Hírek

JAN.
6.
2020

Reggeli menet

Reggeli menet Reggeli menet Reggeli menet

JAN.
3.
2020

Autószerelő 8. rész - Klaudia partija 2. fejezet

A vendégek egy - egy frissítő után a tusolót vették igénybe, majd mindenki egy alsóban tért vissza. Ment a poénkodás, természetesen mindig valakinek célozva , egyre többször Szerit és engem célozva. Észrevettem, hogy Klau rákacsintott Imrére, aki hamar védelmébe vette Szerit, majd melléállva átkarolva kezdtek beszélgetni, majd Klau is csatlakozott hozzájuk.
Tovább foglalatoskodtam a vendégekkel, egy koktélt készítettem mikor azt láttam, hogy hármasban elindulnak a medencéhez, ahol az alsókat letéve néhány pillanat múlva vidáman úszkálnak.
Klau kicsivel később kijött, és a néhány méterre lévő napozóágyra feküdt. Imre és Szeri tovább úszkált, én pedig figyeltem az eseményeket. Imre kiszólt Klaunak, mi még szeretnénk tovább élvezni ezt a kényelmet. Azt vettem észre, hogy egyre közelebb úsznak egymáshoz, és meg - meg érintik a másik testét. Minden egyes érintés bizsergést váltott ki Szeriből.


Fekete este

- Nevetséges! Van szerinted bármi keresni valónk is fotómodellek között?
- Ha engem kérdezel, szerintem nagyon is. – válaszolt huncut, várakozó mosollyal az arcán Rita. – Különben is, örülnöd kéne inkább, hogy ilyen barátunk van, mint Gabi.
- Örülni – sóhajtott Dóra. Néha komolyan elgondolkodott, hogyan érez azzal kapcsolatban, hogy Gabi a legjobb barátnője. Gabi, aki sztárfotós. És tény, hogy rendszeresen olyan helyekre viszi be őket, ahova földi halandó önszántából aligha jutna be. Mint például ma este, ennek a szupermenő divatfotózásnak az elit partijára. - De az Isten szerelmére, mihez kezdenek majd ők magukkal egy rakás csontos testű, épp hogy a kamaszkort túlélt, jól kozmetikázott fotómodell társaságában? – aggodalmaskodott magában.


JAN.
2.
2020

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 42. rész

A világos esti ég alatt, Lorena egy padon ülve a gondolataiba mélyedt. Azon töprengett, hogy a közelmúltban történő kalandjaiból, hogyan kerekítsen minél ütősebb posztot.
Először a múlt hét szombati izgalmakat élte újra. Délelőtt egy koktélt kevert magának, majd kiment a forró udvarra napozni, illetve a nagyobb méretű, felfújható medencébe fürdeni. Délután készülődni kezdett, aztán a barátnőivel találkozott. Vásároltak egy két literes Fantát, valamint egy kisebb üveg vodkát, melyeknek a felét megitták. A vonaton összekeverték a maradékot, amit a hosszú út közben elfogyasztottak.
Ezúttal egy vidéki városba utaztak, ahol egy nem mindennapi, strandon tartott bulin vettek részt. Lorena mellei a sok edzésnek meg a hozzá szedett vitaminnak köszönhetően teltebbek lettek, így bátran vette fel fekete fürdőruháját, amelyben jól is mutattak keblei.


Örökbefogadás

Beléptünk Mrs Hollister irodájába. Ő volt annak az árvaháznak a vezetője, ahol Jodi és én éltünk, mióta a szüleinket elvesztettük egy részeg sofőr okozta balesetben. Nem volt titok hogy a viszonylag magas korunk miatt nehéz minket elhelyezni.
- Gyertek csak! Üljetek le! - mondta Mrs Hollister.
Jodi-val helyet foglaltunk. Az igazgatónő még írt valamit egy lapra, majd hátradőlt a székében és kezét összekulcsolta az ölében. Széles mosollyal közölte, hogy jelentkezett egy fiatal pár, akik szeretnének bennünket örökbe fogadni. Jodi-val aggódva egymásra néztünk és ez nem kerülte el Mrs Hollister figyelmét.
- Ne féljetek! Ismerik a háttereteket és eszükben sincs elválasztani benneteket egymástól.
Egy kicsit megkönnyebbültünk, de még mindig ott volt a kérdés hogy kik is ők. Mrs Hollister elmondta hogy Mr Hill villanyszerelő vállalkozást működtet, a párja pedig középiskolai tanár.


DEC.
31.
2019

Boldog Új Évet Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


És hagyj kedveskedjünk - szokás szerint - egy kis statisztikával nektek: 2019-ban 489 új történet (körülbelül kétezer A4-es oldalnyi) és 104 új képregény (több, mint 4400 oldal) került fel a Törté-Net-re.
Köszönjük az Íróinknak, Fordítóinknak, reméljük, hogy az elkövetkező évben is sok-sok remekművet olvashatunk a tollaitokból!
És köszönjük az Olvasóinknak is, igyekszünk továbbra is méltóak maradni a figyelmetekre! :)

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség

DEC.
30.
2019

Era kalandjai 2. rész

Era vagyok. Egy átlagos nő, nem átlagos kalandokkal. 170 cm magas, átlagos testalkatú barna hajú és szemű nő vagyok C-s kosarú mellekkel. A fiamat Zolit viszonylag fiatalon, 20 évesen szültem két évre rá lányomat Ancsát.
Amikor elkezdődött ez a kapcsolat fiammal, egy ideig rosszul éreztem magamat tőle. Vajon kihasználom és visszaélek a helyzetével? Tisztáztam vele, hogy bár élvezem a szexet vele erről senki se tudhat, főleg a húga nem. Amikor együtt vagyunk akkor egy női és egy férfi test találkozik, amelyek élvezetet keresnek és okoznak. Azonban minden más helyzetben ő a fiam és nincsenek plusz előjogai.
Kisebb nagyobb időközönként folytatódott kis kalandunk, mivel hárman éltünk együtt, ezért nem volt idő, hogy egymásra unjunk és húga előli bujkálásnak is megvolt a maga izgalma.


Izgat, ha félrelép a párom 7. rész

Mióta a számunkra legkedvesebb baráti párral intimebbre fűztük a viszonyunkat - eljutva a partnercserés négyes szexig - az addigi kiszámítható szexuális életünk egy csapásra bizonytalanná vált. A négyes gabalyodás következményei sem igazán az elvárásoknak megfelelően alakultak. Zsolti nője, Tündi ott lett mindenbe beavatva és elég érzékenyen érintette. Kizárólag az ő döntésén múlott a folytatás lehetősége. Azonban ő nem kívánt ilyenekben részt venni a továbbiakban és Zsoltival is szakítva egy új kapcsolatba menekült. Döntése miatt az egyik szemem sírt, a másik nevetett. Az régi-új felállás előnyöket és hátrányokat is jelentett. A négyesünket megelőzően sokszor élveztük az időnket hármasban, Tündi előtt titkolva. Most ugyanez folytatódhatott, csak legálisan. Zsolti ezentúl bármikor rá fog érni megkefélni a kedvesemet.