NOV
15
2012

A takarítónő(k)

hetero, iroda

Három műszakba kellett járnom dolgozni, ami nem esett nehezemre, mert éjszakás műszakban csak felügyelnem kellett a takarítást. Így a műszak eleji eligazítás után tudtam pihenni az irodában lévő kanapén pár órát, majd a műszak vége előtt 2 órával ránéztem kis létszámú csapatomra, elvégeztem az éjszakára kiszabott papírmunkát, és már vége is volt a műszaknak.
Négy középkorú nő, és egy fiatal srác volt a takarító csapatomban. Tulajdonképpen mindegyik nő átlagos, háziasszony kinézetű volt, de nem kövérek, nem soványak, olyan asszonyosak.
A fiatal srác – Gyuri – magas volt és sovány. Félénk, kicsit együgyű, de nagyon szorgalmas gyerek volt.
Az asszonyok kedvenc időtöltése volt, hogy Gyurika előtt szinte csak a szexről beszélgettek, cukkolgatták a fiút. Néha tettlegességig is fajult a dolog, amikor egyikük – Ica – megfogta a legény kezeit...

*  *  *

Egy Spanyol lebujban jártunk 1. rész

hetero

Spanyolország északi vidékén, Cordoba melletti apró, régimódi városkában nyaraltunk három éve a párommal. Remek idő, festői táj, remek kaják és borok. Az egész városra jellemző volt az ódon hangulat, mintha megállt volna az idő. Régi romos épületek, kopottas hotelek, és egy patinás kastély a dombtetőt. Idilli környezet.
A hotel portája előtt egyik este egy szórólapot nyomott kezünkbe 1 fiatal fiú, és elrohant. A szobánkban tusolás és vacsi után vettük a kezünkbe a színes, és a már említett kastélyt ábrázoló lapocskát. A kedvesem törte a spanyol nyelvet, így ő próbálta megfejteni, hogy miről is szól. Amit megértetünk, hogy holnap és a kastélyban szabad kirándulás az erotika... világában... bárki bármit... megismerhet... megtapasztalhat... 20 éves korhatár... pároknak ingyenes, belépés erotikus ruhában... semmi nem kötelező... Egymásra néztünk, mint egy...

*  *  *
NOV
14
2012

Rosszban sántikálva

leszbi

Sóhajtva nyitottam ki apám irodájának ajtaját, legalább századszorra a mai nap folyamán.
A férfi éppen az iroda közepén állt, kezet rázva egy idős, kopaszodó úrral. Csodálkozva köszöntem, majd kihasználva, hogy apám álló helyzetben van, elfoglaltam az íróasztala mögötti fekete bőrszéket.
Lepakoltam a kezemben tartott mappákat az asztalra.
- Holnap első dolgom lesz beszélni Mr. Wakefield-el, és amint bármiféle előrelépést tapasztalok, felveszem önnel a kapcsolatot - mondta apám kemény hangon.
Látszott, hogy a háta közepére kívánja a másik férfit. Újra kezet ráztak, majd az ügyfél kilépett az ajtón.
- Ki volt ez? - kérdeztem csodálkozva.
Enyhén előredőltem a székben, hogy átlapozzam a mappák tartalmát.

*  *  *

Gyász

hetero

A könyvesboltban voltak, ami a férfi anyukájáé volt, és olyan nagy szeretettel vezette. A hátsó raktárban feküdtek egy kopott pléden, a férfi magához ölelte a lányt, aki halk szuszogással aludt már néhány perce. Kiadós szeretkezésen voltak túl, több óráig meg sem álltak benne, de a lány örült neki, hogy boldoggá teheti a férfit, főként most, hogy az anyukája temetéséről jöttek.
A lány sosem ismerte úgy a férfit, mint aki mindennél jobban ragaszkodik anyjához. Szerették egymást, mint anya és fia, a férfi, ha tehette, minden hétvégén meglátogatta őt, és még a lányt is bemutatta neki, jó kapcsolatot alakítottak ki. De a halála mégis elkeserítette. Fiatal asszony volt még, ötvenöt esztendős sem múlt el, hirtelen jött tragédia volt ez a férfi számára, s jobban szüksége volt a lányra, mint bármikor máskor.

