Hírek

JAN.
30.
2020

8 hét / máskép

Az asszony közel a 4-dik x-hez, 16 év házasság és 8 hét távollét után várja haza a férjét. A szépsége az elmúlt évek alatt megkopott. Kozmetikushoz is mindig csak készül, de oda sosem ér. A munkahelyi üvöltözős főnök lelki terrorját otthon sem tudja kipihenni. Gondoskodni kell a két gyerekről. Az elmúlt években a munkahelyi stressz és a megszokás unalmassá és fásulttá tette még a szexuális életét is. Lassan egy éve hogy már csak havi 1 - 2 alkalommal engedte magához a férjét. A majd minden napi feszültség szülte veszekedések közben mind gyakrabban vágta a férje fejéhez, hogy váljanak el. A ritka nyugodt, békés pillanataiban maga is elcsodálkozott, hogy a férje még mindig vele van. Aztán váratlanul a férje külföldön vállal munkát. S lassan kezdett hiányozni neki az ember. Kezdett üres és hideg lenni a hitvesi ágy. Egyre inkább hiányzott a nem oly rég még idegesítő szuszogása. Hiába takarózott be vastagon mégis hidegnek érezte az ágyat.


A főnököm asztalán

Ha még emlékeztek Brayenre, a főnökömre a halloweeni buli utáni szép kis levelére, körítve pár szaftos fotóval, ahogy a bárpultos fiúval végighempergetnek az egész irodájában, akkor azt tudni kell róla, hogy betartja a szavát, és ha akar valamit, azt meg is szerzi. Ahogy engemet is.
De mint kiderült nem csak én kerültem ilyen helyzetbe, viszont most még nem tartunk ott. Mert jött a másnap.
Egyből az irodájába mentem, ahol az asztalánál ülve felém fordult a székéből, arcán önelégült mosollyal.
- Jó reggelt Ted! – kicsit meggörnyedett, ahogy az arcomat kezdte fikszírozni. – Látom a tegnap estéd, elég keményre sikeredett. – ha lehet még jobban elmosolyodott, az eddigi keresztben lévő lábát most lerakta a földre és talán még széjjelebb húzta őket, ahogy léptem egyet felé.


JAN.
29.
2020

A fordulópont 2-3. rész

2. rész
A nap az előre megjósolt módon, dög unalmasan telt, többször is küzdenem kellett, hogy el ne aludjak. De minden rosszban van valami jó, viszonylag rövid volt, már kora délután a szálláson voltunk. Vagyis voltam, mert Amanda nem érkezett meg, biztosan a barátnőivel lógott. Unalmamban összepakoltam, megigazítottam az ágyat. Szép rend lett, így érzem magam jól. Megfürdök és utána előkapok egy könyvet a táskámból és lefekszem az ágyra olvasni. Csend van és nyugalom, de csak fél óráig, mert közben visszaér Amanda.
- Szia csajszi! – lép be egyedül a szobába.
- Szia.
- Hogy telt a napod?
- Uncsi volt, de túléltem. – mondtam mosolyogva.
- Jaja, de legalább vége. Megyek fürdeni.
- Rendben.
Alig telik el pár perc és már jön is kifele, persze teljesen pucéran vonul át a szobán és kapja fel a törölközőt és kezdi megtörölgetni a testét.


A szomszédom

A szexi szomszédom a kertben nyírta a füvet, amíg én nyálcsorgatva figyeltem az ablakból a kidolgozott testét. Mindenhol csak izom volt rajta, kockás és lebarnult szexi hasa volt.
Hirtelen idenézett, majd rám kacsintott és letörölte az izzadtságot a homlokáról.
Kimentem az ajtóba és csábosan rápillantva lejjebb húztam a pólóm, hogy nagy melleim jobban láthatóvá váljanak. A szomszédom megnyalta az ajkát, majd alaposan végigmért. Tudtam, hogy van mit nézni rajtam, hisz óriási kerek melleim voltak, hosszú lábaim, lapos hasam és csodálatosan kerek és nagy fenekem.
Természetes vörös hajam a hátam mögé dobtam, majd ragyogó kék szememet rávillantottam:
- Nagy a hőség idekint - közben látványosan legyeztem magam. - Nem jössz be meginni velem egy jó, hideg sört?


JAN.
28.
2020

Hajnali részecskék

Nagyon késő este volt, talán inkább már hajnal... fogalmam sem volt, hogy hány óra lehetett. Emlékszem, kitaláltuk, hogy egy helyen tesszük le a hangszereinket a szerenád után, csak éppen az nem ugrik be, hogy miért ültem le még egy italra a kiszemelt lakás étkezőjében. Miért fogadtam el egyáltalán? Nem hiszem, hogy most kéne bepótolnunk öt év elmaradt beszélgetéseit. Miután kiürült a poharam, a gyötrő álmosság lehúzta a fejem az asztalra, és ráborultam a karjaimra. Annyira ki voltam merülve, hogy le sem söpörtem a két váratlanul megjelenő, gyöngéd kezet a vállamról.
Valami baj van? Rosszul vagy? – kérdezte a kezek tulajdonosa, és közben elkezdte kisimítani eltévedt hajszálaimat a nyakamból. Szórakozottan játszadozott velük, amihez nem volt erőm hozzászólni, így inkább reagáltam arra, amit kérdezett, anélkül, hogy felnéztem volna.


