Hírek

FEB.
19.
2020

Fülbevaló 3. rész

Végre megtörtént. Megtörtént, amire olyan régen vártam, amire készültem, ami miatt izgultam. Sikerült Timit megkapnom.
Sorjában jöttek a gondolataim, járt az agyam, hogy miként töltsem el ezt a röpke pár hetet Timivel. Egyben biztos voltam, nem engedhetek neki, nem mutathatok gyengeséget, mert bár nem látszott rajta, de lehet legbelül megbánta és már befejezné velem a játszadozást.
Talán ezért is, előző napi keménységemet egy kicsit háttérbe helyeztem és reggel mielőtt felébredt volna reggelit és narancslét vittem a szobájába. Finoman felébresztettem, majd a tálcát az ölébe raktam.
Álmos szemekkel nézett rám, kicsit talán meglepődve, de úgy láttam igazán jólesik neki ez a kis figyelmesség.
Amíg reggelizett én elkészítettem a fürdővizét. Úgy terveztem vele fürdöm, hiszen elég nagy sarokkád simán elférünk ketten is. Különböző olajokat, tusfürdőket és fürdősókat tettem a vízbe, majd beleültem és vártam álmaim nőjét.


FEB.
18.
2020

Cuckold - Bevezetés

Mark vagyok 24 éves. Nigériából jöttek Magyarországra a szüleim amikor 4 éves voltam, szóval nincsenek nyelvi nehézségeim, de mégis más vagyok minden tekintetben. Sosem volt gondom a csajozással lévén sokakat hajt a kíváncsiság, illetve a 190 centis magasságom és a sportos külsőm is szerepet játszik ebben. Eddig a legérdekesebb élményem egy társkereső oldalon kezdődött.
Itt ismerkedtem meg Katával. Nem a tipikus bombázó, de mégis igazán vonzó nő. Inkább az a tipikus szép csaj akiben van valami megfoghatatlan ami miatt übereli a bombázó kategóriát is. Szerintem mindenki érti mire gondolok. Szép arc átlagos mell, széles csípő, amihez viszonylag nagy de nagyon formás fenék párosult. A szemei pedig képeken is gyilkos szempárt alkottak.


Éhes

Sietősen lépkedem a folyosón, gondolkodás nélkül nyitok be a fiktív irodájába, ahol Ön egy mélybarna asztal mögött ül és valami felett elmélyülten dolgozik. Felpillant és látom a szemén a csodálkozást, és valami mást is, félelmet.
- Kisasszony, hogy kerül ide? - kérdezi csendesen, de mintha nem hallanám, úgy tekintek végig a szobán, felmérem a terepet, mi az, ami cinkosom lehetne ezen a kora estén. Még nem tudom, de azt igen, hogy hamarosan kiderül.
- Jöjjön ide, ügyvéd úr- szólok ellenkezést nem tűrően. S Ön feláll, mint aki álmot lát, úgy néz rám, de elém áll.
Megragadom a zakója szélét és durván a falnak lököm, megállok Ön előtt, a csuklómra tekerem a nyakkendőjét és sietősen lerántva a szájára tapadok.
- Na, de kiscica… hallom az elfojtott morgását, viszont egy cseppet sem érdekel.


FEB.
17.
2020

Éjszakai Lidérc

Utóbbi időkben nagyon fura álmaim vannak. Nem olyan rég kezdődött el, emlékszem kb. 1 hónapja.
Nem minden éjszaka, csak néha-néha. Viszont azt a napomat alapvetően meghatározta.
Ezek nagyon érdekes álmok voltak, de igazából csak érzésre, mert emlékezni, nem emlékszem mik voltak benne.
- Anyu megint olyan furát álmodtam. - A reggeliző asztalnál, mindig elmondtam ezek az álmaimat, de kicsit zavartak, mert nem értettem őket.
- Jaj kicsim. - Feleli kávézás közben. - Mindenkinek vannak fura álmai. Szerintem csak beképzeled, vagy rosszat ettél elötte.
- Jaj már megint az ostoba álmaidról mesélsz? - Robban be a konyhába nővérem, nyomában a másik. Ők olyanok, mint a jó barátok, mindenhova együtt mennek. Laura 2 évvel idősebb nálam, Noémi 3-al.


