DEC
05
2011
DEC
02
2011

Kalandom a tenisz klubban

hetero

Őszintén szólva Gerald jó elnöke a tenisz klubnak. Sokat áldoz rá a szabadidejéből is... valószínűleg azért, mert senki sem hívja játszani. Hacsak nem hiányzik éppen valaki a csapatból... de ilyenkor inkább lemondják a meccset.
Ami azt illeti, a teniszjáték tekintetében Gerald már enyhén szólva is túlhaladta a korát.
A wimbledoni bajnokság két hete alatt odaragadok a székemre, a tenyerem izzad, testem megfeszül és szinte a nyálam csorog az életerős, villámgyors macho külsejű pasik láttán. Ahogy ezek energiától duzzadóan és elszántan száguldoznak a pályán, az számomra kész gyönyörűség, és ezt csak Gerald időnkénti horkolása zavarja meg, ahogy ott ül karosszékében a sarokban.

*  *  *

A családom, és én 1 rész

családi

Ott kezdeném, hogy egy igen puccos családba születtem. Volt mit aprítani a tejbe felmenőimnek. Így, mivel én megjelentem az életükben, valami furcsa epizód lehetett. Igencsak keveset foglakoztak velem, hogy egyből előrébb lépjünk. Amire emlékszem, az legalább négy bébi csősz, mire elértem a 8 éves kort. Különösebben nem történt semmi. Mindenem meg volt, és semmim se! Ekkor történt, hogy valamelyik ősöm, annyira félre léphetett, hogy azt a botrányt, már válás nélkül nem lehetett megoldani! Hát így, 8 éves koromra elvált szülők gyereke lettem. És itt kezdődtek az azok a dolgok, amik miatt írok. Szóval először is anyámhoz kerültem. Csodálatosan szép nő volt, minden férfi bolondult érte. Tíz éves lehettem, amikor a suliban véletlenül megláttam az egyik osztálytársnőm punciját! Igen megtetszett ez a furcsa élmény! Innentől kezdve, szinte mindig azon voltam, hogy azt a kis...

DEC
01
2011

Oidipusz és Ámor

hetero

(Előszóként csak annyit, hogy nem vagyok perverz; csupán a történet az, de - ahogy tudjuk - az emberi fantázia határtalan...)
A gardrób előtt áll, lábán fekete harisnya, felsőtestén csak ahogy magamban nevezem a pasivadító melltartó: csipkés, fekete darab, aranyárban mérték a butikban.
- Nos, nos dünnyögi a hölgy, egyik lábáról másikra helyezve súlypontját, miközben egy rövidke tunikát tart maga elé -, mit húzzak ma estére?
Ledobja az ágyra a virágmintás ruhácskát, aztán egy fekete-szürke csíkos maxipulóvert vesz elő feneketlen ruhatára mélyéről. Maga elé próbálja, majd kérdőn rám tekint.
- Mit gondolsz, Kincsem?
Ellépek az ajtófélfától, amelynek eddig támaszkodtam, és közelebb lépek. Hátulról, ennyi szépség láttán elfulladó lélegzettel közelítem meg a gyönyörű testet, a gömbölyű váll felett a gardrób ajtaján függő,...

*  *  *

Kicsit másképp

bizarr

Egyik este felhívtam ápolónő ismerősömet, mert elfogyott a kötszerem. Ugyanis volt egy balesetből szerzett hatalmas seb a tenyeremen, és már átütött a kötésen így, gondoltam felhívom. Természetesen, mint minden jó ápolónő otthonában nála is volt kötszer, így áthívott. Állítólag éppen zuhanyozott amikor megérkeztem hozzá, mert köntösben fogadott - bár a haja nem volt vizes. Selyemköntös volt rajta, ami szerencsére nem rejtette el az alakját, és csak a derekán volt megkötve. Felül eléggé nyitott volt, bár a lényeget nem láttam, viszont a mellbimbói majdnem átszúrták a köntösét. Meg is jegyeztem, hogy hideg lehetett a fürdőszobában, amire ő csak mosolygott sokat sejtetően. Bár ekkor még nem gondoltam semmire.

