AUG
27
2012

Zsarnok? 2.rész

hetero, anál

A garázsban találtam egy Opel autót, amit a köznyelv akkoriban csak doktorwagennek hívott. Nem tudom mennyi idős lehetett, de nagyon jó állapotban volt. Gyönyörű idő volt, úgy döntöttem látogatást teszek a vidéki birtokomon, azon a birtokon ahol még soha nem jártam. Kora reggel indultam, élveztem az utat, ilyen hosszú távon még soha nem vezettem. Késő délután fordultam be a kúria kapuján, a teraszon egy idősebb bajszos ember pipázott.
- Jó napot, ez a Mándoki bírtok - szolítottam meg.
- Ez bizony. Ki kérdezi? - válaszolt az öreg flegmán.
- Mándoki Bálint vagyok az új gazda.
Mint a rugó úgy ugrott fel az öreg, és rohant le a lépcsőn.
- Bocsáson meg fiatalúr, hogy nem ismertem meg. Kati, Kati gyere ki vendégünk van - kiabált. - Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Boros Mihály vagyok, az intéző.

*  *  *
AUG
24
2012

Dübörög a nyár, itt a kánikula! :)

Ennek alkalmából ajánlanánk most megint négy remek történetet azoknak, akik most épp nem nyaralással töltik idejüket, illetve azoknak is, akik a strandról olvasnak minket.
Ráadásul három ezekből a történetekből többrészes, hosszú szórakozást ígérve. :)
És természetesen mindez a szokásos napi frissítésen túl! :)

Balatoni nyár 1. rész

hetero
A gimis srácnak a nyári szünet kezdete valami másnak a kezdetét is jelenti. Nekünk meg hét részes sorazatét ogree tollából.

Nyári szellő

családi
A külföldi nyaralás helyett "csak" egy belföldi kiruccanás jött össze, de a dögös sokad-unokatestvér végül is kárpótolta történetünk főhősét. ;)

Nyári vakáció 1. rész

családi
A nyári szünet itt a testvéreket hozza egymást közelebb egymáshoz. XXIII.István fejti ki a történetet hét részen át.

Régi nyarak-régi szerelmek 1. rész

hetero
Vadász47 csodálatos sorozata a a múltból, egy falusi kissrác kalandjairól.

Jó olvasgatást, jó szórakozást, jó strandolást, bikinis lányokat és fürdőruhás fiúkat mindenkinek! :)
*  *  *

Első orgazmus

hetero, szűz

Még kisgyermek voltam, amikor apámhoz és újdonsült feleségéhez kellett költöznöm. Egy nagy családi házban éltünk négyen, apám, felesége, a lánya Fruzsi és én.
Évekig éltünk négyen, akár egy igazi család. Mostohatestvéremmel sokáig öltözködtünk egymás előtt, kisebb korunkban együtt is fürödtünk. Aztán ahogy kezdtünk felcseperedni, egyre kevesebbszer meztelenkedtünk egymás előtt, végül már kiküldött a szobából, ha át akarta venni a felsőjét.
Tizenhét voltam, amikor nyáron óriási meleg volt, és kitaláltuk, hogy vízzel hűtsük magunkat a kertben. A füvet fellocsoltuk, így az is adott egy kis enyhülést a kánikulában, felfújtam a gyerekkori játékmedencénket, teleengedtük hidegvízzel és alsóneműre vetkőzve belevetettük magunkat. A nyári forróság azonnal viselhetőbbnek tűnt. Hosszan beszélgettünk magánéletünkről, hogyan telnek mostohatestvérem...

*  *  *

A bevásárlólista

homo

Történetünk egy csípős, téli, szombat hajnalon indul, mikor is a reggelihez kellő alapanyagokért leugrottam a közeli kisboltba. Miután felkeltem, felöltöttem magamra a köntösömet, és próbáltam elhessegetni a magányomról szóló gondolataimat, melyek már hetek óta kínoztak – fél éve nem volt pasim... Ez álmaimban nem így történt, nagyjából minden éjszaka vad, erotikus fantazmagóriáim voltak, s ennek eredményeképp általában sátor alatt ébredtem. Ma sem volt másképp, így hát könnyítettem magamon, s utána sikerrel jártam elhagyatottságom elfelejtésében, majd pedig beöltöztem a hideg ellen, mégiscsak, a január megköveteli a réteges öltözködést. Összeírtam, mit is kéne vennem, majd kiléptem albérletem ajtaján, egyik kézben a kulcsokkal, másikban meg a szatyorral. A lakás nem volt túl nagy, de egyedül élni tökéletesen megfelelt. Csendes környék volt, nyugodtam...

