Hírek

DEC.
30.
2023

Elrabolva

Juli idegesen hajtott be a hatalmas ház kocsibehajtójára. Pár percig matatott még a kocsiban, de aztán belátta, hogy nem halaszthatja a találkozást a mostoha apjával és kiszállt apró kocsijából.
A ház nagyon nagynak látszott és tiszteletet parancsolóan állt előtte, mint amilyen a tulajdonosa is volt. Az ajtó kinyílt még mielőtt a lány a kilincsért nyúlhatott volna és egy elegáns komornyik állt előtte.
– Kisasszony, Rubint úr már várja önt a könyvtárszobában.
– Köszönöm – suttogta a lány, és azon gondolkodott, hogy a férfi az ablakon kukucskált és figyelte őt, amíg a kocsiban erőt gyűjtött a kiszállásra.
A komornyik egy mozdulattal nyitotta ki előtte a kétszárnyú ajtót és...


Annamari férfiakkal - Harmadik férfi: Gergő

Vasárnap egész nap üzengettünk egymásnak, ami hétfőn is folytatódott.
    Gergőtől csak úgy záporoztak a bókok és a kétértelmű utalások, utóbbi magas labdákat egytől egyig le is csaptam, amit jó néven vett. Kissé fel is izgultam a sokadik pajzán megjegyzése után, és megfogadtam, hogy bárhol találkozom vele, első dolgom lesz letépni róla a ruhát. Igen, tudom, egy kis tigriscica vagyok, roárr!
    A műszak vége felé aztán jött az az üzenet, amitől végképp eldobtam az agyam: Holnap a szüleim elmennek gyógyfürdőbe, üres lesz a ház. Segítesz átvészelni a magányomat?, amit egy kacsintós emoji zárt le. A szívem kalapált, alig tudtam bepötyögni a választ: Igen. Nem kellett sokat várnom az ő...


DEC.
29.
2023

Vakrandi 3. rész - Tibi

– Tibi! – Kapta sikoltva a kezét az arca elé.  
– Tündi! – Borultam térdre elé, és a lábait átkarolva zokogni kezdtem.   
Nem tudom Tündiben mi játszódott le,   – valószínűleg latolgatta a lehetséges forgatókönyveket. Veszekedés, vagy kibékülés? Harag, vagy szex?  
Nem tudtam, mire számítsak? Szemrehányás a tettenérés miatt? De hisz ez kölcsönös, ő is kefélni jött ide egy vadidegen ellenkező neművel, meg én is.
Eltartott néhány percig, mire a helyzet normalizálódott. Amikor kezdett kínos lenni a szituáció, Tündi lehajolt, lefejtette lábairól a két karomat és felhúzott magához. Egyik kezével a tarkómnál fogva a szájához nyomta a számat, a másik kezével a seggembe markolt....


Fiú a könyvtárban

Közel a lakásomhoz van egy könyvtár, ahova az egyetemista éveimben kezdtem rendszeresen járni, hogy az ódon, zegzugos, könyvekkel megrakott csendes olvasótermekben némi nyugalomra leljek tanuláshoz, vagy csak úgy egy nehéz nap után. Az is egy ilyen nap volt, mikor először megláttam őt, kora este, egy órával zárás előtt. Egy hátsó teremben állt a téglafalnak dőlve, kezében szétnyitva egy súlyos kötet, amit olyan átéléssel olvasott, hogy észre sem vette, figyelem.
Magas termetű, fiatal fiú volt, vékony alkatú, de feltűrt ujjú inge alatt szép, széles vállakat és izmos karokat sejtettem. A divatosnál valamivel hosszabb, sötét haja – a kedvenc stílusom – előre hullott, eltakarva előlem arca...


Dr. Szenya

Docens vagyok egy vidéki egyetemen. A nevem Miklós és az ötvenes éveim közepén járok. Elképesztő képességem van arra, hogy úgy tegyek, mintha törődnék az emberekkel, miközben tulajdonképpen önmagamon kívül senki sem érdekel. Volt egy feleségem, aki erre rájött és okosan távozott a gyerekkel. Akivel úgy teszek, mintha érdekelne, amikor meglátogatom.
De ez a történet arról szól, hogyan használom fel oktatói pozíciómat, hogy szexuális élményeket szerezzek a tanítványaimtól. Úgy teszek, mintha törődnék a tanulmányaikkal és az életükkel, majd beleveszem magam a személyes világukba. Miután elnyertem a bizalmukat, megcélzom a szájukat, a puncijukat vagy a popsijukat. Főleg az utóbbit, mivel...


DEC.
28.
2023

Új élet, új szerelem

Anna már fáradt volt, de nem szólt, hogy haza akar menni. Félt attól is, hogy otthon újra kezdődnek a viták. Alex most olyan vidámnak és gondtalannak tűnt. Imádott horgászni, és ha ő most azt mondja, hogy fáradt akkor ez a nap is veszekedéssel fog zárulni.  
Alex válni akar, mert megtalálta az igazit, de Anna még így, hogy pokol a házasságuk, még így is ragaszkodik a közös életükhöz.
Zsuzsa és Károly, akiknek most a vendégei a hajójukon, úgy tesznek, mintha nem tudnának semmit, pedig a feszültséget, ami közöttük van még a vak is látja.  
Alex és Károly úgy függnek a horgászbotjuk végén, nem látnak mást az úszón és a sörösüvegen kívül, és nem hallanak semmit. A témájuk a csali, a...


A pap 3. rész

Apám új asszonyt hozott a házhoz.
Angéla egy elszegényedett kisbirtokos özvegye volt, nem tudom mivel, de teljesen elvarázsolta apámat. Angéla a negyvenes évei közepén járt, átlagos testalkatú volt. Nem volt csúnya, de szép sem, olyan semmilyen volt. Nem értettem apámat miért kellet ez a nő, amikor négy fős háremmel rendelkezett, akik lesték minden kívánságát.
Angéla hozott egy szobalányt is magával, társalkodó nő, így hívta. A „társalkodó nő” Gizi egy fiatal, tenyeres, talpas parasztlány volt, kíváncsi lettem volna a társalgásukra. Angéla át vette az irányítást a kúria felett, mindent ő akart irányítani. Elküldte a dadám, arra hivatkozva, hogy nekem már nincs szükségem dadára,...


Szilvi, a gyönyörű MILF

Bizonyos szempontból későn érő típus voltam, és csak húsz évesen vesztettem el a szüzességemet. Ezen esemény története következik az alábbiakban. Már kijártam a középiskolát, és nem szándékoztam továbbtanulni. Így hát egy sovány érettségivel az zsebemben vártam a csodát. Szerencsére a szüleim türelmesek voltak velem, így több dolgot és munkát is kipróbálhattam a világra rászabadult srácként. Egyedül a szex maradt ki az életemből, mire betöltöttem a húszat, ezt pedig kimondottan sajnáltam, lévén egyáltalán nem voltam félénk, inkább csak egy átlagosan otthonülő típus. És hát szerencsém sem volt... egészen addig a nyárig. Körülbelül tíz éve ugyanis egy ismerős szólt, hogy a szülővárosom...