JAN
18
2013

Erzsi elvette a fia szüzességét

családi

Erzsivel imádtam a szexet, nem volt már fiatal, de nagyon szerette a kielégülés minden lehetséges formáját. Viszont volt egy nagy problémája, a második fia a húszon éves Pista, aki egy munkakerülő, drogozó, italozó senkiházi volt, egyre inkább gondot okozott a kettőnk együttléteiben, mert mindig vele foglalkozott, gondolatban is, ráadásul együtt élt az anyjával. Eldöntöttem megoldom a problémát.
Egyik alkalommal, amikor fent voltam Erzsinél és épp sírt a fia miatt, döntöttem ma véget vetünk ennek. Leültünk a nagy szobában a dohányzó asztal körül, elkezdtem itatni őket, amikor már eléggé jó hangulatban voltak, mindketten, megszólaltam
- Jaj el is felejtettem hoztam egy dvd - t, van kedvetek megnézni?

JAN
17
2013

Carmen és a Bíró - Romantikus erotika

hetero

Mese? Álom? A vágy fantáziája? Csak egy kis erotikus mese, melyet ezer és ezer asszony szeretne valósággá élni, még, ha nem is pont ilyen formában. Ne feledjétek Asszonyok és főleg Ti Férfiak; "romantikaigény" tekintetében minden asszony "nimfomán!"
Egyszer volt, hol nem volt... Volt egyszer egy asszony, aki a mesemondásáról, mesék írásáról hét határon túl is híres volt.
Amikor valaki szomorúvá lett, ő csak mondott egy mesét és a sírást nevetéssé a szomorúságot vidámsággá varázsolta az arcokon-lelkeken.
Eljutott híre egészen Meseországig.
Meseország Jó Tündére nagyon kíváncsi lett erre az asszonyra.
Gondolt egyet és magára öltötte láthatatlanná tévő tündérpalástját, suhintott egyet csillogó varázspálcájával és már ott is termett, ahol a mesék születnek.

*  *  *

Szenvedély...

hetero

Egy közösségi portálon ütöttem el az időmet, mikor az egyik chat szobában egy ismeretlen beköszönt. Szépen, kedvesen, nem mint egy tahó, megkérdezte hogy telik a napom, hogy vagyok. Igazából magam sem tudom miért, de visszaírtam neki, pedig azelőtt ismeretlen férfiakkal soha nem cseteltem. Beszélgetni kezdtünk, a szimpátia szinte azonnal kialakult közöttünk. Végül mivel arra volt utam, beköszöntem neki a munkahelyén. Bementem, ő meg épp akkor nézett ki a hátsó helységből. És éreztem azt a bizonyos szikrát, ahogy egymásra néztünk. Szimpatikus, csinos férfi, szőkés, picit hullámos hajjal, kedves arccal... és perzselő tekintettel. És abból, ahogy rám nézett láttam a reakcióját. A keze kissé remegett, a nyakánál az ütőér korul a bor kipirosodott és csillogott a szeme. Épp szemben volt egy kávézó, oda beültünk. Na persze, azt is mintha csak nekünk találták volna ki,...

*  *  *
JAN
16
2013

Remek szombat este

hetero

Ez egy fantasztikus szombat este a kedvesemmel, mivel elég jól sikerült, úgy gondoltam leírom nektek. Remélem minél többen éltek át ilyen estéket, mert ennél jobb dolgot nem tudok elképzelni az életben.(nekem ő a másik felem és rettenetesen szeretem, nem csak egy futókaland)
Mikor végeztem a fürdéssel, végigmentem a folyosón és benyitottam a hálószobánk ajtaján.
Pont a Pomádé vége ment a Tv-ben, szerelmem az ágyon feküdt, most még kis kék pizsamában. Mikor véget ért a film, megkért, hogy egy kis krémmel masszírozzam meg a hátát. Mindketten levetkőztünk, megpillanthattam újra csodálatos testét, szép kerek formás fenekét. Bekentem a kezem a krémmel, ráültem a fenekére. Éreztem meleg bőrét és puha kerek fenekének ruganyosságát. Kezeimmel lágyan végig masszíroztam a hátát lassú mozdulattokkal, majd teljesen rádőltem szerelmem hátára. Nyakára őrjítő lágy...

*  *  *

Egy üzletasszony naplója 19. rész

gruppen

74. Fejezet - Danny 3.
Másnap későn ébredtem fel, hogy az előző nap fáradalmait kialudhassam. Elmentem zuhanyozni, majd ki mentem a konyhába, hogy készítsek valami reggelit. Danny folyamatosan telefonált a nappaliban, a jövő heti üzleti programjait szervezte a titkárnőjével. Közben észrevettem, hogy nekem is volt egy nem fogadott hívásom. Sean keresett. Visszahívtam. Mély, sármos hangján kérdezte:
- Hogy sikerült a félmeztelen kocsikázás?
- Nagyon jól sikerült szerintem, én jól éreztem magam. – feleltem.
- Megengedted, hogy megdugjon?
- Igen, megengedtem, hogy megkeféljen. – mondtam nevetve. – De kérdezd meg inkább Dannyt, hiszen ő az "ügyfél" vagy mi. Most éppen telefonál, próbáld meg kicsit később.

