Hírek

OKT.
25.
2019

Angyali történet 13. rész – Judy története. 10. rész: A búcsúest

23.
A nagy házból leválasztott termet 4 darab 10 fős asztallal rendeztük, be, így az utolsónak beérkező is még tudjon választani, hogy hova üljön. Emellett a fal mellett egy hosszú büféasztalt helyeztünk el a meleg- és hidegtálaknak. A gondnok az embereivel nagyon ügyesen kialakított egy kis irodahelységet és egy onnan nyíló raktárt számos hűtőgéppel a tartalék ételeknek és italoknak.
A megbeszélt időpontra meg is érkezett a csapat, igaz két részletben, mert a kisbuszuknak kettőt kellett fordulnia. A fontos emberek, Paul, Roy és Lola az első turnussal jöttek és azonnal tervezgetni kezdték, ki hova üljön. Ők hárman egy asztalhoz ültek. Amig a második turnust vártuk, az üzletből kölcsönvett 4 lány fehér és vörösborral kínálta a társaságot.


A Mamival és a Nagynénémmel

Ez egy kitalált történet. Ami a tizenhatodik szülinapom után történt. Leutaztunk vidékre a nagynénémhez. Csodálatos környezetben gyönyörű ligetes részen volt a házuk, nem bent a városban. Nagy ház volt, tágas szépen rendezett kertel, sok virággal. Kellemes nyár eleji idő volt gondtalanul teltek a napok.
Történt, hogy egy hirtelen zápor miatt nem tudtam kinn kóborolni, benn kellet maradni a házban míg el áll az eső. A kanapén ültünk mindhárman és beszélgettünk mindenféléről.
- Hogy érzed magad, kérdezte a néném?
- Mondtam, hogy jól érzem magam és jó itt lenni.
Váratlanul olyan téma jött szóba amiről csak a suliban a lányokkal szoktunk beszélgetni. De engem ez a téma különösebben nem érdekelt, otthon tabu téma volt és zavarban voltam, mert


OKT.
24.
2019

Munkahelyi 4. fejezet - Esti kergetőzés

Nem értem rá megnézni a szállásokat a telefonon, mert Démonka váratlanul úgy elrohant, hogy alig értem utol. „Kergetnek a farkasok, vagy mi?” - tátogtam utána, mert a tüdőm épp ki akart szakadni a helyéről. Ekkor láttam, hogy egy közeledő taxi elé szaladt. Lihegve értem mögé, miközben beszállt a járműbe. Persze a sofőr alaposan végiggusztálta társnőmet, a szemeivel már meztelenre vetkőztette. Miután beültünk, annyit szóltam előre:
- A legközelebbi motelbe!
A taxis visszafordult:
- Komolyan mondja, vagy csak viccel?
- Úgy nézek ki, hogy vicces kedvemben vagyok? - lihegtem felháborodva.
- Csak azért kérdem, mert itt van a sarkon! - mutatott az ablakon kifelé egy kivilágított kapualjra, aztán hozzátette: - Bár, ha nem akarnak addig gyalogolni, gurulhatunk pár métert...


A szexéhes babysitter

Ez egy félig igaz félig kitalált történet. Három szereplője, Kelly a babysitter valamint Zoé és Michelle, akik tulajdonképpen egy biszex hölgypár. Békés barátságban éltek addig a napig amíg egyszer csak a babysitterben erős szexuális vonzalom alakult Zoé iránt. Zoé nagyon vonzó, derekáig érő hosszú fekete hajú, jó alakú szép mellű igazán szexi nő volt. Kelly viszont erős leszbikus hajlammal rendelkezett. Nem sokat mozdult ki otthonról, így szexuális élete a maszturbálásban teljesedett ki. Volt ugyan egy vibrátora amivel alkalom adtán csúcsra juttatta magát de az igazi élvezetet és élményt csak egy női testel való sikamlós érzéki érintkezés jelentett számára. Sokszor ábrándozva nézte Zoét, olyankor mindig benedvesedett és muszály volt sort keríteni egy kiadós masztira.


