JAN
11
2013

Emlékeim 4. rész

gruppen

Néhány nap múlva hazajött Sanyi és akkor anyámat kórházba kellett vinni. Az egész családot meg viselte az esemény. Sanyi kedvébe akartam járni amikor egyszer – kétszer "csak" széttettem lábaimat, illetve szopikáztam az élvezetig. Persze ő is észre vette, hogy más vagyok mint szoktam. Rendes volt, mert nem erőltette a kefélést.
De az egyik nap megtört a jég.
Mikor felébredtem, és megláttam a combján pihenő dákóját, meg bizsergett a kis pinám, oda dugtam fejemet az alvó farkához, arcomon éreztem puha husikát. Óvatosan puszilgatni kezdtem, és nem eredménytelenül, éledezni kezdet az imádott hancúrléc, és pár perc múlva teljes szépségében állt. Nyalizni kezdtem és lehúztam a fitymát makkjáról. Lassan húzogattam le – fel, amíg ellő nem bukkant az első cseppecskék. Nem szóltam semmit, csak a puncimat szájára engedtem. Én cumiztam Sanyi a pinusomat nyalta,...

*  *  *

Zsarolás happyend-del

s/m, játék, férj-feleség

Adrienn és Ricsi fiatal házasok. Most nem rég tértek vissza nászútjukról. Egy reklám cégnél dolgoznak mind a ketten. Adrienn mint programozó, Ricsi mint külső munkatárs.
Adrienn nagyon korán ébredt. Párja közelsége egyre jobban fokozta libidóját. Jobb kezével lassan átnyúlt és átölelte férje nem túlságosan széles vállát. Bal kezével lassan simogatni kezdte kedvese mellét, hasát, csípőjét, ... , közben érzéki puszikkal borította el imádott férje száját, arcát, nyakát. Keze ez alatt lejjebb vándorolt. A szemérem szőrzet, a comb és zacskó simogatása úgy látszik elérte a kívánt hatást, mert a "jogar" megrándult, aztán még egyszer, majd egyre sűrűbben és emelgetni kezdte a takarót. Ricsi egyre szaporábban vette a levegőt, mormogott egy kicsit arról, hogy neki felesége van és hagyják őt békén, később egyre tisztábban ráébredt elkövetkezendő sorsára....

JAN
10
2013

Kínzó gyönyör 2. rész - A nudistastrand

hetero

Már nagyon vártad a mai napot. Végre megint szerda van! Újból találkoztok. Ha a múltkori randevúra gondolsz, akkor kellemes bizsergés járja át a tested. Izgatottan bontod fel a borítékot. Késő délután kell találkoznotok, de így is el kell majd kéretzkedned a munkahelyedről. És vinned kell magaddal törölközőtt is. Ugyan hova mentek?
Egy könnyű nyári ruhát veszel fel, meg egy szandált. A cuccaidat pedig egy vászonszatyorba teszed, meleg lesz ma is. Így indulsz el a munkahelyedre.
A megbeszélt helyen állsz, várod, hogy megjöjjön. Szerencsére időben elengedtek. Egész nap a randevún járt az eszed, most is izgatott vagy. Egy kocsi áll meg előtted. Ő űl benne.
- Jó napot! Régóta vár? - kérdi tőled.

*  *  *

Paris Hilton a partyn

híresség, anál

Paris egy partiba volt hivatalos, a Beverly Hills Hilton Hotel elnöki lakosztályába. magában csak vigyorgott, amikor a meghívó megérkezett.
A meghívót küldők, egy privát befektetési társaság tagjai, amint írták, valami sikerüket akarták megünnepelni, és tudták a tarifáját, mert mellékeltek egy 50.000 dolláros csekket is.
Úgy gondolta szokás szerint csak iszogat, jópofizik két-három órát, majd, mivel bugyit természetesen nem vett, egy kis popó és punci villantás az újságíróknak (esetleg a partyn is), és távozhat.
Úgyhogy felvett egy szép rózsaszín selyemblúzt, természetesen melltartó nélköl, egy hozzáillő, enyhén sötétebb, nem túl testhezálló, inkább kicsit lenge miniszoknyát, és kedvenc rózsaszín magas-sarkú cipői egyikét, bevágta magát a rózsaszín Bentleybe, és odahajtott a szállóhoz.

*  *  *
JAN
09
2013

Szüzességem elvesztése

hetero, szűz, diák

A történet amit elmesélek, 18 éves koromban történt meg.
Egy alföldi kisvárosban töltöttem közép iskolás éveimet. Aktívan sportoltam (kézilabda) heti három edzésem volt meg hétvégén a meccsek. Így aztán kollégiumba laktam, mert a nap ingázások kicsit lefárasztottak. Minden ott kezdődött el, hogy a kollégium egy koedukált kollégium volt. A lehető legrosszabb helyzetbe voltam, mert a haverjaim és az osztálytársaim rég becsajoztak, mire én meg ismertem valamelyik lányt a koleszba. Mivel más volt a napirendem mint az övék. Mikor délután mindenki ment amerre látott Én akkor tanultam mert tanulási időben voltak az edzések és mire beértem a kollégiumba akkor meg már takarodó volt szóval kilógtam abból a közösségből egy kicsit.

