Hírek

JAN.
15.
2020

Kendra

Sziasztok! Kendrának hívnak, huszonnégy éves vagyok, diplomás és jelenleg a logisztikusként dolgozok. Mondhatni egy átlagos lány, átlagos élettel, álmokkal, vágyakkal. Már rég óta olvasom az oldalon megjelenő írásokat, s hamar felmerült bennem, hogy megosztom a saját tapasztalataimat. Nem vagyok író, senki ne számítson tőlem szépirodalmi műre, inkább egy bensőséges naplóra vagy blogbejegyzésre. Fogadjátok szeretettel és ne túl szigorúan írásomat! 
Átlagos lánynak tartom magam, átlagos tapasztalatokkal – ez már mintha írtam volna, nem pedig olyan, akin átment a fél iskola vagy lefeküdt volna egy egész foci csapattal. Nem nevezném magam prűdnek, de szexuális értelemben mindig lassabban nyíltam meg. Középiskolában is jobban érdekelt a tanulás és a sport, mint a fiúk. Matek versenyekre jártam, angol felső- és francia középfokú vizsgát tettem le. Évekig kézilabdáztam, amit nagyon szerettem.


JAN.
14.
2020

Fiatalkori barátnőmmel... végrevalahára

Vidéki srác vagyok. Egy szabolcsi kisvárosban nőttem fel, és bár lassan több mint 10 éve a fővároshoz köt minden, a munkám, a társam, sosem leszek igazi fővárosi. Ezt azok tudják igazán, akik szintén egyfajta kényszer miatt költöztek fel a lehetőségek városába.
Történetem szempontjából nem sok jelentősége van ennek az aprócska ténynek, valami kicsi azért mégis, de ezt majd később...
A neveket, helyszíneket a nehezebb beazonosítás érdekében megváltoztattam, viszont a történet maga a teljes valójában került leírásra. Mivel egész véletlenül tudom, hogy eme kis szösszenetnek a női főszereplője is olvassa ezt az oldalt, ezért bízom benne, hogy megjelenés után pár nappal egy erotikus tartalmú email-t, vagy SMS-t fogok tőle kapni:-)


Adóvizsgálat 1. rész

Tíz éve működő szállítmányozó cégem volt. Nagyon jól ment, elég gyorsan fejlődött a család.
3 autónk volt, egy nyaraló, külföldi utazásokra jártunk évente kétszer.
42. születésnapomon feleségem meglepetésbulit szervezett nekem. 5 körül értem haza, már láttam a sok autót a ház előtt. Ott volt az összes barátunk a gyerekeikkel, kollégák, szomszédok.
- Meglepetés! - kiáltották, ahogy beléptem ajtón.
Kezembe nyomtak egy méregerősre kevert Daiquiri koktélt, amit egyhúzásra lehajtottam. Ez jólesett.
Ahogy fogyott az alkohol, úgy emelkedett a hangulat is. Egyre hangosabbak voltak a vendégek és birtokba vették az egész házat.
A sokadik pia után megfájdult a fejem és kimentem a medence mögé és leültem egy díszbokor alá. Este volt már besötétedett, csak a kerti lámpa fényei világítottak.


JAN.
13.
2020

Kedves Látogatóink!

A mai nap egy gyönyörű kerek és határozottan meggyőző számhoz érkeztünk a történetek terén: A mai nap történetek száma elérte a kerek tízezret az idén már 19 éves születésnapját ünneplő Törté-Net-en! :)
Hogy ezt még nagyobb számokkal is kifejezzük, ez több, mint 147 millió karaktert, azaz több, mint 36 ezer A4-es oldalnyi történetet jelent.

Köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot, és természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás!
És természetesen köszönjük összes olvasónknak is a folyamatos bizalmat, igyekszünk továbbra is méltónak lenni rá, és fenntartani a színvonalat!

További jó írást, olvasást kíván a Törté-Net Szerkesztősége!


