Hírek

JAN.
28.
2020

Szolga

BDSM, de mi is ez pontosan. A kötözés-fegyelmezés, alávetettség-dominancia , és a szadizmus-mazochizmus, szavak angol megfelelőit jelöli. Akik a bdsm-et szeretik, attól éreznek gyönyört ha partnerük uralkodik rajtuk, vagy ők uralkodhatnak a partnerükön. Ehhez pedig nem feltétlenül szükséges testi érintkezés, elég ha szavakkal, tettekkel izgatják egymást.
Ha két ember szereti egymást, nem akarnak fájdalmat okozni egymásnak. Itt kell leszögezni, hogy a bdsm nem a fájdalom okozásáról, vagy elviseléséről szól. Maga az élvezet nem attól jön létre az a felekben, hogy fájdalmat éreznek vagy okoznak, hanem a körülményektől. A felsőbbrendűség és a kiszolgáltatottság a két kulcs a dologban. Azt pedig, hogy mi tartozhat bele egy bdsm-viszonyba, az kizárólag a két emberen múlik, akik között létrejön. Ezt a fajta szexet csak olyan partnerrel csináljuk akiben maximálisan megbízunk. Itt a két legfontosabb dolog a bizalom és a biztonság.


JAN.
27.
2020

Behúztam anyámat! 1. rész

Sziasztok! A történetem nem most kezdődött, hanem egy éve, 14 éves koromban.
Anyám egyedül nevelt már több mint egy éve, elvált szülők gyereke voltam. A válás után apámmal nem nagyon tartottuk a kapcsolatot, nem igényelte Ő sem, és nekünk se hiányzott. Anyám próbálkozott különböző pasikkal, de egyik hülyébb volt, mint a másik, ezért vagy egy fél éve egyedül volt már. Én nem nagyon foglalkoztam a lányokkal inkább az Xbox és a Nintendo foglalkoztatott, érdekeltek a lányok és már maszturbáltam is, de nem fektettem még rájuk nagy energiát. Szívesebben játszottam a haverokkal online, mint mentem el a csajokkal moziba. Volt, hogy a neten pucér csajokat nézegettem és a képükre maszturbáltam, de igazi élményem még nem volt egy szál sem. A haveroknak is hasonló érdeklődési körük volt, úgyhogy nem lógtam ki a sorból. Néha megbeszéltük kinek ki jön be, és ilyenkor anyám is előkerült.


Új kliens

Penny soha nem érezte még magát ilyen zavarban. Egy szexklub előterében állt a szokott üzleti öltözékében. A “Satisfaction” a pletykák szerint a céges elit exkluzív BDSM klubja volt. Az előléptetése után technikailag ő is a ‘céges elit’ része volt. Karrierista nőként szeretett beilleszkedni a rendszerbe. Amikor meghallotta hogy az új kollegái időnként ide járnak, úgy döntött hogy ezt az akadályt is átugorja.
Amikor egy megbeszélést az utolsó pillanatban töröltek, élt a lehetőséggel és a klubba vette az irányt. A belépés csak tagok számára volt engedélyezett, de Penny szerzett tagságit attól, aki az előléptetésben is segítette. Miután köszönetet mondott, megpróbált mindent kideríteni erről a ‘fiúklubról’, aminek a létéről mindenki tudott a pénzvilágban, de ritkán beszéltek róla nyilvánosan.


JAN.
24.
2020

Felejthetetlen nyaralás

Vidéki alföldi nagyvárosban laktunk ezéret mindig a hegyek közé vágytam. Igen csak minden nyáron, Pécsen nyaraltam keresztanyáméknál. Két fia volt, az egyik velem egyidős a másik két évvel fiatalab.
7. osztályt végeztem, nyári vakációra elutaztunk Pécsre, szüleim pár nap múlva haza utaztak engemet ott hagytak, augusztusig mikor majd keresztanyámék hazahoznak.
Keresztapám bányában dolgozott egy alkoholista volt. Én már 13 évesen nagyon érdeklődtem a szexualitás iránt, sűrűn felállt a kis farkam és nagyon nagy vágyat éreztem hogy valami történjen nem igazán tudtam hogy mi nem tudtam hogy ha húzgálom akkor elélvezek, abban az időben az ilyesmi tabu volt. Néha majdnem rosszul lettem úgy feszített a kis farkam. Tehát Pécsen maradtam.


