OKT
08
2012

A legőrültebb hétvége 2. rész

családi, anál

Ott tartottunk, hogy az ágyban feküdtünk egymáshoz simulva, az első szeretkezésünk éjszakáján. Michelle aludt el először, és én átöleltem őt, az ernyedt farkamat a fenekének partjai között tartva. Eltartott egy darabig, mire el tudtam aludni, mivel a szívem majd kiugrott e helyéből, amíg azon gondolkoztam, hogy mi történt. Azon gondolkoztam – épp csak leszopott és análisan szeretkeztem az nővéremmel. Sima ügy lett volna, ha az este ott, a klubban ér véget, ahol a melleivel játszottam.
Pár órával később felébredtünk, és a puncijával kezdtem játszani, először az ujjaimmal, aztán a hátára fordítottam és nyalni kezdtem, fel és le.
- Oh, istenem. – ismételgette, ahogy a nyelvem a csiklójával játszott. Először csak egy ujjamat dugta be, majd még egyet. Csak nyaltam és nyaltam őt, amíg a nedvei ellepték az egész arcomat. Megragadta a hajamat, és arcomat ölébe...

*  *  *

Forró nappalok és még forróbb éjek 3. rész

hetero

Egyedül feküdtem az ágyban mikor felriadtam. A redőny résein beszűrődő fényekből nyilvánvaló volt: odakinn már hétágra süt a nap. Kicsit füleltem a konyha felöli zajokra, majd álmosan kikászálódtam az ágyból és anyaszült meztelenül kiléptem a szobából.
- Áááá, a hétalvó! - üdvözölt széles mosollyal - már komolyan aggódtam, - nézett rám kacéran - hogy teljesen kifacsartalak, - szemét lesütve elhallgatott egy kicsit - de látom, nem kellett volna - motyogta végül maga elé.
- Hány óra van? - kérdeztem álmos szemeimet törölgetve.
- Nem soká' tíz. - válaszolta és a megterített asztalra tette a gőzölgő rántottát.
- Jövök mindjárt! - mondtam és a WC felé indultam, hogy egy kiadós pisiléssel csillapíthassam az erekciómat.

*  *  *
OKT
05
2012

Tomival fürdünk, masztizunk

családi, tini

Hogy is kezdődött ez a fura kapcsolat? Már nem is tudom. A lényeg az, hogy a bátyám nálam két évvel idősebb és nagyon jó pasi. Én akkor kb. 14-15 éves lehettem és szűz. A családunkban soha nem volt tabu a meztelenség és a szex. Elég lazák voltak a szüleink e téren is. Meztelenül aludtunk, és az udvari medencében is mindig meztelenül fürödtünk. Nyáron, amikor a szobámba voltam szinte mindig meztelen voltam és a bátyám is csak akkor öltözött fel, ha jött valaki hozzánk. Ha átmentünk egymás szobájába csak kopogtunk előtte, felöltözni felesleges volt. Ennek megfelelően kisgyermek korunktól együtt fürödtünk a bátyámmal, Tomival. A mi fürdőszobánk a házunk tetőterében volt, a két szobával együtt. Anyuék a lenti szinten voltak. A közös fürdőzések alatt megismertük egymás testének minden részletét, persze akkor még csak gyerekek voltunk.

*  *  *

A cigánylány

hetero

2010 szeptember, Pécsett tanultam. Szeptember egyik este haverok hívtak, hogy elmegyünk-e a Beck’s-be iszogatni csakhogy jól induljon az tanév. Akkori párom Pesten volt hallgató, ezért a pécsi esték általában a tanulásról szóltak, csakhogy ne érezzem még jobban egyedül magam. Aznap este viszont más volt a helyzet, így beültünk inni, csocsózni és megint inni. Későre járt, ezért a társaságból lassan mindenki ment haza. Attila meg én maradtunk. Ekkor lépett be két lány, egy magas, szőke kékszemű amazon és egy pici, de nagyon formás mosolygós cigány lány, kiköpött Lily Thai.
Attilával nem tudtuk levenni a szemünket róluk. Olyan jelenség voltak, amit senki sem hagyhatott figyelmen kívül.