Szolga

BDSM, de mi is ez pontosan. A kötözés-fegyelmezés, alávetettség-dominancia , és a szadizmus-mazochizmus, szavak angol megfelelőit jelöli. Akik a bdsm-et szeretik, attól éreznek gyönyört ha partnerük uralkodik rajtuk, vagy ők uralkodhatnak a partnerükön. Ehhez pedig nem feltétlenül szükséges testi érintkezés, elég ha szavakkal, tettekkel izgatják egymást.
Ha két ember szereti egymást, nem akarnak fájdalmat okozni egymásnak. Itt kell leszögezni, hogy a bdsm nem a fájdalom okozásáról, vagy elviseléséről szól. Maga az élvezet nem attól jön létre az a felekben, hogy fájdalmat éreznek vagy okoznak, hanem a körülményektől. A felsőbbrendűség és a kiszolgáltatottság a két kulcs a dologban. Azt pedig, hogy mi tartozhat bele egy bdsm-viszonyba, az kizárólag a két emberen múlik, akik között létrejön. Ezt a fajta szexet csak olyan partnerrel csináljuk akiben maximálisan megbízunk. Itt a két legfontosabb dolog a bizalom és a biztonság.


JAN.
27.
2020

Behúztam anyámat! 1. rész

Sziasztok! A történetem nem most kezdődött, hanem egy éve, 14 éves koromban.
Anyám egyedül nevelt már több mint egy éve, elvált szülők gyereke voltam. A válás után apámmal nem nagyon tartottuk a kapcsolatot, nem igényelte Ő sem, és nekünk se hiányzott. Anyám próbálkozott különböző pasikkal, de egyik hülyébb volt, mint a másik, ezért vagy egy fél éve egyedül volt már. Én nem nagyon foglalkoztam a lányokkal inkább az Xbox és a Nintendo foglalkoztatott, érdekeltek a lányok és már maszturbáltam is, de nem fektettem még rájuk nagy energiát. Szívesebben játszottam a haverokkal online, mint mentem el a csajokkal moziba. Volt, hogy a neten pucér csajokat nézegettem és a képükre maszturbáltam, de igazi élményem még nem volt egy szál sem. A haveroknak is hasonló érdeklődési körük volt, úgyhogy nem lógtam ki a sorból. Néha megbeszéltük kinek ki jön be, és ilyenkor anyám is előkerült.


Új kliens

Penny soha nem érezte még magát ilyen zavarban. Egy szexklub előterében állt a szokott üzleti öltözékében. A “Satisfaction” a pletykák szerint a céges elit exkluzív BDSM klubja volt. Az előléptetése után technikailag ő is a ‘céges elit’ része volt. Karrierista nőként szeretett beilleszkedni a rendszerbe. Amikor meghallotta hogy az új kollegái időnként ide járnak, úgy döntött hogy ezt az akadályt is átugorja.
Amikor egy megbeszélést az utolsó pillanatban töröltek, élt a lehetőséggel és a klubba vette az irányt. A belépés csak tagok számára volt engedélyezett, de Penny szerzett tagságit attól, aki az előléptetésben is segítette. Miután köszönetet mondott, megpróbált mindent kideríteni erről a ‘fiúklubról’, aminek a létéről mindenki tudott a pénzvilágban, de ritkán beszéltek róla nyilvánosan.


JAN.
24.
2020

Felejthetetlen nyaralás

Vidéki alföldi nagyvárosban laktunk ezéret mindig a hegyek közé vágytam. Igen csak minden nyáron, Pécsen nyaraltam keresztanyáméknál. Két fia volt, az egyik velem egyidős a másik két évvel fiatalab.
7. osztályt végeztem, nyári vakációra elutaztunk Pécsre, szüleim pár nap múlva haza utaztak engemet ott hagytak, augusztusig mikor majd keresztanyámék hazahoznak.
Keresztapám bányában dolgozott egy alkoholista volt. Én már 13 évesen nagyon érdeklődtem a szexualitás iránt, sűrűn felállt a kis farkam és nagyon nagy vágyat éreztem hogy valami történjen nem igazán tudtam hogy mi nem tudtam hogy ha húzgálom akkor elélvezek, abban az időben az ilyesmi tabu volt. Néha majdnem rosszul lettem úgy feszített a kis farkam. Tehát Pécsen maradtam.