Hírek

DEC.
17.
2019

A csontember 2. rész

Anette a nyakába akasztotta a dögcédulát és úgy rohant hazafelé. Nem is nézte, mi van körülötte, csak szedte a lábait és meg sem állt a rozzant kis kertkapuig, amin át belépve végre kint hagyhatta a valóságot. Eltámolygott a ház oldalába és nekidőlt a hideg, meszelt falnak. Elkapta a sírás.
Vörösen izzó szemekkel, hüppögve nézett körül az udvarban, amit a katonák szétbarmoltak. Szipogott párat, majd a ruha ujjával megtörölte az arcát és bement a házba. A konyhában meleg gőz terjengett, édesanyja - egy testes asszonyság - éppen tésztát nyújtott. Nem a családnak. Az itt állomásozó katonáknak kellett az ételt sütnie. Amint megpillantotta a nyíló ajtó mögött belépni legnagyobb lányát, eldobta a sodrófát a kezéből, mire az nagyot koppanva gurult végig a konyha kövén. Anette az anyja elé sietett és szinte magánkívül átölelte a puha vállat. Feltört belőle a vigasztalhatatlan zokogás.


DEC.
16.
2019

Iskolai vizsgálat

Fáradtan kelek fel mikor megszólal az ébresztő. Kedd, gondolom magamban. Legszívesebben be se akarnék menni a suliba de hát nem lehet. Kedd gondolok rá még egyszer, az eggyel jobb mint a hétfő már és egyel közelebb van a péntekhez. De rájövök hogy közelebb van még az előző hétvége mint a következő. Fájdalmasan kelek fel az ágyból. Nincs túl jó kedvem. Lassan felöltözöm, reggeli és irány az iskola.
Egy órával később már a padban ülök, és a barátaimmal vitatom meg a különböző lövöldözős játékokban használt fegyvereket és taktikákat. 5 perccel becsengetés előtt eszembe jut hogy innék egy kávét hát leszaladok az automatához. Míg várok a kávémra meglátom a védőnőnket. 30-as éveiben járhat, hosszú barna hajú nőies szép nő. Közepes körte mellekkel. Arca érdekes számomra, olyan fanyar szomorú. Nagyon magányos lehet. Lehet akár szép arcú is nem igazán tudom megítélni. Azt viszont látom hogy rossz kedvű, mint mindig.


Izgat, ha félrelép a párom 5. rész

Életem nagy szerelmével, Vikivel tovább éltük megszokott mindennapjainkat. Közben habzsoltuk az élvezeteket. Viki időnként lefeküdt más pasikkal is, ha összehozta a sors olyannal, akire hirtelen be is tudott indulni. Mindenkivel jellemzően csak egy alkalmat volt, Zsoltit megtartotta tartós szeretőnek. Az én kérésemre kezdtek privát levelezésbe, ahol könnyen le tudták beszélni a randikat. Engem mindketten tájékoztattak a dolgok állásáról. Tetszett ez a helyzet, nagyon izgató volt. Zsolti a faszáról is küldött képeket a kedvesemnek rendszeresen és munkában is folyton őt méltatta. Milyen jó csaj, ügyesen szopik és mennyire imádja őt megdugni. Viki is hasonlóan vélekedett róla, kölcsönösen szerették és keresték egymás társaságát. Azonban drágám az anális szexet és a nyilvános helyen való elidőzést és privát közeledést továbbra is megtagadta tőle. Szigorúan csak szexpartner kategóriában tartotta őt.


DEC.
13.
2019

Csak egy történet

Apámat soha nem ismertem, titkolták a kilétét előttem. Nagyszüleim mindent megtettek annak érdekében hogy lányuk nyugodt körülmények között neveljen fel. Eladták szeretett házukat, és a fővárostól nem messze, Dunaujvárosban vettek egy kétszobás panellakást. Ide születtem én. Zárkózottan éltek, próbáltak senkivel nem kötni ismeretséget hogy elkerüljék a felesleges kérdéseket.
A sok zürzavar után anyának sikerült elvégezni a tanulmányait. Mire járni tudtam már főállásban dolgozott egy iskolában történelem tanárként.
Ha jellemeznem kellene hogy milyen is volt... - a fene tudja. Ő nem ezen a bolygón élt. Bármi probléma vagy baj adódott, akkor amikor mindenki kétségbe esett ő maga volt a nyugalom. Teszem fel azt ha földrengés rázta volna meg a világot ő egyszerüen főzött volna egy kévét, és miután megitta csak annyit kérdezett volna..


