ÁPR
08
2013

Eve nénikém esküvője 4. rész

családi, nyaralás

Ordítozó madárhad ébresztett, ahogy lelkesen köszöntötték a hajnalt, én pedig kívántam nekik sok "jót"! Macskát, sólymot, sörétest... Álmából felvert férfiember morcosságával, akaratlanul is Lizzy után tapogatóztam az ágyban, de csak hűlt helyét találtam. Valószínűleg kiosont valamikor az éjszaka. Meztelenül kikászálódtam az ágyból és a fürdőmbe csoszogtam, hogy könnyítsek magamon, majd lezuhanyozzak. Mire mindennel végeztem, még mindig csak fél hatot mutatott a digitális óra számlapja, így egy frissítő úszás mellett döntöttem, amíg a többiek is magukhoz térnek. Sokadik hosszat tempóztam, az izmaim már kellemesen elfáradtak, mikor hallottam a terasz ajtót nyílni. Mikor felnéztem, apámat láttam meg kivánszorogni kezében egy bögre kávéval. Szemei vérben forogtak, állán aznapos borosta sötétlett.

*  *  *

Rövid nyaralás - Első nap

hetero, nyaralás, tini

A dolog nem történt túl régen, mégis úgy él az emlékeim között, mintha csak tegnap történt volna meg. Gondolom, sokan vannak így sok dologgal. Amikor hiába történt évekkel ezelőtt, mégis még mindig érzi az ember az illatokat, végigfut a hátán egy kis bizsergés, mikor felidéz bizonyos eseményeket. Az én történetem három éve esett meg velem.
Gyerekkorom óta lejárok nyaranta horgászni. Ez nagyjából csak abból áll, hogy bedobom a botot és egy kicsit lefekszek az árnyékba és alszok egy nagyot. Ha éppen fogok is valamit, akkor az még egy pozitív dolog, de a cél inkább az, hogy nyugodtan kipihenjem a stresszes hétköznapokat, a főnökömet, mindenkit. Van egy kis ház Csepelen egy horgásztó mellett. Nem kell nagy házra gondolni, éppen négy fal tart egy tetőt. Még nagyapámtól örököltem évekkel ezelőtt. Fiatalabb koromban sokszor kijártunk ide haverokkal bulizni, inni, de ma...

*  *  *
ÁPR
05
2013

Fogadás után

gruppen

Alig tudtunk szabadulni a fogadásról - a Lolából ezen az estén különös bőséggel áradó bujaság teljesen megbűvölte a házigazdát. Kis fekete koktélruhája - bár inkább csak sejttetett, mint láttatott - az illendőség határait súrolta. Már - már kínos volt, hogy a még mindig világfiasan elegáns öregúr szinte teljesen elhanyagolta többi vendégét, és csak velünk társalgott, pontosabban Lolát szórakoztatta diplomata múltjából vett frivol történetekkel. Végre felesége tapintatos közbelépése eszébe juttatta kötelességeit - rövid búcsú után házigazdánk sajnálkozó tekintetétől kísérve kiléptünk a rezidenciáról.
Fél tíz volt már, és úti célunk jó órányi távolságra Hamburgtól... Fegyelmeztem száguldásra csábító kíváncsiságomat, nehogy valami buta incidens elrontsa a különlegesnek ígérkező estét. A zsúfolt szombat esti autópályát elhagyva alvó...

*  *  *

Egy perverz garzon

családi, anál, szűz, tini

16 éves vagyok, a nevem Ádám, van egy testvérem Angelika, aki 15 éves, és persze a szüleink: Béla és Mária. Amikor a történet játszódott Győrben éltünk egy kicsi garzonlakásban, mivel a szüleink bolti eladók voltak (nem volt képesítésük jobb munkára), így nem futotta jobbra. Csak 1 szoba volt benne így mindenki ott aludt egy-egy franciaágyon, a szüleink egyen és mi egyen, mivel mi ebben nőttünk fel így számunkra ez teljesen természetes volt. A meleg vízzel való spórolás végett együtt zuhanyoztam tesómmal, aki 13 éves kora óta nem engedi, hogy ránézzek közben, és neki sem volt szabad rám néznie, így egymásnak háttal álltunk mindig, de persze mind a ketten gyakran kukkoltunk.
Átlagban napi egyszer maszturbáltam, a barátoktól kapott playboy újságokat nézve, mivel nem volt internetünk és tévénk is csak az alap. Éjszakánként a szüleink gyakran szeretkeztek,...