Függő lettem

Most volt itt másodszor, megint mint korábban és remélem lesz még ilyen újra és újra.....
Már vagy egy órája, hogy kilépett a lakásom ajtaján, de még mindíg a hatása alatt vagyok. Egy istennő látogatott meg, pedig csak egy szimpla halandó vagyok.
Történt a minap, hogy megint kalandoztam az interneten és ott akadtam a posztjára. Egyből tudtam, hogy akarom őt! Ahogy pózolt a telefonnal a kezében egy szál fehérneműben az leírhatatlan. Én mégis megpróbálom. Egyből kiszúrtam, hogy szilikonok a mellei, de ritka jól sikerültek. Nem is tököltem, hanem ráírtam.
Percenként néztem a telefonom, hogy elolvasta már és ha igen, miért nem válaszol. Aztán lett egy kis dolgom amibe bele is merültem. Egyszer csak csippan a telóm és látom ő írt vissza. Szimpi vagyok neki és igen, volna kedve találkozni velem. Aznap még jó pár dolgot megbeszéltünk. Írta, hogy van pasija és nem akar komolyabbat, csakis szexet és a többi és a többi.


FEB.
14.
2020

A keresztfiammal

Pár éve kezdődött, mikor nagyon magányos voltam és nagyon magam alatt is éreztem magam. Egy szombati nap volt, a gyerekek éppen a városban voltak,
én pedig éppen a keresztfiam szobáját takarítottam és a lepedőjét húztam át, amikor felfedeztem rajta egy foltot. Először nem tudtam, hogy mi az, ezért megszagoltam. Már rögtön tudtam és beleborzongtam. Régi elfelejtett érzéseket ébreszt bennem. Ahogy beleszívtam még egyszer a keresztfiam gecis lepedőjébe, belebizsergett a pinám. Ott helyben belenyúltam a bugyimba és elkezdtem simogatni magam. Akkor már évek óta nem voltam férfival,
így nem csoda hogy pár pillanat alatt ott állóhelyemben a bugyimba élveztem. Aztán ahogy magamhoz tértem és felismertem, hogy mit csináltam, megijedtem és gyorsan visszatértem a takarításhoz, de a gondolataim egyre csak visszatértek a lepedőhöz, a keresztfiamhoz és a faszához.


Víztorony

Hosszú előkészületek előzik meg az esténket... Egy különleges, romantikus helyszínt választok, amit pár nappal ezelőtt fedeztem fel... Nehezen tudjuk összehozni, hogy eljussunk, mindkettőnknek jó legyen az időpont, de minden fáradtságot megér... Az út előtti nap beugrok egy szexshopba és néhány kelléket is beszerzek, majd indulás előtt a vacsorához is bevásárolok... Mikor odaérünk a víztoronyhoz elképedve nézzük, milyen csodálatos az egész, a kialakítás, a kilátás, a berendezés... körbejárjuk az egészet, azután a konyhába vonulunk, elkészítem a vacsoránkat, miközben borozunk, az asztalnál ülve nézed, ahogy főzök neked... Wok-ban készítek mézes csirkemellet és filézett csirkecombokat, zöldségekkel ( paradicsom, paprika, szár zeller, padlizsán, spárga, sárgarépa) összesütve és sáfrányos rizst csinálok mellé...


FEB.
13.
2020

Kivégeztük egymást

Egy vidéki nagyvárosban, Debrecenben lakom. Itt is mint mindenhol esténként bezsonganak az emberek. Aznap este egy hasonló szex partner kereső oldalon futottunk össze teljesen véletlenül. Nem is nagyon kerteltünk, megbeszéltük ki mit akar illetve azt hogy mikor és hol találkozunk. Mivel mind a ketten tetszettünk egymásnak még aznap estére beszéltünk meg találkozót. Kb. 11.00 lehetett mikor érte mentem. Nem sokat kellett várni lejött a lépcsőházból és meg is találtuk egymást. Hamar megvolt az első mosoly is és nem sokkal később már nálam fürödtünk együtt a nagy sarok kádban.
Csinos és szexi volt. Mint amilyen a képeken is amiket mutatott az oldalon magáról. Nem tudtam betellni a szép kerek és formás melleivel, és a többi szintén formás testrészével.