OKT.
22.
2019

Egy valóra vált álom 4. rész

Kellett néhány nap hogy végig gondoljam ezt az egészet hogy mi is történt velem illetve mit akarok. Csodás volt a szex hármasban is, és szerettem volna máskor is ilyet csinálni de azért mégiscsak vágytam egy hagyományos kapcsolatra is. Hiába volt a Petra is nagyon aranyos és szexi, mégis arra jöttem rá hogy a Kingára vágyom igazán minden értelemben. Végül is sokáig csak róla álmodoztam, ő volt álmaim nője, az ágyban csodálatos, vele mindent kipróbálhattam amire valaha vágytam. És jó társaság is, megvan kettőnk közt az összhang, vannak közös témák, hasonlóan gondolkozunk a világról, az életről.
Elhatároztam hogy mindezt vele is megosztom. Bíztam benne hogy ő is ugyanúgy érez.
Végül is 4 nap múlva találkoztunk újra. Egy kellemes estét töltöttünk együtt, nem hoztam szóba a dolgot de aztán kiderült hogy ő is ugyanezen a dolgokon gondolkozott mostanában:


Tizenhét évesen - A kezdetek 2. rész

Esős őszi nap volt. Szobámban ülve bámulva kifelé az ablakon az íróasztalom fölé görnyedve próbáltam tanulni. Nem ment. Karin járt az eszem , és a történteken, hogy mibe is csöppentem. Nem tudtam, hogy ez a dolog ami köztünk van csak alkalmi, vagy pedig itt többről lesz szó. Elvette a szüzességem, és olyan élvezetben volt vele részem , amit eddig nem éltem át soha. Utolsó évemet tapostam a gimiben,érettségi előtt álltam, ezért lett volna mivel foglalkoznom. Nem ment, alig vártam, hogy csörögjön a telefonom és beszéljünk. Egyedül a futás az , ami ki tudott kapcsolni. Fontos volt. Nem a sport eredményeim miatt, már az sem érdekelt.Csinosnak és sportosnak kellet lennem, mert ez nagyon izgatta Őt. A lakásán történtek után nem találkoztunk egy pár napig, de telefonon beszéltünk, ott pedig elmondtam, mennyire jó volt neki velem, és szüksége van rám. Fura volt,de örültem, hogy nem csak a szex az ami miatt keres.Nagyon vonzódtunk egymáshoz.


OKT.
21.
2019

Egy kiéhezett anya története 7. rész

Előző történetemet ott fejeztem be, hogy anyámmal egy nagyon perverz dolgot próbáltunk ki a szex terén. Ez a történet ott fejeződött be, hogy anyám leszopta a Rocky-t, majd megígértem, hogy legközelebb leírom hogyan is dugatta meg magát vele. Sok idő eltelt azóta, és számos szex zajlott le anyám és köztem, vagy az öcsém és anyám között. Amikor épp nem voltunk neki kéznél, akkor Rockyval élte ki magát, aki már tudta, mikor mit kell csinálnia. Anyám persze elérte azt, hogy a Rocky farkát is magába tudja tenni, így sosem unatkozott. Volt olyan is, amikor mindhárman megdugtuk egyszerre. Ezek közül a legjobb az volt, amikor Rocky farka anyám szájában, miközben öcsém farkán lovagolt, én pedig hátulról toltam a farkam a seggébe. Órákat el tudtunk tölteni így, majd mindannyian kifulladva terültünk el.


A cseléd 2. rész

9. fejezet: A vidéki lány
Ennek a tanévnek is vége lett. Igazából nem is tudtam eldönteni, hogy bánom-e ezt a dolgot. Szeretek gimnáziumba járni, és az érettségi olyan közel van már, ami miatt kellemes izgalom járt már most is át. Eldöntöttem, hogy az egész nyarat a felkészüléssel fogom tölteni… Már amennyi szabadidőt édesapám engedni fog nekem. Persze, hogy szívesen segítettem neki, hiszen nekem is jót tett egy kis testmozgás és fizikai munka. Viszont néha olyan feleslegesnek éreztem a kéréseit. Most is azt kérte, hogy kísérjem ki a Keletibe valami új cseléd elé… „Miért kellek én ehhez?”
- Gyere már Sanyi fiam, lekéssük a vonatot!
- Késik az a vonat eleget nélkülünk is édesapám! – mindketten tisztában voltunk vele, hogy legalább fél órát fogunk ott várni a vonatra...