Hírek

DEC.
11.
2019

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 41. rész

Hétfő
Pár perc várakozást követően megérkezett a villamosmegállóba Iván, a társkeresőről ismert, szőkésbarna haját hátrafésülve hordó, hosszú ujjú fekete inget viselő, huszonhét éves srác. Puszival köszöntötte Lorenát, majd levette a napszemüvegét, így az élőben is megtekinthette zöld szemeit. Orra, pont mint a képein, kissé hosszabb volt, de jól ment az eleve férfiasabb arcához.
Elsétáltak az egyik belvárosi pub terasz részéig, ahol helyet foglalva kávét kértek maguknak. Amint kihozták, a fiú előhúzta ezüst színű cigarettatartóját. Megkínálta egy szállal randipartnerét, rágyújtottak, feltették napszemüvegeiket, azzal filmekről, zenékről és koncertekről kezdtek el társalogni. Miután elfogyasztották kávéikat, egyikőjük sem akart még távozni a helyről, ezért nem sokkal később, egy-egy hideg fehérborfröccsöt rendeltek.


Diplomaosztó party 1-2. rész

1. rész
A BSc-t fél évvel később végeztem el, mint a csoporttársaim. De így is megünnepeltük. Egy, a városban található szórakozóhelyre mentünk el. Az egyik lánnyal úgy alakult az este is, hogy sokat beszélgettem vele, majd egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Természetesen az ital oldotta a gátlásokat, tánc közben már tapiztuk egymást, majd csókolózni kezdtünk. Úgy véltük, ebből már lesz valami, de nem tudtuk hol. A várostól messze laktunk, ellenkező irányba. Ő az egyik barátnőnél aludt, így felajánlották nekem is, hogy akkor mehetek oda aludni. Még jó, mentem velük.
Egy szobában kellett aludjunk, jaj de kár. A szobában két kanapé volt a fal két oldalán, így volt köztünk kis távolság. Sokat beszélgettünk, terelődött a téma a szex felé. Ki mikor kivel volt utoljára kapcsolatban, mikor volt szex, vagy maszturbálás utoljára.


DEC.
10.
2019

Nem várt fordulat

A tervem az volt, hogy a barátnőmmel fogom tölteni a hétvégét szüleim nyaralójában, de a barátnőm az utolsó pillanatban lemondta a dolgot. Sajnos egyedül indultam és most itt fekszem a nyaraló kertjében és mérgelődök, hogy nem sikerült a tervem. A nyaraló egy erdő szélén van és nincs sok szomszéd, talán ha 5 másik van, de azok is tisztes távolságban, mindenkinek meg van a saját kis világa. A miénkhez legközelebbi nyaraló egy idősebb hölgy tulajdona, ha meglátom, azonnal feláll a farkam. Igaz vagy 10 évvel időseb anyámnál, de kettő olyan mellekkel áldotta meg a mindenható, hogy azok látványa is erekciót okoz. Nem is tudom mióta figyelem eme nőszemélyt, de közeledni nem mertem a korkülönbség miatt.
Szerintem provokált is, mivel ha átjött mindig valami apróság végett hatalmas kivágott pólót viselt, ami még jobban mutatta a ciciket.


Marokkói élmény

A történet idei nyáron történt meg velem.
35 éves vagyok, nős. Biszexuális vagyok. Néha szoktam fiúkkal lenni, de mióta nős vagyok, ezt nem erőltetem annyira.
A feleségemmel szeretünk utazni, így ezen a nyáron is úgy döntöttünk, hogy elutazunk valamerre, és Marokkóra, azon belül Marrakesh-re esett a választásunk. A szállást egy kis medinában (ez olyan szűk, kis klasszikus, régi típusú városrész) található RIAD-ban foglaltuk (ez pedig régi emeletes ház kis szobákkal átalakítva apartmanná).
Az országba érkezés megdöbbentő volt, és ijjesztő. Nagyon agresszívak voltak az emberek, és koszosnak tűnt minden. Nagy nehezen a csomagokkal a kezünkben megtaláltuk a kis riad-unkat, és innen jött a dolog rendkívül kellemes meglepetés része. Az ajtót egy fiatal, 21 éves arab srác nyitotta ki, mint később kiderült, Abdulnak hívták.


