NOV
08
2012

Hárman párban

s/m, anál, vibrátor, bilincs, rendőr

Alkalomhoz nem illő csütörtök délelőtt volt. Zsúfolásig tele a városi rendőrkapitányság épülete apró-cseprő ügyeit intéző, békés vagy éppen felháborodott állampolgárokkal. Csak akkor szűnt meg a zsivaj, amikor egy szép arcú, feltűnően csinos lány lépettbe az ajtón. Határozottan elindult a portásfülke felé:
- Jó napot kívánok! Albert Zsófia vagyok!
- Jó napot kívánok! Miben segíthetek? – kérdezte barátságos hangon az éppen szolgálatot teljesítő fegyveres szolgálati tag.
- A múlt hónapban történt balesettel kapcsolatban láttam egy felhívást, miszerint szemtanúkat keresnek. Szeretnék vallomást tenni.
Senki sem foglalkozott a párbeszéddel, egy fiatal srác kapta fel a fejét csak. Nemrég szüntettek meg egy eljárást az elkövető ismeretlen kiléte miatt. Annak az esetnek ő is részese volt. Most nem emiatt volt a kapitányságon, de azért...

*  *  *
NOV
07
2012

Hófödte csúcsok

hetero, nyaralás

A hétvégére egy kis hegyi faluba jöttünk pihenni. Tél van és hó borítja a teljes tájat. Mielőtt kiválasztottuk a helyet, azért én körbeérdeklődtem, hogy van-e lehetőség egy kis erdei sétára is, persze zavartalanul. Miután a szállás tulajdonosa közölte, hogy ilyenkor nincs nagy forgalom és a helyiek se nagyon mászkálnak kint, úgy döntöttem, hogy megfelelő lesz a hely. Persze neked erről semmit nem mondtam, de én már tudtam miért pont ide jöttünk.
Az érkezés után kipakoltunk, majd a vacsora után beültünk egy helyi kis kocsmába beszélgetni egy könnyed kis italozás mellett. Miután láttam, hogy már fáradt vagy, visszamentünk a szállásra. Egy közös forró fürdő után, még forróbb éjszakát tudhattunk magunk mögött, amit mindketten élveztünk, de reméltem, hogy ne ez lesz a hétvégénk fénypontja.

*  *  *

Futanari lánysuli 2. rész

bizarr, hermafrodita

Másnap délután ébredek fel, még félálomban vagyok mikor hallom hogy a nővérkém nagy izgalommal öltözködik és eléggé kurvásra. Nem nagyon zavar
a dolog hisz csak ilyen ruháink vannak itt a suliban. Lassan felkelek és a szekrényemhez sétálok. Az egész iskola zsong, mindenki készül a frissek báljára,
ami nem más mint egy hatalmas orgia.
Nézem a nővérkémet hogy miket vesz fel, fekete és vörös fűző, csipkés tanga és épp a neccharisnyáját húzza fel.
- Már nagyon izgatott vagyok. -mondja széles mosollyal az arcán.
- Én is nagyon izgatott vagyok! -mondom miközben épp húzom fel a fehér combfixem. A kis miniszoknya meg a latex melltartó már rajtam van.
Ő közben felhúzza a magassarkú fekete fűzős csizmáját is. Az összkép innen nézve egész ribancosra sikeredett, a sminkről nem is beszélve.

NOV
06
2012

Csintalan játékok

leszbi

Türelmetlenül vártam, hogy végre kinyíljon a fürdőszoba ajtaja, és Nikki kilépjen rajta.
Már vagy 20 perccel ezelőtt hallottam a zárat kattanni mögötte, de még mindig nem tűnt úgy, mintha ki akarna jönni egyhamar.
Karomat a fejem mögé rakva nyújtóztam végig az ágyon, pillantásommal az ajtót szuggerálva, telepatikus jelek tömkelegét sugározva a lány irányába, miközben a kíváncsiság lepelként burkolta be minden gondolatomat.
Egy örökkévalóságnak tűnő perc múlva kinyílt az ajtó. Nikki fekete fűzőt viselve lépte át a küszöböt; hosszú, sötétbarna haja keblére omolva kötötte le minden figyelmemet. Ajkai most is vörösen pompáztak, felfedve a kihívó mosoly mögötti tökéletes fogsort. Szeme füstösen kifestve, mégis kicsit tanácstalanul csillogott, mint aki nem biztos magában, holott pontosan tudta, mit csinál. A fűző dekoltázsának szegélye...