A szikra lángra lobban

…a szaunában történtek után sokáig nem volt a barátnőm és köztem olyan izzó légkör, mint akkor. Mind a ketten megtaláltuk azt a fiút magunknak, akivel úgy tűnt jól megértjük egymást. Pár hónap után úgy éreztük, hogy valami hiányzik, de még nem jöttünk rá mi lehet az. Teltek a hónapok és eljött a nyár. Miután mindkettőnk kapcsolata zátonyra futott úgy érzetük ki kell eresztenünk a gőzt és a család vidéki nyaralójába utaztunk felejteni bánatunk.
Néhány kilométer után már vibrált körülöttünk a levegő. Az első pihenőnél leszálltunk a buszról rágyújtani, és az öngyújtó átadásakor összeért a kezünk. Akkor láttuk meg egymás szemében a szikrát. Véletlennek is tűnhetett, hogy a barátnőm rám fújta a füstöt, ami a mai köztudatban annyit jelent, „meg szeretnélek csókolni”. Miután ezt a „gesztusát” viszonoztam, félreérthetetlenné vált a helyzet, és elcsattant az első csók, ami nem az utolsó volt a nyaralóban töltött idő alatt.


Idézés

Idézés Idézés Idézés

DEC.
12.
2019

Kedves Olvasóink!

Technikai hiba miatt a december 9.-e 19:30 és 10.-e 20:23 között küldött emeltdíjas SMS-ek feldolgozásában üzemzavar volt, az ez idő alatt küldött SMS-ekre sokan nem kaptatok választ, így ezek díjának (amennyiben egyáltalán levonásra került) visszatérítése folyamatban van. (Mivel többen küldtetek egyedi hibára gyanakodva egynél több SMS-t, így ez tűnik a korrektebb megoldásnak azzal szemben, hogy a kitartó próbálkozók kapjanak utólag akár 6 darab 30 napos VIP tagságit, teljes áron.)
A hibát azóta elhárította az SMS-kezelő cég, a rendszer ismét megfelelően működik, a hibáért elnézéséseteket kérjük. Akinél további probléma lenne, kérjük jelezze az ügyfélszolgálaton, továbbra is tartjuk maagunkat a szabályzathoz, miszerint nem veszhet kárba egyetlen VIP-tagsági sem. :)

További jó olvasást: Törté-Net Szerkesztőség


Viki cica

Beléptem a panel lakásba, már nyitott ajtó várt rám, egy kedves mosolygós duci csaj fogadott, rögtön feltűnt, hogy totálisan olyan mint a képein. Beinvitált a hálószobába. A tv nem volt be kapcsolva, zene sem szólt. Kellemes napsütötte szoba, olyan ahol le kell húzni a redőnyöket, ha ki akarjuk zárni az oda tűző nap sugarainak a melegét. Viki le is húzta a szeretkezés előtt. Nagy gyakorlatom van már, abban, hogy gyorsan levetkőzzek, ledobáltam a ruháim és fél merev szerszámmal álltam a csaj előtt. Ő mivel akkor voltam nála először így nincs hely ismeretem, megmutatta a fürdő szobát. Több férfi tus fürdő sorakozott, és több tiszta törülköző is volt. Beálltam a kádba és zuhanyoztam, a szerszámom alaposan lemostam, hogy illatos és tiszta legyen. Férfinak a felkészülés tulajdonképen csak ennyiből áll, nekünk nem kell combfixet felhúzni és púder sem kel.


Horrorkaraván

- Bassza meg! – Áron lerogyott Florica mellé, és kivette kezéből a PET-palackot.
Florica négy órája ült a jard lépcsőjén. Lehetőleg az épület árnyékában, de ott is 35 fok volt. Már elfogyasztott két palack vizet, mire Áront kiengedték.
- Na, mi volt? – kérdezte kíváncsian.
- Fel kell hívnom a főnököt.
- Hallo, sef? Da, politie… Igen 150, kifizettem, de lefoglalták a kocsikat, meg a trélert. Nem, a jogsim az megvan. Azt mondták, első eset… Szóval tovább tudok menni, de a kisteherrel legfeljebb a Fiatot vihetem. Tengelysúly. A Bömcsit, meg a Mercit itt kell hagynom a trélerrel együtt. A papírok? Persze, nálam vannak. Értem, várjam meg a felmentő sereget. Két-három nap, értem főnök. Rendben. La revedere…
- Hallottad… – nézett a lányra.