DEC
19
2012

A tolvaj

hetero

A kánikula úgy terült a városra, mindent maga alá szorítva ahogy egy kövér pasi omlik el és szorítja maga alá egy kiadós orgazmus után a nőt. Egy friss lélegzetvételre vágyott mindenki, de csak a meleg, bűzös nagyvárosi levegő áradt a szomjas tüdőkbe. Még az éjszaka sem hozott lehűlést, néhány foknál többet már napok óta nem esett hajnalra sem a hőmérséklet,
Eddy, vagy a hogy a barátai a nevezték, a "Kisszarka" szerette ezeket a napokat. Egyrészt fagyos természet lévén kívánta a meleget, számára nem tudott sosem túl meleg lenni. A barátai azzal húzták állandóan, hogy valami Szaharából idetévedt arab pottyantotta őt az anyjába, mert fehér ember kifekszik attól a kánikulától, amiben ő jól érzi magát. Másrészt meg, a munkája szempontjából kimondottan előnyös volt a nagy meleg. Ilyenkor éjszakára mindenki kitárt ajtót-ablakot, elernyedt, és elkeseredetten...

DEC
18
2012

Feleségem 2. rész

hetero, férj-feleség

- Az emlékezetes esküvő után következő szombaton, semmilyen programunk sem volt a nejemmel, ezért ő kitalálta, hogy elindul az ilyenkor szokásos kis körútjára. Ez pedig a következő: szülők, vásárlás, barátnők. El is jött érte a húga úgy tíz körül, én pedig már akkor tudtam, spiccesen jön haza, tehát csodás este lesz. A barátnőkkel mindig pezsgőznek mikor nagy ritkán találkoznak, nem lesz ez másképp ma sem.
- Ahogy teszek veszek a házkörül látom ám, hogy a szomszédok nagyon pakolják a csomagokat egy taxiba. Odaköszöntem nekik, majd megkérdeztem merre tartanak.
- Nászútra megyünk egy hétre Olaszba.
- De jó nektek, mondtam és hozzátettem: majd átnézek néha a házatokra.

*  *  *

A kozmetikusom

gruppen, anál

Jó, fél év is eltelt, hogy Péter, s Gábor is élvezte a testem adta gyönyöreit. Volt együtt, de külön - külön is, engem már nem érdekelt, csak élvezzek, élvezzek, volt mit bepótolni.
Egyik éjjel mondom Péternek, hogy megint rendesen szőrös lettem, el kéne mennem csupaszítani. Persze, már kérni is akartam, mert úgy még kívanatosabb Vagy. Hívtam a kozmetikusomat, szombat délben, ha jó. Igen, megint Te leszel az utolsó, volt a válasz.
Szintén teljes szőrtelenítés? Igen. Akkor vetkőzz le teljesen. Mesztelenül vártam Gabit. Hozzá is látott, hónalj, láb, majd a puncim. Popsimat is szeretném, kértem Tőle. Jaj, bocs tudhattam volna. Emlékezett, hogy múltkor mennyire nedves lettem, így rátett egy kicsit. Annyira széthúzta a popsimat, amennyira csak tudta, éreztem, hogy nagyon nézi a popsi rózsámat. Nagyon szépen, mélyen kiborotvált, majd mondta egy kis masszázs is jót...

DEC
17
2012

Valamerre, útközben 2. rész

családi

- Kylie! Jason! Fent vagytok már?
Anyám hangja és dörömbölése riasztott fel. Mikor a kulcs zörgését is meghallottam a zárban azonnal pánikba estem, aztán rájöttem, hogy semmi rendellenességet nem tapasztalhat a közös hálóhelyiségünkben.
- Na, ne már, tudtatok róla, hogy apátok legkésőbb fél kilenckor indulni akar - csóválta a fejét anya a szobába lépve, mikor látta, hogy mindketten ágyban vagyunk még. - Azt hittem, van bennetek annyi felelősségérzet, hogy időben felkeljetek.
- De hát nyaralunk - próbálkoztam -, azt hittem, ilyenkor lehet egy picit lustálkodni.
Anya átvágott a szobán, és szétrántotta a függönyöket, ami méltatlankodó nyöszörgést váltott ki belőlünk, és azonnal a fejünkre húztuk a takarót.

