Hírek

NOV.
29.
2019

A Nílus gyöngye 2. rész - Nebet és Merititesz éjszakája

Merititesz hirtelen riadt fel álmából, elsőre azt se tudta, hogy mire, majd egy ajtócsapódás zavarta meg újra az éjszaka csöndjét, így neki is eszébe jutott, mi keltette fel: egy sikoly. Még pedig a királyi pár lakosztálya felől. Merititesz szíve összeszorult a félelemtől. Sejtése, hogy Szithator fáraó kegyetlen harcmodora kegyetlen lelket takar, beigazolódott. Néhány másodperces töprengés után magára kapta stóláját, és kiosont szobájából a királyi pár lakhelye felé. De mikor a hercegnő szobájánál haladt el, mely közvetlenül az övé mellett volt, megtorpant. Fojtott zokogás hallatszott ki a márványajtók mögül, melyben felismerte Nebet hangját, így késlekedés nélkül belépett.
A szobában félhomály uralkodott, ugyanis az elhúzott függönyök mellett beragyogott a telihold fénye. Merititesz szeme amint hozzászokott a homályhoz, meglátta Nebet alakját, amint az ágyán fekszik, és válla rázkódik a zokogástól.


NOV.
28.
2019

Izgat, ha félrelép a párom 2. rész

Vikivel való kapcsolatom a megszokottól eltérően ugyan, de úszott az élvezetekben és ebből kifolyólag rendkívül boldogság volt teljes. Mindketten kiélhettük vágyainkat. Én imádtam, ha mással is kefél és ő is kiélhette forróvérűségét. Ha megkívánt valakit, le is feküdhetett vele, csak tudjak róla. Két hónap alatt 3 faszival csalt meg. Pontosabban kettő dugta meg és a harmadikat csak leszopta. Nagyon elégedett voltam az állapottal és a teljesítményével, de mihamarabb akartam, hogy újra keféljen valakivel. Most nem kellett írnia egyik rajongójának sem. A következő alanyt a vonaton pillantotta meg egy kalauz személyében.
Az autónk átmenetileg szervizben volt, így egy hétvégén vonattal mentünk Viki szüleihez. Mint sokszor, akkor is az izgalmas szexuális életünk volt a fő témánk. Milyen sok helyen vannak helyes fickók, akikkel lehetne kefélni. Páromnak az egyenruhás pasik is bejönnek. Egyszer volt neki buszsofőr faszija.


Rob

A nevem Robert, 24 éves vagyok és egy újságnál vagyok kiadvány szerkesztő. Rengeteg barátom van, a legtöbbjükkel az egyetemi évek alatt ismerkedtem meg, és azóta is elválaszthatatlanok vagyunk. Bár szinte már mindnek menyasszonyuk, vagy komoly barátnőjük van. Nekem nehezebb a dolgom e téren. Igaz fiatal és vonzó meleg férfinak lenni nem olyan vészes a szakmában, de az ember hosszú idő után kétségbe esik a jövőt illetően.
Már évekóta nem volt rendes kapcsolatom, és bizony van az a szint, mikor az egy éjszakás kalandok kevésbé tűnnek kalandnak.
Egyik hétvégén összeült a társaságom iszogatni. Ott volt mindenki, aki számított. Köztük Dan is, a legjobb barátom, szobatársak voltunk a koleszban, mindent együtt csináltunk az egyetemi évek alatt.


NOV.
27.
2019

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 40. rész

A másnap hajnali ébredést követően, Lorena izgatottan készülődni kezdett. Gyorsan elvégezte a reggeli teendőit, majd fölvette az előre kikészített fehér, rövid ujjú blúzát, rövid vacillálás után pedig a világoskék farmerminiszoknyáját. Belebújt a fekete-ezüst színű, elegáns sarujába, aztán a buszmegálló felé indult. Felszállt a hamar megérkező járatra, amivel egészen a város központjáig utazott, ahol Sanyival találkozott.
***
Rengeteg utas szállt fel a főváros irányába tartó autóbuszra. Sanyi még időben lecsapott egy üres ülőhelyre, a lányt pedig az ölébe invitálta, mivel valaki korábban már elhelyezkedett a belső oldalon. Lorena kényelmesebb pózt szeretett volna felvenni, ezért bal lábát lassan, óvatosan beljebb tette, ügyelve arra, hogy véletlenül se rúgja meg vele szomszédjukat.


