JÚN
26
2017

Napozás 2. rész

hetero

Lerogyott mellém a kanapéra. Farka még fénylett a nyáltól és a spermától. Így félig ernyedten is tekintélyes méretű volt. Nem bántam, hogy pár perc alatt elment, tudtam, hogy a kamaszfiúk 3-4 menetre is képesek. Arcomról lassan csöpögött a mellemre spermájának maradéka. Peti önelégült arccal merült el a látványban. A fényképezőgépéért nyúlt.
- Meg ne próbáld! - szóltam rá erélyesen.
- OK-OK! - válaszolta szinte mentegetőzve.
Pár szexi kép belefér, de azért pornósztár nem vagyok. Már csak az kéne, hogy egy ilyen “cum-on-her-face” kép felkerüljön rólam a netre.
Vettem egy zsepit az asztalról és akkurátusan letörölgettem magam.
- Készen állsz a második menetre? - kérdeztem türelmetlenül
- Azt hiszem igen.- pihegte csillogó szemmel.

*  *  *
JÚN
24
2017

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 15 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

JÚN
23
2017

Napozás 1. rész

hetero, leskelődés

Egy nagyobbacska társasházban laktam a szüleimmel a Hegyvidéken. Az itteniek szerették így hívni a 12. kerületet, mintha csak a londoni Notting Hillen laknának. Sznobságban nehéz utolérni őket. A mi családunk is ilyen volt, mármint tipikus budai sznob. Apu ingatlan fejlesztéssel foglalkozott, Anyu pedig nem létező üzleti érzékét kamatoztatta különböző hamvába holt vállalkozásokban. Apu boldogan finanszírozta, ez amolyan megvásárolt nyugalom volt a részéről.
Nyár eleje volt, sulinak már vége, bár ez engem nem érintett már. Tavaly végeztem a főiskolán és pár hónapja kaptam munkát egy nagy multi kontrollig osztályán. Lakás üres, élveztem a magányt. Szülök a balatoni nyaralóban töltötték az időt valami baráti társasággal, hugi isten tudja hol csavargott. Tökéletes alkalom volt, hogy egy kis alapszint szerezzek az erkélyen.

*  *  *

Életem legcsodásabb éjszakája

hetero

Tavasz volt. Nappal különösen meleg, szinte forró napsütés, este hűvösbe hajló langyos éjszakák borzolták a szerelmesek egymásba fonódó lelkeit.
A verandán ültem és vártam – rá. A percek órákká nőttek, mégsem voltam nyugtalan. Tudtam, hogy eljön, és azt is tudtam, hogy olyan lesz, amilyennek megismertem: kedves, humoros, érzelmes, olyan férfi, akinek van véleménye mindenről, és emellett ismeri az érzelmek és a női lélek szövevényes világát is. Kíváncsi voltam hogy néz ki élőben. Annyi mindent tudott már rólam, annyi édes, fájó, bűnös dolgot, büszkeséget, vágyat, örömöt, célt. Annyi titok tört már meg a monitor előtt. Éjszakák, melyek nappalokká lettek a hónapok óta csak egy képet láttam magam előtt és egy kedves hangot hallottam a telefonban, de most tavasz van.. .és végre láthatom. Csendesen, finoman érkezett. Egy könnyű csókot lehelt az arcomra, majd lehuppant a hintaágyra.