Egy filmforgatás előélete 13. rész

Balázs izgatottan várta Bettina hívását. A kis szobájába fel alá járkált pedig alig lehetett pár lépést tenni az ajtótól a falig. Elképzelte, hogyan szeretkezhetett szerelme egy anyja korabeli asszonnyal. Aztán arra gondolt, hogy nem lesz az egészből semmi. Akkor egy kicsit elszomorodott. Nagyon szerette volna Bettinát leszbikus szeretkezés közben látni, és nem utolsó sorban azt, hogy. milyen lehet Dianával szeretkezni? Mit csinálhatnak most? Az elképzelt képek egyre jobban felizgatták. Nagyon vágyott Bettina után és elképzelte, hogy szeretkezés közben elmesél mindent, nem kihagyva a legapróbb részletet sem. Farka a kéjes gondolatoktól már keményen állt és arra gondolt, hogy nem bírja ki, míg Bettina megérkezik, és ki fogja verni.
- Marad a WC - gondolta és kilépett az albérleti szoba ajtaján. Már a WC ajtó kilincsén volt a keze, amikor Laura szobájának ajtaja kinyílt.


JAN.
23.
2020

Erotikus levelek 1. rész

Drága Coltonom, én édes-bús szerelmem!
Több hete felém se nézel...a leveleid csak tüzet gyújtanak bennem, de szomjam nem óhajtod oltani.
A birtok ugyanolyan, mint legutóbb láttad, egyetlen változás csupán az új lovászfiú és az a szobalány, akit Marta ajánlott. Kedvedre való lenne mind a kettő, már ha idetolnád azt a gyönyörűséges képed. Tudod, milyen büntetés nekem a hiányod? A férjem halála óta még csak teendőim sincsenek, sem a látszatot nem kell fenntartanom. Bár isten lássa lelkem, szerettem Őt. Tudom, mennyire fáj ez neked. Emlékszem, ahogyan mondtad. Emlékszem mindem szóra... „Ismerlek, Vic, a vágyad kielégíthetetlen... nem akarom a tested birtokolni, Nekem csak a szíved kell, a lelked feletti uralom.Ugye megadod ezt nekem?”


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 44. rész

Csütörtök
A három barátnő a magyar tengerben való fürdőzést követően, a késő délutáni napsütésben tombolt Lorena kedvenc együttesére Zamárdiban, a Balaton Soundon. A lány tavaly még nem gondolta volna, hogy egy évvel később eljut erre a fesztiválra. Fehérborfröccsel és cigivel a kezükben meghallgatták a többi hiphop együttest, igaz Timi nem az összeset, mert kis időre félrevonult valami frissen megismert srác sátrába.
A szőke csaj a soron következő magyar formáció rockos-reggae-s előadását sem bulizta végig, mivel lelépett egy másik fiúval, annak közeli nyaralójába. Mikor visszatért viccelődött vele, hogy „a szex után megéhezik az ember”, így enni akart, a másik két lány pedig szintén kedvet kapott egy sajtos-tejfölös lángoshoz.


JAN.
22.
2020

A lány a buliból

Egyszer egy nap felhívott a legjobb barátnőm, Nóri, hogy este elmehetnek vele a kedvenc helyere, ne üljek otthon. Tudni illik, hogy Nóri leszbikus, ezért már gondoltam, hogy egy olyan fele helyre visz el. Nagyon jó barátnőm volt s egyszer sem kezdett ki velem. Nem azért mert nem tetszettem neki, de a barátságunk fontosabb volt! Mindent megbeszéltünk, meg a randiait is. Női szemmel is gyönyörű volt. 175cm magas 55 kg hosszú barna haj tengerkék szemek fitos orr, kicsi, de csinos mellek. Szóval buktak rá a csajok. Rám meg mindig azt mondta, hogy sajnálhatják a csajok, hogy megvonom magam tőlük, mert dögös vagyok. 170 cm magas 58 kg a pasik nem panaszkodnak rám. Fekete rövid hajam van olyan extrém fele, amit fel szoktam állítani, na meg az ajkamba közepén egy piercing. Mikor Nóri mar vagy huszadjára hívott, hogy mennyek vele, igent mondtam. Mi történhet? Legalább egy jót bulizok.