OKT
17
2012

Egy üzletasszony naplója 17. rész

gruppen

67. fejezet
A parton
A következő héten Jake-nek el kellett utaznia üzleti ügyben, így a tenisz helyett is a strandra mentem. Ez alkalommal egy kissé távolabb lévő részt néztem ki magamnak. A bikini már rajtam volt, így már csak pasit kellett kiválasztani. Egy izmos, fiatal néger srác feküdt balra, kicsit jobbra lejjebb egy 50 év körüli pocakos férfi. Előttem pedig két 20 év körüli srác, szintén jó formában, lebarnulva.
- Helló! Vigyáznátok a táskámra, míg úszok egyet? – kérdeztem tőlük.
A meglepetésben csupán egy bólintásra tellett. Lettem a cuccomat és irány a tenger. Mikor kijöttem, csak egyikük volt ott, a másik szintén fürdött. Tim és Brian, egyetemisták. Salt Lake Cityből, illetve Texasból. Tim szíves örömest segített bekenni naptejjel a hátamat, ehhez le is vettem a bikini felsőmet. Hason fekve beszélgettünk. Tim megszomjazott és elővett...

*  *  *

A kíváncsiság néha nem árt

hetero, anál

Sziasztok, a nevem Renáta, 20 éves vagyok. kicsit telt melleim pontosan a férfiakra lett teremtve és a fenekem is olyan, amit érdemes megfogni.
Amit most szeretnék nektek elmesélni egy olyan dolog, amit inkább magamnak tartogatni, de most mégis leírom nektek.
A nevek kitaláltak.
Egyiknap éppen gyakorlaton voltam egy boltban és egy műszakban voltam az egyik osztálytársammal, Attilával, aki kicsit komoly, de lehet mindennel beszélgetni. Ez is ebből kifolyólag kezdődött el.
- Ati. Mivel akarod meglepni a barátnődet? - Nézett rám komolyan, ami egy kicsit furcsa volt, és meglepő.
- Nem tudom, még de valami csodálatos ajándékot akarok neki adni. De úgy is meg szeretném neked mutatni, hogy mit fog kapni. Eljönnél hozzám és akkor megmutatom, mit akarok neki adni. -

OKT
16
2012

Mocskos másodállás

hetero, munkatárs, férj-feleség

A magas karcsú 40-es szőke nő kedvesen fogadta otthonában vendégét. Az egész lakás jómódról árulkodott csakúgy, mint a szoba melyben az imént érkezett hölgyet, cégének egyik alkalmazottját kínálta hellyel.
- Üljön le Gabriella- mondta kedvesen s kezével a fekete bőrfotel felé mutatott. Miután a másik nő megköszönte és kényelembe helyezte magát, vele szemben nem túl közel ő maga is helyet foglalt a nemrégen vásárolt bőrkanapén.
- Szép lakásuk van –mondta a vendég miközben körbenézett s tekintete egy-egy pillanatra megakadt az óriási festményeken melyek csendesen néztek vissza rá.
- Köszönöm, nagyon kedves- mondta a szőke nő s harisnyás lábait keresztbe fonta maga előtt. Hideg kék szemeivel a vele szemben ülő barna hajú alkalmazottját nézte. Egyszerű öltözéke formás idomokat takart, arca kerek, mosolygós, szép fogsorral.

*  *  *

Barát és orvos

homo

Muszáj volt néznem. Ahogy ott ültem az ágy szélén rátapadt a tekintetem. Mindenére. Akár egy kobra, akit megbűvöltek. A legjobb gyerekkori barátom feküdt mellettem Lucien, a zöld szemű, barna hajú fiú, akivel együtt koptattuk az elemi padját, és akivel közösen tanultuk végig az érettségi tételeket.
Annyi év után most újra találkoztunk. Én, mint sebészorvos, ő mint beteg. A bal lába eltört egy szerencsétlen bicikli balesetben, felpolcolva pihent, ami miatt Lucien nem mozoghatott, és ez igazán dühítette az egyébként nagyon is mozgékony fiút. Hazamehetett volna járógipszben, de mivel eséskor az eszméletét is elveszítette vissza volt egy –két vizsgálat, így pár napra a kórházban kellett maradnia.

OKT
15
2012

Kalandozások a családban 2. rész

családi, leskelődés, tini

Egy év telt el a történetemben amikor a következő nyáron a Tokaj melletti kisfaluban lakó anyám testvéréhez mentünk látogatóba. A rokonokról tudni kell, hogy az anyu testvérének az Irénnek a férje Sándor külföldön dolgozik már vagy 10 éve , ezért aztán volt mit a tejbe aprítani. A gyerekeik Sándor aki már hozzám képest nagyfiú volt a maga 20 évével a menyasszonyával volt lenn a Tiszánál kempingezni míg az uncsim az Anikó egy nagyon bájos fiatal hölgy, aki éppen, hogy csak 165-170 cm magas, egy nagyon kecses alakkal, hosszú fekete fényes hajjal, ami a háta közepéig ért, és az a bájos mosolya, ami minden fiú farkát acéllá keményíti. Erre mondaná az én Jaki barátom, hogy ennek a nőnek aztán tutajos szeme van. Tudta, hogy milyen testi adottsága van, és így választotta a ruháit ami jól kiemelte a formás seggét és a szép nagy formás melleit. Tipikus homokóra alkata...