*  *  *

Nyáron

hetero, nyaralás

Lassan vége a nyárnak. Görög nyaralók már mutatóba se maradtak a szigeten, a szállodák még tele, de már főképp csak németekkel, angolokkal és skandinávokkal. A pénzes amerikaiak mostanában elmaradtak. A strand még nyári képet mutat, sok a toplesses nő, bár sokuknak jót tett volna, ha nem veszik le a felsőrészt, vagy inkább csadorban strandolnak. A bárban, ahol dolgozom, sokkal több a női vendég, mint a férfi. Az angol nők egészen nyíltan vadásznak a fiatal görög férfiakra. A mixerek között nincs is nő. Négyen dolgozunk egyszerre, a többség athéni egyetemista, aki itt keresi meg a mellékesét. A bár sem fizet rosszul, de az angol turisták kényeztetnek is minket. Egy zárás utáni romantikus sétáért kijár valami apró ajándék, de ennél komolyabb szolgáltatásért annyit kapok, ami egy heti béremnek felel meg. A tavalyi nyár nagyon jó volt, abból cseréltem le a régi Yamahát...

*  *  *
DEC
14
2012

Emlékeim 1. rész

hetero, tini, szűz

Kislány korom óta eltelt már jó év és az férfiakat, tapasztalatból tudom, hogy ők azok akik tudják, hogy mire vágyik egy nő, ha már széttette lábait, szóval nem vagyok már mai csirke. Közeledtem az ötvenhez, amikor elkezdtem emlékeim írását, tudtam, hogy nem lesz időrendbe leírva, de szerintem nem a dátum, hanem a cselekmény a fontos. Szerencsémre tini koromban sokat olvastam, akkor már nem volt tabu a szex. Szüleim is fiatalok és felvilágosítottak voltak, ők vittek először nudista strandra. és mégsem feküdtem le senkivel tizennyolc éves koromig. Igaz szűztelenítés után volt egy pár jó kapcsolatom, mégsem érzetem, érzem magamat kurvának. Ha meg tetszett egy férfi és nemi vágyat éreztem iránta " meg szereztem" kis puncimnak.

*  *  *

Párduclány

hetero

Vállalati rendezvény sorozatunk megnyitóján történt meg ez az igaz történet, melyet 4 évvel korábban, 2007-ben éltem át. Pontosabban az azt követő bulin.
Dettyt egy évvel korábban ismertem meg, szintén munkával kapcsolatosan. Akkor hostessként dolgozott nekünk egy kiállítás alkalmával. Akkor tetszett, de valamiért nem létem. Nagyon csinos volt. Sötétbarna, hátközépig érő haj, kreolbarna bőr, barna intelligens szempár. Karcsú teste áttetszett az erős lámpák fényében a fehér blúzon át amit viselt. Fekete miniszoknyája alól minden egyes lehajláskor kivillant formás combja. Arról fantáziáltam, hogy milyen lehet a popsija és figyeltem, hátha belátok kicsit jobban is a szoknya alá.

DEC
13
2012

Buszon kezdődött

hetero, közlekedés

Ülök a távolsági járaton, és figyelem, ahogy az esőcseppek egyre nagyobb intenzitással verik az ablakot. A francba, már csak ez hiányzott! Fázósan dörzsölöm meg a karjaimat, aztán karba fonom a kezem, amikor látom, hogy a mellettem ülő srác nem tudja levenni a szemeit a hidegtől összeugró bimbóimról. Egész jóképű, nem is értem, miért kell nyilvánosan ilyen éhesen bámulnia más nőket. Ahogy így elnézem, jópár évvel fiatalabb is nálam. Mindegy. Akárhogy is, nem ő tehet róla, hogy esni kezdett az eső, mint ahogy arról sem, hogy amikor elindultam még ezer fok volt, és csak egy lenge top van rajtam, ami tökéletesen rám simul. Csörög a telefonom, kelletlenül kutatok utána a táskámban. A főnököm az, idegességtől remeg a hangja, a kimutatásokat követeli rajtam, küldjem el online.

*  *  *

A szanatórium 1. rész - Megérkezés

maszturbáció

Az öreg Greyhound busz erőlködve kapaszkodott fel a kanyargós hegyi úton. Azt hittem, csak a régebbi
filmeken létezik, de itt köhögött alattam. Nagyon fáradtnak éreztem magam, bár egy kicsit sikerült aludnom.
Már nagyon kellett pisilnem és a betétemet is ki kellett volna már cserélnem. Lassan felálltam a nem túlzottan kényelmes ülésről, és ahogy a busz teteje megengedte, egy nagyot nyújtózkodtam. Az ősz hajú néger sofőr a visszapillantó tükörből nézte a mellemen megfeszülő pólómat. Sajnos az ég nem áldott meg nagy mellekkel. Jóindulattal is csak átlagosnak lehetett mondani őket. Úgy látszott az öregnek mégis tetszettek. Lenéztem, és a mellbimbóim majdnem kiszúrták a vékony anyagot.