JAN
09
2013

Szüzességem elvesztése

hetero, szűz, diák

A történet amit elmesélek, 18 éves koromban történt meg.
Egy alföldi kisvárosban töltöttem közép iskolás éveimet. Aktívan sportoltam (kézilabda) heti három edzésem volt meg hétvégén a meccsek. Így aztán kollégiumba laktam, mert a nap ingázások kicsit lefárasztottak. Minden ott kezdődött el, hogy a kollégium egy koedukált kollégium volt. A lehető legrosszabb helyzetbe voltam, mert a haverjaim és az osztálytársaim rég becsajoztak, mire én meg ismertem valamelyik lányt a koleszba. Mivel más volt a napirendem mint az övék. Mikor délután mindenki ment amerre látott Én akkor tanultam mert tanulási időben voltak az edzések és mire beértem a kollégiumba akkor meg már takarodó volt szóval kilógtam abból a közösségből egy kicsit.

*  *  *

Munkahelyi szex 3. rész

bizarr, anál, vibrátor

Mikor Éva után becsukódott az ajtó, ott maradtunk ketten. Pityu rám nézett, és egészen közel lépett hozzám.
- Végre kettesben - mosolygott - Erre vártam egész nap.
- Ahhoz képest, egészen jól elvoltál Évivel is - nevettem, és tekintetem kedvesem gatyájára tévedt, ahol szerszáma ismét keményen állt:
- Nem semmi pasas - gondoltam, és tenyerem merevedésére csúszott.
- Egy finom beöntés? Csak neked? - ölelt át, és belecsókolt a nyakamba.
- Igen, jöhet - nyögtem.
- Feküdj hanyatt - kérte, és kiment a kannával. Hanyatt feküdtem hát a kanapén, és izgatottan vártam az újabb élményt. Pityu hamarosan visszatért. A kannát a kanapé fölötti polc állványára akasztotta, és a csövet egy kis síkosító segítségével felvezette a popsimba, miközben lábaimat a fejem fölé emelte. Kioldotta a kis csapot a csövön, majd leült mellém a kanapéra....

JAN
08
2013

Kalandos napok 4. rész - Mesélj nekem!

gruppen, bébiszitter

Félhomály és halk zene. Ennyit tudtam felfogni a körülöttem zajló eseményekből. Úgy éreztem magam, mint akin átment egy úthenger. Nem is emlékszem, mikor ébredtem ennyire kifacsartan... Körülnéztem a szobában, de semmi ruhát nem találtam, így a tegnapi törölközőt csavartam a derekam köré, s elindultam lefelé, ahonnan a zenét hallottam. A konyhában Anettre bukkantam, aki lenge köntösben kortyolgatta kávéját egy meglehetősen nagy bögréből, s közben valami színes magazint lapozgatott.
- Szép jó reggelt! - köszöntem rá.
- Neked is - nézett fel olvasmányából. - Jól aludtál?
- Mint akit agyoncsaptak. Kaphatok egy kávét?
- Persze, szolgáld csak ki magad!
Töltöttem egy jókora adagot a kávéból, s leültem Anettel szemben. Pompás látványt nyújtott, még így, kissé kócosan is. A köntös viszonylag jó rálátást biztosított a már sokszor...

*  *  *

Régi ismerős

hetero, munkatárs, iroda

Lélekszakadva futok a lift után. Még éppen sikerül bepréselődni. Hatodikra megyek. De jó, nem száll ki senki sem korábban. Nekitámasztom a hátam a falnak, elgondolkodom.
Hirtelen azon kapom magam, hogy a túloldalt álló pasi arcélét tanulmányozom elmélyülten. Rövid haj, határozott, nem túl nagy orr, érzéki ajkak, kerek áll. Végigkövetem a borostát az állától a nyaka hajlatáig. Te jóég, milyen egyenesen tartja magát! Széles vállak, izmos karok, mindehhez laza zakó. A pillantásom végigsimogatja az ingnyaknál kivillanó enyhén barna bőrt. Enyhe bizsergés kezdődik a puncimnál. Ijedten veszem észre, hogy felém fordul. Zavar nélkül mélyed a pillantása az enyémbe. Ismerős ez a sötét, majdnem fekete szempár. Elmosolyodik, átfurakodik a tömegen.

JAN
07
2013

Mostohatestvérek

családi, illusztrált

A gyönyörű 24 éves lány nem hordott melltartót, mellbimbói keményen rajzolódtak ki szűk fehér pólóján. Hosszú, karcsú lábai mellett formás, barnára sült combja is izgatóan hatott 15 éves féltestvérére, Márióra.
Szobájuk egymás mellett volt, közös erkéllyel. Mario esténként időnként csendben kiment az erkélyre, s gyönyörködve nézte a többnyire meztelenül fekvő lányt. Ahogy a melegben kitakarózva feküdt, jól látszott simára borotvált vénuszdombja, s amikor időnként felhúzott lábbal és széttárt combokkal maszturbált, Mario a csupaszra borotvált nagyajkakban is gyönyörködhetett. A női testben való gyönyörködés akkor ment át torokszorító izgalomba, amikor Nadja egyszer az ágyból pornóvideót nézett a tévében, miközben egyik kezével a mellbimbóját morzsolgatta, a másikkal pedig széttárt combjai között testszínű dildót nyomott fel magának. Amikor...

