Hírek

NOV.
27.
2019

Szétbasznak a jobb jegyért

Egyetemista csaj voltam, a 90-es évek végén esett meg ez a sztori velem. Végzős éveimben jártam. Magas, széparcú, dekoratív csajként tartottak számon. Szopós számba szívesen tették az évfolyamtársaim duzzadó faszukat egy-egy buli alkalmával. Imádták csupasz, nagy szeméremajkaimat szopni, szűk, lucskos pinámat baszni. A puncim borotváltam, de egy dekorcsíkot előszeretettel meghagytam mindig a dombon. Tetovált testem - színesnőies mintákkal - forró vágyakat ébreszt sok hímben. A kanok mindig is imádták kerek, formásan telt seggemet, vékony derekamat és nagy, kerek dudáimat, nagy kiálló bimbómat. Igazi basznivaló, faszvégre termett csajnak tartottak.
Addig csak a korosztályomból, vagy picit idősebb faszokkal voltam, úgy 26-27 éves korig. Természetesen észrevettem, hogy az egyetemen az idősebb profok megnéznek, lopva, kívánkozva vetik rám kéjes pillantásaikat, izgatottan figyelik feszes felsőmet, kerek, nőies idomaimat, húsos,


NOV.
26.
2019

A könyv

Katával és Nórával évek óta barátnők voltunk, tulajdonképpen amióta az eszünket tudtuk. Mindig együtt lógtunk. Akkor is, amikor Nóráék padlásán megtaláltuk azt a könyvet. Fura, bőr borítású, poros darab volt, valami ismeretlen krikszkrakszokkal telefirkálva. Engem teljesen felvillanyozott a dolog, el is határoztam, hogy este átlapozom, aztán holnap beszámolok róla a lányoknak. Amint hazaértem, bevonultam a szobámba, és magam elé motyogva lapozgattam a könyvet. Fura ábrák, érdekes betűk, és egy nagyon fura vers volt benne.
„Izgalmasan hangzik, mint minden,
De veszélyt rejt, ha nem óvakodsz!
Csak kevesen tudják, mi voltál,
Feledhetnek is, hamarost...”
Itt hirtelen vége lett a versnek, és akárhogy kerestem, nem jöttem rá, mi a vége. Aztán valami fura rajz következett a következő oldalon, én meg lassan elálmosodtam, és elaludtam. Fura álmaim voltak nőkről és férfiakról, szexről. Izzadtan, furán ébredtem.


Rokonlelkek

- Zsó megbaszta azt a dögöt.
- Anyóssal jobb lenne, egyébként nem fordítva?
Ketten ültek az útmenti kocsma teraszán. Horgászni voltak. Állítólag telepítés után, mégsem fogtak egész nap semmit.
A tótól kivezető út végén állt a kocsma, ahova rendszeresen betértek a horgászok, megálltak a teherautó sofőrök kávéra, kólára, szendvicsre, kijártak a falubeliek sörözni, hogy távol legyenek az asszonyok szemrehányó tekintetétől. Most csak ketten voltak, eltekintve a pultos lánytól.
A sörcsap botja tekintélyes mellek közé simult, ahogy nekidőlve kibámult a teraszon üldögélő két idegenre. Gyüttmentek, gondolta, migráncsok, ízlelgette a tévéből lopott új szót. Pedig látásból ismerte már a két harmincas férfit. Tavaly vették meg a keresztanyjáék melletti ikerházat. Nagy közös kert, egy közös tűzfal, de belülről már a lakók igénye szerint alakították a házakat.


NOV.
25.
2019

A két kis bomba újra érkezik

Két hét telt el az a csodás hétvége óta amit Jankával és Eszterrel töltöttünk el hármasban. Azóta a csajok mindennap küldenek valami „érdekességet”: hol egy közös képet a csodás alakjukról hol egy rövid kis videót amint épp a reggeli „rituáléjukat” végzik, ezek láttán folyamatosan ébren tartották bennem a vágyat, hogy megint az enyémek legyenek. Egyik nap épp munkába mentem mikor megcsörrent a telefon:
- Szia édes! – Janka volt az.
- Szia Janka. Mizu?
- Épp készülünk a strandra. És veled?
- De lennék most ott veletek, mert nagyon hiányoztok pláne, hogy mentek a strandra én meg sajnos dolgozni.
- Képzeld van egy jó hírünk.
- Na mesélj.
- Majdnem szomszédok leszünk.
- Most hülyéskedsz?
- Nem, ez teljesen komoly, meguntuk a kisvárosi környezetet és így eladjuk a házunkat és 2 utcára tőletek veszünk lakást.