ÁPR
04
2013

Ősz volt

hetero

A Mátra színei pompázatosak voltak, a Nap még simogatóan sütött, kellemes volt az idő. Túrázni indultunk a hegyekbe.
Vad lány volt ő, a szeretkezés minden formáját szerette, minden pózban hatalmasakat tudott élvezni. Ekkorra már megismertük egymás testét kellőképpen, csodálatos, őrült együttléteink voltak. Engem rettentően izgatott a popója, de úgy éreztem, neki nem tetszik az érintésem, amikor néha elkalandoztak az ujjaim a hátsó bejárat irányába. Nem is hoztam fel neki a témát sosem.
Mikor felértünk a nyaralóhoz a csodaszép délutáni napsütés és a táj, valamint a tudat, hogy senki sincs a közelünkben, rettentő romantikus helyzetet teremtett. Még ki sem pakoltunk teljesen, amikor már csókjaink egyre hosszabbak, a köztük lévő szünetek pedig egyre rövidebbek lettek, és csak egymással kezdtünk foglalkozni. Édes csók volt, szenvedéllyel, gyorsan lesimogattuk...

*  *  *

Éjszaka.

hetero

A munka sok stresszel jár, én ennek vagyok az egyik megmondója, olyan munkát végzek, hogy napi 10 óra megy el az életemből.
42 éves vagyok egyedülálló nő, akinek 18 éves fia elment hazulról.
De büszke is vagyok rá hogy ilyen fiatalon elköltözött otthonról.
Pár napja egyik kolleganőm dicsekedett, hogy minden nap más pasi elégíti ki szexuális igényeit, bevallom irigyeltem.
Munka közben mikor szünetünk volt odamentem hozzá és rá kérdeztem a dologra.
Tettem fel neki a kérdéseket, amik szúrták az oldalamat.
És meglepő őszinteséggel válaszolt rájuk.
- Miért jók az ilyen egy éjszakás dolgok?
- Tudod az egy éjszakás, kalandok izgalmasak mivel kétszer ugyan azzal nem fekszel le viszont nem fogsz be golyózni hogy nem érezheted a férfiak testi adottságait.

*  *  *
ÁPR
03
2013

Kis házi orgiaparty

gruppen, anál

Este tíz körül érkeztem meg Gábor lakására, és miután becsöngettem, egy ismeretlen, enyhén borostás fickó nyitott ajtót.
- Szevasz Peti, már azt hittük meggondoltad magad! – fogadott egy széles mosollyal.
Kicsit csodálkoztam, hogy honnan a fenéből tudja a nevem, amikor még életemben nem láttam, de valószínűleg már tényleg csak én hiányoztam a buliból.
Évek óta álmodoztam már arról, hogy egyszer össze kéne hozni egy olyan estét, amire aznap készültünk... Eleinte még szóba se mertem hozni, egyedül Ildinek vetettem fel egyszer-kétszer, akiről biztosan tudtam, hogy szereti az élvzeteket és ha esetleg nem is érdekelné, de legalább biztosan nem akad ki az ötletemen... Egy igazi orgiára vágytam, minél több fiúval-lánnyal és persze azzal az egyetlen szabállyal, hogy mindenki addig és abban vesz részt, amiben kedvét leli...

*  *  *

Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 3. rész

homo

A szobában Gabi az ágyra terített egy törölközőt, gyengéden ráfektetett, kikapcsolta a videót, mellém bújt és karcsú testével szorosan hozzám simult. A csillapíthatatlan erővel ránk törő vágytól mámoros izgalom fogott el bennünket. Gabi bal karjával átkarolva a nyakamat fölém hajolt, szemét lehunyva hosszan, mohón csókolni kezdett, közben reszkető jobbjával gyengéden simogatta a testemet, majd amikor a szenvedélyes csók felhevítette, forró ajkait bal mellbimbómra tapasztotta, és finoman szopni kezdte, a másikat pedig ujjai között gyengéden morzsolgatva ingerelte.
Melengető, kellemes érzés futott végig rajtam a nyelve és ujjai játékától, éreztem, hogy mellbimbóim megkeményednek, az ágyékomban édes méz gyűlik, a fütykösöm lassan életre kel. Gabi hosszan, kitartóan foglalkozott a mellemmel, mert érezte, hogy játékával nagy örömöt szerez, aztán ajkaival...