OKT
04
2012

Duci lány a hetes buszról

hetero, közlekedés

Az előző csúnyán elbánt velem. Szerelmes voltam, talán jobban mint bárki másba addig. Hitegetett. Elhittem. Aztán kiderült, míg én rá vártam, végigkeféltette magát a haveri körrel. Többször is. Utána én voltam a hibás, hogy nem értem meg, neki szabadság kell, most nem köti le magát. A hülye ribanc. Ezután másképp néztem a nőkre. A szépség és báj csodálata helyett a hétköznapi lányokról is azt tippelgettem amerre jártam, utcán, boltban, a buszon, ennek vajon mekkora bárcája lehet és hogyan sikíthat, amint bepucsít és felnyársalja egy kemény fasz. Mind csak ezt érdemli. Jól megbaszni, kiélvezni a virgonc száját, a síkos punciját, ha lehet a szűk seggét is, telepumpálni gecivel, otthagyni. Egy sem érdemel többet. Mind olyan. Minden nő kurva.

*  *  *

Munkahelyi mulatságok 1. rész

homo

Imrének hívják a főnököm főnökét. Gyönyörűszép férfi, alig bírok magammal, amikor ránézek. Először kb. 4 hónapja találkoztunk, amikor a felvételi interjúmon ő és jelenlegi főnököm, Zsolt kérdezgettek. Akkor még persze nem tudtam a nevüket, csak annyit láttam, hogy két csodálatos, szőrös férfi legelteti rajtam a szemét. Imre kb. 65 éves, teljesen ősz, dús fehér bajszú, szálegyenes férfi. Hogy szőrös lehet, azt egyrészt a bajusza seprőjéből, másrészt a keze fejét beborító dús szőrzetből sejtettem. Reménykedtem, hogy inge kivágásába is bekukkanthatok, de gondosan kötött nyakkendője és állig gombolt inge ezt lehetetlenné tette. Ahogy felmértem a testét, azt láttam, hogy szemernyi súlyfelesleg sincs rajta. Zsolt más alkat: 55 körül lehet, kis pocakkal, neki is van bajusza, de ezt még egy kis körszakáll teszi teljessé; a borotvált részek is igen izgatóak rajta....

*  *  *
OKT
03
2012

Én és a főnököm - Első lélegzetvétel

hetero

Nagyot sóhajtottam és továbbra is a plafont bámultam. Kelletlenül mozdultam meg az ágyamban, nagyon zavart Tamás élvezetének nyoma a combomon. Alig vártam, hogy végre kijöjjön a fürdőből és bemehessek lezuhanyozni. Ah, nem is tudom, minek vagyok vele. Tulajdonképpen idegesített. A legnagyobb jóindulattal se nevezhettem párkapcsolatnak azt, ami köztem és közte volt. Testiség, talán. Bár az utóbbi időben már azt se élveztem. Elélvezni azt igen, azt tudtam vele… de csak azért, mert pontosan tudta, mitől megyek a falnak. De könyörgöm, a jó szex nem az orgazmustól jó… vagyis nem csak attól. Persze, jó, ha van, de a nők nem attól vesztik el a fejüket, hogy igen, fél óra múlva elélvezek, amennyiben engedem, hogy a pasim rám másszon… igen is, kell az az előjáték! Nem mondom, hogy Tamás mindig ajtóstul ront a házba, de néha jól esne máshogyan is. Mondjuk, spontán, szavakkal,...

*  *  *

Egy iskolás lány története

hetero

Sziasztok 16 éves vagyok a barátom 25 én még iskolába járok szőkés barna hajam van kék szemem.
Ez úgy törént hogy megbeszéltük hogy szmbaton elmegyünk kocsikázni egy kicsit reggel 11 jött értem hogy legyen időnk bőven. Bekopogott az ajton én leszóltam neki hogy mindjárt jövök csak várjon egy kicsit gyorsan felöltöztem gyorsan fevettem egy rózsaszí csipkés kis búgyit felfettem hozzá egy kockás kis szoknyát olyat amilyen az amerikai filmek ben szokott lenni olyan hogy éphogycsak takar valamit felvettem egy fehér meltartór és hozzá egy fehér haspólót ami csak a ködökömnél kezdődik alatta semmi felvettem egy kényelmes sportcipőt mert nem szeretem a kényelmetlen cipőket, felvettem a napszmüvegemt és lementem hozzá ő azonnal magához ölelet és megcsókolt közben pedig megfogta a fenekem ezt azért merte megtenni mert a szüleim nem voltak othon éppen üdülni voltak rám...