NOV
13
2012

Kriszti fantáziája 1. rész - A kezdetek és az első vendég

hetero, anál

Ez a történet egy 23 éves lányról szól, aki történetesen a barátnőm, szexuális kapcsolatban már nem állunk, de a kavarásunk után mélyült el igazán a barátságunk, olyanná amilyenre azt mondják, hogy férfi és nő között csak akkor lehetséges, ha a nő csúnya vagy a pasi meleg. :) Esetünkben egyik sem igaz, a barátságunk mégis mély és működik.
Tudni kell hogy ő mindent elmond nekem, búját-baját és minden vele történt esetet, persze ez visszafelé is működik, de a vele történtek jóval érdekesebbek és izgalmasabbak.
Azt, hogy szereti a szexet és egy kicsit perverz is, már rég óta tudom és tapasztaltam is, a történet amit elmesélek, vagyis amit elmesélünk, ugyancsak erről árulkodik.

*  *  *

Tavasz Hangja

s/m, bilincs

Kellemes meleg, kora tavaszi nap volt. Véletlen ajándék volt ez, mert éppen egyikünknek sem volt semmi dolga. Már tegnap este elhatároztuk, hogy kimegyünk a kis tóparti házunkba. Készültünk erre az alkalomra régóta.
Mivel a lakásunk lehetőségei igencsak behatároltak voltak a szomszédok miatt, ezért nagyon szerettünk volna már kicsit "magányosan" együtt lenni. Normális munkanap volt és még a szabadságolások is messze voltak, úgyhogy jó esélyünk volt rá, hogy az egész tóparton csak kettesben leszünk. Tegnap egész délután ezt a "kirándulást" tervezgettük. Én is nagyon vártam már, hogy elindulhassunk, de láttam Rajtad is, hogy izgatott örömmel készülsz. Az elmúlt együtt töltött 8 hónapban bizony a "kis fekete táska" tartalma annyira felszaporodott, hogy komoly kapacitásnövelésre volt szükség egy méretes sporttáska alakjában.

NOV
12
2012

Szexuális fantáziák

hetero, vibrátor, anál

Egy szűk kiskosztümbe bújtál, gyönyörű idomaid szexin domborodnak. Melleid majd szétfeszítették a testhezálló fehér inget, egyszerűen tökéletes vagy. Megálltál az asztal előtt, így még jobban szemügyre vehettelek. Csodálatos alakod van.
Formás, tenyérnyi feneked, tökéletes lábaid, melyek egy fekete magas sarkú cipőbe voltak bújtatva. Magadhoz hívsz, két ujjaddal elkezded kigombolni az ingemet.
Erősen belemarkolsz a fenekembe és még szorosabban magadhoz húzol. Ajkad rátapad a számra és egy forró csókot nyomsz rá. Testemet elöntötte a forróság, nadrágom hamar szűk lett. Csak nézek Rád és azonnal visszacsókolok. Nyelvünk őrült táncot járt. Egyik kezemmel fogom a fejed a másikkal hatalmas melleidet markolászom. Kigombolom az inged ás elém tárultak gyönyörű kebleid egy csipkés melltartó ölelésében.

*  *  *

Család és munka

családi

Az egész úgy kezdődött, hogy elkövettem a munkám közben egy kisebb hibát, aminek az lett a következménye, hogy rövid úton kirúgtak, szerintem érett egyébként is a dolog, de egy jó indok ilyenkor mindig jól jön a főnöknek.
Aztán folytatódott a sorozat, egy hét múlva a feleségem bejelentette, hogy el szeretne válni, és költözzek el a közös lakásunkból. Régóta nem tombolt a szerelem közöttünk, talán az volt az igazi törés, amikor véglegessé vált, hogy nem lehet közös gyerekünk. Van ilyen, egyikőnket sem lehetett hibásnak kikiáltani, csak biológiailag nem illettünk össze, aztán kiderült, hogy egyébként sem.
Szóval krisztusi korba érve oda jutottam, hogy nem jutottam sehova sem. Akkor most mi legyen, hova menjek. Persze első gondolatom az volt, hogy a nővéremék talán segítenek rajtam. Sosem voltunk olyan nagyon jó kapcsolatban, volt köztünk 7 év...

*  *  *