*  *  *

Korábban értem haza 2. rész

hetero, leskelődés

Helgával az este folyamán a szokásos forgatókönyv alapján terveztem a szeretkezésünk, de a délutáni események hatása átírta az elképzeléseimet. Amint megláttam az ágyon meztelenül, egyből mereven állt a farkam. Ezt látva nem is próbálkozott előjátékkal, még azt a kis orált is kihagyta, amivel néha kényeztetett, hanem egyből beleül ágaskodó faszomba. Két kezével a mellkasomra támaszkodott, és lassú csípőmozgással lovagolni kezdett rajta. Kezeimmel a melleit markoltam meg, amikor alig fél perccel az aktus megkezdése után testem megmerevedett, farkam pedig lüktetve pumpálta golyóim tartalmát nejem pinájába. Hebegve próbáltam bocsánatot kérni, de ő egykedvűen, egy "Semmi gond drágámmal" leszállt rólam, és fürdőszobába ment. Majd 15 percig volt benn. Lógó farokkal felkeltem, és utána indultam, amikor frissen zuhanyozva, teste köré tekert törölközővel belépett, és...

*  *  *
JAN
04
2013

Zsuzsika, a munkahelyi affér

hetero, munkatárs

Amikor beléptem az új munkahelyemre, két jelenségen akadt meg a szemem.
A belső irodában a hátsó íróasztalnál trónolt Irma néni akin látszott, hogy 40 évvel korábban sem volt az a kimondott szépség hogy finoman fogalmazzak.
Kedvence a whisky mellett Agatha Chrisie volt akire eléggé hasonlított is külsőleg. A whisky jótékony hatása érződött is reszelős baritonján.
Minden reggel azzal kezdte a napot, hogy ráncos arcára rákent valami almazöld színű zsíros krémet, amit hosszú percekig próbált belepasszírozni szikkadt pórusaiba.
Ettől nem lett szebb csak most már fénylett is ráncos bőre.
Előtte is volt egy íróasztal amelynél egy 26 éves gyönyörűség, Zsuzsa ült háttal az angolkórosnak.

*  *  *

A motoros srác 1. rész

gruppen

A srác megint kint ült az erkélyen és errefelé nézett. Amikor találkozott a pillantásuk elmosolyodott és biccentett a fejével. Egy pillanatig gondolkozott, miért is ne, majd mosolygott és visszaintett. Már napok óta ment ez a szemezés, de eddig úgy tett, mint aki nem vesz róla tudomást. Pedig érdekelte a srác. Nem figyelt volna fel rá, mert vékony, nem feltűnő jelenség volt, ha nem látta volna meg az ideköltözése után néhány nappal egy nagy Harley Davidsonról leszállni. Kicsit vonzódott a motorokhoz, különösen az ilyen hatalmas monstrumokhoz, de a motoros sztereotipia miatt (nagydarab, durva, félelmetes alakok fekete bőrszerkóban) sosem mert behatóbban foglalkozni velük.
Ez a srác annyira mást volt. Talán a vélt ellentmondás fogta meg: nagy motor egy szinte gyengének tűnő srác alatt. Kicsit rácsodálkozott, amikor a szemben lévő ház erkélyén másnap meglátta, igy a...

JAN
03
2013

Görögországban

hetero, nyaralás

A második napon vettük észre, hogy délutánra mintha egyre több bikinifelső tűnne el a strandtáskákban, és a napnak bátran ki van téve a pici és a nagy mell, a kerek alma és a súlyosabb körte egyformán. Dia határozottan kijelentette, hogy ő bizony nem fogja Paleokastritsa német és angol nyaraló hímjeit a keblei halmával boldogítani, de Juca és én tökéletes természetességgel dobtuk le a melltartónkat, és élveztük a nap, meg a pasik tekintetének melegét. Sosem gondoltam, hogy ilyen érzés, ha idegenek tömegei gusztálják a feszes kis melleimet; folyton össze kell szorítanom a combomat, mert bizsereg a csiklóm. Az a legjobb, amikor gondos és lassú mozdulatokkal bekenjük magunkat naptejjel, külön figyelmet fordítva arra, hogy a mellünk egy fikarcnyi részecskéje se maradjon védtelenül. Mágnesként vonzunk oda minden környékbeli szempárt a csúszós ujjaink alatt megmerevedő...