*  *  *
NOV
30
2011

Ha nemet mond a lány

hetero

A férfi a villamoson ült, amikor egy feltűnően vonzó fiatal lány szállt fel. Végig követte a szemével, és reménykedett, hogy vele szembe fog ülni, de a vágy kiválaszottt tárgya egy másik ülést szemelt ki magának. Mint egy varázsütésre, az utolsó pillanatban foglalták el az orra előtt a helyet, és a férfi legnagyobb örömére útirányt választva vele szemben ült le.
Rögtön felismerte a férfi mohó, vággyal teli tekintetét. Ezerszer látta már, és unottan fordult el, hogy az ablakon kifelé bambuljon. Ezt arra használta ki a férfi, hogy a nőt vizslassa. Hullámos, barna haja világos volt, majdnhognyme szőke. Fehér blúza rendezetten simult testére, ahogyan rövid szoknyája is annak rendje, s módja szerint takart el mindent egész pontosan a térdkalács feléig.

*  *  *

Gyorshajtás 1. rész

hetero

Meghökkenve rebbentek szét a szép számban összegyűlt, éppen sziesztázó, egyébként a helyi nagymennyiségű lószar kapcsán idetelepült legyek is.
- Hmmm... Meggyütt a pösti vonat... ezekkel mindig csak a zaj, meg a sietség van... Ejh... - vetette oda az egyik lovászkinézetű a szemben ülő, feltehetően a vasúttársaságnál, jelentős odaadással szolgáló társának, aki felhorkanva szunyókálásából konstatálta a történéseket.
Az autóhoz egy a környezetébe feltűnően nem illő vörös nő lépett oda céltudatosan, s nyúlt az ajtó felé. Nyilvánvalóan nem szokva az udvariassághoz, hogy a pasik az autóból kiszállva tiszteljék meg az üdvözléssel, hogy Nőnek tekintsék, s hogy ajtót nyissanak neki.

NOV
29
2011

Színház után

gruppen, anál

A nézőtér sötétbe burkolózott, csak a színpadon álló két embert világította meg egyetlen lámpa. Ez volt az utolsó jelenet, és Jayne csak most jött rá, hogy a dialógusok többségére egyáltalán nem figyelt. Végig Steve légzésére és testének közelségére koncentrált. A férfi illata elkábította.
Ismét Steve-re pillantott. Zöld szemeivel figyelmesen vizsgálta a férfi arcát, aztán lejjebb csúszott a székben, megcsodálta a férfi erős állát, finom arcvonásait és izmos testét.
- Hagyd abba, Jayne! - figyelmeztette magát. - Úgy viselkedsz, mint egy éretlen kislány!
Megint a színpadra nézett, de az agya máshol járt. Igen, éretlen kislánynak érezte magát, aki az első randiján van. Ez egyáltalán nem volt rá jellemző, és ráadásul ez nem az első randijuk volt. Steve-vel egy közös ismerősük vacsoráján ismerkedett meg, azóta beszéltek már telefonon,...

*  *  *

Románc a kapualjban

hetero

Tizennyolc éves voltam, mikor a szüleim elengedtek a Balatonra egy egész hónapra a nagynénémékhez. Füred mellett laktak, egy nagyon szép és csendes faluban. Elengedtek, pedig tudták, előző nyáron bele szerettem egy pincér fiúba. A srác huszonöt éves volt, fekete, és bajuszos. Nem volt túl magas, de alacsony sem, és megnyerően kedves, kimérten udvarias modorával egyszerűen levett a lábamról. No persze e mellett remek alakja és kemény ökle volt.
Felújítottuk a kapcsolatot, ami nem is szakadt meg tulajdonképpen, hiszen egész éven át hívogattuk egymást. Csak az érettségi ideje alatt volt egy kis "mosolyszünet." Étteremben dolgozott, ami mindig tömve volt a jó konyha miatt, ezért alig tudtam vele két szót is váltani.