AUG
23
2012

Forró nappalok és még forróbb éjek

hetero

Elhívott, hogy segítsek neki rendbe rakni a kertjét, mert az előző hetekben elfoglaltságai miatt kiszaladt minden a keze alól. Reggel fél hét körül csengettem. Kijött, beengedett a kapun és már kérdezte is:
- Kérsz kávét? Most fő.
Leültem a teraszon és rágyújtottam. Pár pillanattal később már kortyolgattuk is a forró feketét.
- Nem iszunk egy korty pálinkát? - kérdezte, amikor kézbe vette a csészéinket és elindult a konyha felé.
- Miért is ne... - mondtam - ...hisz a parasztemberek is így szokták.
Hozott egy fonott üveget és két féldecis poharat. Töltött, majd "Isten-Isten" mellett fölhörpintettük a torkot égető italt. Kicsivel később hátramentünk a kertbe.

*  *  *

Osztálykirándulás - a kezdet

s/m, anál, tini, diák

Nem is tudom hogy hol kezdjem......
Talán ott hogy 18 voltam mikor elmentünk az utolsó középiskolás osztálykirándulásunkra az osztályommal. Megszokott buli volt tudtuk, hogy általában milyen lesz előre a menetrend. Ami abból állt általában, hogy dugiban majd iszogatunk a barátnőimmel és majd biztos flörtölgetni fogunk a srácokkal.
Mindig megvolt, hogy ki az osztály hivatalos kanja, bár ezt csak magunk között szoktuk megbeszélni. De mi csajok nem nagyon tekintettük a srácokat partnernek mert mi már éreztük magunkon hogy kezdünk egyre inkább nővé válni, míg a srácokon alig láttunk némi változást...néha láttuk egy két srácon hogy valami dudorodik a nadrágja elején, akkor mi mindig kuncogtunk hangosan ...szóval ez a történet ekkortájt történt. Nem mondhatom hogy csupán kitaláció lenne, de azt se hogy minden egyes eleme úgy történt meg ahogy mindezeket a sorokat...

*  *  *
AUG
22
2012

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 5. rész

gruppen, anál, munkatárs, vibrátor

Kolléganőiddel történt kalandod utáni napon nem történik semmi "különös", legalábbis a szex terén nem. A következő hétfő reggel azonban mikor egyedül vagy a szobátokban a fénymásoló mellett, odalépek hozzád és hirtelen mozdulattal benyúlok a szoknyád alá. Ujjaim hamar megtalálják kisajkaid között a bejáratot és középső ujjamat durván beléd is nyomom. Felszisszensz a nem várt fájdalomtól, de csak egy pillanatig tart, mert magamhoz húzlak és szenvedélyesen megcsókollak. Azonnal nedves leszel és már akadálytalanul csúszik ki-be benned az ujjam.
- Csak meg akartam győződni róla, hogy tényleg nem vett bugyit – mondom, miután megtörtem a csókot. – Ma este sokáig bent kell maradnia és nem fogom kímélni magát!– súgom a füledbe, miközben kezedet az ölemre helyezem. Ujjaiddal érzed, hogy milyen kemény lettem én is ettől kis intermezzótól. Már éppen gombolnád a...

*  *  *

Erotikus szakmák 5. rész - A hajókertész

hetero

Leginkább azt szerette, ha sikerült alaposan elhúzni az időt – kockáztatva a mindent látó kapitány összevont szemöldökét, ami felért egy mennydörgéssel -, s a vendégek már az asztaloknál ültek, amikor megjelent, és néhány szál friss virágot helyezett minden egyes asztal közepén lévő karcsú vázába.
A bármilyen kort képviselő nők ilyenkor mind egyformán viselkedtek: mosolyogtak, és hálás pillantást küldtek felé. Ő diszkréten meghajolt, és mindenkinek egyenként a szemébe nézve mosolygott, s egy pillanat múlva a következő asztalhoz lépett.
Nemcsak a vágott virágok tartoztak a fennhatósága alá – bár kétségkívül az volt a leglátványosabb része a munkájának -, hanem a hajó minden zegzugába telepített növények gondozása is hozzátartozott nap teendőihez. Egy-egy verőfényes napon, amilyennek százból legalább kilencvenkilencet jellemezhetünk, mire...