DEC.
9.
2019

Alex és Alexandra 2. rész - Ahogy Alex meséli

Ikertestvérem, Szandra sok mindent elmesélt rólunk és szerelmünkről, de azt hiszem, ehhez én is hozzá tudok tenni egyet-mást, ami talán őt is meg fogja lepni. Nagyon érzékletesen mesélte el például, amikor a fürdőszobában rajtakapott, hogy ki akartam verni a farkamat.
Azt viszont meg se említette (mert nem is tudott róla), hogy amikor egyszer fürödni mentünk a közelünkben lévő és nudista strandként szolgáló bányatóra, akaratomon kívül szemtanúja voltam, ahogy a homokba terített fürdőlepedőn maszturbál.
Miután ez még a nyári iskolai szünet előtt volt, rajtunk kívül egy lélek se volt a strandon. Elég sokáig úszkáltunk és fröcsköltük egymást, de Szandra ment ki elsőnek a vízből, mert azt mondta, le akar barnulni a napon. Én még úsztam egy pár hosszat, s amikor mentem kifelé a vízből, meglepő látvány fogadott.


Az én utam 5. rész

Asjával nagyon jóban lettem, jókat beszélgetünk, és persze nagyon jókat keféltünk. Az sem volt mellékes, hogy a konyhán én kaptam a legfinomabb falatokat, gondolom azért táplált, hogy bírjam erővel az esti csörtéket. Helgával is eléggé összebarátkoztam, mindig mindenben segített, mosolygós, barátságos volt. Ezt sajnos nem mondhattam el a két kolléga nőmről, nagyon sokat dolgoztam helyettük. Ami még talán nem is zavart annyira mint az, hogy átvertek a lóvéval, töredékét kaptam meg annak a jattnak amit én kerestem meg. Ezt talán Hans is tudhatta, mert szépen kipótolta a fizetésem, szállásra, kajára nem vont le semmit. Úgy voltam vele, hogy nem problémázom az öreglányokkal, hamar kitavaszodik, aztán húzok haza, és többet a környékre sem jövök. Mivel Helgát is ugyan úgy kiközösítették mint engem, így egymás társaságát kerestük.


DEC.
6.
2019

Családban 3. rész - Anyám kényeztet 3. fejezet

A leendő főnököm előtt ülve is nehezen tudtam elvonatkoztatni az elmúlt jó néhány nap eseményeitől és folyamatosan arra gondoltam, hogy vajon miként fog hazavárni anyám és mi lesz, hogyha hazajön a táborból az öcsém, és milyen lesz elválni tőle néhány hétre, hisz öcsém után én is táborozni mentem. Az állásinterjút gyorsan lezavartuk. Azzal a kocsival voltam, ami hamarosan úgyis az enyém lesz hivatalosan, így legalább hosszabb úton is kipróbáltam, hogy milyen egy trabantot vezetni. Nagy élmény volt. Alig vártam, hogy hazaérjek. Nem akart anyu aznap semerre menni, de nem sokkal az elindulásom előtt eszébe jutott, hogy majd öcsémet is meg kellene lepni valamiféle tortával, mikor hazajön a táborból, így megkért, hogy hazafele ugorjak már be a boltba és vegyek élesztőt, csokit és puncsos pudingot és vigyek 1 üveg bort és vagy 2 doboz cigit.


Izgat, ha félrelép a párom 4. rész

Vikivel, a legbelevalósabb és a leg imádni valóbb barátnőmmel egyre merészebb dolgokat csináltunk a szex terén. Semmi problémát nem jelentett neki, ha az elvárásaimnak megfelelően időnként megcsal valakivel, amit én nagyon élveztem. Egy kissé kezdtem már telhetetlen lenni. Csak az érdekelt, hogy imádott nőmet minél többen megkeféljék. Viki többé-kevésbé ebben partner is volt. Korábban is szerette a faszt és sűrűn váltogatta a partnereit, így nem okozott neki nehézséget a dolog. Azzal, hogy meglepetésszerűen a baráti négyesből megkeféltettem a haver munkatársammal, Zsoltival, már átléptünk egy halvány erkölcsi vonalat. Zsolti barátnője, Tündi nem tudott róla. Egyelőre azt sem tudtuk, kibírja-e a kapcsolatuk ha megtudja ő is, hogy az én nőmet is kefélgeti a barátja. Úgy döntöttünk, a következő négyes baráti összejövetelünkig nem mondjuk el neki. Majd ott megfelelő légkörben, jó körítéssel tudatjuk vele.