JAN
15
2013

Mary és John szerelme

hetero, férj-feleség

"Ajánlom ezt a könyvet Mary-nek, az igaz nőnek" -- tenzin
1. Koffein-mentes ébresztés
Az a friss, üde tavaszi szombat hajnal, melyen történetünk kezdetét veszi ugyan úgy érintette a Roxford sétány lakóit, mint bármely más reggel. Az utcaseprő autó elhaladta után a madarak meg se várva a zaj elhalkulását, lendülettel, energikusan köszöntötték dalukkal a felkelő napot. Még szólt e varázsdal, amikor az utcalámpák egyszerre hunyták ki fényüket, befejezve éjszakai műszakukat, átadva a teret a nappali alvásnak. Odakint megindult az élet, ugyan nem indultak meg a korai munkába járók sora.
Nem így alakult ez Mary-éknél -- akit történetünkben nevezzünk csak M-nek az egyszerűség kedvéért --, akit felettébb frissítőleg érintett ez a madárdal. Kipattantak a szemei, annak ellenére, hogy alig pár órája hunyta le a szemét, és szemében ravasz fény gyulladt,...

*  *  *

Brumi Mackóvárosban

homo

I. fejezet
Amelyben elmondom, hogy milyen mézet szeretek. De azt nektek kell kitalálnotok, hogy került-e a nyakamba lánc...
Amikor felberregett az ajtózár és beléptem a lépcsőházba, mindkét térdem vészesen elkezdett remegni. Egy öregasszony a könyökével vette át tőlem a kilincset, alig ért hozzá, s úgy éreztem, azért, mert pontosan tudja, miért jövök. Szerintem órákig tarthatott, mire felvánszorogtam a második emeleti körfolyosóra, ahol kikerestem a lakásajtót és becsengettem. Ez sem lehetett több néhány másodpercnél, de az összes lakó tekintetét éreztem a hátamban. "Na, itt van még egy." Igazuk lehetett: tényleg ott voltam.
Alig néhány hete adtam postára a levelet, s nemcsak azt nem sejtettem, hogy valaha is leközlik a "Szexálmok" rovatban, de még abban a bizonyos álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyien reagálnak majd rá. Persze, leírtam, hogy 19 éves...

JAN
14
2013

Medencemaszti

családi

Az egész történet tavaly nyáron kezdődött, amikor a szüleim vettek egy medencét. Nagyon meleg volt az idő és miután összeraktuk a medencét feltöltöttük vízzel. A víz akkor még nagyon hideg volt nem is lehetett benne fürödni. Délután a szüleink elmentek egy barátjukhoz és tudtam, hogy csak este jönnek meg, ezért elhatároztam, hogy ebéd után füdrök a medencében, legyen akármilyen hideg is a víz. Megebédeltünk, szülők leléptek. A hugomról azt kell tudni, hogy még nem volt komoly barátja, pedig jól nézett ki, de ő mindíg tanult és nem járkált el sehova. Jópárszor megnéztem amikor még kissebbek voltunk, mivel mindíg együtt fürödtünk, de az már régen volt. Azóta igazi nő lett belőle, 18 éves, szőkés hosszú haja van és elég jó teste. Persze párszor fantáziáltam róla és sokszor meglestem, amikor zuhanyzott, de soha nem mertem volna semmi többet.Szóval azt mondta,...

*  *  *

Emlékeim 5. rész

hetero

Másnap jött egy telefon, hogy Sanyinak és Péternek elkel menni vidékre dolgozni.
Sanyi egy vidéki szerelést vezetett, torlódott a munka, szorította őket a határidő és már két hétvégét nélküle kellett töltenem. Az egyik kollégája feleségével én is jobba voltam, egy keddi napon elhatároztuk, hogy meglepjük a két csavargót. Délután kirittyentetük magunkat és felültünk a buszra, alig vártuk, hogy végre kefélhessünk. Késő délután érkeztünk meg, bementünk a szállodába ahol laktak. A portás sajnálattal közölte, hogy a központba kellett mind a a kettőjüknek menni és csak egy – két nap múlva jönnek vissza.
Én és Edit ott álltunk felizgulva, kielégítetlenül.
Beültünk a szálloda presszójába és egy - egy kávé és konyak mellett dumálni kezdtünk, hogy mi is tegyünk most. Kis idő elteltével, két pasi, olyan harmincasak lehettek