnak nézte volna. De mindezt csak Balázsért vállalta fel. Lehet, hogy mélyen benne volt a vonzódás a női test iránt? Mintha saját testét szerette volna a másik telt nőben. Ezt még csak valahogy értette, de hogy az idősebb nők iránt is ilyen vonzalmat érez, azt nehezen tudta felfogni.


NOV.
15.
2019

Megkívántam a lánytestvérem

Tizennyolc éves vagyok és egy családi házban lakom a szüleimmel, öcsémmel és tizenhat éves húgommal. Egy májusi napon – nem régen - csak ketten voltunk otthon: Imola (így hívják a húgomat) és én. Délelőtt füvet nyírtam, ő pedig ebédet főzött, ami általában finomra szokott sikeredni, de most nem. A hús odaégett, a rizs pedig összetapadt. Mivel a fűnyírás kimerített és felizgatott, elég türelmetlenül reagáltam és lehordtam őt mindenféle béna picsának. Erre ő is visszakiabált, hogy én egy tutyimutyi seggfej vagyok, mert még nem volt barátnőm. Én ezen teljesen kiakadtam és a képébe üvöltöttem, hogy ő meg egy kurva, hallom, az egész iskola arról beszél mit művelt a múltkor az egyik fiúval a suli mögött. Húgom ajka erre megremegett, falhoz vágta a poharát és kiviharzott a konyhából. Nagy megindulásomban is konstatáltam azért, milyen rövid farmernacit hord és milyen napbarnított a combja.


Esti látogató

- De hiszen tudod, hogy nem lehetek mindig veled.
- Persze, ezt nem is várhatom el, csak...
- Csak mi?
- Csak tudod olyan rég találkoztunk már és mindjárt itt a szeptember.
- De hiszen múlt hét szombaton átjöttél hozzánk. :D
- Igen, de most ez a hét vasárnapja van. :)
- Nem tudnánk mégegyszer?
- Na várj, kitalálok valamit.
- Rendben.
- Te addig várj.
Elrepült öt perc. Tíz, tizenöt, húsz.
- Miben mesterkedik ez a fafej. - gondolta magában. - Bármilyen hülyeséget kinézek belőle. Az együtt töltött idő múlásával pont eléggé megtanultam, hogy amennyi ideig várat, pont akkora őrültségre készül.
Nem sokkal később meghallotta a pisszegésem az erkély felől. Mikor sikerült teljesen felmásznom hozzá, elérkezettnek látta a pillanatot, hogy nekemszegezze kérdéseit: