FEB
04
2013

Ash és Tory

hetero, szűz

- Ez Soteriának szól. - És belekezdett a Nickelback Ments Meg című számának kezdő strófájában. Abban a pillanatba, hogy megtette, meg akart halni, ahogy rájött, mennyire elszúrta - nyilvánosan. A klub tömve volt emberekkel és emberi alakban lévő állatokkal, akik ismerték őt és tudták, mi ő. Lények, akik meghalnának, csak hogy tudják, kicsoda Soteria és miért küldött neki egy számot, mikor sosem csinált ilyesmit.
Sőt mi több, valószínűleg Toryt is feldühítette azzal, hogy saját nevét a nőéhez kapcsolta. A fenébe is. Több esze is lehetett volna. Senki sem akarta, hogy együtt lássák vele. Soha.
Mikor fogja végre megtanulni ezt az alapvető tényt? A tisztességes emberek csak négyszemközt akartak kapcsolatba kerülni vele. Szégyenfolt volt. Egy torzszülött.

*  *  *
FEB
01
2013

Pedig még nem is táncoltunk

hetero

- Egy nagy ördög lakik benned... – pajkosan mosolyogva mondta James, amikor Anna kezét megfogva a stégre segítette, majd kisvártatva folytatta: – ... és egy nagy angyal, hatalmas aggyal.
Anna nem felelt, tekintete hosszasan elidőzött a stéget körülölelő tórengetegen. A stég mellett álló autóban dj-k játszottak, amelyek megtörték a természet szelíd, csendes hangját, de a lányt nem zavarta ez a semmiség, mert ott volt azon a helyen, amely a nyugalmat jelentette számára. Nagyon szerette a vizeket, kiváltképp a tavakat, mert az állandóságuk, mégis állandó változékonyságuk gyönyörködtette. Képes volt órákig bámulni a vizet anélkül, hogy bármit is csinált volna, pedig nem volt ülős fajta, inkább nyugtalan és fékezhetetlen típus volt.

*  *  *

Kukkoló csajok

homo

Még az általánosban, a nyolcadik év vége felé egy utolsó közös osztálykirándulást, afféle búcsúbulit szerveztünk a Balaton környékére, és legnagyobb meglepetésünkre sem az oszifőnk, sem az a szenilis dirink nem tiltakozott a tervezett program ellen, szerintem még örültek is, hogy végre már megszabadulnak tőlünk, mert őszintén megvallva, kutyarossz banda voltunk.
Az első nap végén egy ifjúsági kempingben szálltunk meg.
Eléggé lepusztult helynek látszott, rozzant faházakkal és berendezéssel, viszont – talán épp emiatt – viszonylag olcsó, a kaja meg a színvonalhoz igazodva tűrhetően szar volt. A megérkezés után rögtön felderítő körútra indultam Ancsával, a legjobb barátnőmmel. Megállapítottuk, hogy így, szezon elején a kempingben fellelhető legjobb pasi a biztonsági őr kan kutyája, a presszóban meg nyilván az oszifő intézkedett, mert az agyonrafestett...

JAN
31
2013

Harmadik

gruppen

Előző kapcsolatom tartott néhány évig, de valahogy mindig nehezen boldogultam a párommal. Erős egyéniség volt, ravasz és ízig-vérig férfi. Talán nem a szó jó értelmében, de azóta vége lett. Mindenképp nagy kalandor, aki a nőket a dumájával veszi le a lábáról. Én is bedőltem neki. Augusztusban ismerkedtünk meg és Karácsonykor már együtt laktunk. Aztán közeledett az első együtt töltött születésnapja és én megkérdeztem tőle, mit szeretne erre az alkalomra. Ő pedig huncut kis mosollyal a szája szélén rám villantotta zöldes szemeit. - A barátnődet harmadiknak.- Ez volt a válasz.
Jól emlékszem, úgy éreztem, mint akit gyomron vágtak. Alig vagyunk még együtt fél éve és máris mást akar? Ennyire unalmas lennék? Mitől jobb az a lány, miért vágyik rá? Én miért nem vagyok elég? Ezer kérdés és a keserűség marta szét azonnal savként az álmaimat, a szívemet....

*  *  *

A videós fiú

hetero

A környékünkön volt egy nagyon klassz video téka. Nem csak a slágerfilmek, hanem egészen különleges darabok is megtalálhatóak voltak, így nem csoda, hogy gyakran mentem oda filmekért. A tulajdonos, és egyben a pultos egy nagyon vonzó fiú volt. Ha le akarnám írni, azt mondanám, Vince Vaugh-hoz hasonlít, csak fiatalabb, és kicsit vékonyabb kiadásban. Szép, magas fiú volt, mindig komoly arccal, de a szemén lehetett látni, hogy a szigorú külső mögött szíve is van.
Mindig 3 filmet vittem ki, s egy idő után már tudta, milyen stílust kedvelek. Először csak annyira volt bátor, hogy megdicsérte a filmes ízlésemet. Azt mondta, a fiatal lányok ritkán vesznek ki olyan filmeket, ami elgondolkodtató. Örültem, hogy így bókol, hiszen ezzel az eszemet, és nem a testemet dicsérte meg. Ám az sem váratott sokáig magára. Az egyik alkalommal ugyanis a pult alól rántott elő egy filmet, azt...

*  *  *
JAN
30
2013

Egy élet, három történet 2. rész - Szenvedés

hetero

Nos, megígértem neked, hogy folytatom a történetem.
Mikor beköltöztünk a közösen bérelt házba, tudod mi volt az első dolgunk? Felszentelni. Na, és mivel lehetett a legstílusosabban? Eltaláltad: szexszel.
Panni ennél a mondatnál hangosan felnevetett.
Késő ősz volt, hűvös és barátságtalan idő, lógott az eső lába, erre mondják, hogy gyerekcsináló idő van. Alig pakoltunk le, tüzet gyújtottam, s máris kellemes meleg járta át a szobát. Azt javasoltam próbáljuk kicsit feldobni a hangulatot, mindjárt átölelt jó szorosan szinte ropogtak a csontjaim. Amúgy gondolhatod, ha egy akkora darab pasi megszorongat még, ha szeretetből is ott kő kövön nem marad, de ő gyengéd volt én meg végtelenül szerelmes. Majd elaléltam már csak a gondolattól is, hogy ő az enyém. Gyengéden megcsókolta az ajkam, mindig átjárt a bizsergés, ha ajkunk összeért. Ez elég is volt...

*  *  *

Géza és Gazsi

gruppen, anál, férj-feleség

A közelmúlt úgy alakult, hogy a két jó barát, Géza és Gazsi között, hogy külön mentek nyaralni és csak hosszabb idő elteltével találkoztak feleségük társaságában, ismét. Már közeledett az ősz, mint azt a hajnali ködök mutatták, de napközben a hőmérséklet elérte a 30 C fokot is.
Megbeszélték már régen, hogy a nyaralások után majd Gazsiéknál találkoznak egy kis élménybeszámolóra a kertes házban, ahol együtt szoktak nudizni, mert a glédiccsel sűrűn benőtt kerítés kellő intimitást nyújtott az e fajta relaxhoz is. Ilyenkor többször megmártóztak kacarázva, incselkedve a kis 10x5m –es medencében. Gazsiék egy grill partyt készítettek elő jó kis vörös borral, sajátos aperitíffel, cigánymeggyből készült kisüstivel. Sárika halk romantikus zenét szolgáltatott, míg Gazsi a pácolt vadhúsokat forgatta a faszénen, mellé minden fellelhető zöldséget oda...

JAN
29
2013

Swinger

gruppen

A "budoár" helység előtt jut eszünkbe, hogy hoppá, még le is kéne zuhanyozni, mert olajosan mégsem ildomos befeküdnünk hancúrozni a tiszta "ágyneműbe".
A zuhany alatt már egymásnak esünk. Csókoljuk, simogatjuk egymást, ahol érjük. Asszonykám leguggol elém, és mint éhező, habzsolja , tömi be szájába a férfiasságomat. Belemarkolok a hajába, és szinte úgy diktálom az ütemet. Vagy ő diktálja a kezemnek és farkamnak? Bármi lehet. Eszméletlen jó. Érzem, ha még tovább hagyom ezt, elélvezek. Ezt még nem akarom. Szeretkezni, dugni, baszni akarok. Úgy kívánom, hogy szinte fáj. Szinte fizikai fájdalmat érzek attól, hogy eltolom magamtól a fejét. Minden érzékem tiltakozik ez ellen. Azt akarja minden porcikám, hogy még, még, még... törjünk előre a végső élvezetig. De valahogy valami csoda folytán abbahagyjuk, és szinte futva indulunk a függönyös szoba felé.