*  *  *

Munkahelyi szex 3. rész

bizarr, anál, vibrátor

Mikor Éva után becsukódott az ajtó, ott maradtunk ketten. Pityu rám nézett, és egészen közel lépett hozzám.
- Végre kettesben - mosolygott - Erre vártam egész nap.
- Ahhoz képest, egészen jól elvoltál Évivel is - nevettem, és tekintetem kedvesem gatyájára tévedt, ahol szerszáma ismét keményen állt:
- Nem semmi pasas - gondoltam, és tenyerem merevedésére csúszott.
- Egy finom beöntés? Csak neked? - ölelt át, és belecsókolt a nyakamba.
- Igen, jöhet - nyögtem.
- Feküdj hanyatt - kérte, és kiment a kannával. Hanyatt feküdtem hát a kanapén, és izgatottan vártam az újabb élményt. Pityu hamarosan visszatért. A kannát a kanapé fölötti polc állványára akasztotta, és a csövet egy kis síkosító segítségével felvezette a popsimba, miközben lábaimat a fejem fölé emelte. Kioldotta a kis csapot a csövön, majd leült mellém a kanapéra....

JAN
08
2013

Kalandos napok 4. rész - Mesélj nekem!

gruppen, bébiszitter

Félhomály és halk zene. Ennyit tudtam felfogni a körülöttem zajló eseményekből. Úgy éreztem magam, mint akin átment egy úthenger. Nem is emlékszem, mikor ébredtem ennyire kifacsartan... Körülnéztem a szobában, de semmi ruhát nem találtam, így a tegnapi törölközőt csavartam a derekam köré, s elindultam lefelé, ahonnan a zenét hallottam. A konyhában Anettre bukkantam, aki lenge köntösben kortyolgatta kávéját egy meglehetősen nagy bögréből, s közben valami színes magazint lapozgatott.
- Szép jó reggelt! - köszöntem rá.
- Neked is - nézett fel olvasmányából. - Jól aludtál?
- Mint akit agyoncsaptak. Kaphatok egy kávét?
- Persze, szolgáld csak ki magad!
Töltöttem egy jókora adagot a kávéból, s leültem Anettel szemben. Pompás látványt nyújtott, még így, kissé kócosan is. A köntös viszonylag jó rálátást biztosított a már sokszor...

*  *  *

Régi ismerős

hetero, munkatárs, iroda

Lélekszakadva futok a lift után. Még éppen sikerül bepréselődni. Hatodikra megyek. De jó, nem száll ki senki sem korábban. Nekitámasztom a hátam a falnak, elgondolkodom.
Hirtelen azon kapom magam, hogy a túloldalt álló pasi arcélét tanulmányozom elmélyülten. Rövid haj, határozott, nem túl nagy orr, érzéki ajkak, kerek áll. Végigkövetem a borostát az állától a nyaka hajlatáig. Te jóég, milyen egyenesen tartja magát! Széles vállak, izmos karok, mindehhez laza zakó. A pillantásom végigsimogatja az ingnyaknál kivillanó enyhén barna bőrt. Enyhe bizsergés kezdődik a puncimnál. Ijedten veszem észre, hogy felém fordul. Zavar nélkül mélyed a pillantása az enyémbe. Ismerős ez a sötét, majdnem fekete szempár. Elmosolyodik, átfurakodik a tömegen.

JAN
07
2013

Mostohatestvérek

családi, illusztrált

A gyönyörű 24 éves lány nem hordott melltartót, mellbimbói keményen rajzolódtak ki szűk fehér pólóján. Hosszú, karcsú lábai mellett formás, barnára sült combja is izgatóan hatott 15 éves féltestvérére, Márióra.
Szobájuk egymás mellett volt, közös erkéllyel. Mario esténként időnként csendben kiment az erkélyre, s gyönyörködve nézte a többnyire meztelenül fekvő lányt. Ahogy a melegben kitakarózva feküdt, jól látszott simára borotvált vénuszdombja, s amikor időnként felhúzott lábbal és széttárt combokkal maszturbált, Mario a csupaszra borotvált nagyajkakban is gyönyörködhetett. A női testben való gyönyörködés akkor ment át torokszorító izgalomba, amikor Nadja egyszer az ágyból pornóvideót nézett a tévében, miközben egyik kezével a mellbimbóját morzsolgatta, a másikkal pedig széttárt combjai között testszínű dildót nyomott fel magának. Amikor...