Szétbasznak a jobb jegyért

Egyetemista csaj voltam, a 90-es évek végén esett meg ez a sztori velem. Végzős éveimben jártam. Magas, széparcú, dekoratív csajként tartottak számon. Szopós számba szívesen tették az évfolyamtársaim duzzadó faszukat egy-egy buli alkalmával. Imádták csupasz, nagy szeméremajkaimat szopni, szűk, lucskos pinámat baszni. A puncim borotváltam, de egy dekorcsíkot előszeretettel meghagytam mindig a dombon. Tetovált testem - színesnőies mintákkal - forró vágyakat ébreszt sok hímben. A kanok mindig is imádták kerek, formásan telt seggemet, vékony derekamat és nagy, kerek dudáimat, nagy kiálló bimbómat. Igazi basznivaló, faszvégre termett csajnak tartottak.
Addig csak a korosztályomból, vagy picit idősebb faszokkal voltam, úgy 26-27 éves korig. Természetesen észrevettem, hogy az egyetemen az idősebb profok megnéznek, lopva, kívánkozva vetik rám kéjes pillantásaikat, izgatottan figyelik feszes felsőmet, kerek, nőies idomaimat, húsos,


NOV.
26.
2019

A könyv

Katával és Nórával évek óta barátnők voltunk, tulajdonképpen amióta az eszünket tudtuk. Mindig együtt lógtunk. Akkor is, amikor Nóráék padlásán megtaláltuk azt a könyvet. Fura, bőr borítású, poros darab volt, valami ismeretlen krikszkrakszokkal telefirkálva. Engem teljesen felvillanyozott a dolog, el is határoztam, hogy este átlapozom, aztán holnap beszámolok róla a lányoknak. Amint hazaértem, bevonultam a szobámba, és magam elé motyogva lapozgattam a könyvet. Fura ábrák, érdekes betűk, és egy nagyon fura vers volt benne.
„Izgalmasan hangzik, mint minden,
De veszélyt rejt, ha nem óvakodsz!
Csak kevesen tudják, mi voltál,
Feledhetnek is, hamarost...”
Itt hirtelen vége lett a versnek, és akárhogy kerestem, nem jöttem rá, mi a vége. Aztán valami fura rajz következett a következő oldalon, én meg lassan elálmosodtam, és elaludtam. Fura álmaim voltak nőkről és férfiakról, szexről. Izzadtan, furán ébredtem.


Rokonlelkek

- Zsó megbaszta azt a dögöt.
- Anyóssal jobb lenne, egyébként nem fordítva?
Ketten ültek az útmenti kocsma teraszán. Horgászni voltak. Állítólag telepítés után, mégsem fogtak egész nap semmit.
A tótól kivezető út végén állt a kocsma, ahova rendszeresen betértek a horgászok, megálltak a teherautó sofőrök kávéra, kólára, szendvicsre, kijártak a falubeliek sörözni, hogy távol legyenek az asszonyok szemrehányó tekintetétől. Most csak ketten voltak, eltekintve a pultos lánytól.
A sörcsap botja tekintélyes mellek közé simult, ahogy nekidőlve kibámult a teraszon üldögélő két idegenre. Gyüttmentek, gondolta, migráncsok, ízlelgette a tévéből lopott új szót. Pedig látásból ismerte már a két harmincas férfit. Tavaly vették meg a keresztanyjáék melletti ikerházat. Nagy közös kert, egy közös tűzfal, de belülről már a lakók igénye szerint alakították a házakat.


NOV.
25.
2019

A két kis bomba újra érkezik

Két hét telt el az a csodás hétvége óta amit Jankával és Eszterrel töltöttünk el hármasban. Azóta a csajok mindennap küldenek valami „érdekességet”: hol egy közös képet a csodás alakjukról hol egy rövid kis videót amint épp a reggeli „rituáléjukat” végzik, ezek láttán folyamatosan ébren tartották bennem a vágyat, hogy megint az enyémek legyenek. Egyik nap épp munkába mentem mikor megcsörrent a telefon:
- Szia édes! – Janka volt az.
- Szia Janka. Mizu?
- Épp készülünk a strandra. És veled?
- De lennék most ott veletek, mert nagyon hiányoztok pláne, hogy mentek a strandra én meg sajnos dolgozni.
- Képzeld van egy jó hírünk.
- Na mesélj.
- Majdnem szomszédok leszünk.
- Most hülyéskedsz?
- Nem, ez teljesen komoly, meguntuk a kisvárosi környezetet és így eladjuk a házunkat és 2 utcára tőletek veszünk lakást.


Kastély 2. fejezet

Polly csak résnyire nyitotta ki az ajtót. Szélesen mosolygott és szeme boldogságtól csillogott.
– Majdnem készen áll – mondta Polly.
A szobából valaki kiszólt, de hogy mit, azt nem lehetett érteni.
– Ó, már készen áll – helyesbített.
Majd becsukta az orruk előtt az ajtót.
– Koszorúslányok! – sóhajtotta Madame, és visszafogott vidámsággal megrázta a fejét. – A régi szép időkben az egész násznép végignézte a házasság elhálását. Innen ered az a hagyomány, hogy valaki elkapja a harisnyatartót. Magának szerencséje van, hogy csak én leszek jelen. Hacsak nem exhibicionista. Mondja, exhibicionista?
– Bármi vagyok, aminek lennem kell, csak hogy elkerüljem, hogy ön meggyilkoltasson – közölte Kingsley.
Madame ismét megpaskolta Kingsley arcát.