*  *  *
JÚN
22
2017

A Nílus gyöngye 1. rész - Merititesz vágya

maszturbáció

A felkelő nap sugarai ragyogóan világították be a Nílus deltáját, a folyó habját már e korai órában hajók tucatja szelte, és dolgos asszonykezek mosták a vásznakat a folyó parton. I.e. 1401. évben járunk, a leendő fáraó, Szihathor házasságkötésének napján, mikoris nászban egyesül unokanővérével, a szép Nebet hercegnővel, majd pedig átveszi a hatalmat az egész birodalom felett.
A korai óra ellenére az udvar egész háza népe talpon volt, mindenki az ünnepség előkészületeivel volt elfoglalva. Szolgák hordták a finom aranyneműket a palota folyosóján, virágkompozíciókat egyengettek, melyek messzi földről érkeztek, és mindezt a nyüzsgést egy élénk, fekete szempár figyelte a nők helységeit elkerítő függöny mögül. Nebet hercegnő alig múlt 17 éves, nyúlánk, karcsú testét egyszerű Nehé-ruhája fedte, arca pedig lángolt az izgalomtól és gyermeki kíváncsisággal figyelte a tucat szolgát, amint a dolgával foglalatoskodott.

*  *  *

Álom sziget

hetero

Beával az interneten ismerkedtem meg. Nagyon sokáig keresgéltem amíg rá találtam. Mivel én is a korosabb korosztályhoz tartozom, igazán örültem, hogy megismertem. A gyerekei már felnöttek és kirepültek. Az ilyenre mondják azt hogy MILF. Sokáig élt egyedül és már nagyon hiányzott neki a szex. Az első alkalommal majdnem elájult akkorát élvezett. Elmesélte nekem, hogy minden nap fantáziált, és maszturbált. Talán ezért égett benne a tûz, és nem fáradt el nem mondott le az élvezetről.Igazi jó negyvenes. Csodálatos alkata van. Vékony test, szép cicik, borotvált punci és szép popsi .Szép barna szemei vannak, gyönyörû hosszú barna haja és csodálatos a mosolya.. Imádom.
Igaz én sem panaszkodhatok Még mindig izmos sportos alkatom van és igaz hogy a hajam már kicsit ősz, de fiatalnak érzem magam, .

JÚN
21
2017

Mindent a vásárlóért

hetero

Első munkahelyeim egyike egy nagy múltú élelmiszerüzlet volt. Kezdetben eladó voltam, de rövid időn belül vezető szerepkört tölthettem be.
Reggelenként ugyanazok az emberek mozdultak meg üzletben. Szokásos, napi rutin szerű vásárlókörútjukat járták.
Nem az irodában ülő vezető voltam, aki csak bizonyos időközönként lépett ki az eladótérbe. Az irodában csak addig voltam, amíg muszáj volt. Mindennap azért dolgoztam, hogy növeljem a profitot. Úgy gondoltam, hogy ehhez elengedhetetlen, hogy az emberekkel kommunikáljunk.
Folyamatosan mértem az emberek elégedettségi szintjét, vártam az igényiket.
Volt viszont egy szőke zöld szemű nő, akinek nem csak a véleményére lettem volna kíváncsi. Mosolygós, angyali tekintetű nő volt. Tudtam, hogy családja van, hiszen hellyel-közel láttam miket vásárolt.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 11. rész

hetero, anál

Szabi a hálószobájában ült az ágyának szélén, Lorena pedig a lábai között térdelve bólogatott a farkán. Párszor kivette a szájából, és végignyalta az egész szerszámot, de aztán hamar visszaengedte ajkai közé. Egyre gyorsuló ütemben addig kényeztette, amíg a srác váratlanul meg nem szólalt.
– Vedd be az egészet! – hangzott az utasítás, de Lorena csak értetlenkedő szemekkel nézett fel rá – Kapd be teljesen a farkamat!
A lány kinyitotta száját, majd mélyebben kapta be a péniszt. Jobb kezével a tövét fogta, ajkaival pedig fel-le csúszkált rajta, de egy bizonyos ponton túl már nem merte engedni.
– Várj, segítek! – mondta egy idő után Szabi, és megmutatta hogyan is gondolja. A lány tarkójára helyezte a tenyerét, aztán finoman lefele kezdte nyomni a fejét. A kritikus pont előtt megállt egy pillanatra, de utána folytatta tovább, és Szabi vaskos, eres hímvesszője utat tört magának a nő torkában.