Viszonzott titok 2. rész

A piszkos falon kopott postaládák sorakoztak. Nyolc darab. A zavart elme ösztönösen számol, miközben a megsárgult névtáblák között pásztáz. Legfelül tolakódóan nagy, frissen ragasztott fehér papír, rajta kék betűkkel felpingálva: K. Bender.
Jay nyugtázta, hogy jó helyen jár. Mély levegőt vett, a lépcső felé fordult. Fejét leszegve, vontatottam tette egymás után lábait. A benne kavargó fura érzések izgalommá álltak össze, ami szüntelen ott dobogott a torkában. Az elmúlt nyolc hónapban nem volt olyan nap, hogy ne gondolta volna végig a találkozás minden egyes percét. Forgatókönyvek százai zúgtak fejében, döntési helyzetek, azok lehetséges kimenetelei. Csalódott volt, amiért Kathie olyan hirtelen ismét hosszú időre eltűnt az életéből. Boldog, hogy újra láthatja. Izgatott, gyáva, dühös.


Baromi jó fogás 6. rész

Az ünnepek előtt újra beléptem a kedvenc hirdetési oldalamra. Kivételesen ajándékot kerestem és nem szexpartnerre vadásztam, de ahogy a papok mondják: isten útjai kifürkészhetetlenek. Találtam egy játékot a kedvenc unokaöcsémnek és a hirdető profilképe baromira ismerős volt. A telefont nem vette fel, így írtam neki egy üzenetet, hogy érdekelne a játék és ha megvan még írjon vagy hívjon vissza. Olyan 30 körüli, vörös, hullámos hajú, kedves arcú nő volt. A régi trükkhöz folyamodtam. Mivel csak az arca látszott a képen, próbáltam elképzelni más frizurával és a harmadik bejött. Mikor barna egyenes szálú hajat montírozott rá az agyam, rájöttem ki ő.
- Basszus, Orsi - mondtam ki hangosan is. És előjöttek az emlékek.
Orsival akkor találkoztam először amikor 14 éves volt.


Kamuprofil

Kamuprofil Kamuprofil Kamuprofil

JAN.
10.
2020

Gyerekjáték

- Na, gyere Nóri - győzködnek. - Nem mondjuk el senkinek.
- És ha valaki meglát?
- Nem jár erre senki
- Te is élvezni fogod. Ne mond, hogy nem volt, jó, amikor a melleidet szopiztuk.
- Aha... de akkor is...
Hárman ülünk a folyóparti fák árnyékába terített pléden. Az öcsém Ferkó és a barátja Zoli meztelen. Hosszúkás farkuk árbocrúdként meredezik izmos combjaik között. Rajtam is már csak a bugyim van. Kőkemény mellbimbóimat teljesen összenyálazták.
Zoli egyre szaporábban veszi a levegőt, a tenyerébe fogja az arcomat, a hüvelykujjával gyengéden simogatja a bőrömet. Nem tudom, hogy mit csinálok, de azt tudom, hogy a számban akarom érezni őt. Viszonozni akarom a kéjt, amelyben részesített. Azt akarom, hogy ugyanolyan tehetetlennek és eszeveszettnek érezze magát, mint én. Mihelyt a kezemben tartom hatalmas, gyönyörű farkát, a végéhez érintem az ajkamat, aztán kinyitom a számat, hogy magamba fogadjam.


Cuckold Lucával és Péterrel

Szexpartner keresőn ismerkedtünk össze Lucával. Tőlem 3 évvel fiatalabb, magas, csinos, formás mellű, szép, barna hajú lány. Férje Péter, tőlem 5 évvel idősebb, sportos alkatú, ősz hajú, szimpatikus férfi. Kifejezetten cuckold témában kerestek férfit, aki majd alaposan megbassza Luca minden lyukát Péter asszisztálásával. Még nem voltak hármasban, izgulnak mindketten, mondták. Leveleztünk, majd képcsere mailben és Skype beszélgetés Lucával. Péter külföldön dolgozik, az első hármas randit így hazaérkezésére időzítettük. Egy közeli kisvárosban élnek, persze Luca már nagyon be volt sózva, (nem mondom, hogy én nem,) ezért ragaszkodott egy randihoz kettesben, hogy lássuk személyesen is megvan-e a szimpátia.
Ősz volt, így már sötétedett mikor találkoztunk. Egy bevásárlóközpont előtt beszéltük meg a randit, kocsival érkezett, már láttam mielőtt kiszállt, hogy felülmúlja a képeket és a Skype-on látott/sejtett domborulatokat.


Lerobbanva

Lerobbanva Lerobbanva Lerobbanva