Kastély 2. fejezet

Polly csak résnyire nyitotta ki az ajtót. Szélesen mosolygott és szeme boldogságtól csillogott.
– Majdnem készen áll – mondta Polly.
A szobából valaki kiszólt, de hogy mit, azt nem lehetett érteni.
– Ó, már készen áll – helyesbített.
Majd becsukta az orruk előtt az ajtót.
– Koszorúslányok! – sóhajtotta Madame, és visszafogott vidámsággal megrázta a fejét. – A régi szép időkben az egész násznép végignézte a házasság elhálását. Innen ered az a hagyomány, hogy valaki elkapja a harisnyatartót. Magának szerencséje van, hogy csak én leszek jelen. Hacsak nem exhibicionista. Mondja, exhibicionista?
– Bármi vagyok, aminek lennem kell, csak hogy elkerüljem, hogy ön meggyilkoltasson – közölte Kingsley.
Madame ismét megpaskolta Kingsley arcát.


NOV.
22.
2019

Izgat, ha félrelép a párom

Legújabb barátnőmmel való történetemet mesélem el, melyben olyan izgalmakat, gyönyöröket élek át a mai napig, amikhez nem volt még csak hasonló sem a korábbi kapcsolataimban. Kezdéskor nem gondoltam volna, hogy ilyen szép lánnyal ennyi vágyam teljesül és remélem, sokáig eltart ez még.
Nekem mindig is meg volt az a kis pervezióm, hogy az aktuális nőmet mással is keféltessem. Akár külön, akár a szemem láttára. Nagyon izgat a tudat, hogy az általam szeretett nő nedves puncijában valamikor egy másik pasi farka járt. Azonban a partnereim nem szívesen számoltak be az exeikkel való szex kalandjaikról. Hogy mással is lefeküdjenek rajtam kívül, azt végképp nem akarta senki sem. Inkább zokogás lett belőle. Az évek alatt már kezdtem letenni erről, egyre inkább kénytelen voltam tudomásul venni, ez a vágyam beteljesületlen marad.


Egy este

David teknőslevest rendel fenyőmaggal, hozzá főételnek apró kis sirályszárnyakat némi articsókával körítve, meg hozzá mustármártást, amiről a GQ magazin Gourmet-szekciója egész jó kritikát írt a múlt havi számban. Gwendolyn viszont nem kér levest, helyette salátát rendel görög módra, melyhez medvehagymás tartármártást és natúr birkahúst kíván. Magamnak isteni Holstein-szeletet kérek fürjtojással és hozzá kapros burgonyát még, amelynél külön kérem, hogy miután megfőtt, tessék kicsit vajban is megpirítani.
- No és Tim, hogy haladtok ott bent a cégnél? - kérdezi David nagy érdeklődéssel, miközben hatalmasat kortyol a pezsgőből.
- Tulajdonképpen jól, illetve, ha pontos akarok lenni, akkor azt mondanám, hogy nagyon jól, hiszen mostanában Európában sem mennek valami jól a dolgok, amely részint nekünk is köszönhető.


NOV.
21.
2019

Szeretem az egyetemet

Majd 10 éve kezdődtek az egyetemi kalandjaim, elsőéves egyetemista koromban. Néhány haverommal elmentünk első egyetemi bulinkba, ami hétfőre esett. Elég hamar ittas állapotba kerültünk, de éjfélig semmi extra nem történt. Egyik haverommal elindultunk haza az albérletünkbe, de Kálvin téri buszmegállóban két lány leszólított minket:
-Sziasztok, fiúk nincs véletlenül cigitek?
-Nincs, de nektek sem kellene dohányoznotok - vágtam rá egyből.
-Anita vagyok ő itt a barátnőm Léna.
Haverom Lénával kezdett el beszélni így én Anitával foglalkoztam. Anita kb 165 cm magas, kissé telt, de nem kövér, erős 5-ös csaj volt. Magassarkú cipőt, seggéhez simuló farmert és vörös bőrkabátot viselt, ami teljesen lelapította közepes méretű melleit. Festett szőke vasalt haja és hatalmas zöld szeme volt. Egyből lejött, hogy nagy ribanc, amit szende kislányos külsejével egész jól leplezett. Jó 10 perce dumáltunk velük kiderült, hogy ők is gólyák.