*  *  *

Anya és lánya is megvolt

hetero

A munkám olyan, hogy 9 hét meló után 3 hét szabim van. Éppen hazafelé tartottam Franciaországban Lillenél jártam amikor eszembe jutott be kéne ugrani még vásárolni valamit. Ismertem egy bevásárló központot ahol ki is jöttem a pályáról és majdnem beleszálltam egy a kanyartól nem látható kocsiba.
Mellette integetett egy bombajó nő. Megálltam és mondta is a magáét de gyorsan leintettem, hogy franciául nem vagyok valami jó inkább ha angolul lehetne. Máris átváltott tökéletes angolra és kérte segítsek neki mert leállt a kocsija és nem tudja mit csináljon. Mindig van nálam vontatókötél és indítókábel így elé álltam és rákötöttem a kocsimra az ő terepjáróját. Mondtam behúzom a benzinkútig az áruházhoz aztán ott megnézem mi lehet vele. Szerencsére be is tudtam egyből a kútfejig húzni és odamentem megkérdezni mi is történt.

NOV
05
2012

Dave-nek segítségre van szüksége 2. rész

családi

Dave szombaton ébredés után azon morfondírozott, hogy vajon álom volt-e ez az egész? Tényleg megdugta a lányát előző este? Az egyetlen biztos pont az volt, hogy a szexuális frusztráltsága egy csapásra eltűnt. De ez nem igazán válaszolta meg a kérdését.
Felvette a köpenyét, lement a konyhába és ott találta Nadine-t a tűzhely előtt állva, csak egy pólót viselve, ami épp nem takarta gyönyörű seggét. A fia, Frank, valószínűleg még mindig ágyban volt, szóval Dave tudta, hogy nagyjából egyedül van Nadine-nel. De odaléphet-e hozzá, és átkarolhatja-e, vagy csak álmodta az egészet? Mielőtt Dave dönthetett volna, Nadine megfordult és rámosolygott.
- Jó reggelt, Apa. Jól aludtál? – indulta el feléje.

*  *  *

Miranda furcsa ötlete

gruppen

- Egy kis tudományos kutatómunka, Rick? - kérdeztem a pasimtól. Amikor ugyanis beléptem a dolgozószobájába, éppen kemény pornót nézett. Ahogy meghallott, megpróbálta a Tálcára küldeni az ablakot, de már késő volt... Már megláttam a monitoron a nagyon is konkrét képet. A pasim zavarban volt, amiért rajtakaptam. Tudtam, hogy ha öt perccel később jövök be, már maszturbált volna.
- Szia... Miranda. Mi újság?
- Semmi különös. Csak beugrottam. Már órák óta itt gubbasztasz.
- Hát befejeztem a munkát, és... tudod... Néztem egy kis pornót, semmi komoly.
- Nyugi Rick, én kábé szászszor nyitottabb vagyok a pornóra, mint az eddigi nőid. Kíváncsi vagyok, hogy mi ment a képernyőn. Elég izgató volt, de csak egy villanást láttam belőle, mielőtt lekapcsoltad. Mi volt az?

*  *  *
NOV
03
2012

Újabb hosszú hétvége, ennek örömére hagyj ajánljunk négy remekül sikerült történetet szeptemberből, azokat, amelyeket az őket olvasók a legjobbak közé emeltek. :)

A Tanyavilág 3.rész

családi
Falusi nyaralás során főszereplőnk alaposan beépül a házigazda családba.

Egy asszony családi nyaralása: Második nap

gruppen, nyaralás, férj-feleség
Vera szokásosan remek gruppen története, nem lehet benne csalódni.

Egy felejthetetlen éjszaka

leszbi
Egy remek történet egy leszbikus kalandról.

Kalandos napok 2. rész – Másnap

hetero, nyaralás
Medence, sövényvágás, születésnap, vajon hova vezet mindez? Érdemes a sorozat többi részét is elolvasni!

Jó olvasgatást, jó szórakozást!