*  *  *

Zsarnok? 5. rész

hetero, szobalány/lakáj

Ahogy egyre többen meg ismertek Pesten, számtalan meghívót kaptam bálokra, és egyéb rendezvényekre. Sokan tudni vélték mekkora vagyonnal rendelkezem, és ezért jó partit láttak bennem, a lányuknak vagy egyéb hozzátartozójuknak. Ez főleg az elszegényedett nemességre volt jellemző. Olyanokra, akiknek már nem volt vagyonuk, de nem voltak hajlandóak változtatni az életmódjukon, és ezért adóságot adóságra halmoztak. Számukra az egyetlen kiút ebből a lehetetlen helyzetből az lett volna, ha sikerül gyermeküket vagyonos emberrel kiházasítani. Így jöttem a képbe én, azt azonban ők nem tudták, hogy nekem eszem ágában sincs megnősülnöm.
Ma is egy báróhoz voltam hivatalos, ahol bált adtak a lányuk tiszteletére. Ez azt jelentette, hogy eladó kórba ért a gyermek, és szerették volna minél előbb férjhez adni.

*  *  *
OKT
12
2012

A fal másik oldalán 1. rész

hetero

Az enyém mellett lévő addig üres lakásba kora tavasszal új lakó költözött. Anitának hívták, a huszas évei vége felé járó, átlagos kis töltött galamb volt, nem feltűnően szép, de kedves, itt-ott szeplős pofikával, rakoncátlan, szőkés-barnás fürtökkel és kellemes, de nem feltűnő méretű első és hátsó lökhárítókkal. Csak néhányszor futottunk össze a lépcsőházban, és a szokásos kötelező udvariassági körökön kívül abszolút nem figyeltem fel rá. Amennyire meg tudtam ítélni, teljesen egyedül élt. Reggel elment dolgozni, este hazajött, az estéi többségét otthon töltötte, nem volt egy bulizós típus. Szóval egyéniségben is szürke kisegérnek tűnt.
Egészen addig, míg beköszöntött a nagy meleg és a nyitott ablakoknak hála rendszeressé váltak a furcsa hangok a fal túloldaláról. Esténként és sokszor reggel is rendszeres vibrátorzümmögés,...

*  *  *

Pékségben kezdődött

bizarr

1994-en történt, mikor nyugdijba mentem. 55 évesen, 10 éve elvált nő voltam. Szexuális érdeklődésem, hm.. egy kicsit maradi. Két partnerem volt a 10 évben, de abban semmi érdekes nem volt Nem akartam a nyugdíjaztatást, de nem volt más választásom. A pénz kevés volt, keresgéltem, valami plussz állás után.
Amúgy gyerekem nem volt, az én hibámból, de nagyon szerettem volna. Az alakom, így az egész testem, nagyon feszes, 30-as nőnek nézett ki. Nem nagy, de álló mellek, kemény popsi, és mindenhol szőrös, mert szerettem a természetettséget. Álláshirdetés útján kerültem abba a pékségbe, amiről a történet szól. Állandó éjszakai munkát vállaltam, mert elötte is úgy dolgoztam. A tulaj, egy 60 éves normális ember volt, alig láttam. Volt egy fia, kb 35 éves lehetett. Ő volt, aki a munkát irányította. Nem volt rajta semmi különös, sokáig észre sem vettem, hogy van...

OKT
11
2012

Élvezetek konferenciája 1-2. rész

gruppen

– Ne mondd, hogy csak dísznek vagytok itt?! – háborgott a langaléta Péter, miközben jobbja a sörösüvegekkel asztal fölé hajoló lány fenekét simogatta.
A félhomályos bárban felhőként gomolygott a füst, a bordó falak mentén csak néhány boxot foglaltak el a vendégek.
– Pedig mondom – mosolygott a frufrus lány, nem sietve az üvegek kibontásával, és szinte tudomást sem véve a bugyija vonalán szánkázó kézről. – A főnök szigorúan megtiltotta, hogy elhagyjuk a helyiséget.
András belekortyolt a sörbe, és kíváncsian nézett a pincérlányra. Csinos teremtés volt, de mindent elrontott az arcáról sütő közöny, sőt... inkább utálat. Vagy együgyűség?
– Mit tudtok ajánlani a vendégnek, amikor felhúzzátok ezzel a bugyi-melltartós szereléssel? – koncentrált inkább a pincérnő szellemi vagy mentális képességei helyett feltűnően lenge...